E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao
Page 14 of 24
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao
ti konstantno ignoriraš kaj ja napišem i potkrijepim stvarnim linkovima, ne kikipedijom.marcellus wrote:tržište nema što htjeti ili ne, uskoro neće imati izbora jer je politika na globalnoj razini odlučila, konsenzusom i to vrlo širokim, jednostavno zabraniti ICE motore
kao i tvoje bulažnjenje o turizmu i 50% bdpa
a, kad tamo 3-5% ovisno o državi.
ali bitno da ti guslaš i da ćeš za deset godina pisat "govorio sam ja vama da struja nema šanse"
u njemačkoj godpodarstvo veli da neka si baba na viseće sise stavi kako će 2035 biti kraj benzina.
nije to tako daleko, a ako počneš vježbati možda doživiš nestanak strujića.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
inače nisam stručnjak u tehniku, ali mogu reći da se razumin u ekonomiju donekle.
netko govori o "napretku tehnologije" kako su LCD monitori zamjenili one ružne kutije, automobili konjske zaprege, itd. However sve te zamjene su došle uz pomoć tržišnih mehanizama. Nigdje država nije trebala prisiljavati ljude da kupuju cd playere ili danas na mobitelu imaš i sve to, umjesto kazetofona itd. tržište je izbacilo bolji proizvod i ljudi su navalili na bolji proizvod i imamo globalni napredak.
što ovdje imamo? imamo da države zabranjuju automobile na benzin/dizel, razlog je kurac?
i države/zapadna elita sa druge strane potiče prelazak na alternativu. zapravo kakva je alternativa? zamjenit ćete svi automobile koji koštaju par tisuća € u prosjeku i koji nam dižu kvalitetu života sa čime? sa 100 000€ slabo funkcionalnim električnim automobilima.
ista vam ekipa uvaljuje ovo, uvaljuju vam 5 doza otrova pardon cijepiva koji vas ne štite od prehlade, a mogu vam donijeti od sterilizacije, oštećenja mozga do srčanog udara, i ista ekipa želi da jedete crve ...
u isto vrijeme oni koriste privatne avione(u svim ovim zabranama niti EU niti USA države nisu zabranile privatne avione zanimljivo), i voze se na svojim jahtama gdje jedu organski svježe meso i obilaze episteinov pedofilski otok..
a ti jedi crve, soju, i maštaj kako ćeš za 20godina možda priuštitit električni auto. e da obvezno uzmi 4 doze, tako da dobiješ rak i ostaneš bez potomstva.
da, to vam je prevara
netko govori o "napretku tehnologije" kako su LCD monitori zamjenili one ružne kutije, automobili konjske zaprege, itd. However sve te zamjene su došle uz pomoć tržišnih mehanizama. Nigdje država nije trebala prisiljavati ljude da kupuju cd playere ili danas na mobitelu imaš i sve to, umjesto kazetofona itd. tržište je izbacilo bolji proizvod i ljudi su navalili na bolji proizvod i imamo globalni napredak.
što ovdje imamo? imamo da države zabranjuju automobile na benzin/dizel, razlog je kurac?
i države/zapadna elita sa druge strane potiče prelazak na alternativu. zapravo kakva je alternativa? zamjenit ćete svi automobile koji koštaju par tisuća € u prosjeku i koji nam dižu kvalitetu života sa čime? sa 100 000€ slabo funkcionalnim električnim automobilima.
ista vam ekipa uvaljuje ovo, uvaljuju vam 5 doza otrova pardon cijepiva koji vas ne štite od prehlade, a mogu vam donijeti od sterilizacije, oštećenja mozga do srčanog udara, i ista ekipa želi da jedete crve ...
u isto vrijeme oni koriste privatne avione(u svim ovim zabranama niti EU niti USA države nisu zabranile privatne avione zanimljivo), i voze se na svojim jahtama gdje jedu organski svježe meso i obilaze episteinov pedofilski otok..
a ti jedi crve, soju, i maštaj kako ćeš za 20godina možda priuštitit električni auto. e da obvezno uzmi 4 doze, tako da dobiješ rak i ostaneš bez potomstva.
da, to vam je prevara
melkior likes this post
AssadNaPodmornici wrote:
da, to vam je prevara
Da, to je prevara.
Ali to nije samo prevara.
To je kazneno djelo ilitiga zločin.
Guest- Guest
marcellus wrote:električni auti su prije pet godina bili egzotika za frikove.
Danas su svakodnevnica
za pet godina će bit mainstream.
za deset velika većina prodanih.
za petnaest godina - prodaja benzinaca će biti zabranjena.
I sve je to lijepo kad si na vlasti, a vlasta je bogata i vlasta te časti...
A kad nisi, onda gutaš što ti se servira...
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:električni auti su prije pet godina bili egzotika za frikove.
Danas su svakodnevnica
Da se razumijemo, svi ti planovi mogu držati vodu, ali samo do trenutka dok ekipa ne shvati kako JEDNOSTAVNO NEMA DOVOLJNO JEBENOG LITIJA U KORI ZEMALJSKOJ.
Od čega će se onda praviti baterije?
Od govana?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:električni auti su prije pet godina bili egzotika za frikove.
Danas su svakodnevnica
Da se razumijemo, svi ti planovi mogu držati vodu, ali samo do trenutka dok ekipa ne shvati kako JEDNOSTAVNO NEMA DOVOLJNO JEBENOG LITIJA U KORI ZEMALJSKOJ.
Od govana?
Ovako ispada u skladu sa onom pripovjetkom čuvenog i jedinog pravog srpskog satiričara Radoja Domanovića.
Vlast lijepo donese zako da žito ima dobro da rodi i da se stoka dobro plodi i množi i stvarno žito dobro rodi i stoka se dobro plodi i množi.
Sve u skladu sa zakonom koji je donijela država.
U ovom slučaju sa planovima, dogovorima i odlukama.
Koga?
Velikih poduzetnika koji tim planovima i dogovorima krše tržišne zakone iz razloga jer su skloni nekoj od demagogijskih ideologija koje krše temeljna ljudska prava i pri tome se ne bave aktivnostima kojima bi se trebali baviti po definiciji i u skladu sa svojim službenim sloganima?
Vorsprung durch technik?
Koji jebeni napredak?
Prodaja električnih automobila sa baterijama napravljenim od govana?
NEMA DOVOLJNO LITIJA, ekipa. Nema dovoljno litija.
Na Zemlji.
Morate ga kopati na Marsu ili Mjesecu ili čekati razvoj replikatora iz Star Treka.
Možda je na tu vrstu napretka računao Audi?
Možda. Možda je to i plemenita ideja, ali ne vidim kako će na taj način Audi osigurati profit ne sutra nego danas.
Last edited by Speare Shaker on 31/8/2022, 00:13; edited 2 times in total
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:električni auti su prije pet godina bili egzotika za frikove.
Danas su svakodnevnica
Od govana?
Ovako ispada u skladu sa onom pripovjetkom čuvenog i jedinog pravog srpskog satiričara Radoja Domanovića.
Vlast lijepo donese zako da žito ima dobro da rodi i da se stoka dobro plodi i množi i stvarno žito dobro rodi i stoka se dobro plodi i množi.
Koga?
Velikih poduzetnika koji tim planovima i dogovorima krše tržišne zakone iz razloga jer su skloni nekoj od demagogijskih ideologija koje krše temeljna ljudska prava i pri tome se ne bave aktivnostima kojima bi se trebali baviti po definiciji i u skladu sa svojim službenim sloganima?
Vorsprung durch technik?
Koji jebeni napredak?
Na Zemlji.
Morate ga kopati na Marsu ili Mjesecu ili čekati razvoj replikatora iz Star Treka.
Možda. Možda je to i plemenita ideja, ali ne vidim kako će na taj način Audi osigurati profit ne sutra nego danas.
Prema tome, poserem vam se na takve planove, zakonske tekstove, dogovore koje se na kraju svode da netko ili pravi baterije od govana ili nam poručuje da je potreban izum replikatora kako bi on, ona ili oni realizirali svoje plemenite ciljeve o poboljašnju života čovječanstva uz istovremeno očuvanje zdravlja njihovog jedinog panteističkog božanstva - planete Zemlje.
Last edited by Speare Shaker on 31/8/2022, 00:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:električni auti su prije pet godina bili egzotika za frikove.
Danas su svakodnevnica
Od govana?
Koga?
Vorsprung durch technik?
Koji jebeni napredak?
Na Zemlji.
Prema tome, poserem vam se na takve planove, zakonske tekstove, dogovore koje se na kraju svode da netko ili pravi baterije od govana ili nam poručuje da je potreban izum replikatora kako bi on, ona ili oni realizirali svoje plemenite ciljeve o poboljašnju života čovječanstva uz istovremeno očuvanje zdravlja njihovog jedinog panteističkog božanstva - planete Zemlje.
Jesam li vam već detaljno objasnio zašto je svaki panteistički model boga i svaka panteistička teologija u suštini kontradiktorna i tako i nemoguća jer kontradikcije ne mogu realno postojati?
Sigurno jesam, ali malo tko na ovom forumu pamti takve detalje pa vam neću ponovo priuštiti to zadovoljstvo.
No, dovoljno je znati da je božanstvo u koje vjeruju današnje ideološke i političke elite svijeta samo njihova maloumna fikcija, ako ne i deluzija.
Dakle, kao što je rekao yoda, to je svakako prevara, a cijeli svijet nitko ne kože ili bar ne kroz dulje vrijeme varati i lagati bez ozbiljnjih posljedica za sebe.
Guest- Guest
Zato Rusija treba pobijediti u Ukrajini, zato europska ekonomija treba kolabirati, zato europske vlade treba smijeniti, da se konačno i trajno prikopčamo za naftu i plin bez grižnje savjesti i da vozimo aute koji puno troše kamo hoćemo i kad hoćemo za 5 kn/l. Pederi, zeleni, liberali, komunisti, vegetarijanci to je sve isto i svi oni pušu u iste diple. Najveća propast dogodila se kad su države liberalizirale i globalizirale tržište poljoprivrede, uz energetiku, još jedino poljoprivreda može i treba biti sredstvo suverene države da osigura svoju budućnost. Zemlja koja nema vlastitu poljoprivrednu proizvodnju i energetiku jest kolonija. Rusija je Hitler, ali Rusija je u pravu. Ukrajince treba zbombati, treba im oduzeti prirodne resurse, zablokirati izvoz pšenice u svijet, jer to bi smo isto trebali raditi i mi. Razlika između bogatih i siromašnih jest u tome što bogati pljačkaju čitav svijet bez pardona i grižnje savjesti, a sirotinja potkrada samu sebe i to smatra uspjehom. Zato će bogati uvijek biti bogati, a sirotinja će uvijek biti sirotinja. Hitler nije kriv zato što je zločinac već zato što je izgubio rat. Onima koji pobjeđuju sve se prašta i moral se nateže kao prastare poderane gaće. Onima koji gube ne prizna se ništa čak i onda kad su u pravu. Odrastite. Veliki jebu male jer je Božja volja da veliki jebu male, kao što je Božja volja da velike ribe jedu male. Uništilo vas je mentalno kršćanstvo koje je propagiralo stoljećima da je dobro i ispravo da mali jebu sebe i marksizam da mali mogu pobijediti jake. Možda i mogu, ali ne s Marxom, već s Nietzscheom. Pogledajte Židove. Ugledajte se na Židove. Učite od Židova.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
marcellus wrote:veber wrote:
mogu oni tuliti do sutra, ali činjenica je da će do 2050e minimum vozila na benzin biti 70%
do 2050 će prodaja vozila na benzin biti globalno zabranjena, to je odlučeno i to je tako.
Bar si se ti uvijek povinovao odlukama centralnog komiteta svoje partije.
I nastavi biti njihov prilježni poslušnik.
Ima nas ovdje koji nismo spremi prihvatiti njihove odluke kao ti iz više razloga.
Jer ne vjerujemo u njihovu viziju raja na ovome svijetu i jer se ne volimo povinovati lažnim autoritetima uspostavljenim kao takvima od strane popularne trash kulture (u koju se ti zapravo jedino i razumiješ i u ništa drugo).
Guest- Guest
melkior wrote:Zato Rusija treba pobijediti u Ukrajini, zato europska ekonomija treba kolabirati, zato europske vlade treba smijeniti, da se konačno i trajno prikopčamo za naftu i plin bez grižnje savjesti i da vozimo aute koji puno troše kamo hoćemo i kad hoćemo za 5 kn/l. Pederi, zeleni, liberali, komunisti, vegetarijanci to je sve isto i svi oni pušu u iste diple. Najveća propast dogodila se kad su države liberalizirale i globalizirale tržište poljoprivrede, uz energetiku, još jedino poljoprivreda može i treba biti sredstvo suverene države da osigura svoju budućnost. Zemlja koja nema vlastitu poljoprivrednu proizvodnju i energetiku jest kolonija. Rusija je Hitler, ali Rusija je u pravu. Ukrajince treba zbombati, treba im oduzeti prirodne resurse, zablokirati izvoz pšenice u svijet, jer to bi smo isto trebali raditi i mi. Razlika između bogatih i siromašnih jest u tome što bogati pljačkaju čitav svijet bez pardona i grižnje savjesti, a sirotinja potkrada samu sebe i to smatra uspjehom. Zato će bogati uvijek biti bogati, a sirotinja će uvijek biti sirotinja. Hitler nije kriv zato što je zločinac već zato što je izgubio rat. Onima koji pobjeđuju sve se prašta i moral se nateže kao prastare poderane gaće. Onima koji gube ne prizna se ništa čak i onda kad su u pravu. Odrastite. Veliki jebu male jer je Božja volja da veliki jebu male, kao što je Božja volja da velike ribe jedu male. Uništilo vas je mentalno kršćanstvo koje je propagiralo stoljećima da je dobro i ispravo da mali jebu sebe i marksizam da mali mogu pobijediti jake. Možda i mogu, ali ne s Marxom, već s Nietzscheom. Pogledajte Židove. Ugledajte se na Židove. Učite od Židova.
Jebo te lex talionis da te jebo lex talionis.
Skupa sa cijelim Starim zavjetom.
Ti ga nikada nisi nadrastao i očito nikada nećeš.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:inače nisam stručnjak u tehniku, ali mogu reći da se razumin u ekonomiju donekle.
da, to vam je prevara
pa kvaka je u tome da ljudi danas uglavnom podržavaju zabranu automobila s unutarnjim sagorijevanjem, da ih i ne zabrane za 20 godina ih niko neće kupovat.
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:veber wrote:
mogu oni tuliti do sutra, ali činjenica je da će do 2050e minimum vozila na benzin biti 70%
do 2050 će prodaja vozila na benzin biti globalno zabranjena, to je odlučeno i to je tako.
Bar si se ti uvijek povinovao odlukama centralnog komiteta svoje partije.
I nastavi biti njihov prilježni poslušnik.
Ima nas ovdje koji nismo spremi prihvatiti njihove odluke kao ti iz više razloga.
Jer ne vjerujemo u njihovu viziju raja na ovome svijetu i jer se ne volimo povinovati lažnim autoritetima uspostavljenim kao takvima od strane popularne trash kulture (u koju se ti zapravo jedino i razumiješ i u ništa drugo).
ja samo utvrđujem kako stoje stvari
ne psovat mater glasniku. Ne stojim ja iza toga i po meni benzinci nikad ne bi bili zabranjeni.
Ali samo budale misle da će se ikad vratiti. Na odlasku su.
marc jednostavno ne kuži.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:električni auti su prije pet godina bili egzotika za frikove.
Danas su svakodnevnica
Od govana?
nema on pojma o stvarnom životu.
ja sada prodam auto s avatara za 80 000€ odmah.
za dvije godine bit će 60-70 000€
isti električni koji je još skuplji od benzinca bit će za tri godine 60 000€ plus baterija 22 000€, novi je oko 100.
i o čemu bulazni kolega?
tko će kupiti jebeni rabljeni u koji mora uložiti 20-35% novog?
ovaj će ples završiti prije nego je počeo.
jebote radim u daimleru, razvoj električnih vozila i nitko ne vozi električara.
jebote elektrika.
ne, tebe.
2014-12-30
Ukratko, treba jesti meso, voziti auto na benzin i odmah ukinuti sve sankcije Rusiji.Speare Shaker wrote:melkior wrote:Zato Rusija treba pobijediti u Ukrajini, zato europska ekonomija treba kolabirati, zato europske vlade treba smijeniti, da se konačno i trajno prikopčamo za naftu i plin bez grižnje savjesti i da vozimo aute koji puno troše kamo hoćemo i kad hoćemo za 5 kn/l. Pederi, zeleni, liberali, komunisti, vegetarijanci to je sve isto i svi oni pušu u iste diple. Najveća propast dogodila se kad su države liberalizirale i globalizirale tržište poljoprivrede, uz energetiku, još jedino poljoprivreda može i treba biti sredstvo suverene države da osigura svoju budućnost. Zemlja koja nema vlastitu poljoprivrednu proizvodnju i energetiku jest kolonija. Rusija je Hitler, ali Rusija je u pravu. Ukrajince treba zbombati, treba im oduzeti prirodne resurse, zablokirati izvoz pšenice u svijet, jer to bi smo isto trebali raditi i mi. Razlika između bogatih i siromašnih jest u tome što bogati pljačkaju čitav svijet bez pardona i grižnje savjesti, a sirotinja potkrada samu sebe i to smatra uspjehom. Zato će bogati uvijek biti bogati, a sirotinja će uvijek biti sirotinja. Hitler nije kriv zato što je zločinac već zato što je izgubio rat. Onima koji pobjeđuju sve se prašta i moral se nateže kao prastare poderane gaće. Onima koji gube ne prizna se ništa čak i onda kad su u pravu. Odrastite. Veliki jebu male jer je Božja volja da veliki jebu male, kao što je Božja volja da velike ribe jedu male. Uništilo vas je mentalno kršćanstvo koje je propagiralo stoljećima da je dobro i ispravo da mali jebu sebe i marksizam da mali mogu pobijediti jake. Možda i mogu, ali ne s Marxom, već s Nietzscheom. Pogledajte Židove. Ugledajte se na Židove. Učite od Židova.
Jebo te lex talionis da te jebo lex talionis.
Skupa sa cijelim Starim zavjetom.
Ti ga nikada nisi nadrastao i očito nikada nećeš.
2015-08-09
Neka dobri žive od morala, ostali žive od kruva, sarme, jebačine i pljačke.
2015-08-09
marcellus wrote:
Struja je naravno bolja od benzina, to će ti reć svako ko je vozio strujića.
Razlika je kao između nokie 3310 i iphonea.
Evo, ja sam ga vozio (e-Golf) i tvrdim da generalno nije bolji.
Nije, makar ima svojih prednosti koje se svode na upotrebu na lokalnoj razini pri čemu dnevno ne prelaziš 200 km i nemaš obavezu voziti po noći, jer ga tada puniš jeftinijom strujom.
Ukoliko ti se ta obaveza ukaže iznenada, kada još nisi stigao napuniti strujuća, možeš se slikati skupa s njim.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:električni auti su prije pet godina bili egzotika za frikove.
Danas su svakodnevnica
Od govana?
litij lagano ide van. iduće generacije baterija će biti bez litija. Vjerojatno dual carbon ili nešto s natrijem
Moral je po sebi neprirodan i bezbožan, jer sve što je prirodno je Božja volja. I da stvar bude gora, tome se najviše protive oni koji svakodnevno imaju potrebu lizati oltare. Cijelo vrijeme dokazujete da vama u stvari ne treba Bog (iako se na Boga pozivate) već jasna struktura, hijerarhija i bič. Red, rad i disciplina. Ali božanski poredak je anarholiberalizam.
2015-08-09
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
Struja je naravno bolja od benzina, to će ti reć svako ko je vozio strujića.
Razlika je kao između nokie 3310 i iphonea.
Evo, ja sam ga vozio (e-Golf) i tvrdim da generalno nije bolji.
Nije, makar ima svojih prednosti koje se svode na upotrebu na lokalnoj razini pri čemu dnevno ne prelaziš 200 km i nemaš obavezu voziti po noći, jer ga tada puniš jeftinijom strujom.
Ukoliko ti se ta obaveza ukaže iznenada, kada još nisi stigao napuniti strujuća, možeš se slikati skupa s njim.
ukoliko se ta obaveza ukaže iznenada uzmeš drugi auto, ali e-golf je pretprošla generacija električara i praktično beskoristan
rekoh, ford model t spram današnjih
melkior wrote:Neka dobri žive od morala, ostali žive od kruva, sarme, jebačine i pljačke.
Kako i doliči famoznom Ničeanskom "prirodnom čovjeku", zar ne?
U čijim korijenima čuči najvulgarniji i najprimitivniji amoralni materijalist i konzumerist.
Nije za tebe niti panteistička teologija, a kamoli monoteistički judaizam. Kršćanstvo sa najapstraktnijim od svih apstraktinih božanstvava (kud ćeš apstraktnijeg božanstva od Trojstva?) da i ne spominjem.
Guest- Guest
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Krao od dece i bolesnih
» Krao po Zagrebackom Manastiru
» demo jesi vidio ovo
» OCE NAS KOJI JESI NA NEBESIMA
» Krao od dece i bolesnih
» Krao po Zagrebackom Manastiru
» demo jesi vidio ovo
» OCE NAS KOJI JESI NA NEBESIMA
Page 14 of 24