Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Kod tebe uvijek nesto zanimljivo..cak i kamenci kad zezajuđ.bit ce si i kolekciju skupio za uspomenu ;DLeviathan2 wrote:kod mene uvijek nesto novo, cak je i bubrezni kamenac bio nes novoga, :Dmaggie13 wrote:A,dobro..red je da se i ja nasmijem 8-)
Ima,bas ima u zadnje vrijeme...nadam se i kod tebe..B-)
inace sam ok i ovu godinu sam zapoceo optimisticno, imam par projekata s kojima cu zapoceti a vise mi za gust nego nesto revolucionarnog,
odbio sam nominaciju da udjem u savjet kao starosta :),
i tak, uglavnom nije loseg
a sto se tice smijanja da si vidjela lika na mjesalici, dobili novu mjesalicu na baustelu, ono, kao neka proba. imas gumb pali gasi, sklopku za iskljucivanje na udar, onu crvenu gljivu i na panelu jos jedan prekidac, F B, upali gigi a ona vrti na krivu stranu, uzme gigi i promjeni zice na uticnici mada samo idijot ne zna da na monofaznoj struji se ne mjenjaju zice tj faze, mjesalica i dalje vrti unazad, a onak svemirski izgleda, gigi se zaljubio u nju, zove on tog lika koji ju dovezao da mjesalac ne radi, dojde lik sa udaljenosti 120 km, kako ne radi, upali mjesalicu i ona stvano vrti unazad, coek stisne gumb F i mjesalica pocne vrtit u normanom smjeru, da sam imao mob sa sobom da snimim gigijevu facu, to je trebalo vidjet, jednom u 100 godina
Normalno da neces u savjet kao starosta..pa jos si mlad,
Ni 60,jos nemas..B-) 8-)
Taj tvoj gigi jedan mlogo zanimljiv lik..nezavodne inteligencije,ali zabavan..s njim ti lakse prolaze baustelski dani...:D
I,ostani optimistican...ne daj se..@_@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kosa mi je prljava.
crvenkasti-
2014-04-17
Rat na balkanu vodili su Hrvati za veliku hrvatsku i Srbi za veliku Srbiju . Fotmslnoj gledano i ima za to bezbroj dokaza. U sustini su ratovi izazvani da bi se podijelilo SFRJ i dokinuo socijalizam.RayMabus wrote:Winter is coming nije četnik nego mali frustrirani Srbo iz Hrvatske ciji su ocevi digli oružje na Hrvatsku pa su morali selit odavde i nitko ih ne voli i normalno da ih ne voli a niti će.
Srbi su kakti dezurni krivci Isko su po opsegu zlocina koje su činili objektivno najveci krivci .
Hrvati pak se uljuljkivsju u ulogu zrtve. Jer je to njihova povijesna uloga , poticana nacionalnim mitovima . Bleiburg kmeee Radić kmeeee komunisti kmeeee
nesposobn se nositi s istinom o svojoj nesposobnosti voditi ili graditi drzsvu . I kad mi jos jednom neki hdzenjara spomene ljubav i domoljublje ..Uhvatit cu se za pištolj .
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
taliban-hanuma, kakve ti veze sa HR imas. Vela havle ja lude zenske glahveSora wrote:Rat na balkanu vodili su Hrvati za veliku hrvatsku i Srbi za veliku Srbiju . Fotmslnoj gledano i ima za to bezbroj dokaza. U sustini su ratovi izazvani da bi se podijelilo SFRJ i dokinuo socijalizam.RayMabus wrote:Winter is coming nije četnik nego mali frustrirani Srbo iz Hrvatske ciji su ocevi digli oružje na Hrvatsku pa su morali selit odavde i nitko ih ne voli i normalno da ih ne voli a niti će.
Srbi su kakti dezurni krivci Isko su po opsegu zlocina koje su činili objektivno najveci krivci .
Hrvati pak se uljuljkivsju u ulogu zrtve. Jer je to njihova povijesna uloga , poticana nacionalnim mitovima . Bleiburg kmeee Radić kmeeee komunisti kmeeee
nesposobn se nositi s istinom o svojoj nesposobnosti voditi ili graditi drzsvu . I kad mi jos jednom neki hdzenjara spomene ljubav i domoljublje ..Uhvatit cu se za pištolj .
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne znam uopce da li odgovarati idiotima kad nemaju sta reci onda ..osobno. Budale i idioti tipični za forume . Aj bok pameti
eno te Ceric threba, khaze di mi je mhoja talib-hanuma, jel pomogla ijednom ahrapu na putu u chivilizhaciju
2014-04-19
Eto kad me vec pitaš .prckov wrote:eno te Ceric threba, khaze di mi je mhoja talib-hanuma, jel pomogla ijednom ahrapu na putu u chivilizhaciju
Ja s hrvatskom nema, nista. Ne stanujem ja iza Konzuma u Bauerovoj..
I da slicim na talibanku. Imam Inu stvar debelu i zabole me za tebe . Ok?
Ti su jedan od najgluplji na forumu . Ako ne najgluplji
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Nikakav rat na Balkanu, nego velikosrbska agresija na Hrvatsku i Bosher. To ti govori tko je zločinac, a tko žrtva. Kad već ideš revidirati poviest, a što je legitiman znanstveni postupak, moraš imati argumente, a ne ideologijske izbljuvke.Sora wrote:Rat na balkanu vodili su Hrvati za veliku hrvatsku i Srbi za veliku Srbiju.
punio je neki srbin dok je bila curetak,,srbska kita se ne zaboravlja
stenjalica-
2015-10-18
Po posljednjim svjetskim istrazivanjima imaj manju kitu od nasstenjalica wrote:punio je neki srbin dok je bila curetak,,srbska kita se ne zaboravlja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako s Hrvatskom nimaš ništ', zač onda toliko mahnitaš zarad Hrvatske? Ne razumim to obsednuće sa zemljom s kom baš ništar nimaš?Sora wrote:Eto kad me vec pitaš .prckov wrote:eno te Ceric threba, khaze di mi je mhoja talib-hanuma, jel pomogla ijednom ahrapu na putu u chivilizhaciju
Ja s hrvatskom nema, nista. Ne stanujem ja iza Konzuma u Bauerovoj..
I da slicim na talibanku. Imam Inu stvar debelu i zabole me za tebe . Ok?
Ti su jedan od najgluplji na forumu . Ako ne najgluplji
Last edited by Stribor on 17/1/2016, 13:24; edited 1 time in total (Reason for editing : jk)
Stribor-
2015-09-22
samo da pozdravim svog prijatelja lobu, najjači je...:)lobo1 wrote:vuksadinare wrote:Si ponorela kolinda i to u vukovaru rec...sve mi se cini da ce sator iz savske jos dugo ostati a mozda preseli pred banske dvore..plus nekidan karamarkova izjava da ne treba oruzje kupovati nego gospodarski suradjivati...jos ce stozer za obranu hrvatskog vukovara i eticki nacionalni sud na celu s tomcem i separovicem imati pune ruke posla
Vukovar , opasno mjesto. puno ČETNIKVAMPIRA; vjerojatno ju neki ugriza u guzu, IRINEJ, Stanimirović, Pupovac, a ako joj Četničkasrbadija "prijatelj ska " nek ju se vodi Doma.
Jabela ju srbija "Luda"
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne, to je mala frustrirana četkica iz okolice siska, kolega maramih će ti o tome više reći ako naleti.Regoč wrote:Ček, nije li on iz Banja Luke? Iz zapadnosrbske države?RayMabus wrote:Winter is coming nije četnik nego mali frustrirani Srbo iz Hrvatske ciji su ocevi digli oružje na Hrvatsku pa su morali selit odavde i nitko ih ne voli i normalno da ih ne voli a niti će.
Guest- Guest
Ovaj četnik je mnogo nevaspitan, čim mu se iliuzije sruše odma počne psovati majku. ja sa stanojkom stalno ratujem no on nikada nikome ne spominje roditelje i sl za razliku od ove budaletine kojoj je to ko dobar dan. Vidio sam i jučer na jednoj temi da ti je majku psovao, ono ljakse i konjina sve u 16jastreb wrote:Misliš li na majčicu Srbiju?Winter is coming wrote:a ja bih ti pljunio na materjastreb wrote:A čujte,bili su to zavedeni bedaci koji su znali sve,ali nisu znali da je još Pribićević 30 i neke opominjao Krajišnike da će se vodstvo Hrvatske i vodstvo Srbije kad tad dogovoriti i naći zajednički jezik,a da će budu li se bunili protiv Hrvatske upravo oni nadrapati,i to ostavljeni od onih kojima su vjerovali i za čije su ime vjerovali da se bore.
Tako da nema tragikomičnije stvari nego kad drukaš za državu koja te izdala i odbacila kao ispucani mobitelski bon .
Ja da sam Krajišnik javno bih pljunuo na Beograd.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Po posljednjim svjetskim istrazivanjima imaj manju kitu od nasstenjalica wrote:punio je neki srbin dok je bila curetak,,srbska kita se ne zaboravlja
Hrvati i Srbi, sudbinska veza...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa zar nije tako? ...hebali smo kevu josipovicu,mesicu,pusicki i drugima zbog rijeci o prijateljskoj srbiji i nw znam gospodarskim suradnjama a ratna odsteta nije placena...uzdali se u kolindu a tu je karamarko neka se sjeti svojih predizbornih govorancija ili od kad je sjeo na celo hdza...'nikad sa srbijom u isti paket,nikad prijatwlji ali susjedi moramo biti,prvo rjesavanje nestalih priznavanje agresije pa sve onda drugo sve'....a vidi sad..'prijateljska srbija'...'gospodarska suradnja'i slicno..a nestali,agresija opet u zapecak baceni..ako ovo tre i stozer za obranu hrvatskog vukovara ne osude mislim ove izjave kolinde i karamarka onda nemaju vjerodostojnosti..kaja_333 wrote:samo da pozdravim svog prijatelja lobu, najjači je...:)lobo1 wrote:vuksadinare wrote:Si ponorela kolinda i to u vukovaru rec...sve mi se cini da ce sator iz savske jos dugo ostati a mozda preseli pred banske dvore..plus nekidan karamarkova izjava da ne treba oruzje kupovati nego gospodarski suradjivati...jos ce stozer za obranu hrvatskog vukovara i eticki nacionalni sud na celu s tomcem i separovicem imati pune ruke posla
Vukovar , opasno mjesto. puno ČETNIKVAMPIRA; vjerojatno ju neki ugriza u guzu, IRINEJ, Stanimirović, Pupovac, a ako joj Četničkasrbadija "prijatelj ska " nek ju se vodi Doma.
Jabela ju srbija "Luda"
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa dobro...Stanojko je možda četnik,ali gospodin četnik.tre911 wrote:Ovaj četnik je mnogo nevaspitan, čim mu se iliuzije sruše odma počne psovati majku. ja sa stanojkom stalno ratujem no on nikada nikome ne spominje roditelje i sl za razliku od ove budaletine kojoj je to ko dobar dan. Vidio sam i jučer na jednoj temi da ti je majku psovao, ono ljakse i konjina sve u 16jastreb wrote:Misliš li na majčicu Srbiju?Winter is coming wrote:a ja bih ti pljunio na materjastreb wrote:A čujte,bili su to zavedeni bedaci koji su znali sve,ali nisu znali da je još Pribićević 30 i neke opominjao Krajišnike da će se vodstvo Hrvatske i vodstvo Srbije kad tad dogovoriti i naći zajednički jezik,a da će budu li se bunili protiv Hrvatske upravo oni nadrapati,i to ostavljeni od onih kojima su vjerovali i za čije su ime vjerovali da se bore.
Tako da nema tragikomičnije stvari nego kad drukaš za državu koja te izdala i odbacila kao ispucani mobitelski bon .
Siroti Vinter ni sam ne zna što je ni gdje je.
I ja mislim da glavni razlog njegovog emigriranja u SAD nije bila toliko ni sama Oluja (vratilo se na Baniju masa Srba) koliko odnos Srba u Srbiji prema njemu.
Možda su ga ismijavali,a možda je dobio i koju pesnicu u nos,pokušavajući tamo nekom Milentiju ili Radoju objasniti kako oni nisu dovoljno Srbi i da je on veći Srbion od njih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da, mali pod navodnike mali pobjeglica je zaista odvratan sa spominjanjem majke i to tuđe. Đubre odvratno.
2015-08-15
I stanojko jest cetnik ali je pristojan, mislim ne dira nikom roditelje
2015-08-15
Stanojko nije možda nego je četnik no ni on niti ja na kontra strani ne diramo jedno drugome obitelj a što se tiče ovog malog govneta taj je zaprašio prvo za srbiju i tamo glumio facu pa je morao zaprašiti u ameriku odakle sad sere i prosipa seljakluk sve u 16. ne bi me čudilo da ga i odandje protjeraju.jastreb wrote:Pa dobro...Stanojko je možda četnik,ali gospodin četnik.tre911 wrote:Ovaj četnik je mnogo nevaspitan, čim mu se iliuzije sruše odma počne psovati majku. ja sa stanojkom stalno ratujem no on nikada nikome ne spominje roditelje i sl za razliku od ove budaletine kojoj je to ko dobar dan. Vidio sam i jučer na jednoj temi da ti je majku psovao, ono ljakse i konjina sve u 16jastreb wrote:Misliš li na majčicu Srbiju?Winter is coming wrote:a ja bih ti pljunio na materjastreb wrote:A čujte,bili su to zavedeni bedaci koji su znali sve,ali nisu znali da je još Pribićević 30 i neke opominjao Krajišnike da će se vodstvo Hrvatske i vodstvo Srbije kad tad dogovoriti i naći zajednički jezik,a da će budu li se bunili protiv Hrvatske upravo oni nadrapati,i to ostavljeni od onih kojima su vjerovali i za čije su ime vjerovali da se bore.
Siroti Vinter ni sam ne zna što je ni gdje je.
I ja mislim da glavni razlog njegovog emigriranja u SAD nije bila toliko ni sama Oluja (vratilo se na Baniju masa Srba) koliko odnos Srba u Srbiji prema njemu.
Možda su ga ismijavali,a možda je dobio i koju pesnicu u nos,pokušavajući tamo nekom Milentiju ili Radoju objasniti kako oni nisu dovoljno Srbi i da je on veći Srbion od njih.
Guest- Guest
Ma kukavelj ti je to obični no ne sumnjam da takav lik može hladnokrvno ubiti zavezanog čovjeka dok u jednakopravnoj borbi sere po petama i hvata se prvog prevoznog sredstva za bežaniju, čisti psihopat.kaja_333 wrote:Da, mali pod navodnike mali pobjeglica je zaista odvratan sa spominjanjem majke i to tuđe. Đubre odvratno.
Guest- Guest
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
Page 12 of 12