Ruska invazija na Ukrajinu
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Čitam sad o tome i moja prva reakcija je: bolje da su tamo vama ispod nosa nego da ste je nekome npr meni bacili u Dalmaciju.dijagram wrote:Sad je upitno jesu nuklearne glave na dnu mora.
Strava.
JEDITE GOVNA.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Zašto je stavija te nuklearne na brod ?
Da nekome prijeti ( cijelom svijetu ) i da nekome drugome to baci na glavu kad mu dođe s tin brodon ispred obale.
ETO TI SAD PA PUŠI KURAC.
Da nekome prijeti ( cijelom svijetu ) i da nekome drugome to baci na glavu kad mu dođe s tin brodon ispred obale.
ETO TI SAD PA PUŠI KURAC.
2014-04-11
cunning plandijagram wrote:Šandor Winnetou wrote:Prizivamo druga kobu da napravi genocid unutar ruske vojske po starom dobrom ruskom običajuRayMabus wrote:A te niže činovnike šalješ na front da predvode napad pa neka se dovikuju sa kineskin toki vokijima tako da ih čuju Ukri pa in šalju snajperista odma da ih obezglavi.Šandor Winnetou wrote:Ja sam za to da i njihove zamjenike poroka, sve do razine desetnikaRayMabus wrote:Prevelik je ovo udarac za reputaciju Rusije kao svjecke sile i samim time i na samog Putina i njegove ideje obnove ruske moći ....sad će svi ti generali koji su vodili do sada ovu operaciju završiti na groblju.
Sad će ih pobit.
A nad ukrajincimajos koji gladomor.
Mozda tako konacno dobiju koju bitku:)
To su vjeroatno taktičke.
Neće to ništa bit.
To eksplodira ispod vode, ispod sve te mase i to je to.
Malo zabrana ribolova idućih 50 godina i to je sve.
Neće to ništa bit.
To eksplodira ispod vode, ispod sve te mase i to je to.
Malo zabrana ribolova idućih 50 godina i to je sve.
2014-04-11
RayMabus wrote:Niels je u pravu.
To je usrana vukojebina u kojoj je bitno biti podoban a ne sposoban a ako si sposoban tj sposobniji od glavnog vodžda e onda si mu prijetnja i gleda čim prije da te nekako makne jer može biti samo on ...JA JA JA I SAMO JA.
Smeće od države.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
RayMabus likes this post
dijagram wrote:Sad je upitno jesu nuklearne glave na dnu mora.
Strava.
Dabogda explodirale obje...direkt ispred Sevastopolja.
Guest- Guest
Stižu naši:
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2022/4/15/nato-brodovi-usli-u-balticko-more
Sad Švedska i Finska NATO.
Morat će držat puno mornarice i vojske na ovu stranu a to ga slabi da pošalje sve šta može na Ukrajinu.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2022/4/15/nato-brodovi-usli-u-balticko-more
Sad Švedska i Finska NATO.
Morat će držat puno mornarice i vojske na ovu stranu a to ga slabi da pošalje sve šta može na Ukrajinu.
2014-04-11
Brodovi prve stalne pomorske protuminske grupe NATO ušli su u Baltičko more i učestvovat će u vježbama sa susjednim zemljama Alijanse i partnerskim zemljama, saopštila je danas pres-služba Glavnog štaba Odbrambenih snaga Estonije.
“Brodovi prve stalne NATO pomorske protuminske grupe SNMG1 ušli su u Baltičko more. Grupu čini pet brodova”, navedeno je u saopštenju, prenosi RIA Novosti.
Demonstracija prisustva
Dio brodova u Baltičko more uplovio je u četvrtak, a ostatak brodova stići će u petka u Talin.
Ističe se da je primarni zadatak grupe demonstracija prisustva saveznika u regionu Baltičkog mora i izvođenje zajedničkih vježbi sa estonskom mornaricom.
Prema riječima komandanta estonske mornarice Jurija Saska, planirano je da sljedeće sedmice započne vježbe sa estonskim marincima, a biće uvježbavano i postavljanje i otkrivanje mina.
“Brodovi prve stalne NATO pomorske protuminske grupe SNMG1 ušli su u Baltičko more. Grupu čini pet brodova”, navedeno je u saopštenju, prenosi RIA Novosti.
Demonstracija prisustva
Dio brodova u Baltičko more uplovio je u četvrtak, a ostatak brodova stići će u petka u Talin.
Ističe se da je primarni zadatak grupe demonstracija prisustva saveznika u regionu Baltičkog mora i izvođenje zajedničkih vježbi sa estonskom mornaricom.
Prema riječima komandanta estonske mornarice Jurija Saska, planirano je da sljedeće sedmice započne vježbe sa estonskim marincima, a biće uvježbavano i postavljanje i otkrivanje mina.
2014-04-11
Zbog te rakete Neptun mijenjaju se moji vojni planovi na Jadranu a vezano uz Italiju.
Ne ovu sada nego ako im opet dođe Musolini nekakvi šta je kod njih ciklus kada in zbog ekonomske krize udari donja u gornju.
Ukrajina saveznik a Rusija
Ne ovu sada nego ako im opet dođe Musolini nekakvi šta je kod njih ciklus kada in zbog ekonomske krize udari donja u gornju.
Ukrajina saveznik a Rusija
2014-04-11
Imaju problema sa izvozom kukuruza i suncokreta i to nešto.
Kako smo im pomogli i još pomažemo a to nisu male pare znači da nas ne zanima zarada pa mogu koristit luku Rijeka i druge luke kao da su njihove tj nema naplate osim troškova da nisu te firme u minusu i izozi preko nas ovu godinu a cijena ti je bez ovih troškova da su ovi šta to rade na nuli : nula lipa.
Kako smo im pomogli i još pomažemo a to nisu male pare znači da nas ne zanima zarada pa mogu koristit luku Rijeka i druge luke kao da su njihove tj nema naplate osim troškova da nisu te firme u minusu i izozi preko nas ovu godinu a cijena ti je bez ovih troškova da su ovi šta to rade na nuli : nula lipa.
2014-04-11
Meni Neptun.
A tebi libijska nafta a njima treba tvoja hrana koju i inače kupuju a sad ne mogu preko Odese.
Vlada nacionalnog jedinstva u Libiji objavila je pokretanje nacionalnog plana za razvoj sektora nafte i gasa, s ciljem povećanja dnevne proizvodnje nafte u zemlji, prenosi Anadolu Agency (AA).
Premijer Abdul Hamid al-Dbeibeh prisustvovao je ceremoniji na kojoj je najavljeno pokretanje plana za razvoj sektora nafte i gasa.
Al-Dbeibeh je kazao da će dnevna proizvodnja nafte biti povećana na milion i 400 hiljada barela u 2022. godini, a da će ta količina biti dodatno povećana u narednim godinama.
Podsjetio je također da je formirana i Komisija za planiranje razvoja Nacionalne naftne korporacije u 2022. godini.
Dodao je da je Komisija preporučila da se toj instituciji dodijele budžetska sredstva kako bi se poboljšala finansijska situacija zaposlenih u sektoru i kako bi se ispunila nagomilane obaveze.
Naftna korporacija Libije u februarskom saopćenju navela je da dnevna proizvodnja nafte u zemlji iznosi milion i 200 hiljada barela.
A tebi libijska nafta a njima treba tvoja hrana koju i inače kupuju a sad ne mogu preko Odese.
Vlada nacionalnog jedinstva u Libiji objavila je pokretanje nacionalnog plana za razvoj sektora nafte i gasa, s ciljem povećanja dnevne proizvodnje nafte u zemlji, prenosi Anadolu Agency (AA).
Premijer Abdul Hamid al-Dbeibeh prisustvovao je ceremoniji na kojoj je najavljeno pokretanje plana za razvoj sektora nafte i gasa.
Al-Dbeibeh je kazao da će dnevna proizvodnja nafte biti povećana na milion i 400 hiljada barela u 2022. godini, a da će ta količina biti dodatno povećana u narednim godinama.
Podsjetio je također da je formirana i Komisija za planiranje razvoja Nacionalne naftne korporacije u 2022. godini.
Dodao je da je Komisija preporučila da se toj instituciji dodijele budžetska sredstva kako bi se poboljšala finansijska situacija zaposlenih u sektoru i kako bi se ispunila nagomilane obaveze.
Naftna korporacija Libije u februarskom saopćenju navela je da dnevna proizvodnja nafte u zemlji iznosi milion i 200 hiljada barela.
2014-04-11
Rusija će pokušat ucijenit Libiju jer sad kao Ukrajina ne može više slat žito ( oni ga nemaju a sirovu naftu ne mogu jesti ) i sad moj vojni plan je da Ukrajina to njima da preko mene a oni naftu Ukrajini ( ili nama u rafinerije a mi Ukrajini ) i to je to.
Normalno Neptun je glavna tema.
MENI.
Platit ću ga.
LOVA NIJE PROBLEM.
Normalno Neptun je glavna tema.
MENI.
Platit ću ga.
LOVA NIJE PROBLEM.
2014-04-11
Postoji nevidljiva ruka tržišta. Onaj u Libiji ima nafte za idući 200 godina a ne zna je ni izvadit jer nema željezo ni tehnologiju a kad kupuje žito onda se takmiči sa svin onin vukojebinama u Africi i Aziji za cijenu i ako može dat pet lipa više onda brašno ide njemu a ovi drugi gladuju.
Sad će gladovat.
Vidim da i Putin to kuži pa će njemu žito i ostalo bit sredstvo komunikacije tko je u Africi za njega a tko za Ameriku.
Ima on žita AL NE ZNAČI DA ĆE TI GA PRODAT AKO NISI ZA NjEGA A ŠTA ZNAČI DA SI ZA BIDENA PA NEKA TE ON HRANI.
Sad će gladovat.
Vidim da i Putin to kuži pa će njemu žito i ostalo bit sredstvo komunikacije tko je u Africi za njega a tko za Ameriku.
Ima on žita AL NE ZNAČI DA ĆE TI GA PRODAT AKO NISI ZA NjEGA A ŠTA ZNAČI DA SI ZA BIDENA PA NEKA TE ON HRANI.
2014-04-11
I normalno da ja Ukrajini naplaćujem nula kuno to žito i te gluposti ako će kroz luku RIjeka dakle samo troškovi prijevoza a nikakva putarina.
ZAŠTO ?
Zato šta sam general GF s pet zvjezdica.
ETO ZATO.
Jer znam da ćeš mi dat taj Neptun ako me Italija napadne jer ujedno braniš i svoju luku.
TOČKA.
ZAŠTO ?
Zato šta sam general GF s pet zvjezdica.
ETO ZATO.
Jer znam da ćeš mi dat taj Neptun ako me Italija napadne jer ujedno braniš i svoju luku.
TOČKA.
2014-04-11
https://www.cnn.com/travel/article/himalayas-visible-lockdown-india-scli-intl/index.html
Ovak bi smo i mi progledali kad bi tebe bannali na bar jedan dan.
Iden ja spavat sad pa vi slobodno pričajte. Popija san četri litre pive jutros. Pipi i piva. Prst Pipija i onda do vrha piva. I tako cilo jutro.AlfaOmega wrote:https://www.cnn.com/travel/article/himalayas-visible-lockdown-india-scli-intl/index.html
Došlo nekih 200 kuna sa strane bez da san pita pa ono kad već iman onda aj štaš sad.
Kupija jutros najranije kruva, kulena, namaza, juhe u kesici, pet vrsta čokolada, evo malo prije baš smaza Životinjsko carstvo ( ima slija od Tupana, to ona ptica s kljunom velikim pa san sliku spremija jer čuja san da ti Tupani koštaju masu, bilo u novinama nikidan pa baš spremija sliku u ladicu neka je da ja to vidin šta je to ) i još nešto, smoki, Pipi i dvi od dvi litre pive šta san sad popija sve i sad iden leć.
Jebte se.
Naglasak je na sposobnost.
A ne obuće uniformu i onda hrpu dukata okači da svi vide i on general.
Jebo ti ja mater. Meni tuta ispada ima već po godine, guzica mi ostane gola kad odan po kući jer ispadne to dole jer oću kad sidin da su mi jaja na slobodi pa to ko neke dimije....ne bi uniformu obuka nema toga Boga...mene to žulja...gadi mi se to ...to ti kaže general GF s pet zvjezdica.
A oni se svi slikali u uniformi s onim dukatima ka eto nas mi smo face.
A vidin. Da nije žalosno bilo bi tragično.
Sva in vojska izginila. I izginit će još.
Rekoh : NAGLASAK JE NA SPOSOBNOSTI.
Jebe se koga šta tebi gaće ispadaju dok hodaš po kući i guzica ostane gola ako ti imaš u glavi i odgovore ispaljuješ mrtav ladan za svaku situaciju i daješ top odgovore a sve ko ono usput.
Znači to je toliko sposobno da mu je to neka igrica onako USPUT.
2014-04-11
neptun pa tri prazno... 4. najbrza nevidljiva raketa , putinovo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
darth_vader likes this post
UKRAJINSKI ministar obrane Oleksij Reznikov na Twitteru se sprda s potonućem Moskve, ključnog ruskog broda Crnomorske flote.
"Zapovjedni ruski ratni brod je dobra lokacija za ronjenje. Sad imamo još jednu lokaciju za ronjenje u Crnom moru. Definitivno ću posjetiti olupinu kad pobijedimo u ratu. BTW, već imam 300 zarona", napisao je Reznikov.
2 esalon sad pisa po putinu uskoro i priprosti puk krene sirokim mlazom
"Zapovjedni ruski ratni brod je dobra lokacija za ronjenje. Sad imamo još jednu lokaciju za ronjenje u Crnom moru. Definitivno ću posjetiti olupinu kad pobijedimo u ratu. BTW, već imam 300 zarona", napisao je Reznikov.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
300 zarona, niti jedan izrondebotoijusto wrote:UKRAJINSKI ministar obrane Oleksij Reznikov na Twitteru se sprda s potonućem Moskve, ključnog ruskog broda Crnomorske flote.
Bome bi im i atlantiđani pozavidjeli
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu