ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca - Page 3 Empty Re: DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca

Post by catabbath 10/5/2022, 13:22

marcellus wrote:
catabbath wrote:
marcellus wrote:jebo to ja danas zakapario strujića... goni u pizdu materinu davat dva soma kuna mjesečno za benzin, radije ih ja popijem nego auto

Dobiti ćeš ga slijedeće godine ako budeš imao sreće

kažu 9 mjesec

ali s tim ne računam previše

Ja sam nedavno kupio benzinca i čekao cca 4 mjeseca jer su čipove preusmjerili u premium modele.
Škode se npr čekaju godinu dana.
A s obzirom da ni za hibride WV nema dovoljno čipova mpou misliti šta je sa pravim električnim.

catabbath

2015-08-22

Back to top Go down

DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca - Page 3 Empty Re: DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca

Post by niels 10/5/2022, 13:24

marcellus wrote:
niels wrote:
AssadNaPodmornici wrote:samo bicikla.

Kak da ne, od ulaza do garaže, obvezno.

A benzu, ak bude trebalo nabavljati ko u Mad Maxu, imam negdje kožnjak i pumpericu...

:D

DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca - Page 3 T815MadMax

Zamisli, prođem ladno Ilicom s ovom mrcinom.

Bum parkiral na onom ugibu ispred zgrade od MUP-a. :)
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by dijagram 10/5/2022, 13:30

Valjda bude goriva jos 80-90 godina.... dok smo niesl i ja sposobni za voznju.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by marcellus 10/5/2022, 13:32

niels wrote:
marcellus wrote:
niels wrote:
AssadNaPodmornici wrote:samo bicikla.

Kak da ne, od ulaza do garaže, obvezno.

A benzu, ak bude trebalo nabavljati ko u Mad Maxu, imam negdje kožnjak i pumpericu...

:D

DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca - Page 3 T815MadMax

Zamisli, prođem ladno Ilicom s ovom mrcinom.

Bum parkiral na onom ugibu ispred zgrade od MUP-a. :)

i potrubiš pred tomaševićevim uredom

2014-04-16

niels likes this post

Back to top Go down

Post by niels 10/5/2022, 13:34

dijagram wrote:IValjda bude goriva jos 80-90 godina.... dok smo niesl i ja sposobni za voznju.

Bez brige lima, nakon toga bum te vozil na preglede, terapije itd.

Sam navedi medicinsku seku da se sagne, da provirim ispod suknje i uvjerim se da rublje udovoljava najvišim sanitarnim standardima.
niels
niels

Male
2021-04-26

marcellus likes this post

Back to top Go down

Post by marcellus 10/5/2022, 13:36

dijagram wrote:Valjda bude goriva jos 80-90 godina.... dok smo niesl i ja sposobni za voznju.

lako za vas dvojicu, ali kaj s jožom manolićem? On bu tu i za 200 let

2014-04-16

Back to top Go down

Post by niels 10/5/2022, 13:42

marcellus wrote:
dijagram wrote:Valjda bude goriva jos 80-90 godina.... dok smo niesl i ja sposobni za voznju.

lako za vas dvojicu, ali kaj s jožom manolićem? On bu tu i za 200 let

Na sve niels misli i sve zna.

Kaj ne vidiš mitraljeske torele na kamionu? Kaj misliš tko će bit tamo?

Joža, sam najprovjereniji kadrovi. A i već je pucal po Zagrebu, nikaj novoga.
niels
niels

Male
2021-04-26

marcellus likes this post

Back to top Go down

Post by dijagram 10/5/2022, 14:00

niels wrote:
dijagram wrote:IValjda bude goriva jos 80-90 godina.... dok smo niesl i ja sposobni za voznju.

Sam navedi medicinsku seku da se sagne, da provirim ispod suknje i uvjerim se da rublje udovoljava najvišim sanitarnim standardima.
Sad nek zenski dio vidi, kakvog razvratnika imamo na forumu:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2022, 14:13

MDMiridije wrote:Hoće li netko drugi ili mogu ja? :D

Dakle...

Meni sve isto ja uvijek 100kn točim :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 10/5/2022, 14:17

dijagram wrote:
niels wrote:

Sad nek zenski dio vidi, kakvog razvratnika imamo na forumu:)

Bože moj ja te želim spasiti od infekcije i sepse, a ti o razvratu.

Stvarno mi nisi jasan. :(

Ak frenda vozim na pregled il zahvat hoću ga i vratit doma. Za to su nužni sterilni preduvjeti tijekom zahvata, između ostaloga i uklanjanje posve nepotrebnih artikala s medicinskih sestara do 40-te godine života.

Budu te liječile starije onda znaš da si ionako izgubljen slučaj.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by dijagram 10/5/2022, 14:47

Nego, kad bude 24 kune litra, nadam se barem nesto rjedjem prometu.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by catabbath 10/5/2022, 15:59

dijagram wrote:Nego, kad bude 24 kune litra, nadam se barem nesto rjedjem prometu.
Meni se čini da već ima nešto manje prometa (domaćeg). Ali ne mogu potpuno ocijeniti jer su slovenci od 1.maja napravili desant na Istru.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by kaya 10/5/2022, 18:06

Dobro , nećemo se voziti , prodati ćemo aute i nabaviti neki autić na struju.
Ako je ovo sada u cisternama ruska nafta zapaliti ju, staviti cijenu 500 kuna litra i trenutno prestati uvoziti iz nacističke rusije naftu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 10/5/2022, 18:34

muti je prije par godina rekla da u sklopu zelene energije, sličnih pizdarija litra brnzina do 2025e treba doseći 5€/l.
davno prije bilo kakvih sukoba.
njemačka trenutno u cijeni goriva ima 0,5€ tranzicija u zelenu energiju +0,5€ ulaganje u obnovljive izvore.

sada već idu rasprave o odjebu agende štasijeve babe i razmatra se da se ukine porez na zelenilo.
isto je ugrađeno u plin, naftu. čak i u drvo u nekom iznosu na m3 kako bi se šume obnavljale.

čak i ministar gospodarstva i ministrica vanjskih poslova preispituju mogućnost odgode zelenih pizdarija.

realno gledajući u njemačkoj je gorivo s 1,75 otišlo na 1,95. pa se bune i "ugrožen" im je standard.

kaj se tiče famoznih uljarica većina ionako ide u dizel, a ne u ljudsku prehranu.

a, ovo je dobro kaj se dešava.
odjebat će se rusija i odgodit će se pizdarija zvana "zelena" energija.

btw za G63 čeka se dvije godine. onaj tko ga je uplatio 2020e dobit će ga ove godine.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 10/5/2022, 18:35

catabbath wrote:
dijagram wrote:Nego, kad bude 24 kune litra, nadam se barem nesto rjedjem prometu.
Meni se čini da već ima nešto manje prometa (domaćeg). Ali ne mogu potpuno ocijeniti jer su slovenci od 1.maja napravili desant na Istru.
U zagrebu nije, katastrofa u bilo koje vrijeme,jutro, podne, popodne, navecer...
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by marcellus 10/5/2022, 18:39

niels wrote:
marcellus wrote:jebo to ja danas zakapario strujića... goni u pizdu materinu davat dva soma kuna mjesečno za benzin, radije ih ja popijem nego auto

Ovo je izdaja, gora nego dizelaši.

I skoro tako grozna kao automatski mjenjač i pomoć sustava pri parkiranju.

Pa ne znam što da kažem na ovo. Hoćeš nositi i hipstersku frizuricu i naočale, i stati s žaruljom pored svakog drveta putem da se dobro izgrlite, i nazad u žarulju?

:)

gle, ja sam isto generacija koja smatra da je struja za kuhinjske aparate i ženske seksualne igračke, i da je miris benzina bolji afrodizijak od gaultierovog scandala, ali sila Boga ne moli

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 10/5/2022, 18:41

veber wrote:
btw za G63 čeka se dvije godine. onaj tko ga je uplatio 2020e dobit će ga ove godine.

je, taman sam mislil uzet dva, ono jeftini su...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 10/5/2022, 18:47

Inače najbesmisleniji auto na planeti, s demografijom koju uglavnom čine milijarderi.

Da mi neko od njih objasni koji je smisao uzet auto od tri tone i s aerodnimikom štale i stabilnošću jugića koji je izvorno terenac za vatrogasce, šumare i vojsku, s motorom i gumama iz kategorije Ferrarija. Nit ide brzo, deset puta jeftiniji auti mogu vrtit krugove oko njega, nit ide na teren jer ne može radi širokih niskoprofilnih guma, nit je udoban jer je u osnovi jebeni kamion... a za tu lovu dobiš elfera i pride s-klasu. Osim pišanja po sirotinji, ne kužim koja je svrha tog čuda.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 10/5/2022, 18:57

marcellus wrote:
veber wrote:

ja ga dobijem 30% ispod cijene

ovog s avatara sam dobio 25% ispod, malo se vozikam da zagrijem ulje.
u listopadu ga smijem prodati.
već imam kupce koji su spremni platiti punu cijenu.

za nas je G63 avans 10 000€, ako odustaneš tri mjeseca prije isporuke vraćaju ti avans.
neki koriste kredit od daimlera s nula kamata i sada ga otplaćuju.

95% računa na zaradu kada auto bude isporučen.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 10/5/2022, 19:00

marcellus wrote:Inače najbesmisleniji auto na planeti, s demografijom koju uglavnom čine milijarderi.

Da mi neko od njih objasni koji je smisao uzet auto od tri tone i s aerodnimikom štale i stabilnošću jugića koji je izvorno terenac za vatrogasce, šumare i vojsku, s motorom i gumama iz kategorije Ferrarija. Nit ide brzo, deset puta jeftiniji auti mogu vrtit krugove oko njega, nit ide na teren jer ne može radi širokih niskoprofilnih guma, nit je udoban jer je u osnovi jebeni kamion... a za tu lovu dobiš elfera i pride s-klasu. Osim pišanja po sirotinji, ne kužim koja je svrha tog čuda.
nije baš tako jer ga neki voze u izvornom obliku i idu na offroad.
naravno nije G63.

isto je pitanje kaj će ti bilo koji SUV. iznad 100 000€

ili limuzina od 7m.

radije vozim x5

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 10/5/2022, 20:04

veber wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:

ja ga dobijem 30% ispod cijene

ovog s avatara sam dobio 25% ispod, malo se vozikam da zagrijem ulje.
u listopadu ga smijem prodati.
već imam kupce koji su spremni platiti punu cijenu.

za nas je G63 avans 10 000€, ako odustaneš tri mjeseca prije isporuke vraćaju ti avans.
neki koriste kredit od daimlera s nula kamata i sada ga otplaćuju.

95% računa na zaradu kada auto bude isporučen.

Mali švabo Daniel je uvijek vozal neke mercedese kad bi došal na zrće ili zegej, dali bi im novi model i ne bi im rekli što su promijenili, znaš da je on delal za mercedes, inženjer. Pa bi morali napravit zabilješke. Niš mi nije rekal da se dijele mercedesi na avans. Kako god kad je napredovao zabranili su mu da radi kao DJ.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics