Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Đođi .....po drugo poluvrijeme.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne bih se uzdao u deklaracije nebitnih parlamenatah, jamstvo opstojnosti Boshera je Hrvatska i njezine oružane snage.
a ja bih ti pljunio na materjastreb wrote:A čujte,bili su to zavedeni bedaci koji su znali sve,ali nisu znali da je još Pribićević 30 i neke opominjao Krajišnike da će se vodstvo Hrvatske i vodstvo Srbije kad tad dogovoriti i naći zajednički jezik,a da će budu li se bunili protiv Hrvatske upravo oni nadrapati,i to ostavljeni od onih kojima su vjerovali i za čije su ime vjerovali da se bore.
Tako da nema tragikomičnije stvari nego kad drukaš za državu koja te izdala i odbacila kao ispucani mobitelski bon .
Ja da sam Krajišnik javno bih pljunuo na Beograd.
2014-04-14
Misliš li na majčicu Srbiju?Winter is coming wrote:a ja bih ti pljunio na materjastreb wrote:A čujte,bili su to zavedeni bedaci koji su znali sve,ali nisu znali da je još Pribićević 30 i neke opominjao Krajišnike da će se vodstvo Hrvatske i vodstvo Srbije kad tad dogovoriti i naći zajednički jezik,a da će budu li se bunili protiv Hrvatske upravo oni nadrapati,i to ostavljeni od onih kojima su vjerovali i za čije su ime vjerovali da se bore.
Tako da nema tragikomičnije stvari nego kad drukaš za državu koja te izdala i odbacila kao ispucani mobitelski bon .
Ja da sam Krajišnik javno bih pljunuo na Beograd.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naravno al EU ih je zacementirala tamo ....ako sami izazovu rat nahebali su a ako ne izazovu hebe ih užasno loš natalitet.Regoč wrote:Ne bih se uzdao u deklaracije nebitnih parlamenatah, jamstvo opstojnosti Boshera je Hrvatska i njezine oružane snage.
2014-04-11
sta je chamru smeta ti Srbija e pa jebi si mater neka ti smeta
2014-04-14
Srbija istočno od Drine ne smeta nikomu, neka samo tamo i ostane.Winter is coming wrote:sta je chamru smeta ti Srbija e pa jebi si mater neka ti smeta
Mene Srbija ni najmanje ne smeta. Ja je i volim. Srbija me barem nikad nije izdala.Winter is coming wrote:sta je chamru smeta ti Srbija e pa jebi si mater neka ti smeta
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lijepo je gledati kako neprijatelj sam sebe uništava ....politika izolacionizma koja se sprovodi u RS je politika rušenja ekonomije i demografije iste jer u izolaciji ništa ne može uspijevati.
Napoleon Bonaparte : NIKAD NE PREKIDAJ NEPRIJATELJA DOK RADI POGREŠKU.
Hrvatska je za mir.
Napoleon Bonaparte : NIKAD NE PREKIDAJ NEPRIJATELJA DOK RADI POGREŠKU.
Hrvatska je za mir.
2014-04-11
a sta te tacno jebe moj tetrijebe? nisam psiholog doduse ali vidim da ti fali neka daska u glavijastreb wrote:Mene Srbija ni najmanje ne smeta. Ja je i volim. Srbija me barem nikad nije izdala.Winter is coming wrote:sta je chamru smeta ti Srbija e pa jebi si mater neka ti smeta
2014-04-14
Zato ja jesam.Winter is coming wrote:nisam psiholog
Treba trpati Arape pa će u Hr porasti desnica a ta desnica je i kad je usmjerena protiv Arapa i imigranata proustaška.
Onda će vama u toj Srpskoj dodatno narasti oći u mraku pa ćete se opet izolirat a EU je rekal da je RS entitet unutar BiH bez prava na otcjepljenje ....a politika izolacije je urušavanje demografije i ekonomije RS.
ILI TI GA U PREVODU : TKO TE HEBE.
Al mi smo za mir.
To šta će nekakvi crnokošuljaši šetat po Hr radi arapske i imigrantske invazije a ti imaju tendeciju da hebu Srbima malter .....to su samo paravojne formacije od kojih ce se vama u toj srpskoj dizat kosa na glavi.
2014-04-11
Tako da peace brodel i puši kuraz četnicku.
2014-04-11
kaj nas to zavadi,mi smo ustashe za mir
2014-04-14
Pa nitko te ne dira.Winter is coming wrote:kaj nas to zavadi,mi smo ustashe za mir
PEACE BRODEL.
2014-04-11
Ima li ki normalan Srbljin na svitu? Štajući komentare ovih ča tu tipkaju lahko se dobi dojam kako ih nima.
Stribor-
2015-09-22
Prijateljska? Ne znam bas, ministri joj proglašavaju naše blažene kardinale koljačima, glavni raspop sere o 700000 ubijenih u Jasenovcu, premijeru smo crvena krpa pred nosom a analitičar Lazanski i danas prica kako je silom trebalo ugušiti našu samostalnost. . Predsjednici su i Turci mozda bili naši prijatelji..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hvala ti boze, pa za to vrijedilo sve.Winter is coming wrote:mi zivimo u americi,kanadi i australiji
2015-08-15
hoće reći da je srbenda koja je ostala u hrvatskoj.Winter is coming wrote:a sta te tacno jebe moj tetrijebe? nisam psiholog doduse ali vidim da ti fali neka daska u glavijastreb wrote:Mene Srbija ni najmanje ne smeta. Ja je i volim. Srbija me barem nikad nije izdala.Winter is coming wrote:sta je chamru smeta ti Srbija e pa jebi si mater neka ti smeta
uredno propagira srbo/yugo.
roka brlju, koju sam ispeče i hepi je.
ti si srbenda, pobjeglica. ne svojom voljom već voljom svojih roditelja.
hrvatska vam tako fali, došuljate se i onda šutite.
ima jedan srbin iz srbije, osobno ga znam. tip na špiglu ima "miris" crvene zvezde. dao mi je jedan i dan danas imam taj "dres".
lako s drugog kontinenta biti "srbin".
2014-12-30
Pa ima ....Stribor wrote:Ima li ki normalan Srbljin na svitu? Štajući komentare ovih ča tu tipkaju lahko se dobi dojam kako ih nima.
Srbac: "Gazela" iz Angole očarala meštane
O. NIKIČEVIĆ | 16. januar 2016. 09:36 | Komentara: 2U Srbac stigla prva tamnoputa snaha, Patricija Tavares da Silva, rodom iz Angole. Ljubav sa Petrom Mikićem buknula u jednoj berlinskoj kuhinji
Patricija i Petar u Srpcu
Srodne vesti
Ispovest Srbina oženjenog Albankom: Edmonda mi je kao dobitak na lutriji
Snajka Filipinka u Borči
- Ljubav Srba i Mađarica - zbog radne dozvole
- Rea Matijević sledeće nedelje mora u Zagreb
- Ljubav i vino spojili Majkla i Ljubinku
SRBAC - Poslednjih petnaestak dana Srpčane je mučila znatiželja, neprestano su se pitali ko je tamnoputa lepa devojka koja šeta gradom, obilazi markete i posećuje kafiće. Ubrzo se saznalo da je to 33-godišnja srbačka snaha Patricija Tavares da Silva, koja je iz daleke Luande, glavnog grada Angole, došla u selo Mali Razboj da sa mužem, 35-godišnjim Petrom Mikićem proslavi novogodišnje i božićne praznike.
Petar je završio Ugostiteljsku školu u Banjaluci i kad je napunio 18 godina, zajedno sa bratom blizancem Rajkom i sestrom Marijom obreo se u Berlinu kod majke Zorke, koja im je našla posao.
- Radio sam kao konobar u jednom restoranu i jednog letnjeg dana pre pet godina pozvao me je šef i rekao da jednu devojku uvedem u posao u kuhinji. Predamnom se pojavila crnoputa lepotica sa blistavim osmehom, koja me je odmah očarala. Rekao sam sebi da ona mora biti moja, ali nije išlo baš tako lako. Tek nakon pola godine zadobio sam njeno poverenje i danas sam srećan čovek - priča Petar koga smo zatekli u poseti kod kuma Gorana Vukotića.
- Osvojio me je svojom dobrotom, pažnjom i finim manirima, posebno osećajima za toleranciju. To je čovek koji voli sve ljude i kome ne smeta boja kože, ili to što sam katolikinja. Volimo se, složno radimo i za kratko vreme otvorili smo manji sopstveni restoran "Mister Lang" u Berlinu, gde je Petar menadžer, a ja spremam specijalitete iz svih evropskih kuhinja - kaže Patricija, koja govori engleski, nemački, španski i portugalski, a zna i poneku reč na srpskom.
U poseti kumovima, porodici Vukotić
Ljupka Angolka u Berlin je stigla sa svojom tetkom kad je imala 11 godina i prvi šok doživela je kad je uživo videla sneg i osetila berlinsku zimu. Prvi put je Petra odvela svojima nenajavljeno, pre dve godine.
- Bilo je to za njenu rodbinu ogromno iznenađenje, ali su me ubrzo prihvatili kao najrođenijeg: Kao dobar fudbaler igrao sam za ekipu u kojoj sam bio jedini belac. Svi su me zavoleli, tako da smo u Luandi ostali četiri meseca - priča Petar, koji je takođe poliglota i tečno govori nemački, engleski i ruski.
BANjALUKA NAJLEPŠA
Patriciju, koja je prvi put posetila muževljev zavičaj, oduševila je srdačnost i gostoprimstvo ljudi, a pored Srpca mnogo lepih utisaka nosi iz Banjaluke, za koju kaže da je jedan od najlepših gradova.
- Mi smo našu kumu Patriciju toliko zavoleli da će biti puno suza na rastanku. Raduje nas što je obećala da će sa Petrom dolaziti kod nas bar jednom godišnje - kažu kumovi Goran i Dušica, kao i njihov šestogodišnji sin Nemanja, koji pokazuje poklone koje je dobio.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:586325-Srbac-Gazela-iz-Angole-ocarala-mestane
2014-04-11
Hoćemo , tebi i tati cemo isto napraviti spomenik.Winter is coming wrote:pa onda nije bilo ni nikakve agresije na takozvanu hrvatsku,vi ste nas napali a ne mi vas,moracete nam platiti ratnu odstetu,vratiti nam nase i talijanima njihovo,one spomenike ustashama po nasoj okupiranoj zemlji poskidati i obnoviti spomenike NOB i dignuti nove spomenike poginulim borcima JNA i slobodarskog Srpskog naroda koji se branio od ustashe kame
2015-08-15
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
Page 9 of 12