ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne boj se bre Django

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Ne boj se bre Django - Page 7 Empty Re: Ne boj se bre Django

Post by Ringo10 10/1/2016, 15:19

tre911 wrote:
Ringo10 wrote:
tre911 wrote:
Ringo10 wrote:
Stanojko wrote:Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
Cijelu ovu histeriju su pokrenuli vaši političari.
I kao po špagi optužuju RH za to. Idioti svjetske klase no zanimljivo je čak i u trenutku kada se obrašavaju na njegovog ministra obrane milanović liže guzicu srbimna sve u 16.
Nisam vidio, šta je to rekao Milanović.

Jer cijela ta pizdarija i dizanje tenzija od Vučića i njegovih lakrdijaša me do sada nije previše zanimala.
Pa pogledaj mu nastup u SNVu pa će ti biti jasno, debilčina laprda o ustaškoj vladi i potrebi za ćirilicom u Vukovaru  dok dačić i kompanija seru po kotromanoviću.
Ona frka sa ćirilicom nama zaista nije bila potrebna i to je čisto naliejvanje vode na velikosrpski mlin i to hrvatski radikalni nacionalisti nisu sposobni uvidjeti.

A Milanović kreten bio i ostao. ALi nije gori od Mesića.

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2016, 15:24

Ringo10 wrote:
tre911 wrote:
Ringo10 wrote:
tre911 wrote:
Ringo10 wrote:
Stanojko wrote:Hajde, hajde, ne sikiraj se... Niko vas ne uzima za ozbiljno. Preko vas nama ameri salju poruku, vi ste samo kurac na biciklu... :)
Cijelu ovu histeriju su pokrenuli vaši političari.
I kao po špagi optužuju RH za to. Idioti svjetske klase no zanimljivo je čak i u trenutku kada se obrašavaju na njegovog ministra obrane milanović liže guzicu srbimna sve u 16.
Nisam vidio, šta je to rekao Milanović.

Jer cijela ta pizdarija i dizanje tenzija od Vučića i njegovih lakrdijaša me do sada nije previše zanimala.
Pa pogledaj mu nastup u SNVu pa će ti biti jasno, debilčina laprda o ustaškoj vladi i potrebi za ćirilicom u Vukovaru  dok dačić i kompanija seru po kotromanoviću.
Ona frka sa ćirilicom nama zaista nije bila potrebna i to je čisto naliejvanje vode na velikosrpski mlin i to hrvatski radikalni nacionalisti nisu sposobni uvidjeti.

A Milanović kreten bio i ostao. ALi nije gori od Mesića.
Gle ljudi imaju dostojanstvo i teško je kada se po njemu piša i sere kao što je to milanović sa pupavcem radio i to naročito u vukovaru. Što se tiče mesića tu vražju veleizdajničku spodobu ne treba ni spominjati nego što prije na optuženičku klupu poslati a ako je zoky sa njim u talu isto i za njega važi kao i za sve veleizdajnike ma o kome se radilo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 10/1/2016, 15:26

Hvala Bogu (za sada) da je KGK dosla na mjesto predsjednice. Region krepao u roku odmah. Nema vise. Mrtav. Idemo dalje.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2016, 15:29

abraham wrote:Hvala Bogu (za sada) da je KGK dosla na mjesto predsjednice. Region krepao u roku odmah. Nema vise. Mrtav. Idemo dalje.
I to je prošlo na jedvite jade. Ispiranje mozga je prašilo sve u 16 i pravo je čudo da se uspjelo skloniti yusipovića i dovesti KGK.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/1/2016, 15:29

abraham wrote:Hvala Bogu (za sada) da je KGK dosla na mjesto predsjednice. Region krepao u roku odmah. Nema vise. Mrtav. Idemo dalje.
Region je krepao sa prvim balvanima u ljeto 1990 godine. Sve ostalo su budalaštine.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2016, 15:32

Ringo10 wrote:
Region je krepao sa prvim balvanima u ljeto 1990 godine. Sve ostalo su budalaštine.
Nisu, čak što više, trebao si samo pratiti što pusićka i milanović i josipović govore, kamo idu, s kime se svađaju, koga štite....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 10/1/2016, 15:34

Region je i te kako bio aktualan prije samo godinu dana. Josipovic, Pusic i Milanovic su vec bili na pragu da dobiju prijavu boravka u BG. Osim toga se sjetim Jovica i slicnih. Jedna promjena i cijelo sranje se urusi. Zuvijek, nadam se.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 10/1/2016, 15:35

Pogledao sam samo minutu nedjeljom udba. Pita celavi lignju, oce li se promjenom vlade vratiti sovinizam. Poserem ti se u pol usta , govno celavo.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2016, 15:41

Ja odavno prestao gledati, želudac ima kriterije koje je teško zajebati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/1/2016, 15:43

abraham wrote:Pogledao sam samo minutu nedjeljom udba. Pita celavi lignju, oce li se promjenom vlade vratiti sovinizam. Poserem ti se u pol usta , govno celavo.
Šta vam je taj region.

Ako je riječ o normalnoj međudržavnoj i ekonomskoj suradnji to onda nema veze sa nekakvim regionima.

Ako je riječ o obnovi pokojne Jugovine, onda se uzbuđujete bez veze. Jugoslaviju se više ne može napraviti sve kad bi se i htjelo, bivše članice su evoluirale u razčličitim smjerovima do nepovrata. Ne postoji više ni jedan jedini element koji bi mogao biti integrativni faktor.

Možda bi to moglo ogromnom i brutalnom međunarodnom vojnom silom ali i to bi bilo kratkog vijeka.

Hrvati sa svoje strane prave tu famu o Jugoslaviji bez ikakve veze. Hrvatskoj je danas problem ekonomsko nazadovanje i demografska katastrofa a ne nekakve fantomske Jugoslavije, nepostojeće UDBe, i ostale praistorijske trice i kučine koje stalno prizivate bez veze i smisla. Prošlo je 26 godina od raspada SFRJ ne znam za koji krasni više mantrate o obnovi Jugovine.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/1/2016, 15:45

pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/1/2016, 15:50

michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....
E to su sve sklupa marginalne stvari koliko god to nekome bolo oči.

I to je posljedica abolicija koje su se donosie pod pritiskom međunarodne zajednice još devedesetih. I prije Lignje i prije Milanovića koilko se sjećam.

Srbi su danas u Hrvatskoj gomila staraca, prosjek godina 60. I sad da se ja tu živciram što neka starudija meni kaže ustašo popuši. Mogu se samo smijati.

Previše se vi palite na jihove gluposti.Njih u Hrvatskoj praktično skoro nema a uskoro ih neće biti ni fizički, a šta se zbiva u Srbiji to je njihova stvar.

Dopuštati da nas lože ovakvim histerijama i provokacijama je glupost. To ne trebamo sebi dopuštati.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/1/2016, 15:52

nikad nije bio problem u konceptu okupljanja južnoslavenskih naroda, koji god bili u pitanju, problem je bio u stremljenju jednog od tih naroda da nametne svoju volju drugim narodima sa posebnim naglaskom na nasilno širenje i zauzimanje prostora. nije velikosrpska garnitura u srbiji s početka deedesetih došla na ideju da zauzme polovicu hrvatske i skoro cijelu bosnu i veći dio hercegovine. ta ideja egzistira puno duže neg što su se slobo i ekipa u mudima komešali, puno prije neg što su ištrcani....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2016, 15:53

Ringo10 wrote:
michaellcmacha wrote:pa hoće vratiti će s, slijedom onog što sam ti sinoć napisao, kritična točka će se preći onog trenutka kad počnu izlaziti na vidjelo razmjeri i činjenja i nečinjenja u stjecaju sa ciljem slabljenja pozicije hrvatske kao države.... odite samo na dnevno i pogledajte tekst u svezi četnika koji je bio pripadnik šiltova, i rasprave koja se vodila ispod teksta i sve će vam biti jasno... šico ne samo da je punopravan građanin u rh, nego je čak i honoriran od strane ove države (čitaj pročejena koji su se dočepali vlasti) a ratni drug MB se otvoreno javlja iz topuskog i poziva sve ustaše da mu popuše kurac.... radi se o ljudima koji su u glinskom kraju počinili cijeli niz neviđenih zločina nad hrvatskim civilima (joševica i dr. mjesta)... međutim ne radi se tu o nekim posebno hrabrim ljudima nego o sustavu koji ih doslovno štiti, umjesto da ih kazneno goni za užasne zločine....

I to je posljedica abolicija koje su se donosie pod pritiskom međunarodne zajednice još devedesetih. I prije Lignje i prije Milanovića koilko se sjećam.

Srbi su danas u Hrvatskoj gomila staraca, prosjek godina 60. I sad da se ja tu živciram što neka starudija meni kaže ustašo popuši. Mogu se samo smijati.

Previše se vi palite na jihove gluposti.Njih u Hrvatskoj praktično skoro nema a uskoro ih neće biti ni fizički, a šta se zbiva u Srbiji to je njihova stvar.

Dopuštati da nas lože ovakvim histerijama i provokacijama je glupost. To ne trebamo sebi dopuštati.
Pa nema ih u postotku ni blizu kao što ih je bilo u RH vladi i politici općenito odakle su radili i još uvijek rade silna sranja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/1/2016, 15:56

Ringo10 wrote:

Da ti nešto objasnim jer vidim da si neuk : oni se vežu na tu RS odakle četnjikuju ovamo .....kad im raspalim po toj BL granatama iz udaljenosti pa kad bude rokalo po gradu neselektivna paljba .....bit će AJ ĆAO :

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/1/2016, 15:58

aj ne laprdaj, nema nikakve abolicije, radi se o zločinima koji ne zastarijevaju.... i ne postoji niti jedan razlog za isključenje protupravnosti... oni jednostavno moraju odgovarati za svoja nedjela, inače se spirala zla ne može zaustaviti... tupsone onaj tko je 4 dana mrcvario, silovao i na kraju ubio moju tetu (33), a potom ju zakopao u đubar iza štale za to nedjelo mora odgovarati, Šico i MB, za pokolj u joševici moraju odgovarati, a sad ako to tebi nije jasno, ili pak nebitno to je tvoj problem... nedjela koja uključuju masakriranje, silovanje i masovna ubijanja niti mogu niti smiju biti oproštena, a pogotovo zaboravljena....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/1/2016, 16:00

RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:

Da ti nešto objasnim jer vidim da si neuk : oni se vežu na tu RS odakle četnjikuju ovamo .....kad im raspalim po toj BL granatama iz udaljenosti pa kad bude rokalo po gradu neselektivna paljba .....bit će AJ ĆAO :

Dobro, dobro, smiri se malo, ta si se upalio ko kutnjak.

Neće niko ništa ispaliti, posebno bez dopuštenja velikih gazda.

Iako nije isključeno da se može zakuhati ako gazda pogubi konce. A to bi onda bio kaos posebno u BiH gdje se ne bi znalo ko koga mlati.

Skuliraj malo.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/1/2016, 16:01

michaellcmacha wrote:aj ne laprdaj, nema nikakve abolicije, radi se o zločinima koji ne zastarijevaju.... i ne postoji niti jedan razlog za isključenje protupravnosti... oni jednostavno moraju odgovarati za svoja nedjela, inače se spirala zla ne može zaustaviti... tupsone onaj tko je 4 dana mrcvario, silovao i na kraju ubio moju tetu (33), a potom ju zakopao u đubar iza štale za to nedjelo mora odgovarati, Šico i MB, za pokolj u joševici moraju odgovarati, a sad ako to tebi nije jasno, ili pak nebitno to je tvoj problem... nedjela koja uključuju masakriranje, silovanje i masovna ubijanja niti mogu niti smiju biti oproštena, a pogotovo zaboravljena....
SIPA ih masovno hvata po Bosni.

Krenila akcija.

Ja sam ti naslejdnica NDHa jel ?

E PA NEKA SAM TI.

Uhapšeni su Ljuban Babić (53), Ranko Balaban (56), Rajko Karlica (47), Mirko Odžić (55) i Milenko Brčin (52), saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Ove aktivnosti provode se u okviru predmeta u kojem Tužilaštvo BiH vodi istragu o ratnim zločinima počinjenim na ovom području nad žrtvama bošnjačke nacionalnosti tokom 1992. godine.

http://mondo.ba/a619575/Info/BiH/Hapsenja-zbog-ratnih-zlocina-u-Novom-Gradu.html
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/1/2016, 16:02

michaellcmacha wrote:aj ne laprdaj, nema nikakve abolicije, radi se o zločinima koji ne zastarijevaju.... i ne postoji niti jedan razlog za isključenje protupravnosti... oni jednostavno moraju odgovarati za svoja nedjela, inače se spirala zla ne može zaustaviti... tupsone onaj tko je 4 dana mrcvario, silovao i na kraju ubio moju tetu (33), a potom ju zakopao u đubar iza štale za to nedjelo mora odgovarati, Šico i MB, za pokolj u joševici moraju odgovarati, a sad ako to tebi nije jasno, ili pak nebitno to je tvoj problem... nedjela koja uključuju masakriranje, silovanje i masovna ubijanja niti mogu niti smiju biti oproštena, a pogotovo zaboravljena....
Pa dobro, onda je to problem hrvatskog pravosuđa. ALi to nije od jučer, taj rat je bio prije 20 - 25 godina. Imali ste i HDZ vlade pa ništa nisu uradile.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/1/2016, 16:05

Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:

Dobro, dobro, smiri se malo, ta si se upalio ko kutnjak.

Neće niko ništa ispaliti, posebno bez dopuštenja velikih gazda.

Iako nije isključeno da se može zakuhati ako gazda pogubi konce. A to bi onda bio kaos posebno u BiH gdje se ne bi znalo ko koga mlati.

Skuliraj malo.
NE DOLAZI U OBZIR.

NA KOLJENIMA CU IH PRISILIT DA MI SE DUBOKO IZVINE.

IL ĆU IH SVE PROTJERAT U SMRDIJU.

KRAJ PRICE.

GOVNA SVETOSAVSKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/1/2016, 16:05

RayMabus wrote:
SIPA ih masovno hvata po Bosni.

Krenila akcija.

Ja sam ti naslejdnica NDHa jel ?

E PA NEKA SAM TI.

Uhapšeni su Ljuban Babić (53), Ranko Balaban (56), Rajko Karlica (47), Mirko Odžić (55) i Milenko Brčin (52), saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Ove aktivnosti provode se u okviru predmeta u kojem Tužilaštvo BiH vodi istragu o ratnim zločinima počinjenim na ovom području nad žrtvama bošnjačke nacionalnosti tokom 1992. godine.

http://mondo.ba/a619575/Info/BiH/Hapsenja-zbog-ratnih-zlocina-u-Novom-Gradu.html
Zaboli me kita za ove. A šta je sa krivcima za zločine protiv civila i zarobljenika hrvatske nacionalnosti. Svi hodaju slobodni ili su abolirani od bilo kakve krivnje. Šta ćemo za to. Ili vi sad u svom trenutnom nadahnuću smatrate da to nije uopće bitno. Muslimansko cvijeće i tome slično.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top