Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
fridrih_niche wrote:darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Ti bi triba smanjit drogu.
Sto je privise je privise
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Hajduk uoči 3. pretkola nema status nositelja i mogući su mu protivnici: belgijski Anderlecht, te ukupni pobjednici iz ogleda Liepaja (Latvija) – Young Boys (Švicarska), Vitoria (Portugal) – Puskas Akademia (Mađarska), Suduva (Litva) – Viborg (Danska).
E sad, da vam se sve ove godine nije jebalo za koeficijent u Europi bilo bi to puno lakše ... Ovak', bojim se da budete opet u Europi plesali jedno kolo ... Ovi danci na papiru izgledaju najlakši, ali ako njih izvučete 99% sam uvjeren da nećete proći ...
E sad, da vam se sve ove godine nije jebalo za koeficijent u Europi bilo bi to puno lakše ... Ovak', bojim se da budete opet u Europi plesali jedno kolo ... Ovi danci na papiru izgledaju najlakši, ali ako njih izvučete 99% sam uvjeren da nećete proći ...
Zeko-
2015-08-26
Najmanje je tu kriv alkohol.End wrote:opet si pijandarth_vader wrote:End wrote:kakva sektaska govna
nema to niti trunke obraza i postenja
Pljuc
Isto si nam drag, pizda ti se ogadila
Ima tu i puno jacih toksina od alkohola.
Stime da doticni radi u zdravstvu vjerujen da su dostupne svakakve gadarije kojima je brend sklon uz neizostavni pederluk
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bože mili, šta tebe muči...Zeko wrote:Hajduk uoči 3. pretkola nema status nositelja i mogući su mu protivnici: belgijski Anderlecht, te ukupni pobjednici iz ogleda Liepaja (Latvija) – Young Boys (Švicarska), Vitoria (Portugal) – Puskas Akademia (Mađarska), Suduva (Litva) – Viborg (Danska).
Guest- Guest
FRANK wrote:Najmanje je tu kriv alkohol.End wrote:opet si pijandarth_vader wrote:End wrote:kakva sektaska govna
nema to niti trunke obraza i postenja
Pljuc
Isto si nam drag, pizda ti se ogadila
Ima tu i puno jacih toksina od alkohola.
Stime da doticni radi u zdravstvu vjerujen da su dostupne svakakve gadarije kojima je brend sklon uz neizostavni pederluk
Lokat ma ne molat
darth_vader-
2014-04-17
Onda bi ovo bija turnir po miri kostarikanskog farmera <3fridrih_niche wrote:Mislim da Ante ne zna napravit dva na nogu...Jack Torrance wrote:Vridija bi mi kurbin sin sad zlata da se pristane drogirat i da smi doć od žene.fridrih_niche wrote:Ovo Ante dosa malo na Cetinu iz daleke Kostarike...Jack Torrance wrote:Pa ako ćeš bit u điradi oko Splita onda moš skočit i do Omiša, nije da se nema šta za vidit. Na ušču Cetine je sasvim normalno doć do auta u koloni, malo narizat, povuć jednu s nogu i počistit rukon da se čovik ne ljuti šta si ostavija šporko iza sebe.Andreas Goldberger wrote:Ostarija si...Jack Torrance wrote:Ma Split je liti posta nepodnošljiv za život!fridrih_niche wrote:Jack Torrance wrote:Dobro van se da s prasadi raspravljat na ovu žegu
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv
https://streamable.com/volnqu
Zato san ja to sve lipo odjeba, skupija tunju i pobiga najdalje na pučinu šta san moga, tu 100 km od tebe, na najjužniji naš otok.
Stoga, dobro jutro amigo
Iako i ja prije biran otok, bacit ce se uskoro dir po otocima, ali moran malo i do Splita, Trogira...
Niche mi je, nazalost, predaleko...
Svi na svemu 1950
https://streamable.com/780mjq
:D <3
Bazenaš, poznaje mentalitet a nama fali peti
Ipak je dinamovac, oni su netalentirani...
:D
Propuvat karburator, ponit šaku svićica, rezervnu sajlu za paljenje i molit gospu da upale iz prve jer će inače cila Cista gorit od beštimi, mogu odma dovest i par popova da ispovidaju na licu mista.
Jer zbog nikoga se naš svit u životu nije izbeštima ka zbog presvetog trojstva - Agrije, Tomos pente i Hajduka
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Arbunidarth_vader wrote:Jack Torrance wrote:Ma Split je liti posta nepodnošljiv za život!fridrih_niche wrote:Jack Torrance wrote:Dobro van se da s prasadi raspravljat na ovu žegu
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv
https://streamable.com/volnqu
Zato san ja to sve lipo odjeba, skupija tunju i pobiga najdalje na pučinu šta san moga, tu 100 km od tebe, na najjužniji naš otok.
Stoga, dobro jutro amigo
Kad smo kod tunje, jebeš ako nije vlaška ruka bila na brodu...
Pratin tvoja 3 i po kila i dižen za mojih startnih 11 otprije 10-tak dana
2017-04-24
Sarmat!fridrih_niche wrote:Ka sta Vader kaže, kakva konstruktivna rasprava?!
Napalm!
<3
2017-04-24
Jack Torrance wrote:darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
I onda poc na pire, kiseli kupus i sarme...Jack Torrance wrote:Sarmat!fridrih_niche wrote:Ka sta Vader kaže, kakva konstruktivna rasprava?!
Napalm!
<3
<3
2021-02-25
Boze, zašto nisan trenira?
Sanjali bi me navijači GNK Lopova u najvećim noćnim morama...
Unistija bi im tu minijaturu od kluba...
<3
<3
2021-02-25
Slika skuplja od Mona Lisefridrih_niche wrote:Boze, zašto nisan trenira?
<3
2017-04-24
Arapima je prva i druga nagrada ista. Ne jedu prasetinu i ne loču alkohol.Jack Torrance wrote:
Vridija bi mi kurbin sin sad zlata da se pristane drogirat i da smi doć od žene.
Bazenaš, poznaje mentalitet a nama fali peti
A i ovim našim narkomanima bi preporučio da ne mišaju alkohol s drogom. Zna ne izać na dobro.
Guest- Guest
Mene baš ništ' ... Vas bi trebalo mučiti kako proći jedno kolo u Europi ... Al' vama se jebe za koeficijent ... Za vas je HNL i kup Frana Jovića vrh vrhova ...cassanowa wrote:Bože mili, šta tebe muči...Zeko wrote:Hajduk uoči 3. pretkola nema status nositelja i mogući su mu protivnici: belgijski Anderlecht, te ukupni pobjednici iz ogleda Liepaja (Latvija) – Young Boys (Švicarska), Vitoria (Portugal) – Puskas Akademia (Mađarska), Suduva (Litva) – Viborg (Danska).
Zeko-
2015-08-26
Mi idemo utakmicu po utakmicu. Sad triba dobit Istru. O Europi ćemo kad dođe za to vrime.Zeko wrote:Mene baš ništ' ... Vas bi trebalo mučiti kako proći jedno kolo u Europi ... Al' vama se jebe za koeficijent ... Za vas je HNL i kup Frana Jovića vrh vrhova ...cassanowa wrote:Bože mili, šta tebe muči...Zeko wrote:Hajduk uoči 3. pretkola nema status nositelja i mogući su mu protivnici: belgijski Anderlecht, te ukupni pobjednici iz ogleda Liepaja (Latvija) – Young Boys (Švicarska), Vitoria (Portugal) – Puskas Akademia (Mađarska), Suduva (Litva) – Viborg (Danska).
Guest- Guest
Rutinska pobjeda najvećeg hrvatskog kluba i to bez sudačkog poguranca ka drugim rivalima...
I prva pozicija na tablici...
Zadovoljan sam...
Hajduk živi vječno!
<3
Zadovoljan sam...
Hajduk živi vječno!
<3
2021-02-25
Pejin liga jaše dalje ... Počelo je počelo, al' ni to vam neće pomoći ...
Zeko-
2015-08-26
Plus ukraden gol Livaji posto nije sudio cisti penal.fridrih_niche wrote:Rutinska pobjeda najvećeg hrvatskog kluba i to bez sudačkog poguranca ka drugim rivalima...
Zadovoljan sam...
Hajduk živi vječno!
<3
No nema veze, navikli smo, triba biti jaci od lopovluka.
Danas zdrijeb KL, nadam se nositelju u zadnjem pretkolu i najjacem protivniku - Mladim deckima iz svajcarske. Pa onda ili Jesi ili nisi, a realno vece sanse imamo protiv ozbiljne momcadi nego protiv nekih jazavaca...
Guest- Guest
Iskreno, nisam optimist za Europu...
Al vidit ćemo, jer...
... Hajduk živi vječno!
<3
Al vidit ćemo, jer...
... Hajduk živi vječno!
<3
2021-02-25
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50