Ne boj se bre Django
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ne boj se bre Django
He, he, he... Citam ove dudeke i umirem od smeha... Ni beznacajnijeg "naroda" ni veceg samozavaravanja... Pisijada...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
da ih nema trebalo bi ih izmislit
2014-04-14
A cime se mi to zavaramo kad ti je svaki od nas rekao da Hr nema nikave ratne namjere prema Srbiji ?Stanojko wrote:He, he, he... Citam ove dudeke i umirem od smeha... Ni beznacajnijeg "naroda" ni veceg samozavaravanja... Pisijada...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa samom cinjenicom da uopste pominjete nas strah od neke vase "namere"... Smehotresna olimpijada...
Pa to vi spominjente jbte.Stanojko wrote:Pa samom cinjenicom da uopste pominjete nas strah od neke vase "namere"... Smehotresna olimpijada...
2014-04-11
Ma to se ovi picousti i ekipa zajebavaju... Treba opravdati ono sto ce Rogozin danas da ponudi (ako pizde opet ne izdaju)
Ok al te price uopće nisu došle sa naše strane. Moderniziramo jednu komponentu vojske na NATO standard i odma ovi iz Beograda razvalili. Nit smo mi išta spominjali nit da ćemo koga napadat nit išta.Stanojko wrote:Ma to se ovi picousti i ekipa zajebavaju... Treba opravdati ono sto ce Rogozin danas da ponudi (ako pizde opet ne izdaju)
2014-04-11
Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
Slažem se.Stanojko wrote:Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
2014-04-11
picousti je pro evropski igrac,znaci isti kukac kao tadic,za Kostunicu sam imao postovanja koliko toliko,jedini spas Srbije je radikalna stranka udaljavanje od anglosaskonske gamadi i integracija sa Rusijom,nije to tako daleko ni nedostizno,treba biti samo malo strpljiv,cak i da radikali ne pobjede siguran sam da ce dovoljno ojacati da mogu izvrsiti pritisak na ove na vlasti da se ne zajebavaju ali ipak se nadam pobjedi radikala,kad ta faza bude kompletirana onda je vec pola posla obavljeno
2014-04-14
Znaš koji je vaš problem ?Winter is coming wrote:picousti je pro evropski igrac,znaci isti kukac kao tadic,za Kostunicu sam imao postovanja koliko toliko,jedini spas Srbije je radikalna stranka udaljavanje od anglosaskonske gamadi i integracija sa Rusijom,nije to tako daleko ni nedostizno,treba biti samo malo strpljiv,cak i da radikali ne pobjede siguran sam da ce dovoljno ojacati da mogu izvrsiti pritisak na ove na vlasti da se ne zajebavaju ali ipak se nadam pobjedi radikala,kad ta faza bude obavljena onda je vec pola posla obavljeno
Vaš problem je šta vi stalno moljakate Rusiju da vam nešto da na lijepe oci ?
A niste ni dio ruskog vojnog bloka nit ništa tj sutra se možete okrenit NATOu.
Pa izvadi pare , donesi dva kufera puna dolara il zlata i kupi ovo i gotova prica :
Missiles systems Tochka-U during a parade rehearsal in Kiev | |
Tactical ballistic missile | |
Soviet Union | |
1976 – present (Scarab A) 1989 – present (Scarab B) 1990 – present (Scarab C) | |
See Operators | |
KBM (Kolomna) | |
1973 | |
2,000 kg (4,400 lb) Scarab A 2,010 kg (4,430 lb) Scarab B 1,800 kg (4,000 lb) Scarab C | |
6.4 m (21 ft) | |
0.65 m (2 ft 2 in) | |
Chemical, 100 kt nuclear warhead, EMP, or fragmentation filling | |
Single-stage Solid-fuel rocket | |
70 km (43 mi) Scarab A 120 km (75 mi) Scarab B 185 km (115 mi) Scarab C | |
1.8 km/s (1.1 mi/s) | |
Inertial guidance, Totschka-P added passive radar against radar installations | |
BAZ-5921 Mobile TEL |
2014-04-11
"Cosavi Vojvoda", rvat Seselj!? Pa taj DB-ovski frankenstaj i danas radi protiv Srbije... Eno ti ga viri iz Vucicevog dupeta... Samo DVERI!Winter is coming wrote:picousti je pro evropski igrac,znaci isti kukac kao tadic,za Kostunicu sam imao postovanja koliko toliko,jedini spas Srbije je radikalna stranka udaljavanje od anglosaskonske gamadi i integracija sa Rusijom,nije to tako daleko ni nedostizno,treba biti samo malo strpljiv,cak i da radikali ne pobjede siguran sam da ce dovoljno ojacati da mogu izvrsiti pritisak na ove na vlasti da se ne zajebavaju ali ipak se nadam pobjedi radikala,kad ta faza bude kompletirana onda je vec pola posla obavljeno
Samo šta bi i kod ovog sistema Tocka Amerikanci to percepirali kao da je to namjenjeno za njihovu raketnu baz u Rumunjskoj ....a onda je to škakljivo pa Srbija u biti nema vojnu doktrinu kako da odgovri na sve ovo ....u biti je okružena NATO clanicama i to je relanost stanja na terenu.
U suštini Srbija bi se jebala al da joj ne uđe.
U suštini Srbija bi se jebala al da joj ne uđe.
2014-04-11
Vojislav ga ne podnosi (vucica) doduse ne napada ga toliko kao onog grobara jer vjerovatno zeli izazvati razdor izmedju njih dvojice,dveri su o.k ali logika da je Vojo neki hrvat ili db -ovac ne drzi vodu,sorry
2014-04-14
a mlilion i kusur ubijene nejaci u jasenovcu.a 400iljada proteranih sa svojih vekovnih ognjista.a 1914.majke vam ga nabijem sto lazete.bojite se vi Ustasa samo tako i s pravom,jerbo rabota jos nije zavrsena.nek se vlascad iz republike sumske dobro opasulji.....Stanojko wrote: Niko vas ne uzima za ozbiljno.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Cijelu ovu histeriju su pokrenuli vaši političari.Stanojko wrote:Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dobro ba, skuliraj malo i ti. Pričaš pizdarije.max123 wrote:a mlilion i kusur ubijene nejaci u jasenovcu.a 400iljada proteranih sa svojih vekovnih ognjista.a 1914.majke vam ga nabijem sto lazete.bojite se vi Ustasa samo tako i s pravom,jerbo rabota jos nije zavrsena.nek se vlascad iz republike sumske dobro opasulji.....Stanojko wrote: Niko vas ne uzima za ozbiljno.
2015-09-24
I kao po špagi optužuju RH za to. Idioti svjetske klase no zanimljivo je čak i u trenutku kada se obrašavaju na njegovog ministra obrane milanović liže guzicu srbimna sve u 16.Ringo10 wrote:Cijelu ovu histeriju su pokrenuli vaši političari.Stanojko wrote:Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
Guest- Guest
Nisam vidio, šta je to rekao Milanović.tre911 wrote:I kao po špagi optužuju RH za to. Idioti svjetske klase no zanimljivo je čak i u trenutku kada se obrašavaju na njegovog ministra obrane milanović liže guzicu srbimna sve u 16.Ringo10 wrote:Cijelu ovu histeriju su pokrenuli vaši političari.Stanojko wrote:Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
Jer cijela ta pizdarija i dizanje tenzija od Vučića i njegovih lakrdijaša me do sada nije previše zanimala.
2015-09-24
Pa pogledaj mu nastup u SNVu pa će ti biti jasno, debilčina laprda o ustaškoj vladi i potrebi za ćirilicom u Vukovaru dok dačić i kompanija seru po kotromanoviću.Ringo10 wrote:Nisam vidio, šta je to rekao Milanović.tre911 wrote:I kao po špagi optužuju RH za to. Idioti svjetske klase no zanimljivo je čak i u trenutku kada se obrašavaju na njegovog ministra obrane milanović liže guzicu srbimna sve u 16.Ringo10 wrote:Cijelu ovu histeriju su pokrenuli vaši političari.Stanojko wrote:Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
Jer cijela ta pizdarija i dizanje tenzija od Vučića i njegovih lakrdijaša me do sada nije previše zanimala.
Guest- Guest
Ona frka sa ćirilicom nama zaista nije bila potrebna i to je čisto naliejvanje vode na velikosrpski mlin i to hrvatski radikalni nacionalisti nisu sposobni uvidjeti.tre911 wrote:Pa pogledaj mu nastup u SNVu pa će ti biti jasno, debilčina laprda o ustaškoj vladi i potrebi za ćirilicom u Vukovaru dok dačić i kompanija seru po kotromanoviću.Ringo10 wrote:Nisam vidio, šta je to rekao Milanović.tre911 wrote:I kao po špagi optužuju RH za to. Idioti svjetske klase no zanimljivo je čak i u trenutku kada se obrašavaju na njegovog ministra obrane milanović liže guzicu srbimna sve u 16.Ringo10 wrote:Cijelu ovu histeriju su pokrenuli vaši političari.Stanojko wrote:Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
A Milanović kreten bio i ostao. ALi nije gori od Mesića.
2015-09-24
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 6 of 9