Ruska invazija na Ukrajinu
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
kaya wrote:. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
.
Guest- Guest
bome ni ruski tenkovi, cigani će godinama imati što šarafati kad ruske bitange na kraju budu istjerane iz Ukrajine.Ringo10 wrote:Ovaj rat ne dobija mornarica
Ne tjesim se ja. Rat znaci gubitke a Ukri gube rat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
E pa tenkovi ga dobijaju izmedju ostalog
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tješiš i te kako, takva sila kakva je rusija je trebala davno pregaziti Ukrajinu jer je zato i dovukla 200 tisuća vojnika i more tehnike od koje joj je gotovo pola već sprženo.Ringo10 wrote:Ne tjesim se ja. Rat znaci gubitke a Ukri gube rat
Pa ja volim čuti nešto od njih što ne znam. A tebe ne bi slušala jer nemaš pojma, sasamo goglaš a to mogu i sama.ebenica wrote:ima deset vrsta morskih mina i lijepo do tebe da joj pokušavaš objasnitŠandor Winnetou wrote:ima plutajućih mina no u ovom slučaju gotovo je sigurno da pokojni ponos ruske mornarice nije na takvo što naletio.kaya wrote:A čuj, i ja znam iz filma. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
Valjda. Evo ovi dečki bolje znaju..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to sam izguglao tebi jer drugačije je isto k'o da zidu objašnjavaš.kaya wrote:Pa ja volim čuti nešto od njih što ne znam. A tebe ne bi slušala jer nemaš pojma, sasamo goglaš a to mogu i sama.ebenica wrote:ima deset vrsta morskih mina i lijepo do tebe da joj pokušavaš objasnitŠandor Winnetou wrote:ima plutajućih mina no u ovom slučaju gotovo je sigurno da pokojni ponos ruske mornarice nije na takvo što naletio.kaya wrote:A čuj, i ja znam iz filma. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
Guest- Guest
A ha, znao si da tebi niš ne vjerujem da napišeš.ebenica wrote:to sam izguglao tebi jer drugačije je isto k'o da zidu objašnjavaš.kaya wrote:Pa ja volim čuti nešto od njih što ne znam. A tebe ne bi slušala jer nemaš pojma, sasamo goglaš a to mogu i sama.ebenica wrote:ima deset vrsta morskih mina i lijepo do tebe da joj pokušavaš objasnitŠandor Winnetou wrote:ima plutajućih mina no u ovom slučaju gotovo je sigurno da pokojni ponos ruske mornarice nije na takvo što naletio.kaya wrote:A čuj, i ja znam iz filma. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
Ajde dobro
2015-08-15
Znači Ukrajina je denacifizirana i svi ruski zahtjevi su ostvareni u specijalnoj vojnoj operaciji od tri dana koja traje već 50 dana bez ikakvog uspjeha, uz more uništene ruske tehnike i na desetke tisuća itbačenih iz stroja ruskih vojnika.Ringo10 wrote:E pa tenkovi ga dobijaju izmedju ostalog
da. jer nisi baš nešto inteligentna a meni se neda stalno guglat za tebe.kaya wrote:A ha, znao si da tebi niš ne vjerujem da napišeš.ebenica wrote:to sam izguglao tebi jer drugačije je isto k'o da zidu objašnjavaš.kaya wrote:Pa ja volim čuti nešto od njih što ne znam. A tebe ne bi slušala jer nemaš pojma, sasamo goglaš a to mogu i sama.ebenica wrote:ima deset vrsta morskih mina i lijepo do tebe da joj pokušavaš objasnitŠandor Winnetou wrote:ima plutajućih mina no u ovom slučaju gotovo je sigurno da pokojni ponos ruske mornarice nije na takvo što naletio.kaya wrote:A čuj, i ja znam iz filma. Ali po logici stvari podvodna mina pada na dno, i pogodi podmornicu ili padne na dno, i eksplodira ili ne. Na nju ne može naletiti brod, ovaj moskva sada na dnu može doduše. A brodove uništava torpedo.Ringo10 wrote:E ne znam...Rusi su unistili tvornicu u Kjjevu koja navodno proizvodi te projektile
Ajde dobro
danas sam melankoličan pa imaš sreće i pošteđena si mog uobičajenog pristupa.
Guest- Guest
Nepoznato ostaje i što se dogodilo s 510 članova posade nakon eksplozije koja je izazvala požar nakon što su brod navodno pogodile dvije ukrajinske krstareće rakete Neptun.
Do sada se zna samo da je oko 50 članova posade pokupio turski brod, dok je još 14 mornara navodno prevezeno u luku Sevastopolj. Sudbina više od 400 Rusa nije poznata.
Rusija tvrdi da je evakuirala cijelu posadu, ali video snimljen noćas u Sevastopolju pokazuje desetke automobila koji navodno pripadaju mornarima, a koji su još uvijek parkirani u luci - što sugerira da se njihovi vlasnici nisu vratili po njih.
Do sada se zna samo da je oko 50 članova posade pokupio turski brod, dok je još 14 mornara navodno prevezeno u luku Sevastopolj. Sudbina više od 400 Rusa nije poznata.
Rusija tvrdi da je evakuirala cijelu posadu, ali video snimljen noćas u Sevastopolju pokazuje desetke automobila koji navodno pripadaju mornarima, a koji su još uvijek parkirani u luci - što sugerira da se njihovi vlasnici nisu vratili po njih.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kako ti logički guru zamišljaš mornaricu? dođeš ujutro autom na posao u osam, ako ne pokupiš auto do noći utopio si se? što nam to sugerira logički guru? što nam sugeriraju auti u luci, da netko nije išao doma? a tko bi to mogao biti? mornari kojima je radno vrijeme završilo.debotoijusto wrote: ali video snimljen noćas u Sevastopolju pokazuje desetke automobila koji navodno pripadaju mornarima, a koji su još uvijek parkirani u luci - što sugerira da se njihovi vlasnici nisu vratili po njih.
Guest- Guest
Meni nema logike da se radi o neptunima jeednostavno jer....pa sto bi dozvolili ruskoj floti da bez kazne bombardira gradove okolo i radi sto hoce 50 dana i onda odjednom....e idemo sada pucati. Upotrijebili bi ih prije.
Jedino ako su do sada obucavali ljude de uopce rukuju s tim...tko ce znati sto je ovdje bilo. Toliku mrcinu nije ni lako pogoditi, skladista municije su obicno u najzasticenijem dijelu broda...sve ce biti da su se degenerici sami digli u zrak. Kako god bilo lijepo....nek je zaronio i dabogda ga slijedili i svi ostali.
Jedino ako su do sada obucavali ljude de uopce rukuju s tim...tko ce znati sto je ovdje bilo. Toliku mrcinu nije ni lako pogoditi, skladista municije su obicno u najzasticenijem dijelu broda...sve ce biti da su se degenerici sami digli u zrak. Kako god bilo lijepo....nek je zaronio i dabogda ga slijedili i svi ostali.
Guest- Guest
A možda nije neptun nego su im amerikanci dali nešto i malo pomogli da naciljaju . Pa eto tek sada..MDMiridije wrote:Meni nema logike da se radi o neptunima jeednostavno jer....pa sto bi dozvolili ruskoj floti da bez kazne bombardira gradove okolo i radi sto hoce 50 dana i onda odjednom....e idemo sada pucati. Upotrijebili bi ih prije.
2015-08-15
https://m.vecernji.hr/vijesti/karinu-23-su-ruski-vojnici-silovali-mucili-a-potom-i-ubili-obitelj-ocajna-oni-nisu-ljudi-oni-su-zivotinje-1579167
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je li palo koje selo, di su klipici s unistenom tehnikom,...opet slabasan rezultat.
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/karinu-23-su-ruski-vojnici-silovali-mucili-a-potom-i-ubili-obitelj-ocajna-oni-nisu-ljudi-oni-su-zivotinje-1579167
Sigurno je bila nacist inace rusi ne bi, oni su dobri.
dijagram-
2015-08-09
iz priče ispada da njen očuh ima ozbiljne maštarioje o silovanju a ne rusi. propaganda 1:0.dijagram wrote:vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/karinu-23-su-ruski-vojnici-silovali-mucili-a-potom-i-ubili-obitelj-ocajna-oni-nisu-ljudi-oni-su-zivotinje-1579167
Guest- Guest
ma sve je to proturuska propaganda..nema vece nejaci i dobrica od rusa..da sad kazu rus prdnuo i to je propagandaebenica wrote:iz priče ispada da njen očuh ima ozbiljne maštarioje o silovanju a ne rusi. propaganda 1:0.dijagram wrote:vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/karinu-23-su-ruski-vojnici-silovali-mucili-a-potom-i-ubili-obitelj-ocajna-oni-nisu-ljudi-oni-su-zivotinje-1579167
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rusi: "nije istina da su nam ukrajinci potopili brod, sam se zapalio i potonuo. A sad im se moramo osvetiti"
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 6 of 50