ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 47 Empty Re: Hajduk Split

Post by fridrih_niche 16/7/2022, 16:36

FRANK wrote:Opa sad ce udbasi iz sekte udarati po hrvatskom branitelju i domoljubu cassanowi jer se usudio taknuti u rezim.
Sad ni hajdukovac cassanowa nece biti dovoljno dobar jer se drznio taknuti sektase.
Amper niche brend ce se raspaliti po cassanowi
Etiketa ‘branitelj’ je nebitna kad pričamo o Hajduku...
Uglavnom, tribala bi bit nebitna u svemu...
Ljudi su časno branili našu domovinu (između ostalog i moja dva brata) i to je to...
Napravili smo sebi medvjeđu uslugu kad smo napravili zlatnu telad od branitelja i stavili ih na pijedestal...
Jer imamo HDZ gen i lopovluk nam je u krvi i sad odjednom imamo pola milijuna branitelja (!)...
Triba ukinut tu etiketu...
Ljudi se nisu borili da bi onda na račun toga živili na grbači naroda cili život...
Bar to nije triba bit razlog...
Al kako je u nas sve poremećeno, tako smo i tu stavku silovali u pogledu logike i obzira...
;)

fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by FRANK 16/7/2022, 16:53

Ti bi triba smanjit drogu.
Sto je privise je privise

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 16/7/2022, 18:39

FRANK wrote:Ti bi triba smanjit drogu.
Sve 5 Ante, ali u jednom segmentu je niče u pravu ... Da smo mi imali pola milijuna branitelja ne bi četnik početkom '90-ih ni teoretski okupirao trećinu Hrvatske, već bi mi bili u Beogradu ... Kod nas su status branitelja dobili i oni koji su na frontu proveli i manje od mjesec dana, a takvih je 50% od ovih pola milijuna ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 16/7/2022, 19:01

fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by FRANK 16/7/2022, 20:55

Zeko wrote:
Sve 5 Ante, ali u jednom segmentu je niče u pravu ... Da smo mi imali pola milijuna branitelja ne bi četnik početkom '90-ih ni teoretski okupirao trećinu Hrvatske, već bi mi bili u Beogradu ... Kod nas su status branitelja dobili i oni koji su na frontu proveli i manje od mjesec dana, a takvih je 50% od ovih pola milijuna ...
Ovo sa braniteljima je 1000% istina.
U imotskom ih znam bili u austriji odjednom satnici i porucnici.
Ali tako je to kad imas hdz na vlasti

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 23:21

cassanowa wrote:
Andreas Goldberger wrote:
Nemoj biti ko hr političari pa skretati s teme. Napisao si da su sve udruge prevara, pa te pitam jeli Hajduk udruga gradana do 2008 godine bio prevara?

I naravno da si napisao lazi, eto imas gore zbog nekih stvari koje si napisao udruga ima pravomoćnu sudsku presudu protiv onih koji su slicno trubili..
To ti ne mogu odgovoriti jer nisam u to upućen. To me uopće nije zanimalo. Ali sam ti napisao kako možeš to zaključiti, pošto si upućeniji od mene po tom pitanju.

Koju sam to laž napisao?
:D Ne mozes odgovoriti koji su to uhljebi, ne mozes odgovoriti na pitanje jeli Hajduk udruga gradana bila prevara, nisi upucen, ali si zato ekstra upucen u NH...  lol!

Posto ionako zadnjih dana imam previse obaveza a trosim vrijeme tu na raspravu s tobom (koja je uzaludna) da zavrsim s tim, ali cu ti ipak odgovoriti na ovo pitanje (kao sto ti meni na dva moja nisi ;)).

Napisao si da su clanovi NH, a ne clanovi Hajduka birali NO sto nije istina, tj. laz je.

STATUT HNK Hajduk Split sdd

Clanak 6
stavka (3): Drustvo priznaje Status clana kluba HNK Hajduk svim clanovima navijackih udruga HNK Hajduk s kojima Drustvo zakljuci ugovor o suradnji.

https://hajduk.hr/klub/statut

Tu imas popis tih navijackih udruga s kojima Hajduk ima potpisan ugovor o suradnji:

https://shop.hajduk.hr/clanstvo/uclani-se/novi-clan

Kliknes na bazu clanstva i provjeris. S tim da od svih DPH, samo 3 DPH ne zele koristiti to pravo biranja, svi ostali da.

Napisao si zatim:  "Udruga uništava Hajduka". To je takoder laz. Neposredno prije osnivanja udruge NH, Hajduk je bio na ponoru, s dugovima od preko 100 milijuna kuna, preko 100 sudskih procesa i jako blizu stecaja. Igraci nisu smjeli u dresovima igrati pripreme utakmice, situacija je bila jako losa. Danas je Hajduk nakon 10-ak godina od pojave udurge NH ipak na zdravim temeljima, uredeniji je i sredeniji klub, a vrhunac svega je rekordan broj vise od 75 000 clanova koji je doveo do jacanja marketinga i prihoda od istog. Klub se digao na svim razinama i napokon postao konkurent za trofeje.

I evo zakljucit cu trecom lazi (iako ima ih jos), rekao si: "Udruga danas upravlja klubom". Da je ovo laz je dokazano i na sudu, sto sam stavio linkove u jednom od postova prije. Udruga NH ima cca 30% dionica kluba, sukladno Statutu provodi demokratske izbore za NO ( Statut HNK Hajduk Clanak 28, stavka (3) ) koji na kraju moraju biti potvrdeni na Skupstini drustva.
Dakle, clanovi biraju NO, isti mora biti potvrden na Skupstini kluba voljom vecine dionicara. NO bira i razrjesuje Upravu kluba. Uprava kluba Upravlja klubom, ne NH niti itko treci. 

Ja znam da ces ti na sve ovo okrenuti spin, izokretanje, no ja sam ti jasno dokazao koje si tri lazi u vezi NH napisao (a vidim nisi komentirao one sudske presude koje sam stavio  ;)) no nije da me briga. Samo goni...  ;)

Budi pozdravljen.  :beer

HZV
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 23:33

Napisao si da su clanovi NH, a ne clanovi Hajduka birali NO sto nije istina, tj. laz je.

Napisao si zatim:  "Udruga uništava Hajduka". To je takoder laz. 

I evo zakljucit cu trecom lazi (iako ima ih jos), rekao si: "Udruga danas upravlja klubom". 
1.Tako je bilo dok sam ja bio član udruge na početku, kad nas je bilo između 4-6 tisuća. Birali su samo članovi NH. Bar sam tako bio obavješten. A to sam te i pitao da mi odgovoriš da li se to promijenilo, jer me za udrugu sad boli kurac, pa ne pratim to više.

2.To je moj osobni stav na osnovi iskustva s tom udrugom. Za tebe je to laž, a za mene nije.

3.Naravno da znam da s klubom upravlja uprava kluba. Ali samo formalno. Udruga je vladar iz sjene. I ti si toga svjestan, samo nećeš nikad priznati. Znam kakve je probleme pravila upravi ranije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2022, 23:49

Predmetnim člankom autor je de facto govorio o tome da je demokracija samo tvrdnja i da su izbori za Nadzorni odbor HNK Hajduk š.d.d. koje je 2011. godine provela Udruga Naš Hajduk namješteni i da će biti namješteni i izbori koji su se organizirali 2015. godine. Sud je utvrdio da je to bezočna laž.”

:20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 02:17

fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 02:17

Tattičari, sisajte :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 02:24

End wrote:kakva sektaska govna
nema to niti trunke obraza i postenja
Pljuc

love
Isto si nam drag, pizda ti se ogadila
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 02:30

Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:Dobro van se da s prasadi raspravljat na ovu žegu  B-)
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv

https://streamable.com/volnqu
Hajduk Split - Page 47 5ef88310
Ma Split je liti posta nepodnošljiv za život! 
Zato san ja to sve lipo odjeba, skupija tunju i pobiga najdalje na pučinu šta san moga, tu 100 km od tebe, na najjužniji naš otok.
Stoga, dobro jutro amigo  :rasta

Hajduk Split - Page 47 FB-IMG-1657560479678

Hajduk Split - Page 47 20220610
Hajduk Split - Page 47 20220611

Kad smo kod tunje, jebeš ako nije vlaška ruka bila na brodu...

darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 02:43

Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:Dobro van se da s prasadi raspravljat na ovu žegu  B-)
#pivaj
#materdalmacija
#endedođidoma
#hžv

https://streamable.com/volnqu
Hajduk Split - Page 47 5ef88310
Ma Split je liti posta nepodnošljiv za život! 
Zato san ja to sve lipo odjeba, skupija tunju i pobiga najdalje na pučinu šta san moga, tu 100 km od tebe, na najjužniji naš otok.
Stoga, dobro jutro amigo  :rasta

Hajduk Split - Page 47 FB-IMG-1657560479678
Ostarija si...  :D
Iako i ja prije biran otok, bacit ce se uskoro dir po otocima, ali moran malo i do Splita, Trogira...
Niche mi je, nazalost, predaleko...  :D
Pa ako ćeš bit u điradi oko Splita onda moš skočit i do Omiša, nije da se nema šta za vidit. Na ušču Cetine je sasvim normalno doć do auta u koloni, malo narizat, povuć jednu s nogu i počistit rukon da se čovik ne ljuti šta si ostavija šporko iza sebe.
Svi na svemu 1950  :rasta

https://streamable.com/780mjq
Ovo Ante dosa malo na Cetinu iz daleke Kostarike...
:D <3
Vridija bi mi kurbin sin sad zlata da se pristane drogirat i da smi doć od žene.
Bazenaš, poznaje mentalitet a nama fali peti  :rasta
Hajduk Split - Page 47 FB-IMG-1657918108551

Fali mi pet kili do kotizacije, jebi ga... Lako što imam dvi live :D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 03:05

cassanowa wrote:
Kad je udruga NH bila u nastajanju, tko je bio NO Hajduka? Daj mi odgovori, iako ja znam odgovor. Da vidim jeli ti znas...  ;)
A udruga i dan danas funkcionira na racun volontera. I Hajduk je bitan. I ta lova sta se skuplja za dionice, opet ide na racun Hajduka jer se Tommy vezao sponzorstvom. I lova od clanarina ide na racun Hajduka, a ti pricas kao da se ljudi iz Udruge nesto kao bogate i rade za sebe. Preko 75 000 clanova, koliko ih je bilo prije nego se NH pojavio? Tu brojku treba respektirati i sve volontere koji su ikad sudjelovali. 

Ovo prica s ulice je glupost. Hajduk je bitan, bitno je biti clan. Kako mozes biti clan? Preko udruge, jedne od mnogih s kojima Hajduk ima potpisan ugovor.

Tvoj problem je neinformiranost i tvrdoglavost, Umisto da Hajduk stavis ispred svog ega.
Takoder, nije u redu prozivati bas sve DPH da su se kao pokorila nekom kapitalisti. I da su prevara. Ono, bas svi. Nemas nikakve osnove za takve opise...
Šta bi ti sad da ti ovde navedem imena i preizmena? E pa neću. Ovo je javni prostor, a u NO imam 2 poznanika. Što u sadašnjem što u prošlim. Ne želim ih uvlačit u ovu tvoju kuhinju.
Bitno je to da se od volonterske udruge oformila totalno nepotrebna firma za uhljebljivanje (za koliko znam 7 ljudi, ako ne sad i više, nisam u toku). I zato pa-pa udruga... Ja bi se sramio da me Hajduk hrani samo zato što sam u nekakvoj nepotrebnoj udruzi.

Prića s ulice nije glupost nego smišljena propaganda s ciljem osobhih interesa pojedinaca.

A tvoj problem je što na Hajduka gledaš kao na svoju prčiju, umjesto da skužiš da si jedan običan navijač Hajduka, kao i ja. 

Uništila te propaganda.
Gledaj, ti si do sad iznija nekoliko lazi. 
O kakvoj firmi ti pricas i kakvim uhljebima ti pricas?!?
Jeli ti znas koliko volontera ima udruga NH.
Daj mi reci imena i prezimena tih uhljeba?

Udruga je zaposlila jedino par ljudi u Odjel za clanstvo, putem javnog natjecanja a polovica od toga je financirana (tako je bilo do prije 2,3 godine) novcem iz EU fondova jer. Ne mozes ocekivati da ti ljudi volontiraju puno radno vrijeme.

Vodstvo Udruge, sve su to volonteri. Zato majstore, daj mi imena i prezimena uhljeba.  Hvala.

Ovo da ja gledam na Hajduk kao na moju prciju je osim lazi i uvreda. Ja sam Hajduku kroz svoj zivot davao, nikad od njega nisam uzimao niti sam ikad na stadion usao mukte vec uvijek s placenom kartom/pretplatom.

Ja gledam na Hajduk kao na klub gdje clanovi tog istog Hajduka biraju NO na demokratskim izborima. I da, podržavam ovaj model a isto tako postujem misljenje onih koji ga na podržavaju. No ne prihvaćam izlike o tome zasto neki ne zele biti clan. Tebi je izlika hrpa lazi, i srecom nisi javna osoba koja pusta to negdje u javnost jer bi ti inace udruga poslala cestitku u vidu tuzbe kao reicu, I. S. i slicnoj ekipi...

Vas dvojica... Avenue Mall 17h danas... Ovdi nam nećete raspravljati konstruktivno sigurno. KIc, kakva je ovo jebena anarhija ovdi?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 03:07

fridrih_niche wrote:
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by End 17/7/2022, 09:09

darth_vader wrote:
Pljuc

love
opet si pijan
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 17/7/2022, 11:09

darth_vader wrote:
fridrih_niche wrote:
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 17/7/2022, 11:10

Ka sta Vader kaže, kakva konstruktivna rasprava?!
Napalm!
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 13:29

End wrote:
darth_vader wrote:
Pljuc

love
opet si pijan
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 13:29

fridrih_niche wrote:Ka sta Vader kaže, kakva konstruktivna rasprava?!
Napalm!
<3
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/7/2022, 13:30

fridrih_niche wrote:
darth_vader wrote:
fridrih_niche wrote: