ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gdje nam je Sora

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Gdje nam je Sora - Page 6 Empty Re: Gdje nam je Sora

Post by veber 21/2/2022, 08:11

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
Bome,to ni ja ne znam.

Već je dugo nijesam ni vidio ni čuo.
a gdje bi je ti vidio, što sereš bzvz... antifašistica šojka živi u velikoj gorici... prije 5 tjedana se pohvalila kako je konačno finalizirala projekt o  tim kvaziantifašističkim spomenicima, ispominjala se sa svojim partizankama i partizanima koji su se svi odreda rodili 5 i više godina nakon rata.. uzela je pinku od Sabora preko onog odbora za kvaziantifašiste i te pičke materine i sad se vv ne odvaja od flaše dok tih soma i po eura plus parstoeura za reprezentaciju ne satare kroz jetru... kad to sve zapije i kad malo nadođe i skuži da je sve zapila, onda će opet doći ovamo i jebati sve po spisku svom daidži koji je poklo cijelu obitelj i suseljane od Srete Gorančića
Sora ima vikendicu u mom mjestu odrastanja.

Dzgo se nije javljala,pa stvarno ne znam sta je š njom,mada se ne bih začudio da se sve ovo sto pises odnosi na neku drugu osobu.
pijanduro vas dvoje se držite one stare od stoljeća sedmog
"brljom protiv korone"

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 21/2/2022, 09:09

ovdje od jutra balavljenje...

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/2/2022, 13:11

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
Bome,to ni ja ne znam.

Već je dugo nijesam ni vidio ni čuo.
a gdje bi je ti vidio, što sereš bzvz... antifašistica šojka živi u velikoj gorici... prije 5 tjedana se pohvalila kako je konačno finalizirala projekt o  tim kvaziantifašističkim spomenicima, ispominjala se sa svojim partizankama i partizanima koji su se svi odreda rodili 5 i više godina nakon rata.. uzela je pinku od Sabora preko onog odbora za kvaziantifašiste i te pičke materine i sad se vv ne odvaja od flaše dok tih soma i po eura plus parstoeura za reprezentaciju ne satare kroz jetru... kad to sve zapije i kad malo nadođe i skuži da je sve zapila, onda će opet doći ovamo i jebati sve po spisku svom daidži koji je poklo cijelu obitelj i suseljane od Srete Gorančića

Dzgo se nije javljala,pa stvarno ne znam sta je š njom,mada se ne bih začudio da se sve ovo sto pises odnosi na neku drugu osobu.
samo se ti čudi... ona se je već referirala o tom da li ja znam tko je njena kvaziantifašistička malenkost, ti da znaš o kom se radi onda bi također bio upoznat sa činjenicama koje sam iznio u vezi nje i njene ojave u vezi knjige o spomenicima na velikogoričkom području i turopolju
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by prckov 21/2/2022, 13:23

sore javi se, skuvo sam ti maslenicu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by IL Risorto 21/2/2022, 14:01

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:

samo se ti čudi... ona se je već referirala o tom da li ja znam tko je njena kvaziantifašistička malenkost, ti da znaš o kom se radi onda bi također bio upoznat sa činjenicama koje sam iznio u vezi nje i njene ojave u vezi knjige o spomenicima na velikogoričkom području i turopolju
Je li se možda radi o gospođi,pardon,drugarici Aiši ?  :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics