Ne boj se bre Django
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ne boj se bre Django
pricao sam tad sa koradeom, oni su znali dokle smiju ici, istina da su se malo bili zaletjeli na nekim djelovima bojista al poslije su slijedile jezikove juhe zapovjednicima, ista sema je sa bihacem, kad su srbi krenuli na bihac jedan moj clan plemena je bio s njima jer je imao nekih obveza u tom kraju, srbi su bili usli u bihac i trebalo ga je samo proglasiti zauzetim, ima cak i video snimak iz s korza iz bihaca, onda su cudom muslimani oslobodili bihac i srbi se vratili na prijasnje polozaje, poslije je alija usutkao durakovica da ga je durakoviceva pobjeda kostala 20 miliona marakaRingo10 wrote:Sve i da je HV zauzela Banja Luku, u njoj ne bi bilo Hrvatskog barjaka.Leviathan2 wrote:Nebi se vijorio, i ne, nisam srbin al znam da se nebi viorio, s obzirom da sam bio u lovu na izvjesnog ljubisu u to doba mogu ti reci da vecinu teritorija kojeg su srbi izgubili zadnjih dana rata je bilo unaprijed odredjeno i da su se na dosta mjesta muslimanske i hrvatske jedinice morale vracati nazad, Navescu ti samo jedan primjer, muslimansko selo, necu ga imenovat sa 110 t80 tenkova koji su ostali bez municije jer im nije dostavljena postrojeni u koloni se povlace prema dubini teritorija koje kontroliraju srbi, 32 VBR bez raketa se u koloni povlace prema dubini teritorije koju kontroliraju srbi, bez pucanja, svjedocio sam i zanimljvom mimoilasku zaostalih srpskih jedinica sa muslimanima, svako gleda na svoju stranu i prolaze na metar jedni od drugih, ne jedinice od 10 ljudi nego po mojoj procjeni svaka je brojala preko 500, 7 kilometara dalje od onog sela muslimani su usli preko jednog lanca brda koje je vec bilo dogovoreno kao mjesto razgranicenja, nekim cudom su se oni VBRovi odjednom napunili i poceli derat po njima, 42 mrtva, muslimani se vratili3 km nazad i svako djelovanje srba prestalo, sve te price o hrvatskom barjaku u banjaluci se mogu objesit macku o rep jer banjaluka nije bila u planu da bude osvojenaflumen wrote:e jbga sad...nisam htio o I sv. ratu...jasno da kad krenemo nema stajanja osim ako nam odozgo narede...tako je bilo i 95...da nije FT zabranio u Banja Luci bi se vijorio hrvatski barjak.RayMabus wrote:Baš i nije tocno da nismo pucali po Srbiji samo onda je to bila vojska hasburške monarhije
Tih je dana nastala i ona čuvena pjesma "Od Bihaća do Petrovca sela".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kotromanović je glup što se uopće osvrće na pizdoustog i Daču.... njima je Hr odlična tema za skretanje pogodaka kod kuće. Ustaše, uvijek zanimljivije od životnog standarda u Užoj Srbiji :)
Guest- Guest
Tih je dana nastala i ona čuvena pjesma "Od Bihaća do Petrovca sela".Leviathan2 wrote:
pricao sam tad sa koradeom, oni su znali dokle smiju ici, istina da su se malo bili zaletjeli na nekim djelovima bojista al poslije su slijedile jezikove juhe zapovjednicima, ista sema je sa bihacem, kad su srbi krenuli na bihac jedan moj clan plemena je bio s njima jer je imao nekih obveza u tom kraju, srbi su bili usli u bihac i trebalo ga je samo proglasiti zauzetim, ima cak i video snimak iz s korza iz bihaca, onda su cudom muslimani oslobodili bihac i srbi se vratili na prijasnje polozaje, poslije je alija usutkao durakovica da ga je durakoviceva pobjeda kostala 20 miliona maraka
danas planetarno popularna.
2014-04-22
MA sve je to samo Vučićeva predstava za javnost u Srbiji u unutarpolitičke svrhe. Ne treba uopće obraćati pažnju. Ignorancija je majka u ovakvim cirkusarijama.kofein wrote:Kotromanović je glup što se uopće osvrće na pizdoustog i Daču.... njima je Hr odlična tema za skretanje pogodaka kod kuće. Ustaše, uvijek zanimljivije od životnog standarda u Užoj Srbiji :)
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
El vam zadovljstvo da se uplasimo
Evo. jaoj. jaoj. strasno. strasno
Moguce da ta tema jedino Vučića
interesuje. po sl. dužnosti.
nas boli gita.
Evo. jaoj. jaoj. strasno. strasno
nas boli gita.
Guest- Guest
na kojem planetujastreb wrote:Tih je dana nastala i ona čuvena pjesma "Od Bihaća do Petrovca sela".Leviathan2 wrote:
pricao sam tad sa koradeom, oni su znali dokle smiju ici, istina da su se malo bili zaletjeli na nekim djelovima bojista al poslije su slijedile jezikove juhe zapovjednicima, ista sema je sa bihacem, kad su srbi krenuli na bihac jedan moj clan plemena je bio s njima jer je imao nekih obveza u tom kraju, srbi su bili usli u bihac i trebalo ga je samo proglasiti zauzetim, ima cak i video snimak iz s korza iz bihaca, onda su cudom muslimani oslobodili bihac i srbi se vratili na prijasnje polozaje, poslije je alija usutkao durakovica da ga je durakoviceva pobjeda kostala 20 miliona maraka
nas boli gita.
Guest- Guest
jebote ovakav scenari ne bi mogli zamisliti ljudi ni uz najjaću žižu a ti to sanjaš otvorenih očiju i još laprdaš o tome kao nekoj realnosti :DDepikur37 wrote:RayMabus wrote:Naravno da cu ih naoružat.Ringo10 wrote:E pa izvoli ti naoružavaj muslimane pa se onda nemoj čuditi kad se budeš s njima mlatio oko Dubrovnika i Neuma.RayMabus wrote:Vi kontinetalci baš nikakvog kurza ne kužite.danni1 wrote:ray....daj se uozbilji.RayMabus wrote:Ja vjerujem da se njima tresu gaće od toga da zapucaju na neku clanicu NATOa pa da svi onda krenu na njih.
Da Srbi zapucaju na nas mi bi dobili packu od NATO da ne provociramo i da se lijepo sa srbima dogovorimo.
Druga stvar je pak što su Srbi pičke pa nemaju muda zapucati i zapravo nisu prijetnja nikome.
Da Cetalji ispale iti jedan metak u pravcu istocne SLavonije muslimani u Bosni bi dobili teško naoružanje da ih sve tamo pociste.
Ako ćete vi iz Hrvatske ponovo u savezništvo s njima onda nemojte majke vam preko naših leđa.
Hrvatima iz BiH koridor za treće zemlje a vi se sa muslimanima jebite kako hoćete.
Ako vi uđete u savez s vehabijama, HercegBosna ulazi u savez sa Srbima, nastaje Herceg_srpska koja se pripaja Srbiji...štaš onda?
S400 na kupreškoj visoravni e!
Guest- Guest
tre911 wrote:jebote ovakav scenari ne bi mogli zamisliti ljudi ni uz najjaću žižu a ti to sanjaš otvorenih očiju i još laprdaš o tome kao nekoj realnosti :DDepikur37 wrote:RayMabus wrote:Naravno da cu ih naoružat.Ringo10 wrote:E pa izvoli ti naoružavaj muslimane pa se onda nemoj čuditi kad se budeš s njima mlatio oko Dubrovnika i Neuma.RayMabus wrote:Vi kontinetalci baš nikakvog kurza ne kužite.danni1 wrote:ray....daj se uozbilji.RayMabus wrote:Ja vjerujem da se njima tresu gaće od toga da zapucaju na neku clanicu NATOa pa da svi onda krenu na njih.
Da Srbi zapucaju na nas mi bi dobili packu od NATO da ne provociramo i da se lijepo sa srbima dogovorimo.
Druga stvar je pak što su Srbi pičke pa nemaju muda zapucati i zapravo nisu prijetnja nikome.
Da Cetalji ispale iti jedan metak u pravcu istocne SLavonije muslimani u Bosni bi dobili teško naoružanje da ih sve tamo pociste.
Ako ćete vi iz Hrvatske ponovo u savezništvo s njima onda nemojte majke vam preko naših leđa.
Hrvatima iz BiH koridor za treće zemlje a vi se sa muslimanima jebite kako hoćete.
Ako vi uđete u savez s vehabijama, HercegBosna ulazi u savez sa Srbima, nastaje Herceg_srpska koja se pripaja Srbiji...štaš onda?
Pa kad već longi priziva vehabije i naoružava ih, hercegbosni je onda bolje sa srbima...aj priznaj da jest.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zar nikad nisi vidio ovog lika?Leviathan2 wrote:na kojem planetujastreb wrote:Tih je dana nastala i ona čuvena pjesma "Od Bihaća do Petrovca sela".Leviathan2 wrote:
Njegov hit pjevaju i snimaju mladi širom svijeta.
Poljaci.
Kinezi.
Slovaci.
2014-04-22
Ne, U BiH nema zajhedništva niti će ga ikada biti a to ako ti izgledaju srbi trenutno prihvatljiviji je samo sljepoća jer u njima vjere nema kao ni u muslimanima. I jedni i drugi su masakrirali Hrvate gdje god su stigli a stati na iste grablje dva puta je odlika maloumnih a to vjerujem da nisu Hrvati u BiH, dapače.epikur37 wrote:tre911 wrote:jebote ovakav scenari ne bi mogli zamisliti ljudi ni uz najjaću žižu a ti to sanjaš otvorenih očiju i još laprdaš o tome kao nekoj realnosti :DDepikur37 wrote:RayMabus wrote:Naravno da cu ih naoružat.Ringo10 wrote:E pa izvoli ti naoružavaj muslimane pa se onda nemoj čuditi kad se budeš s njima mlatio oko Dubrovnika i Neuma.RayMabus wrote:Vi kontinetalci baš nikakvog kurza ne kužite.danni1 wrote:ray....daj se uozbilji.RayMabus wrote:Ja vjerujem da se njima tresu gaće od toga da zapucaju na neku clanicu NATOa pa da svi onda krenu na njih.
Pa kad već longi priziva vehabije i naoružava ih, hercegbosni je onda bolje sa srbima...aj priznaj da jest.
Guest- Guest
eto opet hocete veliku hrvatsku do zemuna,kasnije cete kukati da vas neko genocidira
2014-04-14
Ko je htio veliku Hrvatsku do Zemuna? Šta baljezgaš budaletino.Winter is coming wrote:eto opet hocete veliku hrvatsku do zemuna,kasnije cete kukati da vas neko genocidira
Gradovi i sela po Hrvatskoj su gorjeli vi ste uzurpirali JNA i udarali po Hrvatskoj sa ciljem amputacije na liniji KKV i sad prodajete muda pod bubrege.
Kako vas nije stid toliko da ćažete.
2015-09-24
Ja vecih prpadzija od srba ne vidjeh...nabavljamo par vbrova malo veceg dometa ovi odmah u nesvijest..a da smo recimo nesto jace od tog nabavili i zatrazli beograd bi bio prazan u roku jednog dana a srbija u roku dva...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bitno kako se oni hvale kako imaju muda veca od nas ne ona ratnicka vec obicna medjunozna a cak ni to nije istinsa sto je nedavno potvrdjeno gdje je nas quratz veci od njihovog u prosjeku za 3 milimetra a njihov je manji i od naseg i od bosanskog a jednak sa slovenskim i makedonskim...dakle nemaju muda ni sa jedne strane
2015-09-08
Nije tu nikakva prpa u pitanju ne zavaravjte sami sebe. Znaju oni da Hrvatskoj nisu ni u petama nikakve pretenzije prema Srbiji niti su ikada bile. Pa čak ni prema RSu sve dok stvari ostaju kakve jeste.vuksadinare wrote:Ja vecih prpadzija od srba ne vidjeh...nabavljamo par vbrova malo veceg dometa ovi odmah u nesvijest..a da smo recimo nesto jace od tog nabavili i zatrazli beograd bi bio prazan u roku jednog dana a srbija u roku dva...
Ovdje je u pitaju nešto drugo, namjerno raspirivanje histerije radi određenih poena na unutrašnjoj srbijanskoj političkoj sceni, ali i u međunarodnim okvirima.
Sve skupa jedno obično sranje.
2015-09-24
Pusti to...ima i tu neceg...ali njima smo mi vjecno u glavi.....a drugo...pa vrh im drzave cine dva seseljeva ucenika i jedan slobin....pametnima dostaRingo10 wrote:Nije tu nikakva prpa u pitanju ne zavaravjte sami sebe. Znaju oni da Hrvatskoj nisu ni u petama nikakve pretenzije prema Srbiji niti su ikada bile. Pa čak ni prema RSu sve dok stvari ostaju kakve jeste.vuksadinare wrote:Ja vecih prpadzija od srba ne vidjeh...nabavljamo par vbrova malo veceg dometa ovi odmah u nesvijest..a da smo recimo nesto jace od tog nabavili i zatrazli beograd bi bio prazan u roku jednog dana a srbija u roku dva...
Ovdje je u pitaju nešto drugo, namjerno raspirivanje histerije radi određenih poena na unutrašnjoj srbijanskoj političkoj sceni, ali i u međunarodnim okvirima.
Sve skupa jedno obično sranje.
2015-09-08
Vučiću je nezgodno jer će morati uzeti rakete od Rusije a to se neće svidjeti njegovim zapadnim prijateljima....Kotromanović ga stavio u neugodan položaj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vucic je ostao isti samo je presvukao odijelo..ali na spomen oruzja vratio se onaj stari vucic kad je snajperisao oko sarajeva i po ist slavonijiepikur37 wrote:Vučiću je nezgodno jer će morati uzeti rakete od Rusije a to se neće svidjeti njegovim zapadnim prijateljima....Kotromanović ga stavio u neugodan položaj.
2015-09-08
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 3 of 9