Ruska invazija na Ukrajinu
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
300 zarona, niti jedan izrondebotoijusto wrote:UKRAJINSKI ministar obrane Oleksij Reznikov na Twitteru se sprda s potonućem Moskve, ključnog ruskog broda Crnomorske flote.
"Zapovjedni ruski ratni brod je dobra lokacija za ronjenje. Sad imamo još jednu lokaciju za ronjenje u Crnom moru. Definitivno ću posjetiti olupinu kad pobijedimo u ratu. BTW, već imam 300 zarona", napisao je Reznikov.
2 esalon sad pisa po putinu uskoro i priprosti puk krene sirokim mlazom
Bome bi im i atlantiđani pozavidjeli
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
ošla, mema višeee...
https://ba.n1info.com/vijesti/zavirite-u-krstaricu-moskva-glavni-ruski-zastrasivac-danas-je-na-dnu-crnog-mora/
https://ba.n1info.com/vijesti/zavirite-u-krstaricu-moskva-glavni-ruski-zastrasivac-danas-je-na-dnu-crnog-mora/
Šandor Winnetou wrote:300 zarona, niti jedan izrondebotoijusto wrote:UKRAJINSKI ministar obrane Oleksij Reznikov na Twitteru se sprda s potonućem Moskve, ključnog ruskog broda Crnomorske flote.
"Zapovjedni ruski ratni brod je dobra lokacija za ronjenje. Sad imamo još jednu lokaciju za ronjenje u Crnom moru. Definitivno ću posjetiti olupinu kad pobijedimo u ratu. BTW, već imam 300 zarona", napisao je Reznikov.
Taj njihov ministar obrane izgleda kao pozitivni luđak.
niels-
2021-04-26
Taj brod je najvjerojatnije naletio na podvodnu minu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Taj brod je najvjerojatnije naletio na podvodnu minu
najbolje da se predaju steta da ljudi ginu...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader likes this post
Čuj ovoga..pa podvodnu minu baca ratni brod da uništi podmornicu. Kako brod može naletiti na minu koja pada na dno?Ringo10 wrote:Taj brod je najvjerojatnije naletio na podvodnu minu
A ovoga je pogodio neki torpedo.
U stvari to je zapadna propaganda , netko nije ugasio čik od rusa i odletio im brod..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
2015-09-24
Puno ugodnija pojava od onih ruskih psihopataniels wrote:Šandor Winnetou wrote:300 zarona, niti jedan izrondebotoijusto wrote:UKRAJINSKI ministar obrane Oleksij Reznikov na Twitteru se sprda s potonućem Moskve, ključnog ruskog broda Crnomorske flote.
Taj njihov ministar obrane izgleda kao pozitivni luđak.
je, zato su rusi podivljali i ispalili rekordan broj raketa po ukrajinskim gradovima.Ringo10 wrote:Taj brod je najvjerojatnije naletio na podvodnu minu
Koju su postavili marsovci jer ukrajina nema aktivnu mornaricu. Inače koja to mima potpi brod od 200 metara i još da je sonar ne skuži? Minama se potapalo brodove prije 100 godina, danas imaju zaštituRingo10 wrote:Taj brod je najvjerojatnije naletio na podvodnu minu
Nista to sa brodom nece promijeniti osim sto ce Rusi biti malo oprezniji
Inace u Marijupolju je ostao samo Azovstalj. Zavod Iljic je zauzet Kao I luka
Inace u Marijupolju je ostao samo Azovstalj. Zavod Iljic je zauzet Kao I luka
2015-09-24
A čuj, i ja znam iz filma. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
Valjda. Evo ovi dečki bolje znaju..
2015-08-15
Mina ili ne, brod je unisten i Rusi ce biti malo oprezniji i to je sve
2015-09-24
ima plutajućih mina no u ovom slučaju gotovo je sigurno da pokojni ponos ruske mornarice nije na takvo što naletio.kaya wrote:A čuj, i ja znam iz filma. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
A ha, oće, pobjeći će drugi put, lansirat će se da izbjegnuRingo10 wrote:Mina ili ne, brod je unisten i Rusi ce biti malo oprezniji i to je sve
2015-08-15
2 broda u 15 dana :DRingo10 wrote:Mina ili ne, brod je unisten i Rusi ce biti malo oprezniji i to je sve
Ajd nek sačekaju još koji dan pa da im skrše ino što je ostalo od flote
A ha, eto ovo nisam znala . Al nju bi vidio radar valjda.Šandor Winnetou wrote:ima plutajućih mina no u ovom slučaju gotovo je sigurno da pokojni ponos ruske mornarice nije na takvo što naletio.kaya wrote:A čuj, i ja znam iz filma. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
2015-08-15
ima deset vrsta morskih mina i lijepo do tebe da joj pokušavaš objasnit jer bih aj to napravio na puno ružniji način a neki puta mi je žao.Šandor Winnetou wrote:ima plutajućih mina no u ovom slučaju gotovo je sigurno da pokojni ponos ruske mornarice nije na takvo što naletio.kaya wrote:A čuj, i ja znam iz filma. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
https://www.voanews.com/a/amid-russia-ukraine-war-turkey-worries-about-floating-mines-in-black-sea/6521222.html
prije 3 tjedna je bila velika vijest o opasnostima po ribare kad počne sezona ribarenja jer je navodno crno more puno morskih mina.
Guest- Guest
ringec se samo malo tješi, nije mu lako priznati da mu je miljenica srca tek obični a sad i probušeni kurtonkaya wrote:A ha, oće, pobjeći će drugi put, lansirat će se da izbjegnuRingo10 wrote:Mina ili ne, brod je unisten i Rusi ce biti malo oprezniji i to je sve
kaya likes this post
kaya wrote:. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
.
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu