ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država  - Page 12 Empty Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država

Post by L'âme 16/1/2016, 22:53

Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:A,dobro..red je da se i ja nasmijem 8-)
Ima,bas ima u zadnje vrijeme...nadam se i kod tebe..B-)
kod mene uvijek nesto novo, cak je i bubrezni kamenac bio nes novoga, :D
inace sam ok i ovu godinu sam zapoceo optimisticno, imam par projekata s kojima cu zapoceti a vise mi za gust nego nesto revolucionarnog,
 odbio sam nominaciju da udjem u savjet kao starosta :),
 i tak, uglavnom nije loseg
a sto se tice smijanja da si vidjela lika na mjesalici, dobili novu mjesalicu na baustelu, ono, kao neka proba. imas gumb pali gasi, sklopku za iskljucivanje na udar, onu crvenu gljivu i na panelu jos jedan prekidac, F B, upali gigi a ona vrti na krivu stranu, uzme gigi i promjeni zice na uticnici mada samo idijot ne zna da na monofaznoj struji se ne mjenjaju zice tj faze, mjesalica i dalje vrti unazad, a onak svemirski izgleda, gigi se zaljubio u nju, zove on tog lika koji ju dovezao da mjesalac ne radi, dojde lik sa udaljenosti 120 km, kako ne radi, upali mjesalicu i ona stvano vrti unazad, coek stisne gumb F i mjesalica pocne vrtit u normanom smjeru,  da sam imao mob sa sobom da snimim gigijevu facu, to je trebalo vidjet, jednom u 100 godina
Kod tebe uvijek nesto zanimljivo..cak i kamenci kad zezajuđ.bit ce si i kolekciju skupio za uspomenu ;D
Normalno da neces u savjet kao starosta..pa jos si mlad,
Ni 60,jos nemas..B-) 8-)
Taj tvoj gigi jedan mlogo zanimljiv lik..nezavodne inteligencije,ali zabavan..s njim ti lakse prolaze baustelski dani...:D
I,ostani optimistican...ne daj se..@_@

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država  - Page 12 Empty Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država

Post by crvenkasti 16/1/2016, 23:31

Kosa mi je prljava.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sora 17/1/2016, 07:48

RayMabus wrote:Winter is coming nije četnik nego mali frustrirani Srbo iz Hrvatske ciji su ocevi digli oružje na Hrvatsku pa su morali selit odavde i nitko ih ne voli i normalno da ih ne voli a niti će.
Rat na balkanu vodili su Hrvati za veliku hrvatsku i Srbi za veliku Srbiju . Fotmslnoj gledano i ima za to bezbroj dokaza. U sustini su ratovi izazvani da bi se podijelilo SFRJ i dokinuo socijalizam. 
Srbi su kakti dezurni krivci Isko su po  opsegu zlocina koje su činili objektivno najveci krivci .
Hrvati  pak se uljuljkivsju u ulogu zrtve. Jer je to njihova povijesna uloga , poticana nacionalnim mitovima . Bleiburg kmeee Radić kmeeee komunisti kmeeee :cry
nesposobn se nositi s istinom o svojoj nesposobnosti voditi ili graditi drzsvu . I kad mi jos jednom neki hdzenjara spomene ljubav i domoljublje ..Uhvatit cu se za pištolj .
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by prckov 17/1/2016, 08:39

Sora wrote:
RayMabus wrote:Winter is coming nije četnik nego mali frustrirani Srbo iz Hrvatske ciji su ocevi digli oružje na Hrvatsku pa su morali selit odavde i nitko ih ne voli i normalno da ih ne voli a niti će.
Rat na balkanu vodili su Hrvati za veliku hrvatsku i Srbi za veliku Srbiju . Fotmslnoj gledano i ima za to bezbroj dokaza. U sustini su ratovi izazvani da bi se podijelilo SFRJ i dokinuo socijalizam. 
Srbi su kakti dezurni krivci Isko su po  opsegu zlocina koje su činili objektivno najveci krivci .
Hrvati  pak se uljuljkivsju u ulogu zrtve. Jer je to njihova povijesna uloga , poticana nacionalnim mitovima . Bleiburg kmeee Radić kmeeee komunisti kmeeee :cry
nesposobn se nositi s istinom o svojoj nesposobnosti voditi ili graditi drzsvu . I kad mi jos jednom neki hdzenjara spomene ljubav i domoljublje ..Uhvatit cu se za pištolj .
taliban-hanuma, kakve ti veze sa HR imas. Vela havle ja lude zenske glahve
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sora 17/1/2016, 08:53

Ne znam uopce da li odgovarati idiotima kad nemaju sta reci onda ..osobno. Budale i idioti tipični za forume . Aj bok pameti

2014-04-29

Back to top Go down

Post by prckov 17/1/2016, 09:00

eno te Ceric threba, khaze di mi je mhoja talib-hanuma, jel pomogla ijednom ahrapu na putu u chivilizhaciju

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sora 17/1/2016, 09:33

prckov wrote:eno te Ceric threba, khaze di mi je mhoja talib-hanuma, jel pomogla ijednom ahrapu na putu u chivilizhaciju
Eto kad me vec pitaš . 
Ja s hrvatskom nema, nista. Ne stanujem ja iza Konzuma u Bauerovoj..
I da slicim na talibanku. Imam Inu stvar debelu i zabole me za tebe . Ok? 

Ti su jedan od najgluplji na forumu . Ako ne najgluplji Basketball
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Regoč 17/1/2016, 10:13

Sora wrote:Rat na balkanu vodili su Hrvati za veliku hrvatsku i Srbi za veliku Srbiju.
Nikakav rat na Balkanu, nego velikosrbska agresija na Hrvatsku i Bosher. To ti govori tko je zločinac, a tko žrtva. Kad već ideš revidirati poviest, a što je legitiman znanstveni postupak, moraš imati argumente, a ne ideologijske izbljuvke.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by stenjalica 17/1/2016, 12:00

punio je neki srbin dok je bila curetak,,srbska kita se ne zaboravlja
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/1/2016, 13:11

stenjalica wrote:punio je neki srbin dok je bila curetak,,srbska kita se ne zaboravlja
Po posljednjim svjetskim istrazivanjima imaj manju kitu od nas
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Stribor 17/1/2016, 13:23

Sora wrote:
prckov wrote:eno te Ceric threba, khaze di mi je mhoja talib-hanuma, jel pomogla ijednom ahrapu na putu u chivilizhaciju
Eto kad me vec pitaš . 
Ja s hrvatskom nema, nista. Ne stanujem ja iza Konzuma u Bauerovoj..
I da slicim na talibanku. Imam Inu stvar debelu i zabole me za tebe . Ok? 

Ti su jedan od najgluplji na forumu . Ako ne najgluplji Basketball
Ako s Hrvatskom nimaš ništ', zač onda toliko mahnitaš zarad Hrvatske? Ne razumim to obsednuće sa zemljom s kom baš ništar nimaš?

Last edited by Stribor on 17/1/2016, 13:24; edited 1 time in total (Reason for editing : jk)
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by kaya 17/1/2016, 13:31

lobo1 wrote:
vuksadinare wrote:Si ponorela kolinda i to u vukovaru rec...sve mi se cini da ce sator iz savske jos dugo ostati a mozda preseli pred banske dvore..plus nekidan karamarkova izjava da ne treba oruzje kupovati nego gospodarski suradjivati...jos ce stozer za obranu hrvatskog vukovara i eticki nacionalni sud na celu s tomcem i separovicem imati pune ruke posla

Vukovar   , opasno  mjesto. puno  ČETNIKVAMPIRA; vjerojatno  ju  neki  ugriza   u  guzu, IRINEJ, Stanimirović, Pupovac,  a  ako  joj  Četničkasrbadija  "prijatelj ska "  nek ju se  vodi  Doma. 

Jabela  ju   srbija  "Luda"
samo da pozdravim svog prijatelja lobu, najjači je...:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2016, 13:53

Regoč wrote:
Ček, nije li on iz Banja Luke? Iz zapadnosrbske države?
Ne, to je mala frustrirana četkica iz okolice siska, kolega maramih će ti o tome više reći ako naleti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2016, 14:02

jastreb wrote:
Winter is coming wrote:
jastreb wrote:A čujte,bili su to zavedeni bedaci koji su znali sve,ali nisu znali da je još Pribićević 30 i neke opominjao Krajišnike da će se vodstvo Hrvatske i vodstvo Srbije kad tad dogovoriti i naći zajednički jezik,a da će budu li se bunili protiv Hrvatske upravo oni nadrapati,i to ostavljeni od onih kojima su vjerovali i za čije su ime vjerovali da se bore.

Tako da nema tragikomičnije stvari nego kad drukaš za državu koja te izdala i odbacila kao ispucani mobitelski bon .

Ja da sam Krajišnik javno bih pljunuo na Beograd.
a ja bih ti pljunio na mater  :clown
Misliš li na majčicu Srbiju?
Ovaj četnik je mnogo nevaspitan, čim mu se iliuzije sruše odma počne psovati majku. ja sa stanojkom stalno ratujem no on nikada nikome ne spominje roditelje i sl za razliku od ove budaletine kojoj je to ko dobar dan. Vidio sam i jučer na jednoj temi da ti je majku psovao, ono ljakse i konjina sve u 16
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 17/1/2016, 14:03

vuksadinare wrote:
stenjalica wrote:punio je neki srbin dok je bila curetak,,srbska kita se ne zaboravlja
Po posljednjim svjetskim istrazivanjima imaj manju kitu od nas

Hrvati i Srbi, sudbinska veza...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/1/2016, 14:21

kaja_333 wrote:
lobo1 wrote:
vuksadinare wrote:Si ponorela kolinda i to u vukovaru rec...sve mi se cini da ce sator iz savske jos dugo ostati a mozda preseli pred banske dvore..plus nekidan karamarkova izjava da ne treba oruzje kupovati nego gospodarski suradjivati...jos ce stozer za obranu hrvatskog vukovara i eticki nacionalni sud na celu s tomcem i separovicem imati pune ruke posla

Vukovar   , opasno  mjesto. puno  ČETNIKVAMPIRA; vjerojatno  ju  neki  ugriza   u  guzu, IRINEJ, Stanimirović, Pupovac,  a  ako  joj  Četničkasrbadija  "prijatelj ska "  nek ju se  vodi  Doma. 

Jabela  ju   srbija  "Luda"
samo da pozdravim svog prijatelja lobu, najjači je...:)
Pa zar nije tako? ...hebali smo kevu josipovicu,mesicu,pusicki i drugima zbog rijeci o prijateljskoj srbiji i nw znam gospodarskim suradnjama a ratna odsteta nije placena...uzdali se u kolindu a tu je karamarko neka se sjeti svojih predizbornih govorancija ili od kad je sjeo na celo hdza...'nikad sa srbijom u isti paket,nikad prijatwlji ali susjedi moramo biti,prvo rjesavanje nestalih priznavanje agresije pa sve onda drugo sve'....a vidi sad..'prijateljska srbija'...'gospodarska suradnja'i slicno..a nestali,agresija opet u zapecak baceni..ako ovo tre i stozer za obranu hrvatskog vukovara ne osude mislim ove izjave kolinde i karamarka onda nemaju vjerodostojnosti..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 17/1/2016, 15:09

tre911 wrote:
jastreb wrote:
Winter is coming wrote:
jastreb wrote:A čujte,bili su to zavedeni bedaci koji su znali sve,ali nisu znali da je još Pribićević 30 i neke opominjao Krajišnike da će se vodstvo Hrvatske i vodstvo Srbije kad tad dogovoriti i naći zajednički jezik,a da će budu li se bunili protiv Hrvatske upravo oni nadrapati,i to ostavljeni od onih kojima su vjerovali i za čije su ime vjerovali da se bore.

Tako da nema tragikomičnije stvari nego kad drukaš za državu koja te izdala i odbacila kao ispucani mobitelski bon .

Ovaj četnik je mnogo nevaspitan, čim mu se iliuzije sruše odma počne psovati majku. ja sa stanojkom stalno ratujem no on nikada nikome ne spominje roditelje i sl za razliku od ove budaletine kojoj je to ko dobar dan. Vidio sam i jučer na jednoj temi da ti je majku psovao, ono ljakse i konjina sve u 16
Pa dobro...Stanojko je možda četnik,ali gospodin četnik.

Siroti Vinter ni sam ne zna što je ni gdje je.

I ja mislim da glavni razlog njegovog emigriranja u SAD nije bila toliko ni sama Oluja (vratilo se na Baniju masa Srba) koliko odnos Srba u Srbiji prema njemu.

Možda su ga ismijavali,a možda je dobio i koju pesnicu u nos,pokušavajući tamo nekom Milentiju ili Radoju objasniti kako oni nisu dovoljno Srbi i da je on veći Srbion od njih.

:|
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kaya 17/1/2016, 15:12

Da, mali pod navodnike mali pobjeglica je zaista odvratan sa spominjanjem majke i to tuđe. Đubre odvratno.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 17/1/2016, 15:14

I stanojko jest cetnik ali je pristojan, mislim ne dira nikom roditelje
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2016, 17:13

jastreb wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:
Winter is coming wrote:

Pa dobro...Stanojko je možda četnik,ali gospodin četnik.

Siroti Vinter ni sam ne zna što je ni gdje je.

I ja mislim da glavni razlog njegovog emigriranja u SAD nije bila toliko ni sama Oluja (vratilo se na Baniju masa Srba) koliko odnos Srba u Srbiji prema njemu.

Možda su ga ismijavali,a možda je dobio i koju pesnicu u nos,pokušavajući tamo nekom Milentiju ili Radoju objasniti kako oni nisu dovoljno Srbi i da je on veći Srbion od njih.

:|
Stanojko nije možda nego je četnik no ni on niti ja na kontra strani ne diramo jedno drugome obitelj a što se tiče ovog malog govneta taj je zaprašio prvo za srbiju i tamo glumio facu pa je morao zaprašiti u ameriku odakle sad sere i prosipa seljakluk sve u 16. ne bi me čudilo da ga i odandje protjeraju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2016, 17:16

kaja_333 wrote:Da, mali pod navodnike mali pobjeglica je zaista odvratan sa spominjanjem majke i to tuđe. Đubre odvratno.
Ma kukavelj ti je to obični no ne sumnjam da takav lik može hladnokrvno ubiti zavezanog čovjeka dok u jednakopravnoj borbi sere po petama i hvata se prvog prevoznog sredstva za bežaniju, čisti psihopat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Back to top

- Similar topics