Ruska invazija na Ukrajinu
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Neka. Goni ih sve u pičku materinu.AssadNaPodmornici wrote:¸100tinjak "faca" je do sada pohapšeno. lokalnih šefova FSBa, generala, oficira, putinovih savjetnika itd. ispalo je da su ga svi lagali i da su svi bili korumpirani.. ono HDZ vojskaRayMabus wrote:Prevelik je ovo udarac za reputaciju Rusije kao svjecke sile i samim time i na samog Putina i njegove ideje obnove ruske moći ....sad će svi ti generali koji su vodili do sada ovu operaciju završiti na groblju.
Sad će ih pobit.
a Šogigu kako se već zove, za koga se šuškalo da će biti Putinov nasljednik je prema svim analizama bio na čelu te korupcijske hobotnice.. gradila se priča kako je sposoban Ruski patriot a u stvarnosti šef duboke korumpirane države.
Zato ga nesmiš uhapsiti onako, prevelika sramota bi bila, zato će ga eliminirati.. spojen na aparate hahahah
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pudlica ce pobjedit ukrajinu pa ce ga onda putin odlikovat
2014-04-19
a ti ćeš napokon izać' iz ormara i dat nekom johnu da te jebe u pak, plakat i molit krunicu za oprost.prckov wrote:pudlica ce pobjedit ukrajinu pa ce ga onda putin odlikovat
Guest- Guest
Tko je od tih britanskih, francuskih, izraelskih časnika i generala, političara, o američkim da ne pričamo, ikada odgovarao za bilo kakve ratne zločine? Kada je Francuska napala Libiju, nije odgovarala, Sarkozy nije odgovarao zbog vođenja agresivnog rata protiv druge zemlje. O da, onda se uključio NATO, odnosno SAD jer je Francuska drugi dan rata ostala bez municije. Međunarodno pravo, to vrijedi za Hrvate, Srbe i crnce u Africi. Nurnberški procesi za ratne zločine nacista su se vodili u samoj Njemačkoj i vodila ih je okupacijska vlast na teritoriju Njemačke. Isto tako i u Japanu za japanske ratne zločine. Nama, kao i ostalim ljudožderima s dna kace obično se sudi u Haagu, po anglo-američkom pravu. Da ne bi bilo zabune, tko tu kome sudi.melkior wrote:A Brita? Opravdava li postupke Brita? Jesu li Britanci i Argentinci svojedobno objavili jedni drugima rat za Falklande? A ono kad Francuzi pošalju Legiju stranaca da napravi kakav masakr u centralnoj Africi, to je u skladu s međunarodnim pravom? Ili kad Izrael stalno roka po Siriji, ili kad je koalicija arapskih zemalja udruženo napala Izrael, pa im se Izrael najebao matere? Jedine zemlje koje su službeno u ratu su Sjeverna i Južna Koreja, te Rusija i Japan, koliko je meni poznato, a one su službeno u ratu već 60, 70 godina.marcellus wrote:melkior wrote:Dakle, da ponovim; pravo jačeg je za bogove, a (međunarodno) pravo za ljude.marcellus wrote:Mislim, oni očito priznaju samo pravo jačeg i zakon sile
Nama su na faksu objašnjavali da je međunarodno pravo kao mreža: u nju se ulove male ribe, a velike ju probijaju. Kako ide ona latinska; što je dozvoljeno Jupiteru, nije volu?Quod licet Iovi, non licet bovi.
Znaju Rimljani, oni su izmislili pravo.
je, to stoji, i stoji da za amere baš ne važe ta pravila i zakoni jer su supersila.
ali to ne opravdava postupke rusa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Maknit to sve ća i dovedi nešto šta je malo sposobnije pa da se igramo.
Baci sisu da se igramoooo
On obuka uniformu, nakitija se onin orderdenima i onda on general.
Ja odan po kući u tuti i sad laštik mi puka i već po godine kad se krećen ispadaju mi te gaće.
A ja general GF s pet zvjezdica.
Lin san gaće neke nać nego eto jebe se mene i stalno mi ispadaju jer mi bitno mi jaja slobodno dišu.
Ko dimije su mi te hlaće od tute.
A on se nakitija ordenima i pozira i sad je on general.
Baci sisu da se igramoooo
On obuka uniformu, nakitija se onin orderdenima i onda on general.
Ja odan po kući u tuti i sad laštik mi puka i već po godine kad se krećen ispadaju mi te gaće.
A ja general GF s pet zvjezdica.
Lin san gaće neke nać nego eto jebe se mene i stalno mi ispadaju jer mi bitno mi jaja slobodno dišu.
Ko dimije su mi te hlaće od tute.
A on se nakitija ordenima i pozira i sad je on general.
2014-04-11
ebenica wrote:a ti ćeš napokon izać' iz ormara i dat nekom johnu da te jebe u pak, plakat i molit krunicu za oprost.prckov wrote:pudlica ce pobjedit ukrajinu pa ce ga onda putin odlikovat
ja te pofalio a ti tako
sram te bilo
2014-04-19
Nek stave onoga Dvornikova.
Moramo malo popričat s eu žgadijom oko Komšića i njihovog podržavanja istog.
Malo lupajte to bolje. Ukopajte se. Ne morate baš svaki dan marširat na te Ukrajince.
Nije svaki dan nedilja.
Moramo malo popričat s eu žgadijom oko Komšića i njihovog podržavanja istog.
Malo lupajte to bolje. Ukopajte se. Ne morate baš svaki dan marširat na te Ukrajince.
Nije svaki dan nedilja.
2014-04-11
Nek oni malo jurišaju na vas. Njihova je zemlja i njihova je namjera da je oslobode.
A za napad triba najmanje tri puta više pješadije.
Pa nek oni malo ginu. Njih je manje pa će se prije skršit.
A za napad triba najmanje tri puta više pješadije.
Pa nek oni malo ginu. Njih je manje pa će se prije skršit.
2014-04-11
Ova slikovita korumpirana ekipa ruskih generala, podobnih časnika i sirotinjskih vojnika koji služe kao topovsko meso na vlaš podsjeća na romane Dostojevskog, konkretno na Braću Karamazove. Kao ono, vješali ruskog generala zbog veleizdaje, pa onda puko konopac, a general (starček neki) pao i slomio nogu. I kaže; jadna Rusija, nismo u stanju ni čovjeka pošteno objesiti".
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Evo :
https://www.geopolitika.news/vijesti/grcka-odbija-slati-jos-oruzja-u-ukrajinu/
Ukopaj se. Lako je bilo slat kad ima na skladištu a sad kad su ih ispraznili onda moraju to plaćat.
Ukopaj se i nek troše i nek vrijem ide i inflacija itd i manje će se zemalja slat vojnu pomoć jer nema više toliko toga na skladištu u rezervi.
https://www.geopolitika.news/vijesti/grcka-odbija-slati-jos-oruzja-u-ukrajinu/
Ukopaj se. Lako je bilo slat kad ima na skladištu a sad kad su ih ispraznili onda moraju to plaćat.
Ukopaj se i nek troše i nek vrijem ide i inflacija itd i manje će se zemalja slat vojnu pomoć jer nema više toliko toga na skladištu u rezervi.
2014-04-11
Najgore mi je kad nešto napišem, a uopće ne znam je li to marcelus pročitao ili nije.
crvenkasti-
2014-04-17
darth_vader likes this post
Ukopaj se i čekaj jesen kad su ti navodni izbori u BiH a tebi niska temperatura i potražnja za energentima i onda ih možeš drmat.
UKOPAJ SE.
IL ĆU TE JA UKOPAT.
UKOPAJ SE.
IL ĆU TE JA UKOPAT.
2014-04-11
Nije mi jasno zašto koriste te Kamove kraj Harkiva kad gore nema vodene površine.
Imaju one Mi-24 i Mi-28 i koriste njih a to je skup helikopter i nezamjenjiv ako su vojne akcije iznad vodene površine.
Ne znam tko to naređuje uopće tamo. Neka budala očito.
Imaju one Mi-24 i Mi-28 i koriste njih a to je skup helikopter i nezamjenjiv ako su vojne akcije iznad vodene površine.
Ne znam tko to naređuje uopće tamo. Neka budala očito.
2014-04-11
Kamovi imaju dva rotora i ta dva rotora služe da kad je helikopter iznad površine koja je tekučina da letjelici daju jači uzgon.
Recimo zato se srušila ona Kiowa kod nas nama jer su oni s nečim šta ima malu silu uzgona to radili poviše mora odnosno površine koja je tekuća tj biži tj ne može stvorit dole podtlak.
To košta 15 miljona dolara i novo je i sutra kad mornarici to bude tribalo oko Kersona i Krima a onda nema jel ?
A imaš Mi-24 iz SSSR-a i to ne šalješ a kad to skine onda bar znaš da tu bode nešto i onda tu ne letiš nego ti s Kamovom i ajmo i jebe se tebe.
Tko ovo naređuje da se to tu koristi, to je još jedan general kandidat za vešanje.
Recimo zato se srušila ona Kiowa kod nas nama jer su oni s nečim šta ima malu silu uzgona to radili poviše mora odnosno površine koja je tekuća tj biži tj ne može stvorit dole podtlak.
To košta 15 miljona dolara i novo je i sutra kad mornarici to bude tribalo oko Kersona i Krima a onda nema jel ?
A imaš Mi-24 iz SSSR-a i to ne šalješ a kad to skine onda bar znaš da tu bode nešto i onda tu ne letiš nego ti s Kamovom i ajmo i jebe se tebe.
Tko ovo naređuje da se to tu koristi, to je još jedan general kandidat za vešanje.
2014-04-11
Ukri ih i u ovom načinu borbe rasturaju....
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Ringo10 wrote:Kodovi za te atomske su bili u Moskvi...dakle Ukrajini ionako beskorisne
Šandor Winnetou wrote:Ringo10 wrote:Kodovi za te atomske su bili u Moskvi...dakle Ukrajini ionako beskorisne
Na ovom snimku vidite istu stvar kao u gornjem videu:
ukrajinski tenk tuče s gardom, za razliku od ruskog.
Rusi su se ili usrali od borbenog suočenja s Ukrima,
ili su totalno neiskušeni...Ispada da su se došli sam0 naslikavat.
ukrajinski tenk tuče s gardom, za razliku od ruskog.
Rusi su se ili usrali od borbenog suočenja s Ukrima,
ili su totalno neiskušeni...Ispada da su se došli sam0 naslikavat.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu