Gdje nam je Sora
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Gdje nam je Sora
Lijepo sam ti objasnio.vuksadinare wrote:...cuj tetrijebe nitko ne brani tebi i saricu da smatrate da ste srbi..korijenski ili kako god hoceze ali ne maltretirajte druge sa tim jer ste u liniji sa seseljom a mogli bi naletit na nekog koji to nece tolerirati..
Zasto se ne bunite na gotsko,iransko,ili skitsko porijeklo Hrvata?
A skacete ko opareni kad netko kaze da je dio Hrvata srpskog porijekla,sto je vrlo bliže od ovih navedenih fantazija.
Neki Klzbička kaže da je Hrvat češkog porijekla i sve OK. Ili Šenou pišu da je bio češkog porijekla,ali kad se za nekog spomene srpsko porijeklo,pa čak i onda kad je to 100 posto,kao kod Dražena Petrovića,ili Stavrosa,onda bučite i larmate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
lik..boli me kurac tko si sto si..ali ovim upisima se sam dovodis u situaciju da te veger i drugi jebu..budi sto jesi i amen..ja sam hrvat i nikakav srbin niti korienski niti bilo kako..eto ja tvrdim da su srbi zapadno od drine hrvati i sto ces sad..mater mi ustasku jebat..jebi..i otkaci me se vise sa tom mitomanijom..jastreb wrote:Lijepo sam ti objasnio.vuksadinare wrote:...cuj tetrijebe nitko ne brani tebi i saricu da smatrate da ste srbi..korijenski ili kako god hoceze ali ne maltretirajte druge sa tim jer ste u liniji sa seseljom a mogli bi naletit na nekog koji to nece tolerirati..
A skacete ko opareni kad netko kaze da je dio Hrvata srpskog porijekla,sto je vrlo bliže od ovih navedenih fantazija.
Neki Klzbička kaže da je Hrvat češkog porijekla i sve OK. Ili Šenou pišu da je bio češkog porijekla,ali kad se za nekog spomene srpsko porijeklo,pa čak i onda kad je to 100 posto,kao kod Dražena Petrovića,ili Stavrosa,onda bučite i larmate.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ali kako ne kužiš,crvenkasti je to odlično objasnio nekoliko put.jastreb wrote:Lijepo sam ti objasnio.vuksadinare wrote:...cuj tetrijebe nitko ne brani tebi i saricu da smatrate da ste srbi..korijenski ili kako god hoceze ali ne maltretirajte druge sa tim jer ste u liniji sa seseljom a mogli bi naletit na nekog koji to nece tolerirati..
Cijela bit Hrvatstva je upravo to što je opozit Srpstvu.
Znači,ako je noć,ne može bit dan a biti Hrvat znači ne bit Srbin ili tako nekako.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ali zar nije vjerovatnije da su Zumbercani grkokatolici ,ciji su preci,zumberacki uskoci ,prije 300 godina presli s pravoslavlja na Uniju porijeklom Srbi,nego da je najveci dio Hrvata afganistanskog porijekla?IL Risorto wrote:Ali kako ne kužiš,crvenkasti je to odlično objasnio nekoliko put.jastreb wrote:Lijepo sam ti objasnio.vuksadinare wrote:...cuj tetrijebe nitko ne brani tebi i saricu da smatrate da ste srbi..korijenski ili kako god hoceze ali ne maltretirajte druge sa tim jer ste u liniji sa seseljom a mogli bi naletit na nekog koji to nece tolerirati..
Znači,ako je noć,ne može bit dan a biti Hrvat znači ne bit Srbin ili tako nekako.
Znaci kad neki nasi veleumovi trube da smo svi porijeklom šporki Afganistanci svi kimaju glavama,a kada jedan zumberacki znanstvenik iz Radatovica napise dokumentiranu knjigu o srpskom porijeklu zumberackih grkokatolika,on ispada četnik.
Gdje je tu pamet?
2014-04-22
Pa to nekako ima logike.Od svih Srba,Hrvati su najgori.jastreb wrote:Ali zar nije vjerovatnije da su Zumbercani grkokatolici ,ciji su preci,zumberacki uskoci ,prije 300 godina presli s pravoslavlja na Uniju porijeklom Srbi,nego da je najveci dio Hrvata afganistanskog porijekla?IL Risorto wrote:Ali kako ne kužiš,crvenkasti je to odlično objasnio nekoliko put.jastreb wrote:
Lijepo sam ti objasnio.
Znaci kad neki nasi veleumovi trube da smo svi porijeklom šporki Afganistanci svi kimaju glavama,a kada jedan zumberacki znanstvenik iz Radatovica napise dokumentiranu knjigu o srpskom porijeklu zumberackih grkokatolika,on ispada četnik.
Gdje je tu pamet?
2015-07-23
...jesi naporan..cuj rekao sam ti..ako imas problem razrijesit korijenske nedoumice rjesi to sto brze..ali te srpske bedastoce i mitomaniju da su hrvati srbi prodavaj saricu,svetoju,crvenku kao i oni tebi...ali nemoj se onda vrijedjati kad te zovu srbinom,cetnikom,abolirani
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ti koristiš specifično srpski nadimak na forumu.vuksadinare wrote:lik..boli me kurac tko si sto si..ali ovim upisima se sam dovodis u situaciju da te veger i drugi jebu..budi sto jesi i amen..ja sam hrvat i nikakav srbin niti korienski niti bilo kako..eto ja tvrdim da su srbi zapadno od drine hrvati i sto ces sad..mater mi ustasku jebat..jebi..i otkaci me se vise sa tom mitomanijom..jastreb wrote:Lijepo sam ti objasnio.vuksadinare wrote:...cuj tetrijebe nitko ne brani tebi i saricu da smatrate da ste srbi..korijenski ili kako god hoceze ali ne maltretirajte druge sa tim jer ste u liniji sa seseljom a mogli bi naletit na nekog koji to nece tolerirati..
Vuk s dinare,pa to je neki nadimak koji bi uzeo svaki prosječni krajiški Srbin.
2015-07-23
A možda su Srbi bizantski Hrvati,uglavnom,jesu li Hrvati nastali od Srba ili Srbi od Hrvata,najmanje važno,isti kurac,jer i onako je to jedan te isti narod.vuksadinare wrote:...jesi naporan..cuj rekao sam ti..ako imas problem razrijesit korijenske nedoumice rjesi to sto brze..ali te srpske bedastoce i mitomaniju da su hrvati srbi prodavaj saricu,svetoju,crvenku kao i oni tebi...ali nemoj se onda vrijedjati kad te zovu srbinom,cetnikom,abolirani
2015-07-23
nije svetozar, stvarno si loš Vučinovuksadinare wrote:evo jos jednog dokaza da si svetoje..IL Risorto wrote:Sva sreća da je tvoja intuicija nepogrešiva,Škoro je najbolji dokaz pa tako da nema smisla ići protiv tvoje intuicije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
darth_vader likes this post
a gdje bi je ti vidio, što sereš bzvz... antifašistica šojka živi u velikoj gorici... prije 5 tjedana se pohvalila kako je konačno finalizirala projekt o tim kvaziantifašističkim spomenicima, ispominjala se sa svojim partizankama i partizanima koji su se svi odreda rodili 5 i više godina nakon rata.. uzela je pinku od Sabora preko onog odbora za kvaziantifašiste i te pičke materine i sad se vv ne odvaja od flaše dok tih soma i po eura plus parstoeura za reprezentaciju ne satare kroz jetru... kad to sve zapije i kad malo nadođe i skuži da je sve zapila, onda će opet doći ovamo i jebati sve po spisku svom daidži koji je poklo cijelu obitelj i suseljane od Srete Gorančićajastreb wrote:Bome,to ni ja ne znam.omni wrote:I nakon svega je li se saznalo sto je sa Sorom? Sused koji ne zeli odati identitet bi trebao znati :D
Već je dugo nijesam ni vidio ni čuo.
2015-08-08
ima likuša koja tvrdi da je srba bilo trista milijona i da su kinezi počinili najveći genocid kad su poubijali 294 milijuna srba koji su bili najmnogoljudnija etnička skupina zapadno od kineskog zidamutava baštarda wrote:Imaš likova koji tvrde da su stari egipćani srbi...vuksadinare wrote:...dakle dereticu svetoje i jastrebe sto je saric utvrdio?..da su hrvati 99,9% pokatoliceni srbi?
Naj veća mogućnost je da su neandertalci to bili...
2015-08-08
Ne,ne,ne.Nije to bilo tako.michaellcmacha wrote:ima likuša koja tvrdi da je srba bilo trista milijona i da su kinezi počinili najveći genocid kad su poubijali 294 milijuna srba koji su bili najmnogoljudnija etnička skupina zapadno od kineskog zidamutava baštarda wrote:Imaš likova koji tvrde da su stari egipćani srbi...vuksadinare wrote:...dakle dereticu svetoje i jastrebe sto je saric utvrdio?..da su hrvati 99,9% pokatoliceni srbi?
1100 god prije Krista, Srba i Kineza bio je prilično isti broj,ali spletom povjesnih okolnosti koje sam nekoliko puta napisao na forumu,Kineza danas ima miljardu i pol a Srba jedva 9 miljona,Da je kotač povijesti krenuo u drugom smjeru,danas bi Kineza bilo 9 miljona a Srba miljarda i pol,samo ako i ovih par milijuna, pravi pizdarije,šta bi tek da ih ima kao Kineza.
2015-07-23
Kotač povijesti nije kotač zastave 101IL Risorto wrote:Ne,ne,ne.Nije to bilo tako.michaellcmacha wrote:ima likuša koja tvrdi da je srba bilo trista milijona i da su kinezi počinili najveći genocid kad su poubijali 294 milijuna srba koji su bili najmnogoljudnija etnička skupina zapadno od kineskog zidamutava baštarda wrote:
Imaš likova koji tvrde da su stari egipćani srbi...
1100 god prije Krista, Srba i Kineza bio je prilično isti broj,ali spletom povjesnih okolnosti koje sam nekoliko puta napisao na forumu,Kineza danas ima miljardu i pol a Srba jedva 9 miljona,Da je kotač povijesti krenuo u drugom smjeru,danas bi Kineza bilo 9 miljona a Srba miljarda i pol,samo ako i ovih par milijuna, pravi pizdarije,šta bi tek da ih ima kao Kineza.
IL Risorto wrote:A što se tiče Sore,ukrala je moju ideju za knjigu.
Kad je devastiran Tuđmanov spomenik,ja sam napisao kako je to samo tek još jedan partizanski spomenik koji je devastiran i uništen,te da je napravljen kulturocid nad stoljetnom antifašističkom kulturnom baštinom gdje je uništeno tisuće antifašističkih spomenika.
Zbog toga sam ustašoide uporedio s isilovcima koji ruše kulturne spomenike,te da ću o tome napisat znanstvenu disertaciju,međutim,kako sam bio zauzet znanstvenom disertacijom oko Jasenovca,Sora je to iskoristila i ukrala moju ideju za knjigu.
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:gle..odao si se starom navadom svetoja tvoje je da prokuzis kako sam to otkrio i kako je do toga doslo...nije toj problem..bolje radi na prikrivanju..agenturska skola nije lakaIL Risorto wrote:Sad napokon znam,rekli su mi kako misliš da sam alter od svetca.vuksadinare wrote:...svetoje...jesi kaj fukal..rujka ti nogu dala
Veber misli da sam aleter od jastreba,ti da sam od svetca,mislili su da sam alter od Iknara,ali nitko ne misli da sam ja JA,bez ikakvog altera.
darth_vader-
2014-04-17
Mi smo pravi Srbi. Elitni. Zato guzimo neelitne Srpkinjecrvenkasti wrote:Hrvati su najmanje Srbi od svih nesrba.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
IL Risorto wrote:Prije 15 god. na starom forumu,netko bi pomislio da sam tvoj alter vučko.vuksadinare wrote:...intuicija mi govori..kao i dokaz..da si svetoje cak i sad si u jednom postu to dokazao..naravno nesvjesno si to napravio ali previse je da bi bilo slucajno da nisi svetojeIL Risorto wrote:
Tvoje legitimno pravo da vjeruješ u što želiš,kao što je moje legitimno pravo da vjerujem kako si ti forumska inkarnacija Ilije Čvorovića,mada bi ti bolje pristajao nadimak Bubuleja.
Ti barem trolaš, doduše malo jedne pa malo druge...
darth_vader-
2014-04-17
Sora ima vikendicu u mom mjestu odrastanja.michaellcmacha wrote:a gdje bi je ti vidio, što sereš bzvz... antifašistica šojka živi u velikoj gorici... prije 5 tjedana se pohvalila kako je konačno finalizirala projekt o tim kvaziantifašističkim spomenicima, ispominjala se sa svojim partizankama i partizanima koji su se svi odreda rodili 5 i više godina nakon rata.. uzela je pinku od Sabora preko onog odbora za kvaziantifašiste i te pičke materine i sad se vv ne odvaja od flaše dok tih soma i po eura plus parstoeura za reprezentaciju ne satare kroz jetru... kad to sve zapije i kad malo nadođe i skuži da je sve zapila, onda će opet doći ovamo i jebati sve po spisku svom daidži koji je poklo cijelu obitelj i suseljane od Srete Gorančićajastreb wrote:Bome,to ni ja ne znam.omni wrote:I nakon svega je li se saznalo sto je sa Sorom? Sused koji ne zeli odati identitet bi trebao znati :D
Dzgo se nije javljala,pa stvarno ne znam sta je š njom,mada se ne bih začudio da se sve ovo sto pises odnosi na neku drugu osobu.
2014-04-22
pijanduro vas dvoje se držite one stare od stoljeća sedmogjastreb wrote:Sora ima vikendicu u mom mjestu odrastanja.michaellcmacha wrote:a gdje bi je ti vidio, što sereš bzvz... antifašistica šojka živi u velikoj gorici... prije 5 tjedana se pohvalila kako je konačno finalizirala projekt o tim kvaziantifašističkim spomenicima, ispominjala se sa svojim partizankama i partizanima koji su se svi odreda rodili 5 i više godina nakon rata.. uzela je pinku od Sabora preko onog odbora za kvaziantifašiste i te pičke materine i sad se vv ne odvaja od flaše dok tih soma i po eura plus parstoeura za reprezentaciju ne satare kroz jetru... kad to sve zapije i kad malo nadođe i skuži da je sve zapila, onda će opet doći ovamo i jebati sve po spisku svom daidži koji je poklo cijelu obitelj i suseljane od Srete Gorančićajastreb wrote:
Bome,to ni ja ne znam.
Dzgo se nije javljala,pa stvarno ne znam sta je š njom,mada se ne bih začudio da se sve ovo sto pises odnosi na neku drugu osobu.
"brljom protiv korone"
veber-
2014-12-30
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» gdje vam je sora
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 5 of 6