ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 46 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 16/7/2022, 01:21

cassanowa wrote:
Andreas Goldberger wrote:

Prvo za ovo boldano. Evo, ja se nisam ni rodio dok si ti navijao na Starom placu, ali eto vjerovao ili ne ja nisam birao kad cu se roditi, tocnije moja krivica je u tome apsolutno nikakva. 
Imas skroz krivo razmisljanje, tako je tebi netko prije ne znam 50, 60 godina (ne znam koliko si star) reci na Starom placu gdje si ti bio kad sam ja osnivao Hajduk, aj bizi ca mali...

Ne znam u kojoj si udruzi "u svezi Hajduka" bio i tko te prevario, mozes eto pojasniti.

Hajduk je dd i ne mozes biti clan dd, nego mora preko udruge/a. Ti kazes bolja jedna, no ti imas ta razna udruzenja preko DPH koje imaju jako dugu tradiciju. Imas DPH-a u inozemstvu, koja imaju okupljanja, zajednicko gledanje utakmica, organiziraju uclanjivanje tako da bolje da ima vise udruga koje okupljaju clanove Hajduka jer to vodi do masovnosti koju imamo sad, i nekom tamo sto zivi u npr. jednoj Americi ipak taj Hajduk malo priblizi. Da su prije 10-ak godina rekli ukidamo sve DPH koja postoje, tj. nemaju vezu s Hajdukom i ostaje samo NH, kakav bi to odjek bio i kako bi to hajducka javnost prihvatila? 

Ono sto se slazem da se mijenjaju carstva, kraljevine, drzave i modeli a Hajduk ostaje. No isto tako danas u 2022-oj godini je Hajduk sdd i ima udurge diljem drzave i svijeta koje okupljaju clanove tog Hajduka. 
Hajduk bi trebao biti veci i jaci od osobnih predrasuda, ega i vlastitog inata... 
To na u svezi Starog Placa sam napisao zato jer me danas nitko neće ucjenjivat reklamama tipa "Samo član je navijač". To naprosto nije istina. To je marketinški trik. Na svitu ima na stotine tisuća ljudi koji su navijači bez da su članovi. Da, ja sam bio navijač na Starom Placu i danas sam isti taj navijač Hajduka.

Zanima te udruga vidim...OK
Bio sam otpočetka u NH kad sam dobio informacije od dužnosnika Hajduka da će sve biti volonterski organizirano i da sva lova ide Hajduku.
Eto došli smo do toga da se to pretvorilo u firmu sa zaposlenima koja huška na učlanjenje. Onda sam skužio da u takvu udrugu nisam ušao i rekao pa-pa.

Da. Hajduk bi trebao biti veci i jaci od osobnih predrasuda, ega i vlastitog inata... 
Zato sam sad samo Hajdukovac. Hajduk mi nije izvor koji koristim. Ne napumpavam ljude reklamama da vole Hajduk za svoju korist i ne tjeram ih da "vole Hajduk jednako kao udruga". I ne kažem im da su manje vrijedni ako nisu u nekakvoj udruzi. 

Zajebi reklame. Za Hajduka navijaš ili ne navijaš. To je u čovjeku, a ne u nasilnom marketingu.
Malo mi se cinis pogubljen u ovome.

O NH si informacije dobio od duznosnika Hajduka?!? O cemu ti pricas?

Kad je pocela cijela prica o NH ja sam takoreci sudjelovao u prvih nekoliko godina, tako da znam da je ta paruka "Navijac Hajduka=clan Hajduka" bila od prvog dana. Tako da, ako si ikad bio clan NH (ujedno i clan Hajduka) onda si trebao znati o cemu se radi, tako da ti ne stoji ona da si prevaren.

Isto tako, kroz godine se NH mijenjao, mijenjali su se i ljudi u vodstvu Udruge, dolazilo je do novih ideja i projekata. Tako se u meduvrimenu pocelo otkupljivati dionice, NH je preuzeo odjel za clanstvo (i digao ga na novu razinu) itd. 

No, ta Udruga NH ima svoju Skupstinu gdje se donose odluke, gdje se bira vodstvo. Svaki punoljetni clan moze sudjelovati, glasovati. Na kraju ako ti se ne svida NH, imas moge DPH pa mozes preko njihove baze postati clan Hajduka. Dikretno clan dd po zakonu ne mozes biti.

Za mene, ako si navijac Hajduka nema izlike da ne budes clan. To je jedan minimum. Ne moras sudjelovati na izborima, ne moras biti za ovaj model, ne moras na kraju krajeva imati ikakve veze s NH, no biti clan je indetifikacija hajdukovc, ma sto ti pricao.
Ti navodis samo neke izlike zasto ne zelis biti clan, a Hajduk je bitan. Ne NH, niti bilo koji od 70, 80 (koliko ih vec ima) DPH nego HAJDUK. Sto vise clanova ima, klub je jaci. Da ih imamo 200 tisuca (a mozemo da mnogi ne razmisljaju kao ti) bili bi puno jaci na svim poljima. I zato cu ja uvik biti clan, dok sam ziv, bez obzira slagao s nekim stvarima ili ne. Jer mi je Hajduk iznad svega toga.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 01:36

Kad je pocela cijela prica o NH ja sam takoreci sudjelovao u prvih nekoliko godina, tako da znam da je ta paruka "Navijac Hajduka=clan Hajduka" bila od prvog dana. Tako da, ako si ikad bio clan NH (ujedno i clan Hajduka) onda si trebao znati o cemu se radi, tako da ti ne stoji ona da si prevaren.
A ne... Neš me proglasit ludim ni izgubljenim. 
Točno znam od koga sam dobio informacije o udruzi u nastajanju. Zasad ću ti samo reći da je to od ljudi iz NO Hajduka. Toliko se valjda još sjećam. Ne sekiraj se nisam zaboravio što mi je rečeno.

A to "Navijac Hajduka=clan Hajduka" nije ništa loše. Loše je to što to danas tumače tako da nisi navijač ako nisi u udruzi. To sam ćuo dosta puta u na ulici. A znamo kako je ta misao smišljeno nastala. Ne pravimo se ludi...

I ne vjerujem više nijednoj udruzi. Sva ova DPH su se pokazala tko su i što su kad su odustali od svog vlastitog smjera i pokorila se jačem kapitalisti. Sve udruge su prevara, tako se pokazalo.

Za Hajduka odsad doniram jedino kupnjom ulaznica i rekvizita. Tako sam siguran da me nije nitko iskoristio za svoje uskogrudne interese i da od toga jedino Hajduk ima koristi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 02:34

cassanowa wrote:

A ne... Neš me proglasit ludim ni izgubljenim. 
Točno znam od koga sam dobio informacije o udruzi u nastajanju. Zasad ću ti samo reći da je to od ljudi iz NO Hajduka. Toliko se valjda još sjećam. Ne sekiraj se nisam zaboravio što mi je rečeno.

A to "Navijac Hajduka=clan Hajduka" nije ništa loše. Loše je to što to danas tumače tako da nisi navijač ako nisi u udruzi. To sam ćuo dosta puta u na ulici. A znamo kako je ta misao smišljeno nastala. Ne pravimo se ludi...

I ne vjerujem više nijednoj udruzi. Sva ova DPH su se pokazala tko su i što su kad su odustali od svog vlastitog smjera i pokorila se jačem kapitalisti. Sve udruge su prevara, tako se pokazalo.

Za Hajduka odsad doniram jedino kupnjom ulaznica i rekvizita. Tako sam siguran da me nije nitko iskoristio za svoje uskogrudne interese i da od toga jedino Hajduk ima koristi.
Kad je udruga NH bila u nastajanju, tko je bio NO Hajduka? Daj mi odgovori, iako ja znam odgovor. Da vidim jeli ti znas...  ;)
A udruga i dan danas funkcionira na racun volontera. I Hajduk je bitan. I ta lova sta se skuplja za dionice, opet ide na racun Hajduka jer se Tommy vezao sponzorstvom. I lova od clanarina ide na racun Hajduka, a ti pricas kao da se ljudi iz Udruge nesto kao bogate i rade za sebe. Preko 75 000 clanova, koliko ih je bilo prije nego se NH pojavio? Tu brojku treba respektirati i sve volontere koji su ikad sudjelovali. 

Ovo prica s ulice je glupost. Hajduk je bitan, bitno je biti clan. Kako mozes biti clan? Preko udruge, jedne od mnogih s kojima Hajduk ima potpisan ugovor.

Tvoj problem je neinformiranost i tvrdoglavost, Umisto da Hajduk stavis ispred svog ega.
Takoder, nije u redu prozivati bas sve DPH da su se kao pokorila nekom kapitalisti. I da su prevara. Ono, bas svi. Nemas nikakve osnove za takve opise...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 02:44

Kad je udruga NH bila u nastajanju, tko je bio NO Hajduka? Daj mi odgovori, iako ja znam odgovor. Da vidim jeli ti znas...  ;)
A udruga i dan danas funkcionira na racun volontera. I Hajduk je bitan. I ta lova sta se skuplja za dionice, opet ide na racun Hajduka jer se Tommy vezao sponzorstvom. I lova od clanarina ide na racun Hajduka, a ti pricas kao da se ljudi iz Udruge nesto kao bogate i rade za sebe. Preko 75 000 clanova, koliko ih je bilo prije nego se NH pojavio? Tu brojku treba respektirati i sve volontere koji su ikad sudjelovali. 

Ovo prica s ulice je glupost. Hajduk je bitan, bitno je biti clan. Kako mozes biti clan? Preko udruge, jedne od mnogih s kojima Hajduk ima potpisan ugovor.

Tvoj problem je neinformiranost i tvrdoglavost, Umisto da Hajduk stavis ispred svog ega.
Takoder, nije u redu prozivati bas sve DPH da su se kao pokorila nekom kapitalisti. I da su prevara. Ono, bas svi. Nemas nikakve osnove za takve opise...
Šta bi ti sad da ti ovde navedem imena i preizmena? E pa neću. Ovo je javni prostor, a u NO imam 2 poznanika. Što u sadašnjem što u prošlim. Ne želim ih uvlačit u ovu tvoju kuhinju.
Bitno je to da se od volonterske udruge oformila totalno nepotrebna firma za uhljebljivanje (za koliko znam 7 ljudi, ako ne sad i više, nisam u toku). I zato pa-pa udruga... Ja bi se sramio da me Hajduk hrani samo zato što sam u nekakvoj nepotrebnoj udruzi.

Prića s ulice nije glupost nego smišljena propaganda s ciljem osobhih interesa pojedinaca.

A tvoj problem je što na Hajduka gledaš kao na svoju prčiju, umjesto da skužiš da si jedan običan navijač Hajduka, kao i ja. 

Uništila te propaganda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 16/7/2022, 06:10

Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:Dobro van se da s prasadi raspravljat na ovu žegu  B-)
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv

https://streamable.com/volnqu
Hajduk Split - Page 46 5ef88310
Ma Split je liti posta nepodnošljiv za život! 
Zato san ja to sve lipo odjeba, skupija tunju i pobiga najdalje na pučinu šta san moga, tu 100 km od tebe, na najjužniji naš otok.
Stoga, dobro jutro amigo  :rasta

Hajduk Split - Page 46 FB-IMG-1657560479678
Ostarija si...  :D
Iako i ja prije biran otok, bacit ce se uskoro dir po otocima, ali moran malo i do Splita, Trogira...
Niche mi je, nazalost, predaleko...  :D
Pa ako ćeš bit u điradi oko Splita onda moš skočit i do Omiša, nije da se nema šta za vidit. Na ušču Cetine je sasvim normalno doć do auta u koloni, malo narizat, povuć jednu s nogu i počistit rukon da se čovik ne ljuti šta si ostavija šporko iza sebe.
Svi na svemu 1950  :rasta

https://streamable.com/780mjq
Ovo Ante dosa malo na Cetinu iz daleke Kostarike...
:D <3
Vridija bi mi kurbin sin sad zlata da se pristane drogirat i da smi doć od žene.
Bazenaš, poznaje mentalitet a nama fali peti  :rasta
Hajduk Split - Page 46 FB-IMG-1657918108551
Mislim da Ante ne zna napravit dva na nogu...
Ipak je dinamovac, oni su netalentirani...
:D
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 08:54

cassanowa wrote:

Šta bi ti sad da ti ovde navedem imena i preizmena? E pa neću. Ovo je javni prostor, a u NO imam 2 poznanika. Što u sadašnjem što u prošlim. Ne želim ih uvlačit u ovu tvoju kuhinju.
Bitno je to da se od volonterske udruge oformila totalno nepotrebna firma za uhljebljivanje (za koliko znam 7 ljudi, ako ne sad i više, nisam u toku). I zato pa-pa udruga... Ja bi se sramio da me Hajduk hrani samo zato što sam u nekakvoj nepotrebnoj udruzi.

Prića s ulice nije glupost nego smišljena propaganda s ciljem osobhih interesa pojedinaca.

A tvoj problem je što na Hajduka gledaš kao na svoju prčiju, umjesto da skužiš da si jedan običan navijač Hajduka, kao i ja. 

Uništila te propaganda.
Gledaj, ti si do sad iznija nekoliko lazi. 
O kakvoj firmi ti pricas i kakvim uhljebima ti pricas?!?
Jeli ti znas koliko volontera ima udruga NH.
Daj mi reci imena i prezimena tih uhljeba?

Udruga je zaposlila jedino par ljudi u Odjel za clanstvo, putem javnog natjecanja a polovica od toga je financirana (tako je bilo do prije 2,3 godine) novcem iz EU fondova jer. Ne mozes ocekivati da ti ljudi volontiraju puno radno vrijeme.

Vodstvo Udruge, sve su to volonteri. Zato majstore, daj mi imena i prezimena uhljeba.  Hvala.

Ovo da ja gledam na Hajduk kao na moju prciju je osim lazi i uvreda. Ja sam Hajduku kroz svoj zivot davao, nikad od njega nisam uzimao niti sam ikad na stadion usao mukte vec uvijek s placenom kartom/pretplatom.

Ja gledam na Hajduk kao na klub gdje clanovi tog istog Hajduka biraju NO na demokratskim izborima. I da, podržavam ovaj model a isto tako postujem misljenje onih koji ga na podržavaju. No ne prihvaćam izlike o tome zasto neki ne zele biti clan. Tebi je izlika hrpa lazi, i srecom nisi javna osoba koja pusta to negdje u javnost jer bi ti inace udruga poslala cestitku u vidu tuzbe kao reicu, I. S. i slicnoj ekipi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 16/7/2022, 09:13

Hajduk živi vječno!
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by FRANK 16/7/2022, 13:04

fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:Dobro van se da s prasadi raspravljat na ovu žegu  B-)
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv

https://streamable.com/volnqu
Hajduk Split - Page 46 5ef88310
Ma Split je liti posta nepodnošljiv za život! 
Zato san ja to sve lipo odjeba, skupija tunju i pobiga najdalje na pučinu šta san moga, tu 100 km od tebe, na najjužniji naš otok.
Stoga, dobro jutro amigo  :rasta

Hajduk Split - Page 46 FB-IMG-1657560479678
Ostarija si...  :D
Iako i ja prije biran otok, bacit ce se uskoro dir po otocima, ali moran malo i do Splita, Trogira...
Niche mi je, nazalost, predaleko...  :D
Pa ako ćeš bit u điradi oko Splita onda moš skočit i do Omiša, nije da se nema šta za vidit. Na ušču Cetine je sasvim normalno doć do auta u koloni, malo narizat, povuć jednu s nogu i počistit rukon da se čovik ne ljuti šta si ostavija šporko iza sebe.
Svi na svemu 1950  :rasta

https://streamable.com/780mjq
Ovo Ante dosa malo na Cetinu iz daleke Kostarike...
:D <3
Vridija bi mi kurbin sin sad zlata da se pristane drogirat i da smi doć od žene.
Bazenaš, poznaje mentalitet a nama fali peti  :rasta
Hajduk Split - Page 46 FB-IMG-1657918108551
Mislim da Ante ne zna napravit dva na nogu...
Ipak je dinamovac, oni su netalentirani...
:D
Popusite kurac vas dvojica Anti.
Ante je 1986 u Munchenu bija prvi strijelac turnira na Moosachu.
Zabio sam 9 golova od toga 3 u finalu skola.
Mislili su da se novi Gerd radja.
A na kraju krajeva Ante je navijac najveceg hrvatskog kluba Dinama pa mi druzenje sa Gzirasima i nepada na pamet

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 14:46

Udruga je zaposlila jedino par ljudi u Odjel za clanstvo, putem javnog natjecanja a polovica od toga je financirana (tako je bilo do prije 2,3 godine) novcem iz EU fondova jer. Ne mozes ocekivati da ti ljudi volontiraju puno radno vrijeme.

Vodstvo Udruge, sve su to volonteri. Zato majstore, daj mi imena i prezimena uhljeba.  Hvala.

Ovo da ja gledam na Hajduk kao na moju prciju je osim lazi i uvreda. Ja sam Hajduku kroz svoj zivot davao, nikad od njega nisam uzimao niti sam ikad na stadion usao mukte vec uvijek s placenom kartom/pretplatom.

Ja gledam na Hajduk kao na klub gdje clanovi tog istog Hajduka biraju NO na demokratskim izborima. I da, podržavam ovaj model a isto tako postujem misljenje onih koji ga na podržavaju. No ne prihvaćam izlike o tome zasto neki ne zele biti clan. Tebi je izlika hrpa lazi, i srecom nisi javna osoba koja pusta to negdje u javnost jer bi ti inace udruga poslala cestitku u vidu tuzbe kao reicu, I. S. i slicnoj ekipi...
Reko sam ti već. Nikakva imena ovdje neću spominjat. To mi je nebitno. Imaš ih na internetu, ako te zanima. Mislim 7-oro uhljeba.

Nije laž da je rečeno da neće bit uhljeba. Sve je terbalo bit volonterski. A sad izmišljaš floskulu "Ne mozes ocekivati da ti ljudi volontiraju puno radno vrijeme." LOL, koja prevara ...Nije se tako prije govorilo. To je obična bezobrazna prevara. To "firma" sam rekao podrugljivo, jer ima tih 7 zaposlenih uhljeba.

Nisu ti to laži ni uvrede. To ti je činjenica.

Kažeš "Ovo da ja gledam na Hajduk kao na moju prciju je osim lazi i uvreda..."...Pa naravno da gledaš na Hajduk kao na svoju prčiju. Misliš da imaš pravo nasilno nahuškavati druge da uđu u sektu. Misliš da si veći navijač Hajduka npr. od mene, jer si u udruzi. Misliš da svojim manipulacijama podižeš svoj ego kao nekog spasioca Hajduka. Misliš da si toliko pametan samo zato što si član nekakve udruge. Misliš da su svi koji nisu u udrugama manje vrijedni. Misliš da možeš zapovijedati drugima šta da rade. E pa nije to tvoja prčija. Ti si obični agresivni prodavač magle.
Ti ne možeš zamisliti Hajduk bez udruge, a Hajduk je bez nje bio bolji i nešto osvajao kroz povijest.

U stvari si obični narcisoidni tip koji želi posvojiti Hajduka za sebe. Kao i sva ta sekta koja si je dala ime (zamisli) Naš Hajduk. E, pa Hajduk nije samo vaš, Hajduk je od svih navijača, Ja prvo u životu što sam ugledao je Stari Plac kad sam izašao iz rodilišta. Hajduk je i moj. Nećete mi ga ukrast.

UGRUGA JE NEPOTREBNA! Udruga uništava Hajduka. Pričali su mi članovi NO kakav teror provodite prema njima i prema upravi kluba. SRAM VAS BILO!

Sve udruge su prevara!
Nikad više u nijednu udrugu se neću učlanit. Sportsku ili bilo koju drugu. To mi je bila najveća greška u životu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 15:20

cassanowa wrote:

Reko sam ti već. Nikakva imena ovdje neću spominjat. To mi je nebitno. Imaš ih na internetu, ako te zanima. Mislim 7-oro uhljeba.

Nije laž da je rečeno da neće bit uhljeba. Sve je terbalo bit volonterski. A sad izmišljaš floskulu "Ne mozes ocekivati da ti ljudi volontiraju puno radno vrijeme." LOL, koja prevara ...Nije se tako prije govorilo. To je obična bezobrazna prevara. To "firma" sam rekao podrugljivo, jer ima tih 7 zaposlenih uhljeba.

Kažeš "Ovo da ja gledam na Hajduk kao na moju prciju je osim lazi i uvreda..."...Pa naravno da gledaš na Hajduk kao na svoju prčiju. Misliš da imaš pravo nasilno nahuškavati druge da uđu u sektu. Misliš da si veći navijač Hajduka npr. od mene, jer si u udruzi. Misliš da svojim manipulacijama podižeš svoj ego kao nekog spasioca Hajduka. Misliš da si toliko pametan samo zato što si član nekakve udruge. Misliš da su svi koji nisu u udrugama manje vrijedni. Misliš da možeš zapovijedati drugima šta da rade. E pa nije to tvoja prčija. Ti si obični agresivni prodavač magle.
Ti ne možeš zamisliti Hajduk bez udruge, a Hajduk je bez nje bio bolji i nešto osvajao kroz povijest.

U stvari si obični narcisoidni tip koji želi posvojiti Hajduka za sebe. Kao i sva ta sekta koja si je dala ime (zamisli) Naš Hajduk. E, pa Hajduk nije samo vaš, Hajduk je od svih navijača, Ja prvo u životu što sam ugledao je Stari Plac kad sam izašao iz rodilišta. Hajduk je i moj. Nećete mi ga ukrast.

UGRUGA JE NEPOTREBNA! Udruga uništava Hajduka. Pričali su mi članovi NO kakav teror provodite prema njima i prema upravi kluba. SRAM VAS BILO!

Sve udruge su prevara!
Nikad više u nijednu udrugu se neću učlanit. Sportsku ili bilo koju drugu. To mi je bila najveća greška u životu.
:rofl  hahaha

Puno toga si tu nadrobio i optuzio, ali jbg. Tvoj problem.

Naravno da neces o imenima kad ih nemas. Daj imena pa mozemo o tome jeli tko uhljeb ili ne.

Ja nikad nikome nisam rekao da sam veci hajdukovac od njega, ne postoji neki mjerac a ni ja nikad nisam o sebi govorio u tom kontekstu niti ikad ikome nabivao na nos koliko utakmica imam, gostovanja i slicno. 
Ja imam prava kao i svaki drugi punoljetni clan Hajduk ni vise ni manje, vise ne bi ni trazio. Tako da prica da ja gledam Hajduk kao nekakvu svoju prciju je obicna laz i klevetanje, no dobro. Hajduk nije moj, Hajduk je nas. Nas znaci klub svojih clanova! Clanovi koji su prolazni, a klub je taj koji ostaje.

Ja vjerujem da ti zelis dobro klubu, no s druge strane ne znanje, tvrdoglavost i osobni limiti su ti problem. 
Da nema NH, DPH ili bilo koje druge udruge ne bi bilo ni clanova Hajduka i daj mi reci kako bi klub funkcionirao? Pa ovaj klub se temelji na clanovima i navijacima.
Naglasavam ti da je Hajduk dd i kao takav ne mozes se direktno uclaniti u dd, nego udrugu kojoj dd priznaje status clana. 

Ove gore lazi o udruzi necu puno komentirati, osim sto cu reci da su neki slicno drobili pa je zavrsio slucaj na sudu. Ima vec neke pravomocne presude zbog kleveta i lazi, biti ce i jos. Ja cu konkretno o imenima (posto ti ne zelis). Primjerice poslodavac od Zdravka Reica je vec 2 ili 3 puta morao isplatiti dobar iznos zbog lazi i kleveta spomenutog novinara.
Postupak je u tijeku protiv primjerice bivseg igraca Hajduka (Igor Stimac) i poznatog bivseg splitskog pomorskog policajca (Vedran Bukovac) zbog slicnih stvari koje ti gore pises. Kad sudska presuda bude pravomocna, obavijestit cu te...  ;)

Btw. za kraj i Hajduk je nekoc bio udruga gradana, pa posto su sve udruge prevara po tebi, daj mi reci dali je Hajduk do 2008 godine onda bio prevara?  :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 16/7/2022, 15:23

oho vidi vidi
sektaši pucaju po šavovima
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 16/7/2022, 15:33

Nema amper poremeceni ne odustaje od svojih zlocinackih stavova

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 15:34

cassanowa wrote:

Sve udruge su prevara!
:rofl  hahaha

Puno toga si tu nadrobio i optuzio, ali jbg. Tvoj problem.

Naravno da neces o imenima kad ih nemas. Daj imena pa mozemo o tome jeli tko uhljeb ili ne.

Ja nikad nikome nisam rekao da sam veci hajdukovac od njega, ne postoji neki mjerac a ni ja nikad nisam o sebi govorio u tom kontekstu niti ikad ikome nabivao na nos koliko utakmica imam, gostovanja i slicno. 
Ja imam prava kao i svaki drugi punoljetni clan Hajduk ni vise ni manje, vise ne bi ni trazio. Tako da prica da ja gledam Hajduk kao nekakvu svoju prciju je obicna laz i klevetanje, no dobro. Hajduk nije moj, Hajduk je nas. Nas znaci klub svojih clanova! Clanovi koji su prolazni, a klub je taj koji ostaje.

Ja vjerujem da ti zelis dobro klubu, no s druge strane ne znanje, tvrdoglavost i osobni limiti su ti problem. 
Da nema NH, DPH ili bilo koje druge udruge ne bi bilo ni clanova Hajduka i daj mi reci kako bi klub funkcionirao? Pa ovaj klub se temelji na clanovima i navijacima.
Naglasavam ti da je Hajduk dd i kao takav ne mozes se direktno uclaniti u dd, nego udrugu kojoj dd priznaje status clana. 

Ove gore lazi o udruzi necu puno komentirati, osim sto cu reci da su neki slicno drobili pa je zavrsio slucaj na sudu. Ima vec neke pravomocne presude zbog kleveta i lazi, biti ce i jos. Ja cu konkretno o imenima (posto ti ne zelis). Primjerice poslodavac od Zdravka Reica je vec 2 ili 3 puta morao isplatiti dobar iznos zbog lazi i kleveta spomenutog novinara.
Postupak je u tijeku protiv primjerice bivseg igraca Hajduka (Igor Stimac) i poznatog bivseg splitskog pomorskog policajca (Vedran Bukovac) zbog slicnih stvari koje ti gore pises. Kad sudska presuda bude pravomocna, obavijestit cu te...  ;)

Btw. za kraj i Hajduk je nekoc bio udruga gradana, pa posto su sve udruge prevara po tebi, daj mi reci dali je Hajduk do 2008 godine onda bio prevara?  :coffee
Prevara su oni koji su govorili jedno, a napravili drugo.

Da, od udruge HN je nastala uhljebnička udruga koja ničemu ne služi. Eto ti pa me tuži za klevetu.

Kad sam se tamo učlanio bilo je je govora da će Hajduk postati narodni klub, a da će ta udruga to omogućiti. Ispostavio se da je ta udruga podijelila narod, a ne pretvorila klub u narodni. I zbog toga je prevara. Udruga danas upravlja klubom, što je nakaradno i neprirodno.

Ali svaka je sila za vremena. I udruga će propasti jednog dana, a Hajduk će opstati. Svi ti ljudi koje ste hipnotizirali će progledati jednog dana i vidjeti koga u stvari financiraju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 15:40

Uglavnom, da skratimo pricu i malo jezik forumasa cassanova:

PRVOSTUPANJSKA PRESUDA SPORA NAŠ HAJDUK-SLOBODNA D.

Prošlog tjedna donesena je nepravomoćna prvostupanjska presuda u korist Udruge Naš Hajduk u sporu kojeg smo vodili protiv Slobodne Dalmacije. Podsjetimo, u tekstu „Čiji će biti Hajduk dogodine“ novinara Marija Garbera (prilog Spektar, 11. studenog 2011.) iznesene su neistine o ukupnom broju članova Hajduka, uplatama novca od članarina, te odlukama Gradskog vijeća oko projekta Naš Hajduk s nizom iskrivljenih i nelogičnih zaključaka.

https://hajduk.hr/vijest/prvostupanjska-presuda-spora-nas-hajduk-slobodna-d/3594

POTVRĐENA PRVOSTUPANJSKA PRESUDA U KORIST UDRUGE NAŠ HAJDUK

Odlukom Županijskog suda u Splitu potvrđena je prvostupanjska presuda u korist udruge Naš Hajduk u sporu protiv Slobodne Dalmacije zbog teksta "Čiji će Hajduk biti dogodine" iz studenog 2011. godine. O prvostupanjskoj presudi smo pisali ovdje.

https://hajduk.hr/vijest/potvrdena-prvostupanjska-presuda-u-korist-udruge-nas-hajduk/4421

Udruga Naš Hajduk dobila još jedan spor protiv Hanza medije, sud je utvrdio da je članak temeljen na neistinama

Udruzi će trebati isplatiti 10.000 kuna, kao i 5.325 kuna sudskih troškova zajedno sa zakonskim zateznim kamatama

Nakon što su dobili na sudu Hanza mediju zbog članka Zdravka Reića, danas je udruga Naš Hajduk obavijestila javnost da će im ista medijska kuća trebati platiti zbog teksta Ivana Ugrina.

- Danas smo zaprimili presudu Županijskog suda u Splitu kojom je pravomoćno presuđeno da je Hanza Media d.o.o. dužna udruzi Naš Hajduk isplatiti 10.000 kuna, kao i 5.325 kuna sudskih troškova zajedno sa zakonskim zateznim kamatama koje teku od 25.11.2018. god. pa do isplate, zbog članka novinara Ivana Ugrina objavljenog u Slobodnoj Dalmaciji 22.08.2018. pod naslovom 'Pilatovsko pranje ruku Našega Hajduka'. Za članak je utvrđeno kako je temeljen na neistinitim činjenicama i kako autor nije postupao u dobroj vjeri niti je provjerio informacije prije nego što su objavljene - naveli su iz udruge Naš Hajduk.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/udruga-nas-hajduk-dobila-jos-jedan-spor-protiv-hanza-medije--sud-je-utvrdio-da-je-clanak-temeljen-na-neistinama/52916?fbclid=IwAR3vph9gpPiOrzJeXzfD65KB4VCTD7627OhxuLFUpOhLsMwJnPpe7F2gMMg

Hanza Media isplatila Udruzi Naš Hajduk odštetu zbog teksta o namještanju izbora

Udruga Naš Hajduk je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila da joj je medijska kuća Hanza Media d.o.o. nakon pravomoćne sudske presude isplatila 41.223,03 kuna odštete zbog teksta Zdravka Reića koji je objavljen koncem svibnja 2015. godine u Slobodnoj Dalmaciji.

Autor je u tekstu između ostaloga ustvrdio da su izbori za Nadzorni odbor HNK Hajduk š.d.d. koje je 2011. godine organizirala Udruga Naš Hajduk bili namješteni te je najavio da će i drugi po redu izbori za NO koji su se održali u 2015. godini također biti namješteni što je sud na koncu smatrao klevetom.

U objavi Udruge Naš Hajduk objavljenoj danas piše:

“Prema pravomoćnoj presudi Županijskog suda u Zagrebu Hanza Media d.o.o. je jučer na račun Udruge Naš Hajduk uplatila iznos od 41.223,03 kuna (glavnica i kamate).

Udruga Naš Hajduk je tužbu podnijela 30.07.2015. godine zbog članka autora Zdravka Reića od 31. svibnja 2015. godine u kojem se među ostalim spominje “da će bez obzira na tvrdnje o demokratskim izborima ipak odluka pasti u navijačkom laboratoriju, kako je to bilo i prošli put.

https://www.nacional.hr/pravomocno-hanza-media-isplatila-udruzi-nas-hajduk-odstetu-zbog-teksta-o-namjestanju-izbora/?fbclid=IwAR0M6lX59UcOXqysbzvKOrSuSLkOnXyZQwdZURBYE7UnoFq1uQgqO4ccgCI

Nisam sve ni nasa, ali bez brige bitcetogajos...  B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 16/7/2022, 15:44

Opa sad ce udbasi iz sekte udarati po hrvatskom branitelju i domoljubu cassanowi jer se usudio taknuti u rezim.
Sad ni hajdukovac cassanowa nece biti dovoljno dobar jer se drznio taknuti sektase.
Amper niche brend ce se raspaliti po cassanowi

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 15:45

cassanowa wrote:

Da, od udruge HN je nastala uhljebnička udruga koja ničemu ne služi. Eto ti pa me tuži za klevetu.

Kad sam se tamo učlanio bilo je je govora da će Hajduk postati narodni klub, a da će ta udruga to omogućiti. Ispostavio se da je ta udruga podijelila narod, a ne pretvorila klub u narodni. I zbog toga je prevara. Udruga danas upravlja klubom, što je nakaradno i neprirodno.

Ali svaka je sila za vremena. I udruga će propasti jednog dana, a Hajduk će opstati. Svi ti ljudi koje ste hipnotizirali će progledati jednog dana i vidjeti koga u stvari financiraju.
Ne trebas se brinuti, nitko te nece tuziti zbog upisa na ovom nebitnom forumu...  ;)
Nalipio sam ti sudske presude protiv medija koji su slicno pricali kao ti, to je dovoljan argument da pises glupoosti i lazi.  :beer

Nisi odgovorio jeli Hajduk udruga gradana do 2008 bio prevara?  :popcorn
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 15:47

FRANK wrote:Opa sad ce udbasi iz sekte udarati po hrvatskom branitelju i domoljubu cassanowi jer se usudio taknuti u rezim.
Sad ni hajdukovac cassanowa nece biti dovoljno dobar jer se drznio taknuti sektase.
Necemo, ja mu nista osobno nisam ni pisao. Meni je samo zao sto pise gluposti i lazi, i ne prihvaca konkretan argument. 
To nema veze s tim odakle je i to sto je branitelj. Ima branitelja koji su ponosni clanovi Hajduka. 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 16:00

cassanowa wrote:

Ne trebas se brinuti, nitko te nece tuziti zbog upisa na ovom nebitnom forumu...  ;)
Nalipio sam ti sudske presude protiv medija koji su slicno pricali kao ti, to je dovoljan argument da pises glupoosti i lazi.  :beer

Napisao sam ti što je to prevara. Kad govoriš jedno, a ispadne drugo. To je prevara. Pa ti sad zaključi da li je to što navodiš prevara.

A ja nisam ništa lagao. Naveo sam ti sve kako je bilo otpočetka, a kako je danas. Bio sam kljukan s lažima i obmanama. Ja bi isto mogao tužiti za obmanu radi privatnih inetresa. Ali neću. Nitko me nije ninašto prisilio. Samo su me zajebali, što je legalno. Isto kao što je legalno nekoga kritizirati činjenicama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 16:25

cassanowa wrote:
cassanowa wrote:

Napisao sam ti što je to prevara. Kad govoriš jedno, a ispadne drugo. To je prevara. Pa ti sad zaključi da li je to što navodiš prevara.

A ja nisam ništa lagao. Naveo sam ti sve kako je bilo otpočetka, a kako je danas. Bio sam kljukan s lažima i obmanama. Ja bi isto mogao tužiti za obmanu radi privatnih inetresa. Ali neću. Nitko me nije ninašto prisilio. Samo su me zajebali, što je legalno. Isto kao što je legalno nekoga kritizirati činjenicama.
Nemoj biti ko hr političari pa skretati s teme. Napisao si da su sve udruge prevara, pa te pitam jeli Hajduk udruga gradana do 2008 godine bio prevara?

I naravno da si napisao lazi, eto imas gore zbog nekih stvari koje si napisao udruga ima pravomoćnu sudsku presudu protiv onih koji su slicno trubili..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 16:33

Nemoj biti ko hr političari pa skretati s teme. Napisao si da su sve udruge prevara, pa te pitam jeli Hajduk udruga gradana do 2008 godine bio prevara?

I naravno da si napisao lazi, eto imas gore zbog nekih stvari koje si napisao udruga ima pravomoćnu sudsku presudu protiv onih koji su slicno trubili..
To ti ne mogu odgovoriti jer nisam u to upućen. To me uopće nije zanimalo. Ali sam ti napisao kako možeš to zaključiti, pošto si upućeniji od mene po tom pitanju.

Koju sam to laž napisao?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 16/7/2022, 16:36

FRANK wrote:Opa sad ce udbasi iz sekte udarati po hrvatskom branitelju i domoljubu cassanowi jer se usudio taknuti u rezim.
Etiketa ‘branitelj’ je nebitna kad pričamo o Hajduku...
Uglavnom, tribala bi bit nebitna u svemu...
Ljudi su časno branili našu domovinu (između ostalog i moja dva brata) i to je to...
Napravili smo sebi medvjeđu uslugu kad smo napravili zlatnu telad od branitelja i stavili ih na pijedestal...
Jer imamo HDZ gen i lopovluk nam je u krvi i sad odjednom imamo pola milijuna branitelja (!)...
Triba ukinut tu etiketu...
Ljudi se nisu borili da bi onda na račun toga živili na grbači naroda cili život...
Bar to nije triba bit razlog...
Al kako je u nas sve poremećeno, tako smo i tu stavku silovali u pogledu logike i obzira...
;)
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics