Gdje nam je Sora
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Gdje nam je Sora
Bio sam 99% uvjeren da je ona ona drugarica Sadija koja bi jajima gađala fašiste.jastreb wrote:Nije točno.vuksadinare wrote:suada je majke mi..fukao bi ti suaduRingo10 wrote:Nije Suada ...ne seri.
Hahaha,sjecam se kad je Iknar je Gay ovdje Soru prikazao kao jednu ljevičarku Muslimanku,koja sa Sirom nema veze,a koju je Sora kasnije skučajno upoznala i to joj prepričala.
Drugom prilikom Iknar Je Gay je među postarijim posjetiteljkama proslave dana Mladosti izdvojio sliku jedne postarije antifašistkinje sa titovkom na glavi,te je i nju ovdje predstavio kao Soru,a kasnije sam otkrio da se na slici nalazi rođena sestra Jovanke Broz.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
...svetoje...jesi kaj fukal..rujka ti nogu dala
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sad napokon znam,rekli su mi kako misliš da sam alter od svetca.vuksadinare wrote:...svetoje...jesi kaj fukal..rujka ti nogu dala
Veber misli da sam aleter od jastreba,ti da sam od svetca,mislili su da sam alter od Iknara,ali nitko ne misli da sam ja JA,bez ikakvog altera.
2015-07-23
A što se tiče Sore,ukrala je moju ideju za knjigu.
Kad je devastiran Tuđmanov spomenik,ja sam napisao kako je to samo tek još jedan partizanski spomenik koji je devastiran i uništen,te da je napravljen kulturocid nad stoljetnom antifašističkom kulturnom baštinom gdje je uništeno tisuće antifašističkih spomenika.
Zbog toga sam ustašoide uporedio s isilovcima koji ruše kulturne spomenike,te da ću o tome napisat znanstvenu disertaciju,međutim,kako sam bio zauzet znanstvenom disertacijom oko Jasenovca,Sora je to iskoristila i ukrala moju ideju za knjigu.
Kad je devastiran Tuđmanov spomenik,ja sam napisao kako je to samo tek još jedan partizanski spomenik koji je devastiran i uništen,te da je napravljen kulturocid nad stoljetnom antifašističkom kulturnom baštinom gdje je uništeno tisuće antifašističkih spomenika.
Zbog toga sam ustašoide uporedio s isilovcima koji ruše kulturne spomenike,te da ću o tome napisat znanstvenu disertaciju,međutim,kako sam bio zauzet znanstvenom disertacijom oko Jasenovca,Sora je to iskoristila i ukrala moju ideju za knjigu.
2015-07-23
gle..odao si se starom navadom svetoja tvoje je da prokuzis kako sam to otkrio i kako je do toga doslo...nije toj problem..bolje radi na prikrivanju..agenturska skola nije lakaIL Risorto wrote:Sad napokon znam,rekli su mi kako misliš da sam alter od svetca.vuksadinare wrote:...svetoje...jesi kaj fukal..rujka ti nogu dala
Veber misli da sam aleter od jastreba,ti da sam od svetca,mislili su da sam alter od Iknara,ali nitko ne misli da sam ja JA,bez ikakvog altera.
2015-09-08
Sora mi je kasnije rekla kako je na nekom antifasistickom prosvjednom skupu upoznala drugaricu Sadiju i rekla kako su je neki ustaše zamijenile se njome,pa su se obje smijale.IL Risorto wrote:Bio sam 99% uvjeren da je ona ona drugarica Sadija koja bi jajima gađala fašiste.jastreb wrote:Nije točno.vuksadinare wrote:
suada je majke mi..fukao bi ti suadu
Hahaha,sjecam se kad je Iknar je Gay ovdje Soru prikazao kao jednu ljevičarku Muslimanku,koja sa Sirom nema veze,a koju je Sora kasnije skučajno upoznala i to joj prepričala.
Drugom prilikom Iknar Je Gay je među postarijim posjetiteljkama proslave dana Mladosti izdvojio sliku jedne postarije antifašistkinje sa titovkom na glavi,te je i nju ovdje predstavio kao Soru,a kasnije sam otkrio da se na slici nalazi rođena sestra Jovanke Broz.
A sjecas li se one partizanke koju si cesto kacio ovdje? Ja sam napisao da je u mladosti morala biti prekrasna,čemu ste se svi smijali,a kad to sestra Jovankina,koja je u mladosti bila ljepotica par ekselans.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ti si dopisnik 7 dnevno M. V.vuksadinare wrote:gle..odao si se starom navadom svetoja tvoje je da prokuzis kako sam to otkrio i kako je do toga doslo...nije toj problem..bolje radi na prikrivanju..agenturska skola nije lakaIL Risorto wrote:Sad napokon znam,rekli su mi kako misliš da sam alter od svetca.vuksadinare wrote:...svetoje...jesi kaj fukal..rujka ti nogu dala
2014-04-22
Ako si moj alter onda bi i ti trebao znati i ne bih ti imao što otkrivati.IL Risorto wrote:Hoćeš li reći bar meni ? Ipak sam ja tvoj alter.jastreb wrote:Ja Soru osobno znam,jer ima kucu u mom mjestu,ali ni pod kojim prilikama necu otkriti njezin identitet.
2014-04-22
...daleko od toga..mada je odrastao u mom bivsem kvartujastreb wrote:A ti si dopisnik 7 dnevno M. V.vuksadinare wrote:gle..odao si se starom navadom svetoja tvoje je da prokuzis kako sam to otkrio i kako je do toga doslo...nije toj problem..bolje radi na prikrivanju..agenturska skola nije lakaIL Risorto wrote:
Sad napokon znam,rekli su mi kako misliš da sam alter od svetca.
2015-09-08
Misliš ona s velikom glavom i nosom ?jastreb wrote:Sora mi je kasnije rekla kako je na nekom antifasistickom prosvjednom skupu upoznala drugaricu Sadiju i rekla kako su je neki ustaše zamijenile se njome,pa su se obje smijale.IL Risorto wrote:Bio sam 99% uvjeren da je ona ona drugarica Sadija koja bi jajima gađala fašiste.jastreb wrote:
Nije točno.
A sjecas li se one partizanke koju si cesto kacio ovdje? Ja sam napisao da je u mladosti morala biti prekrasna,čemu ste se svi smijali,a kad to sestra Jovankina,koja je u mladosti bila ljepotica par ekselans.
2015-07-23
Tvoje legitimno pravo da vjeruješ u što želiš,kao što je moje legitimno pravo da vjerujem kako si ti forumska inkarnacija Ilije Čvorovića,mada bi ti bolje pristajao nadimak Bubuleja.vuksadinare wrote:gle..odao si se starom navadom svetoja tvoje je da prokuzis kako sam to otkrio i kako je do toga doslo...nije toj problem..bolje radi na prikrivanju..agenturska skola nije lakaIL Risorto wrote:Sad napokon znam,rekli su mi kako misliš da sam alter od svetca.vuksadinare wrote:...svetoje...jesi kaj fukal..rujka ti nogu dala
2015-07-23
Nisu ,,neke ustaše'' već ja (Antifašist) prvi sam iznio tu teoriju kad sam vidio drugaricu Sadiju na Al Jazeeri kad je rekla da će jajima gađat ustaše.jastreb wrote:Sora mi je kasnije rekla kako je na nekom antifasistickom prosvjednom skupu upoznala drugaricu Sadiju i rekla kako su je neki ustaše zamijenile se njome,pa su se obje smijale.IL Risorto wrote:Bio sam 99% uvjeren da je ona ona drugarica Sadija koja bi jajima gađala fašiste.jastreb wrote:
Nije točno.
Poslije su neki ustašoidi na forumu prihvatili tu tezu.
2015-07-23
...intuicija mi govori..kao i dokaz..da si svetoje cak i sad si u jednom postu to dokazao..naravno nesvjesno si to napravio ali previse je da bi bilo slucajno da nisi svetojeIL Risorto wrote:Tvoje legitimno pravo da vjeruješ u što želiš,kao što je moje legitimno pravo da vjerujem kako si ti forumska inkarnacija Ilije Čvorovića,mada bi ti bolje pristajao nadimak Bubuleja.vuksadinare wrote:gle..odao si se starom navadom svetoja tvoje je da prokuzis kako sam to otkrio i kako je do toga doslo...nije toj problem..bolje radi na prikrivanju..agenturska skola nije lakaIL Risorto wrote:
Sad napokon znam,rekli su mi kako misliš da sam alter od svetca.
2015-09-08
Prije 15 god. na starom forumu,netko bi pomislio da sam tvoj alter vučko.vuksadinare wrote:...intuicija mi govori..kao i dokaz..da si svetoje cak i sad si u jednom postu to dokazao..naravno nesvjesno si to napravio ali previse je da bi bilo slucajno da nisi svetojeIL Risorto wrote:Tvoje legitimno pravo da vjeruješ u što želiš,kao što je moje legitimno pravo da vjerujem kako si ti forumska inkarnacija Ilije Čvorovića,mada bi ti bolje pristajao nadimak Bubuleja.vuksadinare wrote:
gle..odao si se starom navadom svetoja tvoje je da prokuzis kako sam to otkrio i kako je do toga doslo...nije toj problem..bolje radi na prikrivanju..agenturska skola nije laka
2015-07-23
darth_vader likes this post
Sva sreća da je tvoja intuicija nepogrešiva,Škoro je najbolji dokaz pa tako da nema smisla ići protiv tvoje intuicije.
2015-07-23
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3875617/partizani-se-smrzli
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
evo jos jednog dokaza da si svetoje..IL Risorto wrote:Sva sreća da je tvoja intuicija nepogrešiva,Škoro je najbolji dokaz pa tako da nema smisla ići protiv tvoje intuicije.
2015-09-08
DaIL Risorto wrote:Misliš ona s velikom glavom i nosom ?jastreb wrote:Sora mi je kasnije rekla kako je na nekom antifasistickom prosvjednom skupu upoznala drugaricu Sadiju i rekla kako su je neki ustaše zamijenile se njome,pa su se obje smijale.IL Risorto wrote:
Bio sam 99% uvjeren da je ona ona drugarica Sadija koja bi jajima gađala fašiste.
2014-04-22
Veber je isto tako uporan u tvrdnjama kako sam,,tetrijebov'' alter.vuksadinare wrote:evo jos jednog dokaza da si svetoje..IL Risorto wrote:Sva sreća da je tvoja intuicija nepogrešiva,Škoro je najbolji dokaz pa tako da nema smisla ići protiv tvoje intuicije.
Možda se ti pališ na svetoju,nedostaje ti je l' da ?
2015-07-23
jastreb wrote:DaIL Risorto wrote:Misliš ona s velikom glavom i nosom ?jastreb wrote:
Sora mi je kasnije rekla kako je na nekom antifasistickom prosvjednom skupu upoznala drugaricu Sadiju i rekla kako su je neki ustaše zamijenile se njome,pa su se obje smijale.
Evo,sad će vuk opet mislit kako sam svetoje,jer objavljujem seksi fotke ljepotice.
2015-07-23
Dobro, ova je zgodna... Ne može biti sora.IL Risorto wrote:jastreb wrote:DaIL Risorto wrote:
Misliš ona s velikom glavom i nosom ?
Evo,sad će vuk opet mislit kako sam svetoje,jer objavljujem seksi fotke ljepotice.
Nju je najlakše skužit da joj se opipa jetra.
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» gdje vam je sora
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 3 of 6