Gdje nam je Sora
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Gdje nam je Sora
Pa 80% a i vise ljudi sa Balkana ne zna njemacki iako su u njoj godinama i desetljecima. To samo govori o tim ljudima i spremnosti na ucenje i zrtvovanje, na kraju i postovanje zemlje domacina.veber wrote:ne kužim ekipu kojs čita te pizdarije.
ne kužim ekipu koja je 20-30-40 godina i ne zna beknut njemački. odlaske u "zavičajne domove" i slične pizdarije.
neka krepaju odsječeni od domovine i neka joj plate harač.
srećom djeca i unuci odrasli u drugim uvjetima pa se školovali.
te " emigrante" neprilagođene treba jebat svaki dan.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
i za to dobije pare od hrvatskog sabora, kojeg bi dotična da može zapalila, a hrvatske nigdar ne bi bilo da se nje dotikava... uvažene članice matice hrvatske... zbljuvnewuser wrote:Onda se pitate kako je drustvo tako krivo skrenulo. Pa ta žena je zlocesta i pise ko osnovnoskolarac bar ovdje na forumu.jastreb wrote:Sora je ,za razliku od mene,afirmirana književnica i poetkinja.
Izdala je i nekoliko knjiga. Za razliku od mene koji se ne zelim javno eksponirati.
Sora je i aktivni drustveno politicki radnik i vjerna idealima iz mladosti.
2015-08-08
znam, zato kada mi vele da bi bio dobrodošao svojim znanjem u njihovoj zajednici odgovorim im da odjebu i nauče prvo jezik. jebali ih zavičajni domovi i slnewuser wrote:Pa 80% a i vise ljudi sa Balkana ne zna njemacki iako su u njoj godinama i desetljecima. To samo govori o tim ljudima i spremnosti na ucenje i zrtvovanje, na kraju i postovanje zemlje domacina.veber wrote:ne kužim ekipu kojs čita te pizdarije.
ne kužim ekipu koja je 20-30-40 godina i ne zna beknut njemački. odlaske u "zavičajne domove" i slične pizdarije.
veber-
2014-12-30
Ma kakvi virusi, kakve vakcine...
Ne djeluje to na soru ništa...
Unutarnja izolacija je štiti...
Ne djeluje to na soru ništa...
Unutarnja izolacija je štiti...
darth_vader likes this post
Neki A2 se moze relativno brzo nauciti, to bi trebala biti osnova kod dolaska. Cisto da se covjek sam moze sporazumjeti i na nekakvom poslu ne stekati. To se moze i kuci odraditi. Poslije kroz koju godinu uhvatiti B2 i to je dovoljno za vecinu zanimanja. C1 je vec jako napredan a C2 kao rodjeni svabo. Tako da je B2 dovoljan za puno toga.veber wrote:znam, zato kada mi vele da bi bio dobrodošao svojim znanjem u njihovoj zajednici odgovorim im da odjebu i nauče prvo jezik. jebali ih zavičajni domovi i slnewuser wrote:Pa 80% a i vise ljudi sa Balkana ne zna njemacki iako su u njoj godinama i desetljecima. To samo govori o tim ljudima i spremnosti na ucenje i zrtvovanje, na kraju i postovanje zemlje domacina.veber wrote:ne kužim ekipu kojs čita te pizdarije.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
da nisam lijen, a jesam jer znam da mi ne treba u poslu c1, ali štekam u pismu, štekam neki put u rodu. pa sam b2.
a ovi neka bleje nakon 30g po zavičajnim domovima.
a u ovoj firmi se kao i airbusu podrazumijeva engleski.
a ovi neka bleje nakon 30g po zavičajnim domovima.
a u ovoj firmi se kao i airbusu podrazumijeva engleski.
2014-12-30
Bilo je ali su sklonili jerbo je zapritila tužbom. Nima džabe ni u stare babe.
Ringo10 wrote:Ima li neki link na tu knjigu o spomenicima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
suadaRingo10 wrote:Pa kako je njoj pravo ime
2015-09-08
suada je majke mi..fukao bi ti suaduRingo10 wrote:Nije Suada ...ne seri.
2015-09-08
Ringo, el znaš da su nju izbacili iz zagrebačke Arene 2010. kad je bija koncert Plavog orkestra, jer je razbijala flaše kad je krinula njena pisma?
To ti je živa istina
To ti je živa istina
Cuj...razbijala flase...
Moze iz Bosne ali Bosna iz nje nikad
Svasta o njoj pricate ali pitaj Boga sta je istina
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
istina je to što sam ja napisao... ubrala je soma i po eura od hadezea i sad šuti ko pička dok to ne strajsa... onda će opet napisati neki kurac i uzeti lovicu... naravno ne neku veliku ali sve se zbraja..., kao predsjednica vg ogranka hrvattskih antifašista i tu se neš sitno ubere...Ringo10 wrote:Cuj...razbijala flase...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nije točno.vuksadinare wrote:suada je majke mi..fukao bi ti suaduRingo10 wrote:Nije Suada ...ne seri.
Hahaha,sjecam se kad je Iknar je Gay ovdje Soru prikazao kao jednu ljevičarku Muslimanku,koja sa Sirom nema veze,a koju je Sora kasnije skučajno upoznala i to joj prepričala.
Drugom prilikom Iknar Je Gay je među postarijim posjetiteljkama proslave dana Mladosti izdvojio sliku jedne postarije antifašistkinje sa titovkom na glavi,te je i nju ovdje predstavio kao Soru,a kasnije sam otkrio da se na slici nalazi rođena sestra Jovanke Broz.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja Soru osobno znam,jer ima kucu u mom mjestu,ali ni pod kojim prilikama necu otkriti njezin identitet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ako te mucimo lickom sljivovicomjastreb wrote:Ja Soru osobno znam,jer ima kucu u mom mjestu,ali ni pod kojim prilikama necu otkriti njezin identitet.
2015-09-08
Hoćeš li reći bar meni ? Ipak sam ja tvoj alter.jastreb wrote:Ja Soru osobno znam,jer ima kucu u mom mjestu,ali ni pod kojim prilikama necu otkriti njezin identitet.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Bio sam 99% uvjeren da je ona ona drugarica Sadija koja bi jajima gađala fašiste.jastreb wrote:Nije točno.vuksadinare wrote:suada je majke mi..fukao bi ti suaduRingo10 wrote:Nije Suada ...ne seri.
Hahaha,sjecam se kad je Iknar je Gay ovdje Soru prikazao kao jednu ljevičarku Muslimanku,koja sa Sirom nema veze,a koju je Sora kasnije skučajno upoznala i to joj prepričala.
Drugom prilikom Iknar Je Gay je među postarijim posjetiteljkama proslave dana Mladosti izdvojio sliku jedne postarije antifašistkinje sa titovkom na glavi,te je i nju ovdje predstavio kao Soru,a kasnije sam otkrio da se na slici nalazi rođena sestra Jovanke Broz.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» gdje vam je sora
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 2 of 6