Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
I kaj sad? Gdje nestade Glogoški? Gdje su šatori i plinske boce?
https://www.vecernji.hr/vijesti/pupovcu-smeta-usato-u-ali-mu-ne-smetaju-ustaske-kune-u-dzepu-1345023
https://www.vecernji.hr/vijesti/pupovcu-smeta-usato-u-ali-mu-ne-smetaju-ustaske-kune-u-dzepu-1345023
Re: Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
kolega pozdrav
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Boli nas odnos vlasti prema braniteljima ove četiri godine i mi ćemo im vratiti dostojanstvo, izjavio je Sanader obećavajući da će prvi potez biti novi zakon o braniteljima.
Tako je govorio Sanader u Splitu mislim 2003.-e. Onda je tamo također bio onaj jadni invalid... Kako se ono zvao? Pomozite mi.
Tako je govorio Sanader u Splitu mislim 2003.-e. Onda je tamo također bio onaj jadni invalid... Kako se ono zvao? Pomozite mi.
debotoijusto wrote:kolega pozdrav
Baš...
£otk@-
2019-02-12
čondić
ali hdz je desanaderiziron
2014-04-16
E da, Čondić... Nestao bez traga. Kao i Glogoški.
oću ti reći da se hdz odreko sanadera, i da današenjen hdzu ne moreš predbacivati sanadera, ko ča sdpu moreš tita.
2014-04-16
aben wrote:čondić
Čekamo da se invalidi uključe u borbu čim se čardak zaklima...
Imamo presjednika sabora koji je bio Sanaderov potrčko...
[size=35]Posljednjih je dana javnost zgranula informacija da je u registar upisano 1687 novih osoba i da je broj branitelja i službeno narastao na 507.508.[/size]provocator wrote:Boli nas odnos vlasti prema braniteljima ove četiri godine i mi ćemo im vratiti dostojanstvo, izjavio je Sanader obećavajući da će prvi potez biti novi zakon o braniteljima.
[size=35]Za usporedbu, Franjo Tuđman je 1996. godine rekao da je bilo 336 tisuća branitelja, 1999. godine baratalo se brojem od 386 tisuća, 2004. godine u vrijeme stvaranja prvog registra bilo ih je 475 tisuća, a brojka od pola milijuna premašena je u studenome 2009. godine.[/size]
[size=35].....[/size]
Najmlađi korisnik partizanske mirovine rođen je 2001.
[size=33]Dolaskom SDP-a na vlast 2001. porastao je broj partizanskih mirovina za 6000![/size]
[size=33]Od 1990. (i prije) Hrvatska je plaćala milijarde kuna za oko 140 000 korisnika tih mirovina (45 godina nakon rata) što je devastiralo našu državu i u Jugoslaviji i danas. Čak dan danas, 72 godine nakon rata, Hrvatska isplaćuje stotine milijuna kuna iz džepa poreznih obveznika za te mirovine![/size]
[size=33]Samo trpaj[/size]
mutava baštarda wrote:aben wrote:čondić
Čekamo da se invalidi uključe u borbu čim se čardak zaklima...
Imamo presjednika sabora koji je bio Sanaderov potrčko...
ne zun ki je predsjednik sabora, ali i njega će se deprezimezirati ka bude vrime za to
2014-04-16
Danas šatore i plinske boce vidimo isključivo u autokampovima i ciganskim naseljima.
Sramota.
Sramota.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Evo do cega je puno ratova u malo vremena dovelo.
Ne znas ima li vise lesinara politicara ili boraca/branitelja.
Pazit sljedeci put prije zaracenja.
Ti prijatelju LAZES KO MUTAVmutava baštarda wrote:[size=35]Posljednjih je dana javnost zgranula informacija da je u registar upisano 1687 novih osoba i da je broj branitelja i službeno narastao na 507.508.[/size]provocator wrote:Boli nas odnos vlasti prema braniteljima ove četiri godine i mi ćemo im vratiti dostojanstvo, izjavio je Sanader obećavajući da će prvi potez biti novi zakon o braniteljima.
[size=35]Za usporedbu, Franjo Tuđman je 1996. godine rekao da je bilo 336 tisuća branitelja, 1999. godine baratalo se brojem od 386 tisuća, 2004. godine u vrijeme stvaranja prvog registra bilo ih je 475 tisuća, a brojka od pola milijuna premašena je u studenome 2009. godine.[/size]
[size=35].....[/size]
[size=33]Dolaskom SDP-a na vlast 2001. porastao je broj partizanskih mirovina za 6000![/size]
[size=33]Od 1990. (i prije) Hrvatska je plaćala milijarde kuna za oko 140 000 korisnika tih mirovina (45 godina nakon rata) što je devastiralo našu državu i u Jugoslaviji i danas. Čak dan danas, 72 godine nakon rata, Hrvatska isplaćuje stotine milijuna kuna iz džepa poreznih obveznika za te mirovine![/size]
[size=33]Samo trpaj[/size]
SVI SU PARTIZANI RADILI I ODRADILI SVOJ RADNI VIJEK
JA ZNSM JOS TROJICU ZIVIH I SVA SU TROJICA ZARADILA SVOJE MIROVINE
DVOJICA NA VISOKIM FINKCIJAMA A TRECI JE BIO NESKOLOVAN I RADIO KAO CESTAR
TAKO DA NE LAJES VPBEZVEZE
NISU IMSLI DR RUBSLU PA DA KUPE MIROVINU ILI DR U VRAPCU DA ODGLUME PTSP ILI VEZU U MOROVINDKOM
TISUCE I TISUCE NEZASLUZENIH I LAZNIH MIROVINA DANAS UNISTAVA NAS OBICNE PENZICE
PLJUC
Ovako na prvu mogu ti savjetovati da se makneš sa jakog sunca... Pa bi te zamolio mala slova...Sora wrote:Ti prijatelju LAZES KO MUTAVmutava baštarda wrote:[size=44]Posljednjih je dana javnost zgranula informacija da je u registar upisano 1687 novih osoba i da je broj branitelja i službeno narastao na 507.508.[/size]provocator wrote:Boli nas odnos vlasti prema braniteljima ove četiri godine i mi ćemo im vratiti dostojanstvo, izjavio je Sanader obećavajući da će prvi potez biti novi zakon o braniteljima.
[size=44]Za usporedbu, Franjo Tuđman je 1996. godine rekao da je bilo 336 tisuća branitelja, 1999. godine baratalo se brojem od 386 tisuća, 2004. godine u vrijeme stvaranja prvog registra bilo ih je 475 tisuća, a brojka od pola milijuna premašena je u studenome 2009. godine.[/size]
[size=44].....[/size]
[size=44]Dolaskom SDP-a na vlast 2001. porastao je broj partizanskih mirovina za 6000![/size]
[size=44]Od 1990. (i prije) Hrvatska je plaćala milijarde kuna za oko 140 000 korisnika tih mirovina (45 godina nakon rata) što je devastiralo našu državu i u Jugoslaviji i danas. Čak dan danas, 72 godine nakon rata, Hrvatska isplaćuje stotine milijuna kuna iz džepa poreznih obveznika za te mirovine![/size]
[size=44]Samo trpaj[/size]
NISU IMSLI DR RUBSLU PA DA KUPE MIROVINU ILI DR U VRAPCU DA ODGLUME PTSP ILI VEZU U MOROVINDKOM
TISUCE I TISUCE NEZASLUZENIH I LAZNIH MIROVINA DANAS UNISTAVA NAS OBICNE PENZICE
PLJUC
Paziti kad se stvari generalizirajuMaggie19 wrote:Evo do cega je puno ratova u malo vremena dovelo.
Pa ne skakat sebi u usta
Pa bit pametniji drugi put . Put pod noge kad pocnu ratni bubnjevi
Omutava baštarda wrote:Ovako na prvu mogu ti savjetovati da se makneš sa jakog sunca... Pa bi te zamolio mala slova...Sora wrote:Ti prijatelju LAZES KO MUTAVmutava baštarda wrote:[size=44]Posljednjih je dana javnost zgranula informacija da je u registar upisano 1687 novih osoba i da je broj branitelja i službeno narastao na 507.508.[/size]provocator wrote:Boli nas odnos vlasti prema braniteljima ove četiri godine i mi ćemo im vratiti dostojanstvo, izjavio je Sanader obećavajući da će prvi potez biti novi zakon o braniteljima.
[size=44]Za usporedbu, Franjo Tuđman je 1996. godine rekao da je bilo 336 tisuća branitelja, 1999. godine baratalo se brojem od 386 tisuća, 2004. godine u vrijeme stvaranja prvog registra bilo ih je 475 tisuća, a brojka od pola milijuna premašena je u studenome 2009. godine.[/size]
[size=44].....[/size]
[size=44]Dolaskom SDP-a na vlast 2001. porastao je broj partizanskih mirovina za 6000![/size]
[size=44]Od 1990. (i prije) Hrvatska je plaćala milijarde kuna za oko 140 000 korisnika tih mirovina (45 godina nakon rata) što je devastiralo našu državu i u Jugoslaviji i danas. Čak dan danas, 72 godine nakon rata, Hrvatska isplaćuje stotine milijuna kuna iz džepa poreznih obveznika za te mirovine![/size]
[size=44]Samo trpaj[/size]
PLJUC
Maja slova
Maka slova
Ne smijem psovati
Ne dmijem velika slova
Ne smijem pisati istinu
Ne dmijem ..
jebovas demokracija .fuj
Ajmo dalje mutavi
Ajd brani branitelje , mnogi su bili obicni pljačkaši
I ratni zlocinci
Ha?
Jel to tocno ?
Ajd brani branitelje , mnogi su bili obicni pljačkaši
I ratni zlocinci
Ha?
Jel to tocno ?
Vidim da pokusavas izvuci neku pouku, sto bi, obzirom na tvoju dob, bilo nuzno za odrzanje minimalnog samopostavanja.Sora wrote:Paziti kad se stvari generalizirajuMaggie19 wrote:Evo do cega je puno ratova u malo vremena dovelo.
Pa ne skakat sebi u usta
Pa bit pametniji drugi put . Put pod noge kad pocnu ratni bubnjevi
Znas sta
Goni se .megi
Ko te hebe
Goni se .megi
Ko te hebe
JPsmtr
Ona se odma postavi ko šefica
Ne meni nece nitko prati mozak
Ona se odma postavi ko šefica
Ne meni nece nitko prati mozak
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gdje su kontejneri, šatori i agregati?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Užas,plinske boce uzrokovale stampedo u Iranu
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Užas,plinske boce uzrokovale stampedo u Iranu
Page 1 of 2