Ne boj se bre Django
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ne boj se bre Django
Zaboli me kita za ove. A šta je sa krivcima za zločine protiv civila i zarobljenika hrvatske nacionalnosti. Svi hodaju slobodni ili su abolirani od bilo kakve krivnje. Šta ćemo za to. Ili vi sad u svom trenutnom nadahnuću smatrate da to nije uopće bitno. Muslimansko cvijeće i tome slično.RayMabus wrote:SIPA ih masovno hvata po Bosni.michaellcmacha wrote:aj ne laprdaj, nema nikakve abolicije, radi se o zločinima koji ne zastarijevaju.... i ne postoji niti jedan razlog za isključenje protupravnosti... oni jednostavno moraju odgovarati za svoja nedjela, inače se spirala zla ne može zaustaviti... tupsone onaj tko je 4 dana mrcvario, silovao i na kraju ubio moju tetu (33), a potom ju zakopao u đubar iza štale za to nedjelo mora odgovarati, Šico i MB, za pokolj u joševici moraju odgovarati, a sad ako to tebi nije jasno, ili pak nebitno to je tvoj problem... nedjela koja uključuju masakriranje, silovanje i masovna ubijanja niti mogu niti smiju biti oproštena, a pogotovo zaboravljena....
Krenila akcija.
Ja sam ti naslejdnica NDHa jel ?
E PA NEKA SAM TI.
Uhapšeni su Ljuban Babić (53), Ranko Balaban (56), Rajko Karlica (47), Mirko Odžić (55) i Milenko Brčin (52), saopšteno je iz Tužilaštva BiH.
Ove aktivnosti provode se u okviru predmeta u kojem Tužilaštvo BiH vodi istragu o ratnim zločinima počinjenim na ovom području nad žrtvama bošnjačke nacionalnosti tokom 1992. godine.
http://mondo.ba/a619575/Info/BiH/Hapsenja-zbog-ratnih-zlocina-u-Novom-Gradu.html
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
gle tre njemu nije uopće problem što je jedna od zlostavljačica u kninskom zatvoru postavljena za ravnateljicu ureda za obnovu i zbrinjavanje, pa mu takošer nije problem što se ne dva nego stotine srpskih zločinaca ne procesuira, čak što više na svaki mogući način ih se honorira, a u svakoj prilici kad se javi inzistira na relativiziranju. neki dan sam ga u tri upisa ogolio i ukazao iz koje dotični piše odnosno nastupa, i tu se ne treba ni čuditi od kud taj i takav stav i zastupanje određenih reltivizirajućih stajališta... dečko je preko srbijanskog ureda za iseljavanje otišao u australiju. prek istog tog ureda su u prekomorske zemlje išli i razno razni šiltovi, stivovi, dečki iz komogovine i slično... tak da mi je smiješno kad on svako malo pokušava sebe prikazati kao nekim tko ima veza sa hrvatskom pozicijom.... mislim lik je neozbiljan skroz...tre911 wrote:Pa nema ih u postotku ni blizu kao što ih je bilo u RH vladi i politici općenito odakle su radili i još uvijek rade silna sranja.Ringo10 wrote:E to su sve sklupa marginalne stvari koliko god to nekome bolo oči.michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....
I to je posljedica abolicija koje su se donosie pod pritiskom međunarodne zajednice još devedesetih. I prije Lignje i prije Milanovića koilko se sjećam.
Srbi su danas u Hrvatskoj gomila staraca, prosjek godina 60. I sad da se ja tu živciram što neka starudija meni kaže ustašo popuši. Mogu se samo smijati.
Previše se vi palite na jihove gluposti.Njih u Hrvatskoj praktično skoro nema a uskoro ih neće biti ni fizički, a šta se zbiva u Srbiji to je njihova stvar.
Dopuštati da nas lože ovakvim histerijama i provokacijama je glupost. To ne trebamo sebi dopuštati.
2015-08-08
Nije ni čudo zašto pupovac i irenej arlauču o srpskoj ugroženosti čim se promjenila klika koja ih je do sada uredno podržavala i financirala.michaellcmacha wrote:gle tre njemu nije uopće problem što je jedna od zlostavljačica u kninskom zatvoru postavljena za ravnateljicu ureda za obnovu i zbrinjavanje, pa mu takošer nije problem što se ne dva nego stotine srpskih zločinaca ne procesuira, čak što više na svaki mogući način ih se honorira, a u svakoj prilici kad se javi inzistira na relativiziranju. neki dan sam ga u tri upisa ogolio i ukazao iz koje dotični piše odnosno nastupa, i tu se ne treba ni čuditi od kud taj i takav stav i zastupanje određenih reltivizirajućih stajališta... dečko je preko srbijanskog ureda za iseljavanje otišao u australiju. prek istog tog ureda su u prekomorske zemlje išli i razno razni šiltovi, stivovi, dečki iz komogovine i slično... tak da mi je smiješno kad on svako malo pokušava sebe prikazati kao nekim tko ima veza sa hrvatskom pozicijom.... mislim lik je neozbiljan skroz...tre911 wrote:Pa nema ih u postotku ni blizu kao što ih je bilo u RH vladi i politici općenito odakle su radili i još uvijek rade silna sranja.Ringo10 wrote:E to su sve sklupa marginalne stvari koliko god to nekome bolo oči.michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....
I to je posljedica abolicija koje su se donosie pod pritiskom međunarodne zajednice još devedesetih. I prije Lignje i prije Milanovića koilko se sjećam.
Srbi su danas u Hrvatskoj gomila staraca, prosjek godina 60. I sad da se ja tu živciram što neka starudija meni kaže ustašo popuši. Mogu se samo smijati.
Previše se vi palite na jihove gluposti.Njih u Hrvatskoj praktično skoro nema a uskoro ih neće biti ni fizički, a šta se zbiva u Srbiji to je njihova stvar.
Dopuštati da nas lože ovakvim histerijama i provokacijama je glupost. To ne trebamo sebi dopuštati.
Guest- Guest
sjeti se onih mojih upoztorenja o dekonstituciji, koja je kod nas već bila viđena... upravo sam stoga i malo stavljao ona izvješća iz državne arhive... ništa to nije novoga... već postoje obrasci....
2015-08-08
Ringo10 wrote:Zaboli me kita za ove. A šta je sa krivcima za zločine protiv civila i zarobljenika hrvatske nacionalnosti. Svi hodaju slobodni ili su abolirani od bilo kakve krivnje. Šta ćemo za to. Ili vi sad u svom trenutnom nadahnuću smatrate da to nije uopće bitno. Muslimansko cvijeće i tome slično.RayMabus wrote:SIPA ih masovno hvata po Bosni.michaellcmacha wrote:aj ne laprdaj, nema nikakve abolicije, radi se o zločinima koji ne zastarijevaju.... i ne postoji niti jedan razlog za isključenje protupravnosti... oni jednostavno moraju odgovarati za svoja nedjela, inače se spirala zla ne može zaustaviti... tupsone onaj tko je 4 dana mrcvario, silovao i na kraju ubio moju tetu (33), a potom ju zakopao u đubar iza štale za to nedjelo mora odgovarati, Šico i MB, za pokolj u joševici moraju odgovarati, a sad ako to tebi nije jasno, ili pak nebitno to je tvoj problem... nedjela koja uključuju masakriranje, silovanje i masovna ubijanja niti mogu niti smiju biti oproštena, a pogotovo zaboravljena....
Krenila akcija.
Ja sam ti naslejdnica NDHa jel ?
E PA NEKA SAM TI.
Uhapšeni su Ljuban Babić (53), Ranko Balaban (56), Rajko Karlica (47), Mirko Odžić (55) i Milenko Brčin (52), saopšteno je iz Tužilaštva BiH.
Ove aktivnosti provode se u okviru predmeta u kojem Tužilaštvo BiH vodi istragu o ratnim zločinima počinjenim na ovom području nad žrtvama bošnjačke nacionalnosti tokom 1992. godine.
http://mondo.ba/a619575/Info/BiH/Hapsenja-zbog-ratnih-zlocina-u-Novom-Gradu.html
BiH: Protiv monstruma preko 70 svedoka
S. MIŠLjENOVIĆ | 07. januar 2016. 15:27 > 20:00 | Komentara: 7U Sudu Bosne i Hercegovine potvrđena optužnica za ratni zločin Sakibu Mahmuljinu. Tereti se za mučenje zarobljenika, ranjenika i civila u Zavidovićima
Sakib Mahmuljin
Srodne vesti
Uhapšene ubice srpskih civila
Kapetan JNA uhapšen zbog ratnih zločina!
- Dvojici Šveđana doživotna robija zbog zločina u Siriji
- Optuženi komandant Armije BiH za ubijanje Srba na slobodi
- Počelo suđenje za ratni zločin nad Srbima u Bosni
SUD BiH potvrdio je optužnicu koja nekadašnjeg komandanta Trećeg korpusa takozvane Armije BiH Sakiba Mahmuljina tereti za ratni zločin protiv ratnih zarobljenika, ranjenika, bolesnika i civila na području opštine Zavidovići.
U optužnici se navodi da Mahmuljin na području ove opštine, kao prvi čovek Trećeg korpusa, u čijem sastavu je delovao i ozloglašeni odred "El mudžahedin", u toku 1995. godine, dok je trajala vojna operacija na širem području Zavidovića i Vozuće, nije ništa preduzeo kako bi sprečio zločin pripadnika ovog odreda nad ratnim zarobljenicima i civilima srpske nacionalnosti.
Mahmuljin je, navodi se dalje u optužnici, ne samo imao informacije da se pripadnici ovog odreda spremaju na zločin, već i posle počinjenog zločina nije preduzeo ništa kako bi kaznio počinioce.
Pripadnici odreda "El mudžahedin", među kojima su bili borci iz afro-azijskih zemalja, nakon zarobljavanja ratnih zarobljenika, civila i sanitetskog osoblja srpske nacionalnosti ubili su više od 50 zarobljenika, od kojih su neki ubijeni ritualnim odsecanjem glava, koje su nakon toga pokazivane drugim zarobljenicima.
Pripadnici ovog odreda su zlostavljali i mučili zarobljenike, odsecali im uši i nanosili ubodne rane po raznim delovima tela, vezivali i premlaćivali raznim predmetima, primenjivali izuzetno surove oblike mučenja... Od posledica zlostavljanja i premlaćivanja mnoge žrtve su ostale sa trajnim posledicama i invaliditetom. Nakon rata, posmrtni ostaci oko 10 žrtava su pronađeni, identifikovani i sahranjeni, a za telima ostalih žrtava se još traga.
Mahmuljin (prvi sleva) sa Alijom Izetbegovićem tokom rata u BiH
- Mahmuljin se tereti da je znao za ubistva i zlostavljanja zatvorenika, koja su trajala više od 15 dana, od jula do avgusta i u drugom slučaju tokom septembra 1995. godine, i da nije ništa učinio da ove zločine spreči, zaustavi ili kazni počinioce - navode u Sudu BiH.
Uz optužnicu predloženo je pozivanje više od 70 svedoka optužbe, od kojih će 11 dati iskaze uz mere zaštite i priloženo je više od 900 dokaznih materijala, kojima će Tužilaštvo dokazivati krivicu optuženog.
HAPŠENjE
Mahmuljin je uhapšen 8. decembra prošle godine u porodičnoj kući u Sarajevu. Nakon 24 sata provedenih u pritvoru, Sud BiH ga je pustio da se brani sa slobode uz ograničenje kretanja i redovno javljanje svake sedmice u policiju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
PA šta onda. Bolje da oni kukaju o ugroženosti nego da mi kukamo u slučaju da smo izgubili rat. Nek kukaju. Koga kita boli.tre911 wrote:Nije ni čudo zašto pupovac i irenej arlauču o srpskoj ugroženosti čim se promjenila klika koja ih je do sada uredno podržavala i financirala.michaellcmacha wrote:gle tre njemu nije uopće problem što je jedna od zlostavljačica u kninskom zatvoru postavljena za ravnateljicu ureda za obnovu i zbrinjavanje, pa mu takošer nije problem što se ne dva nego stotine srpskih zločinaca ne procesuira, čak što više na svaki mogući način ih se honorira, a u svakoj prilici kad se javi inzistira na relativiziranju. neki dan sam ga u tri upisa ogolio i ukazao iz koje dotični piše odnosno nastupa, i tu se ne treba ni čuditi od kud taj i takav stav i zastupanje određenih reltivizirajućih stajališta... dečko je preko srbijanskog ureda za iseljavanje otišao u australiju. prek istog tog ureda su u prekomorske zemlje išli i razno razni šiltovi, stivovi, dečki iz komogovine i slično... tak da mi je smiješno kad on svako malo pokušava sebe prikazati kao nekim tko ima veza sa hrvatskom pozicijom.... mislim lik je neozbiljan skroz...tre911 wrote:Pa nema ih u postotku ni blizu kao što ih je bilo u RH vladi i politici općenito odakle su radili i još uvijek rade silna sranja.Ringo10 wrote:E to su sve sklupa marginalne stvari koliko god to nekome bolo oči.michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....
2015-09-24
Mahmuljin je slobodan i bit će oslobođen kao i ostali. Anj ko misli da će ovaj muslimanski sud osuditi njega ili bilo kojeg muslimanskog zločinca, debelo se vara.
I nije Mahmuljin sam. Ima na stotine Mahmuljina koji su nas klali i silovali a sad lijepo idu da se kupaju i sunačaju na Jadranu.
I nije Mahmuljin sam. Ima na stotine Mahmuljina koji su nas klali i silovali a sad lijepo idu da se kupaju i sunačaju na Jadranu.
2015-09-24
samo treba malo pogledati kako je to išlo tamo odmah nakon što su nas uvukli u ono sranje od srboslavije... prvih par godina su pripremali teren a onda su opleli svom silinom na svim razinama... isti kurac bi bio i sad u novim okolnostima ali po oprobanim obrascima... da su kojim slučajevima uspjeli ostati u kontinuitetu jo 4 godine, sad bi krenula žestoka represija, pa zar nikom nije upalo u vidokrug ugovor o razmjeni materijala između htv i rts... jebote sad bi na htv-u gledali najnoviji srpski film o ustašama na temelju razmjene tv materijala...
2015-08-08
Vidjet ćemo.Ringo10 wrote:Mahmuljin je slobodan i bit će oslobođen kao i ostali. Anj ko misli da će ovaj muslimanski sud osuditi njega ili bilo kojeg muslimanskog zločinca, debelo se vara.
Imaj u vidu da je moje rokanje po BL odma srpsko po Sarajevu tj Bakiru i ekipi.
I jedni i drugi ima da se tresu ko šibice.
2014-04-11
Možda se varam, ali Sanaderov HDZ je išao sa pupovcem u koaliciju.michaellcmacha wrote:samo treba malo pogledati kako je to išlo tamo odmah nakon što su nas uvukli u ono sranje od srboslavije... prvih par godina su pripremali teren a onda su opleli svom silinom na svim razinama... isti kurac bi bio i sad u novim okolnostima ali po oprobanim obrascima... da su kojim slučajevima uspjeli ostati u kontinuitetu jo 4 godine, sad bi krenula žestoka represija, pa zar nikom nije upalo u vidokrug ugovor o razmjeni materijala između htv i rts... jebote sad bi na htv-u gledali najnoviji srpski film o ustašama na temelju razmjene tv materijala...
A ovo za televizijsku razmjenu, pa to je hrvatski problem i promašaj a ne srpski.
2015-09-24
Ne znam zašto ne želiš vidjeti potencijalnu opasnost koja proizilazi od ovakvih sranja, obrazac je tu, povijest je tu...klonovi nastupaju-ako nisi pročitaj knjigu od Loše o tome.Ringo10 wrote:PA šta onda. Bolje da oni kukaju o ugroženosti nego da mi kukamo u slučaju da smo izgubili rat. Nek kukaju. Koga kita boli.tre911 wrote:Nije ni čudo zašto pupovac i irenej arlauču o srpskoj ugroženosti čim se promjenila klika koja ih je do sada uredno podržavala i financirala.michaellcmacha wrote:gle tre njemu nije uopće problem što je jedna od zlostavljačica u kninskom zatvoru postavljena za ravnateljicu ureda za obnovu i zbrinjavanje, pa mu takošer nije problem što se ne dva nego stotine srpskih zločinaca ne procesuira, čak što više na svaki mogući način ih se honorira, a u svakoj prilici kad se javi inzistira na relativiziranju. neki dan sam ga u tri upisa ogolio i ukazao iz koje dotični piše odnosno nastupa, i tu se ne treba ni čuditi od kud taj i takav stav i zastupanje određenih reltivizirajućih stajališta... dečko je preko srbijanskog ureda za iseljavanje otišao u australiju. prek istog tog ureda su u prekomorske zemlje išli i razno razni šiltovi, stivovi, dečki iz komogovine i slično... tak da mi je smiješno kad on svako malo pokušava sebe prikazati kao nekim tko ima veza sa hrvatskom pozicijom.... mislim lik je neozbiljan skroz...tre911 wrote:Pa nema ih u postotku ni blizu kao što ih je bilo u RH vladi i politici općenito odakle su radili i još uvijek rade silna sranja.Ringo10 wrote:E to su sve sklupa marginalne stvari koliko god to nekome bolo oči.michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....
Guest- Guest
Obrazac postoji i ne vidim razloga zašto ga ne bi ponovili pogotovo što je na primjeru Hrvatske bio itekako uspješan.michaellcmacha wrote:sjeti se onih mojih upoztorenja o dekonstituciji, koja je kod nas već bila viđena... upravo sam stoga i malo stavljao ona izvješća iz državne arhive... ništa to nije novoga... već postoje obrasci....
Guest- Guest
BOLI ME KURAZ ŠTA ĆE SRBI KAO ODGOVOR NA NAPAD NA BL GRANATIRAT PO SARAJEVU.
BAKIROV PROBLEM A NE MOJ.
BAKIROV PROBLEM A NE MOJ.
2014-04-11
uspješan, ali samo djelomično jer u svim dosadašnjim ciklusima koliko god nam nanijeli štete oni iz svakog od tih ciklusa izađu sa još većom štetom... jedini je problem što nama ne treba biti uopće bitno koliko oni sami sebi štete nanesu, nego da ta šteta nema nikakve veze s nama, a balistički projektili nas vode u smjeru da se od njih što više udaljimo u svakom pogledu....
2015-08-08
Ne vidim nikakvu opasnost od Nove Jugovine. SVe te razmjene i suradnje i ekonomske kooperacije ne znače obnovu Jugoslavije.tre911 wrote:Ne znam zašto ne želiš vidjeti potencijalnu opasnost koja proizilazi od ovakvih sranja, obrazac je tu, povijest je tu...klonovi nastupaju-ako nisi pročitaj knjigu od Loše o tome.Ringo10 wrote:PA šta onda. Bolje da oni kukaju o ugroženosti nego da mi kukamo u slučaju da smo izgubili rat. Nek kukaju. Koga kita boli.tre911 wrote:Nije ni čudo zašto pupovac i irenej arlauču o srpskoj ugroženosti čim se promjenila klika koja ih je do sada uredno podržavala i financirala.michaellcmacha wrote:gle tre njemu nije uopće problem što je jedna od zlostavljačica u kninskom zatvoru postavljena za ravnateljicu ureda za obnovu i zbrinjavanje, pa mu takošer nije problem što se ne dva nego stotine srpskih zločinaca ne procesuira, čak što više na svaki mogući način ih se honorira, a u svakoj prilici kad se javi inzistira na relativiziranju. neki dan sam ga u tri upisa ogolio i ukazao iz koje dotični piše odnosno nastupa, i tu se ne treba ni čuditi od kud taj i takav stav i zastupanje određenih reltivizirajućih stajališta... dečko je preko srbijanskog ureda za iseljavanje otišao u australiju. prek istog tog ureda su u prekomorske zemlje išli i razno razni šiltovi, stivovi, dečki iz komogovine i slično... tak da mi je smiješno kad on svako malo pokušava sebe prikazati kao nekim tko ima veza sa hrvatskom pozicijom.... mislim lik je neozbiljan skroz...tre911 wrote:Pa nema ih u postotku ni blizu kao što ih je bilo u RH vladi i politici općenito odakle su radili i još uvijek rade silna sranja.Ringo10 wrote:E to su sve sklupa marginalne stvari koliko god to nekome bolo oči.michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....
Upamti - Jugoslaviju niko ne može obnoviti bez apsolutne volje hrvatskog naroda. Svaki takav pokušaj bi završio kaosom.
Jedino kako sam rekao možda teškim nasiljem stranih sila. Jugovina je mrtva i premrtva - zauvijek.
Ne znam zašto mislite da su drugi narodi bivše SFRJ zainteresirani uopće za to. Došle su nove generacije od Sloivenije do MAkedonije. , većčina se i ne sjeća SFRJ niti imaju poriva za tako nečim. SVuda je nacionalizam izražen i tu nema šanse za stvaranjem nove ZU.
Kako će neko ići u integraciju sa Srbijom koja rehabilitira Dražu ili Nedića. Ništa od nove Jugoslavije niti je moguća. Ja ne vjerujem ni da su Milanović ili Josipović toliko maloumni da bi išli u jedan takav suludi projekat. To bi moralo ići od Triglava do Gevgelije, a to je nonsens.
te države su sve pošle svojim putevima kakvi god bili i od toga nema ništa.
2015-09-24
Pa šteta nam je poprilična kada biramo mesića dva puta, zatim jedva skinemo josipovića, pogledaj forum i dušebrižnike koji djeluju po pitanju ustašstva koje su nam godinama nabijali na nos čim neko zine i kaže H a kamoli Hrvatska, laprdanje i dalje o ustaškoj vladi dok po anketama SDP vodi u popularnosti....ono jugokomunističkoorjunaški tragovi i njihov okot će nas pratiti još godinama ako to ne uspijmo riješiti što prije.michaellcmacha wrote:uspješan, ali samo djelomično jer u svim dosadašnjim ciklusima koliko god nam nanijeli štete oni iz svakog od tih ciklusa izađu sa još većom štetom... jedini je problem što nama ne treba biti uopće bitno koliko oni sami sebi štete nanesu, nego da ta šteta nema nikakve veze s nama, a balistički projektili nas vode u smjeru da se od njih što više udaljimo u svakom pogledu....
Guest- Guest
Pa neće biti jugoslavija već zapadni balkan, pogledaj ko je ostao izvan žice koja djeli evropu od balkana i sve će ti biti jasno. Mogao bi elaborirati poprilično dugo o izjavama pusićke milanovića i josipovića no ovdje je svježi primjer što bi nas čekalo da su ostali ovi mamlazi na vlasti.Ringo10 wrote:Ne vidim nikakvu opasnost od Nove Jugovine. SVe te razmjene i suradnje i ekonomske kooperacije ne znače obnovu Jugoslavije.tre911 wrote:Ne znam zašto ne želiš vidjeti potencijalnu opasnost koja proizilazi od ovakvih sranja, obrazac je tu, povijest je tu...klonovi nastupaju-ako nisi pročitaj knjigu od Loše o tome.Ringo10 wrote:PA šta onda. Bolje da oni kukaju o ugroženosti nego da mi kukamo u slučaju da smo izgubili rat. Nek kukaju. Koga kita boli.tre911 wrote:Nije ni čudo zašto pupovac i irenej arlauču o srpskoj ugroženosti čim se promjenila klika koja ih je do sada uredno podržavala i financirala.michaellcmacha wrote:gle tre njemu nije uopće problem što je jedna od zlostavljačica u kninskom zatvoru postavljena za ravnateljicu ureda za obnovu i zbrinjavanje, pa mu takošer nije problem što se ne dva nego stotine srpskih zločinaca ne procesuira, čak što više na svaki mogući način ih se honorira, a u svakoj prilici kad se javi inzistira na relativiziranju. neki dan sam ga u tri upisa ogolio i ukazao iz koje dotični piše odnosno nastupa, i tu se ne treba ni čuditi od kud taj i takav stav i zastupanje određenih reltivizirajućih stajališta... dečko je preko srbijanskog ureda za iseljavanje otišao u australiju. prek istog tog ureda su u prekomorske zemlje išli i razno razni šiltovi, stivovi, dečki iz komogovine i slično... tak da mi je smiješno kad on svako malo pokušava sebe prikazati kao nekim tko ima veza sa hrvatskom pozicijom.... mislim lik je neozbiljan skroz...tre911 wrote:Pa nema ih u postotku ni blizu kao što ih je bilo u RH vladi i politici općenito odakle su radili i još uvijek rade silna sranja.Ringo10 wrote:E to su sve sklupa marginalne stvari koliko god to nekome bolo oči.michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....
Upamti - Jugoslaviju niko ne može obnoviti bez apsolutne volje hrvatskog naroda. Svaki takav pokušaj bi završio kaosom.
Jedino kako sam rekao možda teškim nasiljem stranih sila. Jugovina je mrtva i premrtva - zauvijek.
Ne znam zašto mislite da su drugi narodi bivše SFRJ zainteresirani uopće za to. Došle su nove generacije od Sloivenije do MAkedonije. , većčina se i ne sjeća SFRJ niti imaju poriva za tako nečim. SVuda je nacionalizam izražen i tu nema šanse za stvaranjem nove ZU.
Kako će neko ići u integraciju sa Srbijom koja rehabilitira Dražu ili Nedića. Ništa od nove Jugoslavije niti je moguća. Ja ne vjerujem ni da su Milanović ili Josipović toliko maloumni da bi išli u jedan takav suludi projekat. To bi moralo ići od Triglava do Gevgelije, a to je nonsens.
Guest- Guest
Zapadni Balkan. Pa dosta toga je izvan naše moći ali dosta toga i ovisi o nama.tre911 wrote:Pa neće biti jugoslavija već zapadni balkan, pogledaj ko je ostao izvan žice koja djeli evropu od balkana i sve će ti biti jasno. Mogao bi elaborirati poprilično dugo o izjavama pusićke milanovića i josipovića no ovdje je svježi primjer što bi nas čekalo da su ostali ovi mamlazi na vlasti.Ringo10 wrote:Ne vidim nikakvu opasnost od Nove Jugovine. SVe te razmjene i suradnje i ekonomske kooperacije ne znače obnovu Jugoslavije.tre911 wrote:Ne znam zašto ne želiš vidjeti potencijalnu opasnost koja proizilazi od ovakvih sranja, obrazac je tu, povijest je tu...klonovi nastupaju-ako nisi pročitaj knjigu od Loše o tome.Ringo10 wrote:PA šta onda. Bolje da oni kukaju o ugroženosti nego da mi kukamo u slučaju da smo izgubili rat. Nek kukaju. Koga kita boli.tre911 wrote:Nije ni čudo zašto pupovac i irenej arlauču o srpskoj ugroženosti čim se promjenila klika koja ih je do sada uredno podržavala i financirala.michaellcmacha wrote:gle tre njemu nije uopće problem što je jedna od zlostavljačica u kninskom zatvoru postavljena za ravnateljicu ureda za obnovu i zbrinjavanje, pa mu takošer nije problem što se ne dva nego stotine srpskih zločinaca ne procesuira, čak što više na svaki mogući način ih se honorira, a u svakoj prilici kad se javi inzistira na relativiziranju. neki dan sam ga u tri upisa ogolio i ukazao iz koje dotični piše odnosno nastupa, i tu se ne treba ni čuditi od kud taj i takav stav i zastupanje određenih reltivizirajućih stajališta... dečko je preko srbijanskog ureda za iseljavanje otišao u australiju. prek istog tog ureda su u prekomorske zemlje išli i razno razni šiltovi, stivovi, dečki iz komogovine i slično... tak da mi je smiješno kad on svako malo pokušava sebe prikazati kao nekim tko ima veza sa hrvatskom pozicijom.... mislim lik je neozbiljan skroz...tre911 wrote:Pa nema ih u postotku ni blizu kao što ih je bilo u RH vladi i politici općenito odakle su radili i još uvijek rade silna sranja.Ringo10 wrote:E to su sve sklupa marginalne stvari koliko god to nekome bolo oči.michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....
Ima kod Srba stvari koje se meni sviđaju. Svi ih pritiskaju - priznaj Kosovo, a oni kažu e neću da priznam Kosovo.
Pritišću ih - uvedi sankcije Rusiji a oni - e neću da uvedme sankcije Rusiji.
Hrvatske političke elite su mnogo servilnije i spremnije raditi na svoju štetu ako im se to naredi.
Što se tiče Zapadnog Balkana to opet ne znači biti u novoj zajednici poput Jugovine. Kako stvari stoje EU će se razdijeliti a Mađarska, Poljska, SLovačka, Češka, pa i Bugarska i Rumunjska naglo hlade prema ideji EU koja je dospjela u totalni ćorsokak. kad vidim ovaj i ovakav zapad, više neznam ni koji ćemo kurac u toj skupini zemalja jer oni su izgubili svaki kompas. I srljaju u propast.
Vidjet ćemo kako će se sve odvijati.
2015-09-24
postoje samo dvije mogućnosti, jedna je da se to lomi preko koljena i druga je da se pokušava održavati status quo, dok se ne stvore uvjeti za lomljenje preko koljena... problem je što smo kao narod, ne političke elite, propustili priliku da to razriješimo odmah nakon rata, a jebiga sad je tako kako je... dok ne budemo u prilici da greške ispravimo.... čak i kad ti sve ide na ruku problemi se ne riješavaju lako, a kad usput činiš kardinalne greške onda ne samo da ne ide lako, nego i cijena koju se plaća za te greške je povelika....tre911 wrote:Pa šteta nam je poprilična kada biramo mesića dva puta, zatim jedva skinemo josipovića, pogledaj forum i dušebrižnike koji djeluju po pitanju ustašstva koje su nam godinama nabijali na nos čim neko zine i kaže H a kamoli Hrvatska, laprdanje i dalje o ustaškoj vladi dok po anketama SDP vodi u popularnosti....ono jugokomunističkoorjunaški tragovi i njihov okot će nas pratiti još godinama ako to ne uspijmo riješiti što prije.michaellcmacha wrote:uspješan, ali samo djelomično jer u svim dosadašnjim ciklusima koliko god nam nanijeli štete oni iz svakog od tih ciklusa izađu sa još većom štetom... jedini je problem što nama ne treba biti uopće bitno koliko oni sami sebi štete nanesu, nego da ta šteta nema nikakve veze s nama, a balistički projektili nas vode u smjeru da se od njih što više udaljimo u svakom pogledu....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa ne ide ali lustracija i izbijanje medija iz ljevičarskih ruku bio bi pokazatelj da bi ljudi mogli polako dolaziti sebi iz mamurluka i bunila u kojem su sada.michaellcmacha wrote:postoje samo dvije mogućnosti, jedna je da se to lomi preko koljena i druga je da se pokušava održavati status quo, dok se ne stvore uvjeti za lomljenje preko koljena... problem je što smo kao narod, ne političke elite, propustili priliku da to razriješimo odmah nakon rata, a jebiga sad je tako kako je... dok ne budemo u prilici da greške ispravimo.... čak i kad ti sve ide na ruku problemi se ne riješavaju lako, a kad usput činiš kardinalne greške onda ne samo da ne ide lako, nego i cijena koju se plaća za te greške je povelika....tre911 wrote:Pa šteta nam je poprilična kada biramo mesića dva puta, zatim jedva skinemo josipovića, pogledaj forum i dušebrižnike koji djeluju po pitanju ustašstva koje su nam godinama nabijali na nos čim neko zine i kaže H a kamoli Hrvatska, laprdanje i dalje o ustaškoj vladi dok po anketama SDP vodi u popularnosti....ono jugokomunističkoorjunaški tragovi i njihov okot će nas pratiti još godinama ako to ne uspijmo riješiti što prije.michaellcmacha wrote:uspješan, ali samo djelomično jer u svim dosadašnjim ciklusima koliko god nam nanijeli štete oni iz svakog od tih ciklusa izađu sa još većom štetom... jedini je problem što nama ne treba biti uopće bitno koliko oni sami sebi štete nanesu, nego da ta šteta nema nikakve veze s nama, a balistički projektili nas vode u smjeru da se od njih što više udaljimo u svakom pogledu....
Guest- Guest
Ma kakva ljevica, medije vam drži Seroš.tre911 wrote:Pa ne ide ali lustracija i izbijanje medija iz ljevičarskih ruku bio bi pokazatelj da bi ljudi mogli polako dolaziti sebi iz mamurluka i bunila u kojem su sada.michaellcmacha wrote:postoje samo dvije mogućnosti, jedna je da se to lomi preko koljena i druga je da se pokušava održavati status quo, dok se ne stvore uvjeti za lomljenje preko koljena... problem je što smo kao narod, ne političke elite, propustili priliku da to razriješimo odmah nakon rata, a jebiga sad je tako kako je... dok ne budemo u prilici da greške ispravimo.... čak i kad ti sve ide na ruku problemi se ne riješavaju lako, a kad usput činiš kardinalne greške onda ne samo da ne ide lako, nego i cijena koju se plaća za te greške je povelika....tre911 wrote:Pa šteta nam je poprilična kada biramo mesića dva puta, zatim jedva skinemo josipovića, pogledaj forum i dušebrižnike koji djeluju po pitanju ustašstva koje su nam godinama nabijali na nos čim neko zine i kaže H a kamoli Hrvatska, laprdanje i dalje o ustaškoj vladi dok po anketama SDP vodi u popularnosti....ono jugokomunističkoorjunaški tragovi i njihov okot će nas pratiti još godinama ako to ne uspijmo riješiti što prije.michaellcmacha wrote:uspješan, ali samo djelomično jer u svim dosadašnjim ciklusima koliko god nam nanijeli štete oni iz svakog od tih ciklusa izađu sa još većom štetom... jedini je problem što nama ne treba biti uopće bitno koliko oni sami sebi štete nanesu, nego da ta šteta nema nikakve veze s nama, a balistički projektili nas vode u smjeru da se od njih što više udaljimo u svakom pogledu....
2015-09-24
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 8 of 9