Prvi put u 20 godina u Venezueli raste cijena goriva
Page 1 of 1
Prvi put u 20 godina u Venezueli raste cijena goriva
PREDSJEDNIK Venezuele Nicolas Maduro objavio je u srijedu da njegova vlada podiže izdašno subvencionirane cijene goriva, prvi puta u dvadeset godina.
"To je neophodna mjera, ja za nju preuzimam odgovornost", rekao je šef države u govoru.
Cijena supera 95 podići će se s 0,01 američkih dolara na 0,95 dolara za litru.
Podizanje cijena goriva 1989. izazvalo je bijes naroda te eksplodiralo u višednevne prosvjede u kojima su ubijene stotine ljudi.
Nakon toga, bivši predsjednik Hugo Chavez podigao je cijene 1997. što nije dovelo do prosvjeda a on ih je držao fiksnima 14 godina svoje vladavine, bez obzira na inflaciju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prvi-put-u-20-godina-u-venezueli-raste-cijena-goriva/875698.aspx
"To je neophodna mjera, ja za nju preuzimam odgovornost", rekao je šef države u govoru.
Cijena supera 95 podići će se s 0,01 američkih dolara na 0,95 dolara za litru.
Podizanje cijena goriva 1989. izazvalo je bijes naroda te eksplodiralo u višednevne prosvjede u kojima su ubijene stotine ljudi.
Nakon toga, bivši predsjednik Hugo Chavez podigao je cijene 1997. što nije dovelo do prosvjeda a on ih je držao fiksnima 14 godina svoje vladavine, bez obzira na inflaciju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prvi-put-u-20-godina-u-venezueli-raste-cijena-goriva/875698.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Prvi put u 20 godina u Venezueli raste cijena goriva
Bogata zemlja, siromašan narod......i nas to čeka...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Bogata zemlja, siromašan narod......i nas to čeka...
To je kad se blokira zemlja iznutra prema van. Hugo i njegova klika,demokracija i sloboda.Stare naftne rupe treba ponovno prebusit da se dodje do novih zaliha,sto iziskuje servisne kompanije sa novim alatima izvana(najcesce to izvode Ameri),potrebni su rezervni dijelovi i nova tehnologija za naftne busotine(opet to rade Ameri).A Hugo je rekao da Amere ne treba.
Ucka-
2016-02-15
1$ za litru, bogami jeftinije gorivo skoro kod nas nego u Venezueli
inače zbog situacije što su socijalisti razjebali pogone(imali smo proizvodnju), venezuela je jedno vrijeme - uvozila gorivo. ne znam kakvo je sada stanje
inače zbog situacije što su socijalisti razjebali pogone(imali smo proizvodnju), venezuela je jedno vrijeme - uvozila gorivo. ne znam kakvo je sada stanje
Guest- Guest
Znaci ne isplati se vise ici do njih i natociti do vrha.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Znaci ne isplati se vise ici do njih i natociti do vrha.
Guest- Guest
Tako to radimo yoda i ja, i mozda jos par ekonomista:)tre911 wrote:dijagram wrote:Znaci ne isplati se vise ici do njih i natociti do vrha.
dijagram-
2015-08-09
Sad si pretjerao, yoda još nema vozačku, ima ali nema 18 godina da može voziti auto :DDdijagram wrote:Tako to radimo yoda i ja, i mozda jos par ekonomista:)tre911 wrote:dijagram wrote:Znaci ne isplati se vise ici do njih i natociti do vrha.
Guest- Guest
Similar topics
» Mali ministar Marić prati kako raste cijena goriva u nebesa
» Poskupljenja u Srbiji: Očekuje se rast cijena hrane, struje i goriva
» U Srbiji ograničena cijena goriva kako bi se očuvao životni standard
» DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca
» Cijena dizela drastično raste
» Poskupljenja u Srbiji: Očekuje se rast cijena hrane, struje i goriva
» U Srbiji ograničena cijena goriva kako bi se očuvao životni standard
» DRASTIČAN RAST CIJENA GORIVA: Najgore će proći vozači benzinaca
» Cijena dizela drastično raste
Page 1 of 1