Ruska invazija na Ukrajinu
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Na ovom snimku vidite istu stvar kao u gornjem videu:
ukrajinski tenk tuče s gardom, za razliku od ruskog.
Rusi su se ili usrali od borbenog suočenja s Ukrima,
ili su totalno neiskušeni...Ispada da su se došli sam0 naslikavat.
ukrajinski tenk tuče s gardom, za razliku od ruskog.
Rusi su se ili usrali od borbenog suočenja s Ukrima,
ili su totalno neiskušeni...Ispada da su se došli sam0 naslikavat.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
Jebeš svačije pravo na slobodu ako se to kosi sa srpskim ili ruskim interesima.
Upravo tako, to je predaleko od bilo kakvog moralnog kompasa u svakom pogledukaya wrote:Oni uopće ne mogu razlikovati dobro, loše, kriv, nedužan, napad, obranu.marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
Iz čega proizlazi da su rusočetnici psihopati.
A psihopatu ne moš ništa razjasniti
Ovu emociju ruski vojnik nema i to čini razliku i u ovom ratu.
Last edited by Eroo on 15/4/2022, 12:43; edited 1 time in total
2016-07-22
Šandor Winnetou wrote:Upravo tako, to je predaleko od bilo kakvog moralnog kompasa u svakom pogledukaya wrote:Oni uopće ne mogu razlikovati dobro, loše, kriv, nedužan, napad, obranu.marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
Dobro, treba imati razumijevanja.
Sjeti se kad smo napali nenaoruzanu nejac.
Cisti genocid:)
dijagram-
2015-08-09
Posrali se ovi Ukrajinci po ovoj ruskoj vojsci i njihovim generalima samo tako.
Sviđa mi se ta raketa Neptun. Mislim da ćemo popričati.
Sviđa mi se ta raketa Neptun. Mislim da ćemo popričati.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
S lakoćom, i bez srama, tvrde da su uvijek na pravoj strani, dok se jedna država i narod beobzirno razvaljuje.Šandor Winnetou wrote:Upravo tako, to je predaleko od bilo kakvog moralnog kompasa u svakom pogledukaya wrote:Oni uopće ne mogu razlikovati dobro, loše, kriv, nedužan, napad, obranu.marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
I istovremeno se imaju za dobre hrišćane, što mi je nepojmljivo.
2016-07-22
Ja sam za to da i njihove zamjenike poroka, sve do razine desetnikaRayMabus wrote:Prevelik je ovo udarac za reputaciju Rusije kao svjecke sile i samim time i na samog Putina i njegove ideje obnove ruske moći ....sad će svi ti generali koji su vodili do sada ovu operaciju završiti na groblju.
Sad će ih pobit.
A te niže činovnike šalješ na front da predvode napad pa neka se dovikuju sa kineskin toki vokijima tako da ih čuju Ukri pa in šalju snajperista odma da ih obezglavi.Šandor Winnetou wrote:Ja sam za to da i njihove zamjenike poroka, sve do razine desetnikaRayMabus wrote:Prevelik je ovo udarac za reputaciju Rusije kao svjecke sile i samim time i na samog Putina i njegove ideje obnove ruske moći ....sad će svi ti generali koji su vodili do sada ovu operaciju završiti na groblju.
Sad će ih pobit.
2014-04-11
Koja sramota od vojske.
Meni je nelagodno bilo kad san jutros pročita potvrdu od ruskog ministarstva obrane da je krstarica Moskva potopljena.
Meni je bilo nelagodno.
Onda znaš di su.
Meni je nelagodno bilo kad san jutros pročita potvrdu od ruskog ministarstva obrane da je krstarica Moskva potopljena.
Meni je bilo nelagodno.
Onda znaš di su.
2014-04-11
melkior likes this post
Pa srbi se furaju na kršćanstvo, ova domaća ekipa psihopata su uglavnom ateisti ili perunovci. U svakom slučaju njima je zajednički nazivnik psihopat pa što god drugo bilo u brojnikuEroo wrote:S lakoćom, i bez srama, tvrde da su uvijek na pravoj strani, dok se jedna država i narod beobzirno razvaljuje.Šandor Winnetou wrote:Upravo tako, to je predaleko od bilo kakvog moralnog kompasa u svakom pogledukaya wrote:Oni uopće ne mogu razlikovati dobro, loše, kriv, nedužan, napad, obranu.marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
I istovremeno se imaju za dobre hrišćane, što mi je nepojmljivo.
Sad će se puno toga minjat.
Mislija san se oću neću al sad radi te rakete Neptun mogu tražit i naše helikoptere ruske proizvodnje.
Dogovorit ćemo se.
Vojna suradnja.
Mislija san se oću neću al sad radi te rakete Neptun mogu tražit i naše helikoptere ruske proizvodnje.
Dogovorit ćemo se.
Vojna suradnja.
2014-04-11
Nešto se nadam sličnom scenariju i u Ukrajini, pali traktore i praši za smrdij ovaj rusijudijagram wrote:Šandor Winnetou wrote:Upravo tako, to je predaleko od bilo kakvog moralnog kompasa u svakom pogledukaya wrote:Oni uopće ne mogu razlikovati dobro, loše, kriv, nedužan, napad, obranu.marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
Dobro, treba imati razumijevanja.
Sjeti se kad smo napali nenaoruzanu nejac.
Cisti genocid:)
Prizivamo druga kobu da napravi genocid unutar ruske vojske po starom dobrom ruskom običajuRayMabus wrote:A te niže činovnike šalješ na front da predvode napad pa neka se dovikuju sa kineskin toki vokijima tako da ih čuju Ukri pa in šalju snajperista odma da ih obezglavi.Šandor Winnetou wrote:Ja sam za to da i njihove zamjenike poroka, sve do razine desetnikaRayMabus wrote:Prevelik je ovo udarac za reputaciju Rusije kao svjecke sile i samim time i na samog Putina i njegove ideje obnove ruske moći ....sad će svi ti generali koji su vodili do sada ovu operaciju završiti na groblju.
Sad će ih pobit.
Šandor Winnetou wrote:Prizivamo druga kobu da napravi genocid unutar ruske vojske po starom dobrom ruskom običajuRayMabus wrote:A te niže činovnike šalješ na front da predvode napad pa neka se dovikuju sa kineskin toki vokijima tako da ih čuju Ukri pa in šalju snajperista odma da ih obezglavi.Šandor Winnetou wrote:Ja sam za to da i njihove zamjenike poroka, sve do razine desetnikaRayMabus wrote:Prevelik je ovo udarac za reputaciju Rusije kao svjecke sile i samim time i na samog Putina i njegove ideje obnove ruske moći ....sad će svi ti generali koji su vodili do sada ovu operaciju završiti na groblju.
Sad će ih pobit.
A to ih ide, neovisno o konačnom rezultatu.
Ako izgube - čistka jer su izgubili.
Ako pobijede - čistka da im kojekakvi vojni udari ne bi pali napamet :)
niels-
2021-04-26
melkior and Šandor Winnetou like this post
Šandor Winnetou wrote:Prizivamo druga kobu da napravi genocid unutar ruske vojske po starom dobrom ruskom običajuRayMabus wrote:A te niže činovnike šalješ na front da predvode napad pa neka se dovikuju sa kineskin toki vokijima tako da ih čuju Ukri pa in šalju snajperista odma da ih obezglavi.Šandor Winnetou wrote:Ja sam za to da i njihove zamjenike poroka, sve do razine desetnikaRayMabus wrote:Prevelik je ovo udarac za reputaciju Rusije kao svjecke sile i samim time i na samog Putina i njegove ideje obnove ruske moći ....sad će svi ti generali koji su vodili do sada ovu operaciju završiti na groblju.
Sad će ih pobit.
A nad ukrajincimajos koji gladomor.
Mozda tako konacno dobiju koju bitku:)
dijagram-
2015-08-09
Sad je upitno jesu nuklearne glave na dnu mora.
Strava.
Strava.
dijagram-
2015-08-09
niels wrote:Šandor Winnetou wrote:Prizivamo druga kobu da napravi genocid unutar ruske vojske po starom dobrom ruskom običajuRayMabus wrote:A te niže činovnike šalješ na front da predvode napad pa neka se dovikuju sa kineskin toki vokijima tako da ih čuju Ukri pa in šalju snajperista odma da ih obezglavi.Šandor Winnetou wrote:Ja sam za to da i njihove zamjenike poroka, sve do razine desetnikaRayMabus wrote:Prevelik je ovo udarac za reputaciju Rusije kao svjecke sile i samim time i na samog Putina i njegove ideje obnove ruske moći ....sad će svi ti generali koji su vodili do sada ovu operaciju završiti na groblju.
Sad će ih pobit.
A to ih ide, neovisno o konačnom rezultatu.
Ako izgube - čistka jer su izgubili.
Ako pobijede - čistka da im kojekakvi vojni udari ne bi pali napamet :)
Ipak je to Rusija jel.
Nazadna vukojebina gdje nitko ne smije biti iznad glavnog vodža.
2014-04-11
Niels je u pravu.
To je usrana vukojebina u kojoj je bitno biti podoban a ne sposoban a ako si sposoban tj sposobniji od glavnog vodžda e onda si mu prijetnja i gleda čim prije da te nekako makne jer može biti samo on ...JA JA JA I SAMO JA.
Smeće od države.
To je usrana vukojebina u kojoj je bitno biti podoban a ne sposoban a ako si sposoban tj sposobniji od glavnog vodžda e onda si mu prijetnja i gleda čim prije da te nekako makne jer može biti samo on ...JA JA JA I SAMO JA.
Smeće od države.
2014-04-11
Jesu li ovo uopće ljudska bića? Nema tu ni srama, ni empatije,
ni osjećaja odgovornosti za ono šta čine drugima, pa čak ni sebi samima...
ni osjećaja odgovornosti za ono šta čine drugima, pa čak ni sebi samima...
2016-07-22
Čitam sad o tome i moja prva reakcija je: bolje da su tamo vama ispod nosa nego da ste je nekome npr meni bacili u Dalmaciju.dijagram wrote:Sad je upitno jesu nuklearne glave na dnu mora.
Strava.
JEDITE GOVNA.
2014-04-11
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu