Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Hoćemo , tebi i tati cemo isto napraviti spomenik.Winter is coming wrote:pa onda nije bilo ni nikakve agresije na takozvanu hrvatsku,vi ste nas napali a ne mi vas,moracete nam platiti ratnu odstetu,vratiti nam nase i talijanima njihovo,one spomenike ustashama po nasoj okupiranoj zemlji poskidati i obnoviti spomenike NOB i dignuti nove spomenike poginulim borcima JNA i slobodarskog Srpskog naroda koji se branio od ustashe kame
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Desničari ovog foruma su me razočarali...Gdje su ti epiteti '' jugoslavenka '', '' komunistkinja '', '' mrziteljica Hrvatske ''...I slično iz vašeg repertoara...
Guest- Guest
Ne treba žuriti, osvojila nas je uspravnicom, vidjet ćemo je li ovo kurtoazija ili povratak na Balkan.red wolf wrote:Desničari ovog foruma su me razočarali...Gdje su ti epiteti '' jugoslavenka '', '' komunistkinja '', '' mrziteljica Hrvatske ''...I slično iz vašeg repertoara...
hahahahahahahahahahahaha...Jebiga dvostruki kriteriji...Regoč wrote:Ne treba žuriti, osvojila nas je uspravnicom, vidjet ćemo je li ovo kurtoazija ili povratak na Balkan.red wolf wrote:Desničari ovog foruma su me razočarali...Gdje su ti epiteti '' jugoslavenka '', '' komunistkinja '', '' mrziteljica Hrvatske ''...I slično iz vašeg repertoara...
Guest- Guest
Nisu dvostruki, da je Ivo pričao o proeuropskoj usmjerbi, da je to počeo provoditi, sastao se s tamošnjom ekipom... sastanak s Balkancima bi bila samo epizoda. No, on je sve bacio na Balkan, središnju Europu nije isticao nikada.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahaha...Jebiga dvostruki kriteriji...Regoč wrote:Ne treba žuriti, osvojila nas je uspravnicom, vidjet ćemo je li ovo kurtoazija ili povratak na Balkan.red wolf wrote:Desničari ovog foruma su me razočarali...Gdje su ti epiteti '' jugoslavenka '', '' komunistkinja '', '' mrziteljica Hrvatske ''...I slično iz vašeg repertoara...
Ma daj, daj nam pokaži koliki si gad ili kakvi ste gadovi još malo više...Regoč wrote:Nisu dvostruki, da je Ivo pričao o proeuropskoj usmjerbi, da je to počeo provoditi, sastao se s tamošnjom ekipom... sastanak s Balkancima bi bila samo epizoda. No, on je sve bacio na Balkan, središnju Europu nije isticao nikada.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahaha...Jebiga dvostruki kriteriji...Regoč wrote:Ne treba žuriti, osvojila nas je uspravnicom, vidjet ćemo je li ovo kurtoazija ili povratak na Balkan.red wolf wrote:Desničari ovog foruma su me razočarali...Gdje su ti epiteti '' jugoslavenka '', '' komunistkinja '', '' mrziteljica Hrvatske ''...I slično iz vašeg repertoara...
Guest- Guest
Odjeb, orjunašino! Jednom sam posumnjao u hrvatskoga predsjednika pa se sad kajem. Nećete me navući drugi put.red wolf wrote:Ma daj, daj nam pokaži koliki si gad ili kakvi ste gadovi još malo više...Regoč wrote:Nisu dvostruki, da je Ivo pričao o proeuropskoj usmjerbi, da je to počeo provoditi, sastao se s tamošnjom ekipom... sastanak s Balkancima bi bila samo epizoda. No, on je sve bacio na Balkan, središnju Europu nije isticao nikada.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahaha...Jebiga dvostruki kriteriji...Regoč wrote:Ne treba žuriti, osvojila nas je uspravnicom, vidjet ćemo je li ovo kurtoazija ili povratak na Balkan.red wolf wrote:Desničari ovog foruma su me razočarali...Gdje su ti epiteti '' jugoslavenka '', '' komunistkinja '', '' mrziteljica Hrvatske ''...I slično iz vašeg repertoara...
Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Odjeb, orjunašino! Jednom sam posumnjao u hrvatskoga predsjednika pa se sad kajem. Nećete me navući drugi put.
Guest- Guest
Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Odjeb, orjunašino! Jednom sam posumnjao u hrvatskoga predsjednika pa se sad kajem. Nećete me navući drugi put.
Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Guest- Guest
I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
I tvoji su ubijali, ali mislim da ni sami nisu znali razlog zašto ubijaju Srbe, Židove, Rome i Hrvate koji nisu bili na njihovoj valnoj duljini...Regoč wrote:I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Guest- Guest
Moji nisu ubijali, djedovi su mi bili domobrani, nikada suđeni iako su živjeli pod partizanskom vlašću.red wolf wrote:I tvoji su ubijali, ali mislim da ni sami nisu znali razlog zašto ubijaju Srbe, Židove, Rome i Hrvate koji nisu bili na njihovoj valnoj duljini...Regoč wrote:I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Ma tvoji su to...Bili su dio sustava koji je ubijao bez razloga Srbe, Rome, Židove i Hrvate koji im se nisu sviđali...Regoč wrote:Moji nisu ubijali, djedovi su mi bili domobrani, nikada suđeni iako su živjeli pod partizanskom vlašću.red wolf wrote:I tvoji su ubijali, ali mislim da ni sami nisu znali razlog zašto ubijaju Srbe, Židove, Rome i Hrvate koji nisu bili na njihovoj valnoj duljini...Regoč wrote:I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Guest- Guest
Čuo sam da su uveli individualnu odgovornost. Još negdje u srednjem vieku.red wolf wrote:Ma tvoji su to...Bili su dio sustava koji je ubijao bez razloga Srbe, Rome, Židove i Hrvate koji im se nisu sviđali...Regoč wrote:Moji nisu ubijali, djedovi su mi bili domobrani, nikada suđeni iako su živjeli pod partizanskom vlašću.red wolf wrote:I tvoji su ubijali, ali mislim da ni sami nisu znali razlog zašto ubijaju Srbe, Židove, Rome i Hrvate koji nisu bili na njihovoj valnoj duljini...Regoč wrote:I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Slaviš li ih ? Pa slavi ih.Regoč wrote:Čuo sam da su uveli individualnu odgovornost. Još negdje u srednjem vieku.red wolf wrote:Ma tvoji su to...Bili su dio sustava koji je ubijao bez razloga Srbe, Rome, Židove i Hrvate koji im se nisu sviđali...Regoč wrote:Moji nisu ubijali, djedovi su mi bili domobrani, nikada suđeni iako su živjeli pod partizanskom vlašću.red wolf wrote:I tvoji su ubijali, ali mislim da ni sami nisu znali razlog zašto ubijaju Srbe, Židove, Rome i Hrvate koji nisu bili na njihovoj valnoj duljini...Regoč wrote:I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Guest- Guest
Slavim koga? Djedove? S radošću ih se sjećam, bili su iznimni ljudi, poštovani u svojoj zajednici.red wolf wrote:Slaviš li ih ? Pa slavi ih.Regoč wrote:Čuo sam da su uveli individualnu odgovornost. Još negdje u srednjem vieku.red wolf wrote:Ma tvoji su to...Bili su dio sustava koji je ubijao bez razloga Srbe, Rome, Židove i Hrvate koji im se nisu sviđali...Regoč wrote:Moji nisu ubijali, djedovi su mi bili domobrani, nikada suđeni iako su živjeli pod partizanskom vlašću.red wolf wrote:I tvoji su ubijali, ali mislim da ni sami nisu znali razlog zašto ubijaju Srbe, Židove, Rome i Hrvate koji nisu bili na njihovoj valnoj duljini...Regoč wrote:I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Pa slavi ih, što nisu stali uz svoje susjede Srbe, Židove, Hrvate koji nisu razmišljali kao oni, kad su ih odveli i ubili...Slavi ih zbog toga...Slavi njihovu hrabrost.Regoč wrote:Slavim koga? Djedove? S radošću ih se sjećam, bili su iznimni ljudi, poštovani u svojoj zajednici.red wolf wrote:Slaviš li ih ? Pa slavi ih.Regoč wrote:Čuo sam da su uveli individualnu odgovornost. Još negdje u srednjem vieku.red wolf wrote:Ma tvoji su to...Bili su dio sustava koji je ubijao bez razloga Srbe, Rome, Židove i Hrvate koji im se nisu sviđali...Regoč wrote:Moji nisu ubijali, djedovi su mi bili domobrani, nikada suđeni iako su živjeli pod partizanskom vlašću.red wolf wrote:I tvoji su ubijali, ali mislim da ni sami nisu znali razlog zašto ubijaju Srbe, Židove, Rome i Hrvate koji nisu bili na njihovoj valnoj duljini...Regoč wrote:I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Guest- Guest
Slavim ih kao svoje djedove, i da znaš, odsad palim na njihovim grobovima svieću svakoga 10. travnja. Prkosno! A susjedi Srbi, Židovi i Hrvati "koji nisu razmišljali kao oni" nisu stali na stranu Hrvatah "koji su razmišljali kao oni" pa je uzajamno izostala solidarnost.red wolf wrote:Pa slavi ih, što nisu stali uz svoje susjede Srbe, Židove, Hrvate koji nisu razmišljali kao oni, kad su ih odveli i ubili...Slavi ih zbog toga...Slavi njihovu hrabrost.Regoč wrote:Slavim koga? Djedove? S radošću ih se sjećam, bili su iznimni ljudi, poštovani u svojoj zajednici.red wolf wrote:Slaviš li ih ? Pa slavi ih.Regoč wrote:Čuo sam da su uveli individualnu odgovornost. Još negdje u srednjem vieku.red wolf wrote:Ma tvoji su to...Bili su dio sustava koji je ubijao bez razloga Srbe, Rome, Židove i Hrvate koji im se nisu sviđali...Regoč wrote:Moji nisu ubijali, djedovi su mi bili domobrani, nikada suđeni iako su živjeli pod partizanskom vlašću.red wolf wrote:I tvoji su ubijali, ali mislim da ni sami nisu znali razlog zašto ubijaju Srbe, Židove, Rome i Hrvate koji nisu bili na njihovoj valnoj duljini...Regoč wrote:I usput pobio koju tisuću ljudih. Tako je i Staljin vodio, ne samo Gruzijce, oslobođenju od mrskoga neprijatelja.red wolf wrote:Tito je bio veliki Hrvat i Zagorac...Poveo je, ne samo Hrvate, već sve narode ka oslobođenju...I uspio je...Samo je naivno vjerovao da će Ustavom iz 1974. godine spriječiti ono što se dogodilo devedesetih...Koliko god je shvaćao ljude, nije ih dovoljno poznavao...Regoč wrote:Hrvatska je dala mnogo velikih ljudih, ali Tito nije među njima. Osim ako ne misliš na velike zločince.red wolf wrote:Vidiš, ja nedam na Franju Tuđmana...Kao niti na Maršala Tita...Hrvatska je dala dva velika čovjeka...Regoč wrote:
Pali, zar ti netko brani...Slavi njihovu hrabrost kad su gledali kako odvode Srbe, Židove, Rome i Hrvate ( njihove sugrađane i susjede ) u logore i gdje su ih ubili...Regoč wrote:
Slavim ih kao svoje djedove, i da znaš, odsad palim na njihovim grobovima svieću svakoga 10. travnja. Prkosno! A susjedi Srbi, Židovi i Hrvati "koji nisu razmišljali kao oni" nisu stali na stranu Hrvatah "koji su razmišljali kao oni" pa je uzajamno izostala solidarnost.
Guest- Guest
Nisu gledali, bili su na fronti. Inače, nikakvih odvođenjah Srbah i Hrvatah "koji drukčije misle" nije bilo u Brodu. Pojedinačna uhićenja da, masovnih progonah ne, mi smo bili miran kraj. Valjda nije bilo dovoljno Srbah da prave nerede. Židove su odveli, sinagogu su im spalili, ali ni nakon rata to nikada nitko, ni Hrvati (kako god mislili, uključujući susjeda partizana), ni Srbi nisu problematizirali, niti iskazivali žaljenje.red wolf wrote:Pali, zar ti netko brani...Slavi njihovu hrabrost kad su gledali kako odvode Srbe, Židove, Rome i Hrvate ( njihove sugrađane i susjede ) u logore i gdje su ih ubili...Regoč wrote:
Slavim ih kao svoje djedove, i da znaš, odsad palim na njihovim grobovima svieću svakoga 10. travnja. Prkosno! A susjedi Srbi, Židovi i Hrvati "koji nisu razmišljali kao oni" nisu stali na stranu Hrvatah "koji su razmišljali kao oni" pa je uzajamno izostala solidarnost.
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
Page 10 of 12