Gdje nam je Sora
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Gdje nam je Sora
pijanduro vas dvoje se držite one stare od stoljeća sedmogjastreb wrote:Sora ima vikendicu u mom mjestu odrastanja.michaellcmacha wrote:a gdje bi je ti vidio, što sereš bzvz... antifašistica šojka živi u velikoj gorici... prije 5 tjedana se pohvalila kako je konačno finalizirala projekt o tim kvaziantifašističkim spomenicima, ispominjala se sa svojim partizankama i partizanima koji su se svi odreda rodili 5 i više godina nakon rata.. uzela je pinku od Sabora preko onog odbora za kvaziantifašiste i te pičke materine i sad se vv ne odvaja od flaše dok tih soma i po eura plus parstoeura za reprezentaciju ne satare kroz jetru... kad to sve zapije i kad malo nadođe i skuži da je sve zapila, onda će opet doći ovamo i jebati sve po spisku svom daidži koji je poklo cijelu obitelj i suseljane od Srete Gorančićajastreb wrote:
Bome,to ni ja ne znam.
Već je dugo nijesam ni vidio ni čuo.
Dzgo se nije javljala,pa stvarno ne znam sta je š njom,mada se ne bih začudio da se sve ovo sto pises odnosi na neku drugu osobu.
"brljom protiv korone"
veber- Posts : 53509
2014-12-30
samo se ti čudi... ona se je već referirala o tom da li ja znam tko je njena kvaziantifašistička malenkost, ti da znaš o kom se radi onda bi također bio upoznat sa činjenicama koje sam iznio u vezi nje i njene ojave u vezi knjige o spomenicima na velikogoričkom području i turopoljujastreb wrote:Sora ima vikendicu u mom mjestu odrastanja.michaellcmacha wrote:a gdje bi je ti vidio, što sereš bzvz... antifašistica šojka živi u velikoj gorici... prije 5 tjedana se pohvalila kako je konačno finalizirala projekt o tim kvaziantifašističkim spomenicima, ispominjala se sa svojim partizankama i partizanima koji su se svi odreda rodili 5 i više godina nakon rata.. uzela je pinku od Sabora preko onog odbora za kvaziantifašiste i te pičke materine i sad se vv ne odvaja od flaše dok tih soma i po eura plus parstoeura za reprezentaciju ne satare kroz jetru... kad to sve zapije i kad malo nadođe i skuži da je sve zapila, onda će opet doći ovamo i jebati sve po spisku svom daidži koji je poklo cijelu obitelj i suseljane od Srete Gorančićajastreb wrote:
Bome,to ni ja ne znam.
Već je dugo nijesam ni vidio ni čuo.
Dzgo se nije javljala,pa stvarno ne znam sta je š njom,mada se ne bih začudio da se sve ovo sto pises odnosi na neku drugu osobu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sore javi se, skuvo sam ti maslenicu
2014-04-19
Je li se možda radi o gospođi,pardon,drugarici Aiši ?michaellcmacha wrote:samo se ti čudi... ona se je već referirala o tom da li ja znam tko je njena kvaziantifašistička malenkost, ti da znaš o kom se radi onda bi također bio upoznat sa činjenicama koje sam iznio u vezi nje i njene ojave u vezi knjige o spomenicima na velikogoričkom području i turopoljujastreb wrote:Sora ima vikendicu u mom mjestu odrastanja.michaellcmacha wrote:
a gdje bi je ti vidio, što sereš bzvz... antifašistica šojka živi u velikoj gorici... prije 5 tjedana se pohvalila kako je konačno finalizirala projekt o tim kvaziantifašističkim spomenicima, ispominjala se sa svojim partizankama i partizanima koji su se svi odreda rodili 5 i više godina nakon rata.. uzela je pinku od Sabora preko onog odbora za kvaziantifašiste i te pičke materine i sad se vv ne odvaja od flaše dok tih soma i po eura plus parstoeura za reprezentaciju ne satare kroz jetru... kad to sve zapije i kad malo nadođe i skuži da je sve zapila, onda će opet doći ovamo i jebati sve po spisku svom daidži koji je poklo cijelu obitelj i suseljane od Srete Gorančića
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» gdje vam je sora
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 6 of 6