ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 45 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko Fri 15 Jul - 15:53

Jakobušić: Nećemo pričati o iznosu, nema klauzula. Ako njemu dosadi, on će doći i reći idem. 

Dakle, bit tog novog ugovora je da ugovora nema, jer ništa ne ovisi o Hajduku već o tome hoće li Livaji dosaditi ili neće ... 

Jakobušić: Hajduk je uz to najveći dužnik hrvatskom nogometu glede koeficijenta u Europi. Morali smo podići koerficijent u Europi, bilo bi i nama sada lakše.

Gle, gle, došlo iz dupeta u glavu ... Jebote, već otprilike 10-ak godina larmate da jebeš koeficijent ... A pridružio vam se i onaj glupi novinar kojemu je grijeh uopće spomenuti prezime, a koji je nedavno napisao cijeli roman o tome kak' jebeš koeficijent ... Na kraju vam se pridružilo i nekoliko budala sa ovog foruma koji su također tu pisali kak' jebeš koeficijent i sa ocijenom "vrlo pametno" ocijenili taj njegov roman ... I kaj sad? Jakobušić je mišljenje kao i stav kluba promijenio, budete sad i vi pošli za njim ili i dalje jebeš koeficijent?

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 16:50

fridrih_niche wrote:
Andreas Goldberger wrote:Hajduk Split - Page 45 293399879_7648726238535530_4441121304317275112_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=W1P6RdmeV74AX8QMnsF&_nc_ht=scontent-man2-1

"Panicna rasprodaja" i "Livaja sigurno odlazi"...  :coffee
Prvo je dosao na 5 mjeseci, pa potpisao na 3 godine, a sad na 5..
Ako i odluci otici jednog dana (ne uskoro) siguran sam da ce klub na njemu jako dobro zaraditi, tj. da ce gledati i da Hajduk ima koristi od tog odlaska.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 16:56

Danas clanovi Hajduka biraju novi NO. 

Hajduk Split- gigant...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 17:16

Andreas Goldberger wrote:Danas clanovi Hajduka biraju novi NO. 

Hajduk Split- gigant...
Vjerojatno misliš na članove udruge NH, a ne na članove Hajduka.

U svakom slučaju, želim im puno sreće i neka izaberu najbolje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 19:20

cassanowa wrote:

Hajduk Split- gigant...

Mislim tocno onako kako sam napisao. Clanovi Hajduka
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance Fri 15 Jul - 19:26

Andreas Goldberger wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:Dobro van se da s prasadi raspravljat na ovu žegu  B-)
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv

https://streamable.com/volnqu
Hajduk Split - Page 45 5ef88310
Ma Split je liti posta nepodnošljiv za život! 
Zato san ja to sve lipo odjeba, skupija tunju i pobiga najdalje na pučinu šta san moga, tu 100 km od tebe, na najjužniji naš otok.
Stoga, dobro jutro amigo  :rasta

Hajduk Split - Page 45 FB-IMG-1657560479678
Ostarija si...  :D
Iako i ja prije biran otok, bacit ce se uskoro dir po otocima, ali moran malo i do Splita, Trogira...
Niche mi je, nazalost, predaleko...  :D
Pa ako ćeš bit u điradi oko Splita onda moš skočit i do Omiša, nije da se nema šta za vidit. Na ušču Cetine je sasvim normalno doć do auta u koloni, malo narizat, povuć jednu s nogu i počistit rukon da se čovik ne ljuti šta si ostavija šporko iza sebe.
Svi na svemu 1950  :rasta

https://streamable.com/780mjq

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance Fri 15 Jul - 19:35

Brat mi tako baca na ovi Slijin evergreen i lagani ST3...

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 19:43

cassanowa wrote:

Hajduk Split- gigant...

Znači nešto se promijenilo?!

NO Hajduka više ne biraju isključivo članovi udruge NH?

Znam da su prije samo oni birali.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance Fri 15 Jul - 20:02

fridrih_niche wrote:Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Daj, gasi ovo, nema dalje...
:^O

Lopovi, odjebite s ove teme...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
- Nenad Bjelica je dobar trener, ali u prošloj sezoni je promijenio taktiku. Braniči su uglavnom slali duge lopte na napadače, sve se događalo kroz sredinu terenu, a ja sam krilo. Često sam besmisleno trčao jer lopte nisu dolazile do mene - rekao je Bohar, a potom dodao:

- Najviše su mi nedostajali stadioni i atmosfera. Kad si na Balkanu i odeš u Poljsku, to je super, sve ostavi na tebe ostavi dojam: navijači, infrakstruktura i organizacija. Kad odete iz Poljske u Hrvatsku, to je neka druga stvarnost. Mali stadioni, nisu tako lijepi. Interes navijača je slab, izuzev Hajduka.

Nastavio je...

- U Poljskoj je veći potencijal. U Lubinu sam igrao utakmice pred više od deset tisuća navijača na tribinama, a na gostovanjima zna biti i po nekoliko tisuća. U Hrvatskoj sam tako nešto mogao vidjeti samo u Splitu. Tamo su veliki fanatici, za njih ne postoji Manchester United, Real, Juventus, samo Hajduk. Oni su nevjerojatni - zaključio je Slovenac. 

Objasnia  :coffee
S jedne strane imaš stoljetnog giganta i najveći hrvatski klub čiji se poraz na austrijskim pripremama 3 dana secira po svim medijima u državi.
S druge strane imaš minijaturne klubove koji nikog živog ne zanimaju.
Neka prasadi i njihovog roktanja ode, tamo onu temu o Antolićevom praščaru ionako niko ne doživljava.
Samo ljubav, tolerancija i međusobno uvažavanje  love

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance Fri 15 Jul - 20:18

Andreas Goldberger wrote:Hajduk Split - Page 45 293399879_7648726238535530_4441121304317275112_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=W1P6RdmeV74AX8QMnsF&_nc_ht=scontent-man2-1

"Panicna rasprodaja" i "Livaja sigurno odlazi"...  :coffee
Ide u Galatasaray za milijun fiksno, Hajduka se tu ništa ne pita  :coffee
Kakva je to četnička stoka pa to nema nigdi.
I umisto da se sami ugase nakon onog pišanja po njima sinoć i danas, oni se samo prišaltali na novo ime i nastavljaju četnikovanje ka da ništa nije bilo
Hajduk Split - Page 45 FB-IMG-1657908444420

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by fridrih_niche Fri 15 Jul - 21:29

Jack Torrance wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv

Zato san ja to sve lipo odjeba, skupija tunju i pobiga najdalje na pučinu šta san moga, tu 100 km od tebe, na najjužniji naš otok.

Iako i ja prije biran otok, bacit ce se uskoro dir po otocima, ali moran malo i do Splita, Trogira...
Pa ako ćeš bit u điradi oko Splita onda moš skočit i do Omiša, nije da se nema šta za vidit. Na ušču Cetine je sasvim normalno doć do auta u koloni, malo narizat, povuć jednu s nogu i počistit rukon da se čovik ne ljuti šta si ostavija šporko iza sebe.

Ovo Ante dosa malo na Cetinu iz daleke Kostarike...
:D <3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by fridrih_niche Fri 15 Jul - 21:30

Al to da ide u Galatasaray za milju eura mi je bija vrh hahahahaha...
:^O

Stvarno, 99 % medija triba upoznat s napalmom...
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 21:50

cassanowa wrote:
cassanowa wrote:

Hajduk Split- gigant...

Nemoj vridati clanove priko baze DPH Zagreb, DPH Sibenik, DPH Zadar, DPH Dublin i da ne nabrajam sve ostale... 
Na krivoj adresi se informiras, jbg...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 21:54

cassanowa wrote:
cassanowa wrote:

Hajduk Split- gigant...

Nemoj vridati clanove priko baze DPH Zagreb, DPH Sibenik, DPH Zadar, DPH Dublin i da ne nabrajam sve ostale... 
Di je tu uvreda? Šta su ti DPH-ovi prešili u NH?.. Njihov izbor, BMK.

Tko bira NO? NH ili netko drugi?

BTW, di se može učlanit u Hajduka kad već kažeš da biraju članovi Hajduka?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by fridrih_niche Fri 15 Jul - 21:55

Jastog bojna?
:D
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 22:01

cassanowa wrote:
cassanowa wrote:
cassanowa wrote:

Hajduk Split- gigant...

Di je tu uvreda? Šta su ti DPH-ovi prešili u NH?.. Njihov izbor, BMK.

Tko bira NO? NH ili netko drugi?

BTW, di se može učlanit u Hajduka kad već kažeš da biraju članovi Hajduka?
Ne, nisu presli nigdje. 
Moras malo procitati zakon o sdd, zakon o dd i na kraju Statut HNK Hajduk Split. Nakon toga biti ce puni jasnije... 😉

U Hajduk se mozes uclaniti u par klikova na sluzbenoj stranici kluba. Otidi na Hajduk.hr, nadi dio clanstvo i slijedi upute. Ako zapne, javi se...  :beer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 22:28

Ne, nisu presli nigdje. 
Moras malo procitati zakon o sdd, zakon o dd i na kraju Statut HNK Hajduk Split. Nakon toga biti ce puni jasnije... 😉

U Hajduk se mozes uclaniti u par klikova na sluzbenoj stranici kluba. Otidi na Hajduk.hr, nadi dio clanstvo i slijedi upute. Ako zapne, javi se...  :beer
Jednom sam već bio učlanjen u jednu udrugu u svezi Hajduka 5-6 godina, pa se ispostavilo da su me prevarili. Jedno su govorili na osnivanju, a drugo je ispalo na kraju.

Inače sam samostalan lik. Nisam za nikakve stranke, udruge i slične asocijacije, pa se i sad sam sebi čudim što mi je onda bilo. I sad kad razmislim, to što sam se tada učlanio, bilo je zato što sam po prvi put pokušao u nešto pošteno povjerovati, jer otkad znam za sebe navijam za Hajduka i stalo mi je do toga da osvaja trofeje.

Inaće sam i branitelj i nikad nikada nisam bio u nijednoj braniteljskoj udruzi i niti ću bit. Isto vrijedi i za političke stranke.
Udruge su za mene zlo koje razdvaja narod. U RH ih imaš 40-ak tisuća, a na ostalim prostorima ex yu oko 10-ak tisuća. Ako već mora biti udruga, Hajduk bi trebao imati samo jednu udrugu. I ne samo Hajduk, nego i branitelji i svi ostali.

Ali znaš kako se kaže; daj nekome vlast pa ćeš vidjeti kakav je.  To ti vrijedi za sve udruge. Uvjerio sam se. Borba za vlast i uhljebništvo prevladava u svakoj udruzi i stranci. Osnovni smisao udruge se brzo izgubi.

Uglavnom, kad sam ja navijao za Hajduka na Starom Placu, većina ovih šta su sad po udrugama se nisu bili ni rodili. 

Sve je prolazno, a Hajduk živi vječno.... Hajduk mijenja carstva, kraljevine, države, razne uprave i opstaje....

Stoga nisam nikad bio opterećen time tko u jednom periodu upravlja Hajdukom.

HŽV!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance Fri 15 Jul - 23:11

fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv

Ovo Ante dosa malo na Cetinu iz daleke Kostarike...
:D <3
Vridija bi mi kurbin sin sad zlata da se pristane drogirat i da smi doć od žene.
Bazenaš, poznaje mentalitet a nama fali peti  :rasta
Hajduk Split - Page 45 FB-IMG-1657918108551

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest Fri 15 Jul - 23:46

cassanowa wrote:
Ne, nisu presli nigdje. 

Jednom sam već bio učlanjen u jednu udrugu u svezi Hajduka 5-6 godina, pa se ispostavilo da su me prevarili. Jedno su govorili na osnivanju, a drugo je ispalo na kraju.

Inače sam samostalan lik. Nisam za nikakve stranke, udruge i slične asocijacije, pa se i sad sam sebi čudim što mi je onda bilo. I sad kad razmislim, to što sam se tada učlanio, bilo je zato što sam po prvi put pokušao u nešto pošteno povjerovati, jer otkad znam za sebe navijam za Hajduka i stalo mi je do toga da osvaja trofeje.

Inaće sam i branitelj i nikad nikada nisam bio u nijednoj braniteljskoj udruzi i niti ću bit. Isto vrijedi i za političke stranke.
Udruge su za mene zlo koje razdvaja narod. U RH ih imaš 40-ak tisuća, a na ostalim prostorima ex yu oko 10-ak tisuća. Ako već mora biti udruga, Hajduk bi trebao imati samo jednu udrugu. I ne samo Hajduk, nego i branitelji i svi ostali.

Ali znaš kako se kaže; daj nekome vlast pa ćeš vidjeti kakav je.  To ti vrijedi za sve udruge. Uvjerio sam se. Borba za vlast i uhljebništvo prevladava u svakoj udruzi i stranci. Osnovni smisao udruge se brzo izgubi.

Uglavnom, kad sam ja navijao za Hajduka na Starom Placu, većina ovih šta su sad po udrugama se nisu bili ni rodili. 

Sve je prolazno, a Hajduk živi vječno.... Hajduk mijenja carstva, kraljevine, države, razne uprave i opstaje....

Stoga nisam nikad bio opterećen time tko u jednom periodu upravlja Hajdukom.

HŽV!

Prvo za ovo boldano. Evo, ja se nisam ni rodio dok si ti navijao na Starom placu, ali eto vjerovao ili ne ja nisam birao kad cu se roditi, tocnije moja krivica je u tome apsolutno nikakva. 
Imas skroz krivo razmisljanje, tako je tebi netko prije ne znam 50, 60 godina (ne znam koliko si star) reci na Starom placu gdje si ti bio kad sam ja osnivao Hajduk, aj bizi ca mali...

Ne znam u kojoj si udruzi "u svezi Hajduka" bio i tko te prevario, mozes eto pojasniti.

Hajduk je dd i ne mozes biti clan dd, nego mora preko udruge/a. Ti kazes bolja jedna, no ti imas ta razna udruzenja preko DPH koje imaju jako dugu tradiciju. Imas DPH-a u inozemstvu, koja imaju okupljanja, zajednicko gledanje utakmica, organiziraju uclanjivanje tako da bolje da ima vise udruga koje okupljaju clanove Hajduka jer to vodi do masovnosti koju imamo sad, i nekom tamo sto zivi u npr. jednoj Americi ipak taj Hajduk malo priblizi. Da su prije 10-ak godina rekli ukidamo sve DPH koja postoje, tj. nemaju vezu s Hajdukom i ostaje samo NH, kakav bi to odjek bio i kako bi to hajducka javnost prihvatila? 

Ono sto se slazem da se mijenjaju carstva, kraljevine, drzave i modeli a Hajduk ostaje. No isto tako danas u 2022-oj godini je Hajduk sdd i ima udurge diljem drzave i svijeta koje okupljaju clanove tog Hajduka. 
Hajduk bi trebao biti veci i jaci od osobnih predrasuda, ega i vlastitog inata... 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 16 Jul - 0:10

Prvo za ovo boldano. Evo, ja se nisam ni rodio dok si ti navijao na Starom placu, ali eto vjerovao ili ne ja nisam birao kad cu se roditi, tocnije moja krivica je u tome apsolutno nikakva. 
Imas skroz krivo razmisljanje, tako je tebi netko prije ne znam 50, 60 godina (ne znam koliko si star) reci na Starom placu gdje si ti bio kad sam ja osnivao Hajduk, aj bizi ca mali...

Ne znam u kojoj si udruzi "u svezi Hajduka" bio i tko te prevario, mozes eto pojasniti.

Hajduk je dd i ne mozes biti clan dd, nego mora preko udruge/a. Ti kazes bolja jedna, no ti imas ta razna udruzenja preko DPH koje imaju jako dugu tradiciju. Imas DPH-a u inozemstvu, koja imaju okupljanja, zajednicko gledanje utakmica, organiziraju uclanjivanje tako da bolje da ima vise udruga koje okupljaju clanove Hajduka jer to vodi do masovnosti koju imamo sad, i nekom tamo sto zivi u npr. jednoj Americi ipak taj Hajduk malo priblizi. Da su prije 10-ak godina rekli ukidamo sve DPH koja postoje, tj. nemaju vezu s Hajdukom i ostaje samo NH, kakav bi to odjek bio i kako bi to hajducka javnost prihvatila? 

Ono sto se slazem da se mijenjaju carstva, kraljevine, drzave i modeli a Hajduk ostaje. No isto tako danas u 2022-oj godini je Hajduk sdd i ima udurge diljem drzave i svijeta koje okupljaju clanove tog Hajduka. 
Hajduk bi trebao biti veci i jaci od osobnih predrasuda, ega i vlastitog inata... 
To na u svezi Starog Placa sam napisao zato jer me danas nitko neće ucjenjivat reklamama tipa "Samo član je navijač". To naprosto nije istina. To je marketinški trik. Na svitu ima na stotine tisuća ljudi koji su navijači bez da su članovi. Da, ja sam bio navijač na Starom Placu i danas sam isti taj navijač Hajduka.

Zanima te udruga vidim...OK
Bio sam otpočetka u NH kad sam dobio informacije od dužnosnika Hajduka da će sve biti volonterski organizirano i da sva lova ide Hajduku.
Eto došli smo do toga da se to pretvorilo u firmu sa zaposlenima koja huška na učlanjenje. Onda sam skužio da u takvu udrugu nisam ušao i rekao pa-pa.

Da. Hajduk bi trebao biti veci i jaci od osobnih predrasuda, ega i vlastitog inata... 
Zato sam sad samo Hajdukovac. Hajduk mi nije izvor koji koristim. Ne napumpavam ljude reklamama da vole Hajduk za svoju korist i ne tjeram ih da "vole Hajduk jednako kao udruga". I ne kažem im da su manje vrijedni ako nisu u nekakvoj udruzi. 

Zajebi reklame. Za Hajduka navijaš ili ne navijaš. To je u čovjeku, a ne u nasilnom marketingu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 16 Jul - 1:21

cassanowa wrote:

To na u svezi Starog Placa sam napisao zato jer me danas nitko neće ucjenjivat reklamama tipa "Samo član je navijač". To naprosto nije istina. To je marketinški trik. Na svitu ima na stotine tisuća ljudi koji su navijači bez da su članovi. Da, ja sam bio navijač na Starom Placu i danas sam isti taj navijač Hajduka.

Zanima te udruga vidim...OK
Bio sam otpočetka u NH kad sam dobio informacije od dužnosnika Hajduka da će sve biti volonterski organizirano i da sva lova ide Hajduku.
Eto došli smo do toga da se to pretvorilo u firmu sa zaposlenima koja huška na učlanjenje. Onda sam skužio da u takvu udrugu nisam ušao i rekao pa-pa.

Da. Hajduk bi trebao biti veci i jaci od osobnih predrasuda, ega i vlastitog inata... 
Zato sam sad samo Hajdukovac. Hajduk mi nije izvor koji koristim. Ne napumpavam ljude reklamama da vole Hajduk za svoju korist i ne tjeram ih da "vole Hajduk jednako kao udruga". I ne kažem im da su manje vrijedni ako nisu u nekakvoj udruzi. 

Zajebi reklame. Za Hajduka navijaš ili ne navijaš. To je u čovjeku, a ne u nasilnom marketingu.
Malo mi se cinis pogubljen u ovome.

O NH si informacije dobio od duznosnika Hajduka?!? O cemu ti pricas?

Kad je pocela cijela prica o NH ja sam takoreci sudjelovao u prvih nekoliko godina, tako da znam da je ta paruka "Navijac Hajduka=clan Hajduka" bila od prvog dana. Tako da, ako si ikad bio clan NH (ujedno i clan Hajduka) onda si trebao znati o cemu se radi, tako da ti ne stoji ona da si prevaren.

Isto tako, kroz godine se NH mijenjao, mijenjali su se i ljudi u vodstvu Udruge, dolazilo je do novih ideja i projekata. Tako se u meduvrimenu pocelo otkupljivati dionice, NH je preuzeo odjel za clanstvo (i digao ga na novu razinu) itd. 

No, ta Udruga NH ima svoju Skupstinu gdje se donose odluke, gdje se bira vodstvo. Svaki punoljetni clan moze sudjelovati, glasovati. Na kraju ako ti se ne svida NH, imas moge DPH pa mozes preko njihove baze postati clan Hajduka. Dikretno clan dd po zakonu ne mozes biti.

Za mene, ako si navijac Hajduka nema izlike da ne budes clan. To je jedan minimum. Ne moras sudjelovati na izborima, ne moras biti za ovaj model, ne moras na kraju krajeva imati ikakve veze s NH, no biti clan je indetifikacija hajdukovc, ma sto ti pricao.
Ti navodis samo neke izlike zasto ne zelis biti clan, a Hajduk je bitan. Ne NH, niti bilo koji od 70, 80 (koliko ih vec ima) DPH nego HAJDUK. Sto vise clanova ima, klub je jaci. Da ih imamo 200 tisuca (a mozemo da mnogi ne razmisljaju kao ti) bili bi puno jaci na svim poljima. I zato cu ja uvik biti clan, dok sam ziv, bez obzira slagao s nekim stvarima ili ne. Jer mi je Hajduk iznad svega toga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics