DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca
vuksadinare wrote:ipak...najvazniji standard tj gospodarstvo...nije se bzv govorilo i govori jak si onoliko koliko ti je jaka ekonomija..i to nema veze sa velicinom drzave..nego koliko si postovan i koliko ti se pristupa sa nekim postovanjem...ne moras biti na istoj ideoloskoj ili bilo kojoj osnovi na strani onog drugog preko puta..pa imas ti da su neke drzave po tim osnovama na istoj strani ali oni bogatiji i jaci te bas ne fermaju a vise postuju bogatijeg i mocnijeg protivnikaprckov wrote:vuksadinare wrote:pa bas i nemas neki izbor..ako nisi na pravoj strani povijesti idu sankcije i opet si u gabuli..kako god okrenes najebes...lova sve dirigira tj kapital..pusti price naroda..'radije cu pasti zravu..'..oce dok to ne dodje..onda pas matercatabbath wrote:Sankcije djeluju! Ali to je mala cijena da bi Plenki mogao biti na pravoj strani povijesti naslikavati se okolo. Slava Bruxellesu i HDZu! Na jesen će biti još veće slava.
da bi bio na pravoj strani povjesti mora bit i politika/ideologija koja je na pravoj strani povjesti
medutim ti danas imas dva, pardon tri totalitarizma i nista vise, dva lokalna - ruski i kineski, i jedan zapadni koji pretendira da bude globalni (i to sa ovom ekipom u bijeloj kuci, demokratima i neokonsima iz republikanaca)
to je ono sto je problem
pa iako se ne slazem da treba "prodat supak za lovu" sto ti vidim zagovaras, bogastvo je cudna stvar, naime novi globalni totalitarizam ima u olanu da to podjeli okolo, znas ne mozes trosit vse resursa nego sto imas stanovnika, sve ti je to davno Obama fino objasnio
da pojednostavim, za ekonomsku krizu sam piso ima vec preko godinu da ce bit vjestacki (politicki) izazvana, to je dio plana
tako da ne brini, sve ide po planu a i supak ce ti ostat citav
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
...nema to veze sa supkom..lako je tebi iz australije zborit..odrekni se zarad ovog onog..aj se ti zrtvuj i dodji npr.u liku i hrvatsku zivjet..da sprijecimo na licu mjesta pederizam u dubrovniku..o's morgen..reci ces..'sto ja imam veze sa tim'prckov wrote:vuksadinare wrote:ipak...najvazniji standard tj gospodarstvo...nije se bzv govorilo i govori jak si onoliko koliko ti je jaka ekonomija..i to nema veze sa velicinom drzave..nego koliko si postovan i koliko ti se pristupa sa nekim postovanjem...ne moras biti na istoj ideoloskoj ili bilo kojoj osnovi na strani onog drugog preko puta..pa imas ti da su neke drzave po tim osnovama na istoj strani ali oni bogatiji i jaci te bas ne fermaju a vise postuju bogatijeg i mocnijeg protivnikaprckov wrote:vuksadinare wrote:pa bas i nemas neki izbor..ako nisi na pravoj strani povijesti idu sankcije i opet si u gabuli..kako god okrenes najebes...lova sve dirigira tj kapital..pusti price naroda..'radije cu pasti zravu..'..oce dok to ne dodje..onda pas matercatabbath wrote:Sankcije djeluju! Ali to je mala cijena da bi Plenki mogao biti na pravoj strani povijesti naslikavati se okolo. Slava Bruxellesu i HDZu! Na jesen će biti još veće slava.
da bi bio na pravoj strani povjesti mora bit i politika/ideologija koja je na pravoj strani povjesti
medutim ti danas imas dva, pardon tri totalitarizma i nista vise, dva lokalna - ruski i kineski, i jedan zapadni koji pretendira da bude globalni (i to sa ovom ekipom u bijeloj kuci, demokratima i neokonsima iz republikanaca)
to je ono sto je problem
pa iako se ne slazem da treba "prodat supak za lovu" sto ti vidim zagovaras, bogastvo je cudna stvar, naime novi globalni totalitarizam ima u olanu da to podjeli okolo, znas ne mozes trosit vse resursa nego sto imas stanovnika, sve ti je to davno Obama fino objasnio
da pojednostavim, za ekonomsku krizu sam piso ima vec preko godinu da ce bit vjestacki (politicki) izazvana, to je dio plana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...nema to veze sa supkom..lako je tebi iz australije zborit..odrekni se zarad ovog onog..aj se ti zrtvuj i dodji npr.u liku i hrvatsku zivjet..da sprijecimo na licu mjesta pederizam u dubrovniku..o's morgen..reci ces..'sto ja imam veze sa tim'prckov wrote:vuksadinare wrote:ipak...najvazniji standard tj gospodarstvo...nije se bzv govorilo i govori jak si onoliko koliko ti je jaka ekonomija..i to nema veze sa velicinom drzave..nego koliko si postovan i koliko ti se pristupa sa nekim postovanjem...ne moras biti na istoj ideoloskoj ili bilo kojoj osnovi na strani onog drugog preko puta..pa imas ti da su neke drzave po tim osnovama na istoj strani ali oni bogatiji i jaci te bas ne fermaju a vise postuju bogatijeg i mocnijeg protivnikaprckov wrote:vuksadinare wrote:pa bas i nemas neki izbor..ako nisi na pravoj strani povijesti idu sankcije i opet si u gabuli..kako god okrenes najebes...lova sve dirigira tj kapital..pusti price naroda..'radije cu pasti zravu..'..oce dok to ne dodje..onda pas matercatabbath wrote:Sankcije djeluju! Ali to je mala cijena da bi Plenki mogao biti na pravoj strani povijesti naslikavati se okolo. Slava Bruxellesu i HDZu! Na jesen će biti još veće slava.
to je ono sto je problem
ne prodaje se sve za lovu some, al dobro, ima ih koji bi i mamu prodali za lovu
a ostalo sto frfljas, ja sam u HR zivio ko izbjeglica 3 godine bez posla, bez stana i sa dvoje djece, 1 godina i 4 godine starih
nisam ni status izbjeglice dobio, odbili me, da sam naso poso naravno da bi osto
2014-04-18
tako da nemoj meni socijalu prodavat, ne pali to kod mene
2014-04-18
dakle nisi sklon zrtvovanju zbog visih ciljevaprckov wrote:vuksadinare wrote:...nema to veze sa supkom..lako je tebi iz australije zborit..odrekni se zarad ovog onog..aj se ti zrtvuj i dodji npr.u liku i hrvatsku zivjet..da sprijecimo na licu mjesta pederizam u dubrovniku..o's morgen..reci ces..'sto ja imam veze sa tim'prckov wrote:vuksadinare wrote:ipak...najvazniji standard tj gospodarstvo...nije se bzv govorilo i govori jak si onoliko koliko ti je jaka ekonomija..i to nema veze sa velicinom drzave..nego koliko si postovan i koliko ti se pristupa sa nekim postovanjem...ne moras biti na istoj ideoloskoj ili bilo kojoj osnovi na strani onog drugog preko puta..pa imas ti da su neke drzave po tim osnovama na istoj strani ali oni bogatiji i jaci te bas ne fermaju a vise postuju bogatijeg i mocnijeg protivnikaprckov wrote:vuksadinare wrote:pa bas i nemas neki izbor..ako nisi na pravoj strani povijesti idu sankcije i opet si u gabuli..kako god okrenes najebes...lova sve dirigira tj kapital..pusti price naroda..'radije cu pasti zravu..'..oce dok to ne dodje..onda pas matercatabbath wrote:Sankcije djeluju! Ali to je mala cijena da bi Plenki mogao biti na pravoj strani povijesti naslikavati se okolo. Slava Bruxellesu i HDZu! Na jesen će biti još veće slava.
to je ono sto je problem
ne prodaje se sve za lovu some, al dobro, ima ih koji bi i mamu prodali za lovu
a ostalo sto frfljas, ja sam u HR zivio ko izbjeglica 3 godine bez posla, bez stana i sa dvoje djece, 1 godina i 4 godine starih
nisam ni status izbjeglice dobio, odbili me, da sam naso poso naravno da bi osto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebo to ja danas zakapario strujića... goni u pizdu materinu davat dva soma kuna mjesečno za benzin, radije ih ja popijem nego auto
ono, dok još uopće daju 70 k kuna poticaja... švabe rekle da će to ukinut
Ovi iz Bruxellesa sramežljivo spominju redukcije struje na jesen i vožnju par nepar
samo bicikla.
AssadNaPodmornici wrote:samo bicikla.
Samo šta biciklisti stradavaju kao muhe u zadnje vrime
catabbath-
2015-08-21
pa logično, ako je većina ljudi dopustila , ne samo dopustila, nego bio si na forumu, većina ljudi je podržavala da ih država i elita uz pomoć novinara, guzi , zaključava, osiromašuje i najgore od svega prisilno im ubrizgava opasne ne-testirane kemikalije, sve radi jake gripe ili prehlade(omicron je prehlada) , a pri tome nas nekoliko je ovdje upozoravalo da sve te mjere protiv prehlade i gripe neće zaustaviti to - --- ako je većian ljudi to dopustila a velik postotak podržalo..catabbath wrote:Ovi iz Bruxellesa sramežljivo spominju redukcije struje na jesen i vožnju par nepar
onda normalno da ćemo se voziti par nepar.. naravno kako se elita često i nije cijepila ili gotovo nigdje kada nisu bile kamere nisu nosili maske niti poštovali lockdown, tako za njih će uvijek biti neki privatni avion, i svježe meso, a vi ostali trpajte se kemikalijama, stojte doma, jedite crve , you will own nothing and be happy.
sranje sa svime ovim je što im je Putinova invazija Ukraine sjela kao budali pleska taman kada se njihov plan počeo raspadati.. toliko im je dobro to sjelo, da se čovjek pita da li je Putin zaista njihov igrač?
dobar frend od buraza ostao paraliziran ove zime, ima oko 4 banke.
pao s bajka, polomio kičmu, više nikad neće hodat
split je dobar za biciklu. naravno ne izlazim sa biciklom na glavne ceste da se utrkujem sa automa. trotoari su veliki i široki i na njima nema doslovno puno ljudi, ako tko šeta usporiš. doslovno sa ruba grada dođeš u centar laganom vožnjom za 20min.. toliko bi te izašlo autom , (pod uvjetom da odmah nađeš parking) , a moraš platiti parking, i gorivo itd.catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:samo bicikla.
Samo šta biciklisti stradavaju kao muhe u zadnje vrime
plus zdravije je
vozim cili život biciklu, isti kurac kao kada voziš auto. ako si normalan sve 5.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:samo bicikla.
dobar frend od buraza ostao paraliziran ove zime, ima oko 4 banke.
pao s bajka, polomio kičmu, više nikad neće hodat
kako rekoh, vozim sa 0 rizika, ne izlazim na otvorene ceste da me kamioni i auta zaobilaze, pješački trotoari su široki i polu prazni, nema rizika. naravno znam ljude koji se vole zaletiti nizbrdo i utrkivati sa autima .. e jebiga
marcellus wrote:jebo to ja danas zakapario strujića... goni u pizdu materinu davat dva soma kuna mjesečno za benzin, radije ih ja popijem nego auto
Ovo je izdaja, gora nego dizelaši.
I skoro tako grozna kao automatski mjenjač i pomoć sustava pri parkiranju.
Pa ne znam što da kažem na ovo. Hoćeš nositi i hipstersku frizuricu i naočale, i stati s žaruljom pored svakog drveta putem da se dobro izgrlite, i nazad u žarulju?
:)
niels-
2021-04-26
darth_vader likes this post
Kak da ne, od ulaza do garaže, obvezno.
A benzu, ak bude trebalo nabavljati ko u Mad Maxu, imam negdje kožnjak i pumpericu...
niels-
2021-04-26
darth_vader likes this post
niels wrote:marcellus wrote:jebo to ja danas zakapario strujića... goni u pizdu materinu davat dva soma kuna mjesečno za benzin, radije ih ja popijem nego auto
Ovo je izdaja, gora nego dizelaši.
I skoro tako grozna kao automatski mjenjač i pomoć sustava pri parkiranju.
Pa ne znam što da kažem na ovo. Hoćeš nositi i hipstersku frizuricu i naočale, i stati s žaruljom pored svakog drveta putem da se dobro izgrlite, i nazad u žarulju?
:)
ma ne zadržat ćemo za sad oba benzinca. Ovo je za okokuće. Poso, kuća, birtija, vrtić, škola, kaufland, takve stvari.
marcellus wrote:jebo to ja danas zakapario strujića... goni u pizdu materinu davat dva soma kuna mjesečno za benzin, radije ih ja popijem nego auto
Dobiti ćeš ga slijedeće godine ako budeš imao sreće
catabbath-
2015-08-21
niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:samo bicikla.
Kak da ne, od ulaza do garaže, obvezno.
A benzu, ak bude trebalo nabavljati ko u Mad Maxu, imam negdje kožnjak i pumpericu...
catabbath wrote:marcellus wrote:jebo to ja danas zakapario strujića... goni u pizdu materinu davat dva soma kuna mjesečno za benzin, radije ih ja popijem nego auto
kažu 9 mjesec
ali s tim ne računam previše
marcellus wrote:catabbath wrote:marcellus wrote:jebo to ja danas zakapario strujića... goni u pizdu materinu davat dva soma kuna mjesečno za benzin, radije ih ja popijem nego auto
kažu 9 mjesec
ali s tim ne računam previše
Ja sam nedavno kupio benzinca i čekao cca 4 mjeseca jer su čipove preusmjerili u premium modele.
Škode se npr čekaju godinu dana.
A s obzirom da ni za hibride WV nema dovoljno čipova mpou misliti šta je sa pravim električnim.
catabbath-
2015-08-21
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Poskupljenja u Srbiji: Očekuje se rast cijena hrane, struje i goriva
» U Rumunjskoj dolazi drastičan porast cijena plina
» Prvi put u 20 godina u Venezueli raste cijena goriva
» Ogroman rast cijena poljoprivrednih proizvoda
» Očekuje se novi rast cijena dizela
» U Rumunjskoj dolazi drastičan porast cijena plina
» Prvi put u 20 godina u Venezueli raste cijena goriva
» Ogroman rast cijena poljoprivrednih proizvoda