Gdje nam je Sora
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Gdje nam je Sora
Dobro, ova je zgodna... Ne može biti sora.IL Risorto wrote:jastreb wrote:DaIL Risorto wrote:
Misliš ona s velikom glavom i nosom ?
Evo,sad će vuk opet mislit kako sam svetoje,jer objavljujem seksi fotke ljepotice.
Nju je najlakše skužit da joj se opipa jetra.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Jastreb kaže kako je to sestra Jovanke Broz,a ako ne zna on,ne zna nitko.mutava baštarda wrote:Dobro, ova je zgodna... Ne može biti sora.IL Risorto wrote:jastreb wrote:
Da
Evo,sad će vuk opet mislit kako sam svetoje,jer objavljujem seksi fotke ljepotice.
Nju je najlakše skužit da joj se opipa jetra.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A za tebe El Rizorte,ja sam jedno vrijeme mislio da si ti poznati hrvatski historičar i teolog Goran Šarić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šta je ovo pobogu,svi imaju neku ideju o tome da sam neki drugi.jastreb wrote:A za tebe El Rizorte,ja sam jedno vrijeme mislio da si ti poznati hrvatski historičar i teolog Goran Šarić.
Taj Šarić je ipak previše pristran,tako da ja ne bih nikako mogao da budem on.
2015-07-23
Da,ali imao je neke izjave istovjetne tvojima.IL Risorto wrote:Šta je ovo pobogu,svi imaju neku ideju o tome da sam neki drugi.jastreb wrote:A za tebe El Rizorte,ja sam jedno vrijeme mislio da si ti poznati hrvatski historičar i teolog Goran Šarić.
Kasnije sam uvidio da to nisi ti,a Gorana sam jednom i osobno upoznao.
Simpatičan mladić.
2014-04-22
Pa sad,da se ne lažemo,nismo li više puta primjetili neke naše orginalne umotvorine s leksikona,da koriste i neki drugi i ako kronološki,mi smo prvi bili.jastreb wrote:Da,ali imao je neke izjave istovjetne tvojima.IL Risorto wrote:Šta je ovo pobogu,svi imaju neku ideju o tome da sam neki drugi.jastreb wrote:A za tebe El Rizorte,ja sam jedno vrijeme mislio da si ti poznati hrvatski historičar i teolog Goran Šarić.
Kasnije sam uvidio da to nisi ti,a Gorana sam jednom i osobno upoznao.
Simpatičan mladić.
2015-07-23
Ja sam bio jako ljut na pokojnog doktora Deretića,koji je pobrao neke moje disertacije i prezentirao ih kao svoja otkrića u,,Zabranjenoj istoriji Srba''
2015-07-23
nego,ima li neka konkretna tema zbog koje si sumnjao da je on ja,odnosno,da sam ja on ?jastreb wrote: ...historičar i teolog Goran Šarić.
2015-07-23
Da. Kad je govorio o Vatikanu i pokatoličenim Srbima.IL Risorto wrote:nego,ima li neka konkretna tema zbog koje si sumnjao da je on ja,odnosno,da sam ja on ?jastreb wrote: ...historičar i teolog Goran Šarić.
Napose o koljacima iz Jasenovca,za koje kaze da imaju 90÷ srpsko porijeklo.
2014-04-22
Kad se osnovao forum srpskinacionalisti.com,registrirao sam se tamo i prezentirao moj stručni rad na tu temu,gdje sam predstavio moje istraživanje.jastreb wrote:Da. Kad je govorio o Vatikanu i pokatoličenim Srbima.IL Risorto wrote:nego,ima li neka konkretna tema zbog koje si sumnjao da je on ja,odnosno,da sam ja on ?jastreb wrote: ...historičar i teolog Goran Šarić.
Napose o koljacima iz Jasenovca,za koje kaze da imaju 90÷ srpsko porijeklo.
Međutim,nisu baš dobro prihvatili te teze,već su me banirali pod izgovorom kako ,,zavađam Srbe'' ma što god im to značilo.
2015-07-23
Lijepa Jovankina sestra...malo veci nos ali lijepa
Mora da je Broz i nju guzio
Mora da je Broz i nju guzio
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jastreb wrote:Sora je ,za razliku od mene,afirmirana književnica i poetkinja.
Izdala je i nekoliko knjiga. Za razliku od mene koji se ne zelim javno eksponirati.
Sora je i aktivni drustveno politicki radnik i vjerna idealima iz mladosti.
kad ja izdam knjigu past ćete u zaborav
2014-04-16
I nakon svega je li se saznalo sto je sa Sorom? Sused koji ne zeli odati identitet bi trebao znati :D
omni-
2014-04-12
Bome,to ni ja ne znam.omni wrote:I nakon svega je li se saznalo sto je sa Sorom? Sused koji ne zeli odati identitet bi trebao znati :D
Već je dugo nijesam ni vidio ni čuo.
2014-04-22
...dakle dereticu svetoje i jastrebe sto je saric utvrdio?..da su hrvati 99,9% pokatoliceni srbi?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imaš likova koji tvrde da su stari egipćani srbi...vuksadinare wrote:...dakle dereticu svetoje i jastrebe sto je saric utvrdio?..da su hrvati 99,9% pokatoliceni srbi?
Naj veća mogućnost je da su neandertalci to bili...
tacno..ups..tocno..sad sam pokatolceni srbin..rekao sam tacno..nema da omane saric ce potvrditimutava baštarda wrote:Imaš likova koji tvrde da su stari egipćani srbi...vuksadinare wrote:...dakle dereticu svetoje i jastrebe sto je saric utvrdio?..da su hrvati 99,9% pokatoliceni srbi?
Naj veća mogućnost je da su neandertalci to bili...
2015-09-08
Ma zašto te to toliko brine?vuksadinare wrote:...dakle dereticu svetoje i jastrebe sto je saric utvrdio?..da su hrvati 99,9% pokatoliceni srbi?
Glupi Pavelić se čak hvalio nekakvim gotskim pidrietlom Hrvata,a neodomoljubi iz 90-tih su nas proglašavali Afganima i Irancima i niste se bunili.
A onda netko spomene mogućnost da dio današnjih Hrvata ima srpsko porijeklo i neki polude.
Pa zar nije vjerojatnije da su neki Jovan Hranilović iz Žumberka,ili Skoko i Bandić iz Hercegovine,porijeklom Srbi,nego Goti ili Afganistanci???
2014-04-22
...cuj tetrijebe nitko ne brani tebi i saricu da smatrate da ste srbi..korijenski ili kako god hoceze ali ne maltretirajte druge sa tim jer ste u liniji sa seseljom a mogli bi naletit na nekog koji to nece tolerirati..
2015-09-08
Lijepo sam ti objasnio.vuksadinare wrote:...cuj tetrijebe nitko ne brani tebi i saricu da smatrate da ste srbi..korijenski ili kako god hoceze ali ne maltretirajte druge sa tim jer ste u liniji sa seseljom a mogli bi naletit na nekog koji to nece tolerirati..
Zasto se ne bunite na gotsko,iransko,ili skitsko porijeklo Hrvata?
A skacete ko opareni kad netko kaze da je dio Hrvata srpskog porijekla,sto je vrlo bliže od ovih navedenih fantazija.
Neki Klzbička kaže da je Hrvat češkog porijekla i sve OK. Ili Šenou pišu da je bio češkog porijekla,ali kad se za nekog spomene srpsko porijeklo,pa čak i onda kad je to 100 posto,kao kod Dražena Petrovića,ili Stavrosa,onda bučite i larmate.
2014-04-22
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» gdje vam je sora
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 4 of 6