Ne boj se bre Django
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ne boj se bre Django
ma, to vučić glumi autoritet..zamajava svoje, njih jedino i možeepikur37 wrote:maggie13 wrote:Sad će džani provocirat odojkom za novu godinu..pričekajmo samo da ode u shopping.epikur37 wrote:Možda je ovo prilika da se jednom zauvijek obračunamo, Srbi opet provociraju al dolaze rakete :)
Mi ćemo uzvratit fritulama za poklade...
bratstvo i jedinstvo pod bojevim glavama :)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Naravno da cu ih naoružat.Ringo10 wrote:E pa izvoli ti naoružavaj muslimane pa se onda nemoj čuditi kad se budeš s njima mlatio oko Dubrovnika i Neuma.RayMabus wrote:Vi kontinetalci baš nikakvog kurza ne kužite.danni1 wrote:ray....daj se uozbilji.RayMabus wrote:Ja vjerujem da se njima tresu gaće od toga da zapucaju na neku clanicu NATOa pa da svi onda krenu na njih.
Da Srbi zapucaju na nas mi bi dobili packu od NATO da ne provociramo i da se lijepo sa srbima dogovorimo.
Druga stvar je pak što su Srbi pičke pa nemaju muda zapucati i zapravo nisu prijetnja nikome.
Da Cetalji ispale iti jedan metak u pravcu istocne SLavonije muslimani u Bosni bi dobili teško naoružanje da ih sve tamo pociste.
Ako ćete vi iz Hrvatske ponovo u savezništvo s njima onda nemojte majke vam preko naših leđa.
Hrvatima iz BiH koridor za treće zemlje a vi se sa muslimanima jebite kako hoćete.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Naravno da cu ih naoružat.Ringo10 wrote:E pa izvoli ti naoružavaj muslimane pa se onda nemoj čuditi kad se budeš s njima mlatio oko Dubrovnika i Neuma.RayMabus wrote:Vi kontinetalci baš nikakvog kurza ne kužite.danni1 wrote:ray....daj se uozbilji.RayMabus wrote:Ja vjerujem da se njima tresu gaće od toga da zapucaju na neku clanicu NATOa pa da svi onda krenu na njih.
Da Srbi zapucaju na nas mi bi dobili packu od NATO da ne provociramo i da se lijepo sa srbima dogovorimo.
Druga stvar je pak što su Srbi pičke pa nemaju muda zapucati i zapravo nisu prijetnja nikome.
Da Cetalji ispale iti jedan metak u pravcu istocne SLavonije muslimani u Bosni bi dobili teško naoružanje da ih sve tamo pociste.
Ako ćete vi iz Hrvatske ponovo u savezništvo s njima onda nemojte majke vam preko naših leđa.
Hrvatima iz BiH koridor za treće zemlje a vi se sa muslimanima jebite kako hoćete.
Ako vi uđete u savez s vehabijama, HercegBosna ulazi u savez sa Srbima, nastaje Herceg_srpska koja se pripaja Srbiji...štaš onda?
S400 na kupreškoj visoravni e!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
BMK za HB. Ovi iz Bihaca ima da preoraju celu RS.
2014-04-11
RayMabus wrote:BMK za HB.
E a znam, al zato kad se poveže Mostar i Banja Luka i Beograd i Moskva...braco, to je nesalomljivo.
Vi i vehabije nemate šansu.
2015-08-06
Epikur aj prošetaj. Nemaš pojma o vojnim stvarima.
Prvo Dubrovnik je teritorij NATOa. Dakle nekakvi muslimani kuaz palac to kad bi napali odma ide bubanje.
Neum : moraš proc kroz hr teritorijalne vode , hr ima pravo inspekcije broda a vojni brodovi moraju oružje usmjerit u pod tj ne prema obali.
Ispaljivanje iti jednog metka na državu u kojoj ja živim tice se i mene.
SAD ISPALI.
Prvo Dubrovnik je teritorij NATOa. Dakle nekakvi muslimani kuaz palac to kad bi napali odma ide bubanje.
Neum : moraš proc kroz hr teritorijalne vode , hr ima pravo inspekcije broda a vojni brodovi moraju oružje usmjerit u pod tj ne prema obali.
Ispaljivanje iti jednog metka na državu u kojoj ja živim tice se i mene.
SAD ISPALI.
2014-04-11
JA stvarno ne vidim ko bi one nase u Srednjoj Bosni i u Her4cegovini mogao natjerati na savey sa islamofasistima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Naravno da cu ih naoružat.Ringo10 wrote:E pa izvoli ti naoružavaj muslimane pa se onda nemoj čuditi kad se budeš s njima mlatio oko Dubrovnika i Neuma.RayMabus wrote:Vi kontinetalci baš nikakvog kurza ne kužite.danni1 wrote:ray....daj se uozbilji.RayMabus wrote:Ja vjerujem da se njima tresu gaće od toga da zapucaju na neku clanicu NATOa pa da svi onda krenu na njih.
Ako vi uđete u savez s vehabijama, HercegBosna ulazi u savez sa Srbima, nastaje Herceg_srpska koja se pripaja Srbiji...štaš onda?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:JA stvarno ne vidim ko bi one nase u Srednjoj Bosni i u Her4cegovini mogao natjerati na savey sa islamofasistima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Naravno da cu ih naoružat.Ringo10 wrote:E pa izvoli ti naoružavaj muslimane pa se onda nemoj čuditi kad se budeš s njima mlatio oko Dubrovnika i Neuma.RayMabus wrote:Vi kontinetalci baš nikakvog kurza ne kužite.danni1 wrote:ray....daj se uozbilji.RayMabus wrote:Ja vjerujem da se njima tresu gaće od toga da zapucaju na neku clanicu NATOa pa da svi onda krenu na njih.
Dođe Karamarko kao onda Mesić i kaže im da su oni najjači Hrvati i da su najvjerniji domovini...oni padnu u trans i rade što im se kaže iz zegeja...
U konačnici, nitko im nije kriv što su ispušili HB i što se sad koprcaju pod muslimanima....na sve su to lijepo pristali, sve što je došlo odozgo su bez čitanja potpisali i to je to. Hrvatski u BiH su poraženi i razbijeni...tu nema povratka.
Zato je moj savjet već neko vrijeme a posebno mlađima, iseliti.
Last edited by epikur37 on 8/1/2016, 20:22; edited 1 time in total
2015-08-06
Lijepo je to sve ali ne kurčite se previše.RayMabus wrote:Pa ce opet bit kmecanja.
Sjećam se kad su seSrbi kurčili pa popušili. Koliko god se vi kurčili, činjenica je da niste ratovali sa Srbijom kao državom. Bolje je susjedstvo bez rata pa makar i režali jedn na druge od jednog takvog rata.
2015-09-24
Pa ni ne baziram se na Hrvate u BiH. Vidiš da spominjem ove iz BIhaca.
SAMO ORI ...PRAVAC SJEVER SJEVERO ISTOK.
SAMO ORI ...PRAVAC SJEVER SJEVERO ISTOK.
2014-04-11
Naravno .....samo ako malo bolje pogledaš to je : ako oni ispale išta na nas.Ringo10 wrote:Lijepo je to sve ali ne kurčite se previše.RayMabus wrote:Pa ce opet bit kmecanja.
Sjećam se kad su seSrbi kurčili pa popušili. Koliko god se vi kurčili, činjenica je da niste ratovali sa Srbijom kao državom. Bolje je susjedstvo bez rata pa makar i režali jedn na druge od jednog takvog rata.
Nemam namjeru uopce ratovat.
Mogu jedino oni prvi pocet.
2014-04-11
Pa ako je tako, onda samo naprijed, ja tamo više nisam niti namjeravam biti. One 4 godine su mi više nego dosta pogoovo kad vidim rezultat svega toga.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:JA stvarno ne vidim ko bi one nase u Srednjoj Bosni i u Her4cegovini mogao natjerati na savey sa islamofasistima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Naravno da cu ih naoružat.Ringo10 wrote:E pa izvoli ti naoružavaj muslimane pa se onda nemoj čuditi kad se budeš s njima mlatio oko Dubrovnika i Neuma.RayMabus wrote:Vi kontinetalci baš nikakvog kurza ne kužite.danni1 wrote:ray....daj se uozbilji.RayMabus wrote:Ja vjerujem da se njima tresu gaće od toga da zapucaju na neku clanicu NATOa pa da svi onda krenu na njih.
Dođe Karamarko kao onda Mesić i kaže im da su oni najjači Hrvati i d su najvjerniji domovini...oni padnu u trans i rade što im se kaže i zegeja...
Ako naši budu opet išli u savez sa islamofašistima, onda neka ne kukaju na ono što ih snađe nakon toga.
2015-09-24
Nebi se vijorio, i ne, nisam srbin al znam da se nebi viorio, s obzirom da sam bio u lovu na izvjesnog ljubisu u to doba mogu ti reci da vecinu teritorija kojeg su srbi izgubili zadnjih dana rata je bilo unaprijed odredjeno i da su se na dosta mjesta muslimanske i hrvatske jedinice morale vracati nazad, Navescu ti samo jedan primjer, muslimansko selo, necu ga imenovat sa 110 t80 tenkova koji su ostali bez municije jer im nije dostavljena postrojeni u koloni se povlace prema dubini teritorija koje kontroliraju srbi, 32 VBR bez raketa se u koloni povlace prema dubini teritorije koju kontroliraju srbi, bez pucanja, svjedocio sam i zanimljvom mimoilasku zaostalih srpskih jedinica sa muslimanima, svako gleda na svoju stranu i prolaze na metar jedni od drugih, ne jedinice od 10 ljudi nego po mojoj procjeni svaka je brojala preko 500, 7 kilometara dalje od onog sela muslimani su usli preko jednog lanca brda koje je vec bilo dogovoreno kao mjesto razgranicenja, nekim cudom su se oni VBRovi odjednom napunili i poceli derat po njima, 42 mrtva, muslimani se vratili3 km nazad i svako djelovanje srba prestalo, sve te price o hrvatskom barjaku u banjaluci se mogu objesit macku o rep jer banjaluka nije bila u planu da bude osvojenaflumen wrote:e jbga sad...nisam htio o I sv. ratu...jasno da kad krenemo nema stajanja osim ako nam odozgo narede...tako je bilo i 95...da nije FT zabranio u Banja Luci bi se vijorio hrvatski barjak.RayMabus wrote:Baš i nije tocno da nismo pucali po Srbiji samo onda je to bila vojska hasburške monarhije
al ti se zato palis na njih ebateRayMabus wrote:Naravno .....samo ako malo bolje pogledaš to je : ako oni ispale išta na nas.Ringo10 wrote:Lijepo je to sve ali ne kurčite se previše.RayMabus wrote:Pa ce opet bit kmecanja.
Pa kad imaju dobru muziku.Leviathan2 wrote:al ti se zato palis na njih ebateRayMabus wrote:Naravno .....samo ako malo bolje pogledaš to je : ako oni ispale išta na nas.Ringo10 wrote:Lijepo je to sve ali ne kurčite se previše.RayMabus wrote:Pa ce opet bit kmecanja.
2014-04-11
Sve i da je HV zauzela Banja Luku, u njoj ne bi bilo Hrvatskog barjaka.Leviathan2 wrote:Nebi se vijorio, i ne, nisam srbin al znam da se nebi viorio, s obzirom da sam bio u lovu na izvjesnog ljubisu u to doba mogu ti reci da vecinu teritorija kojeg su srbi izgubili zadnjih dana rata je bilo unaprijed odredjeno i da su se na dosta mjesta muslimanske i hrvatske jedinice morale vracati nazad, Navescu ti samo jedan primjer, muslimansko selo, necu ga imenovat sa 110 t80 tenkova koji su ostali bez municije jer im nije dostavljena postrojeni u koloni se povlace prema dubini teritorija koje kontroliraju srbi, 32 VBR bez raketa se u koloni povlace prema dubini teritorije koju kontroliraju srbi, bez pucanja, svjedocio sam i zanimljvom mimoilasku zaostalih srpskih jedinica sa muslimanima, svako gleda na svoju stranu i prolaze na metar jedni od drugih, ne jedinice od 10 ljudi nego po mojoj procjeni svaka je brojala preko 500, 7 kilometara dalje od onog sela muslimani su usli preko jednog lanca brda koje je vec bilo dogovoreno kao mjesto razgranicenja, nekim cudom su se oni VBRovi odjednom napunili i poceli derat po njima, 42 mrtva, muslimani se vratili3 km nazad i svako djelovanje srba prestalo, sve te price o hrvatskom barjaku u banjaluci se mogu objesit macku o rep jer banjaluka nije bila u planu da bude osvojenaflumen wrote:e jbga sad...nisam htio o I sv. ratu...jasno da kad krenemo nema stajanja osim ako nam odozgo narede...tako je bilo i 95...da nije FT zabranio u Banja Luci bi se vijorio hrvatski barjak.RayMabus wrote:Baš i nije tocno da nismo pucali po Srbiji samo onda je to bila vojska hasburške monarhije
2015-09-24
al imaju i darezljive zenke, rci sto god hoces al nemos to poreciRayMabus wrote:Pa kad imaju dobru muziku.Leviathan2 wrote:al ti se zato palis na njih ebateRayMabus wrote:Naravno .....samo ako malo bolje pogledaš to je : ako oni ispale išta na nas.Ringo10 wrote:Lijepo je to sve ali ne kurčite se previše.RayMabus wrote:Pa ce opet bit kmecanja.
pricao sam tad sa koradeom, oni su znali dokle smiju ici, istina da su se malo bili zaletjeli na nekim djelovima bojista al poslije su slijedile jezikove juhe zapovjednicima, ista sema je sa bihacem, kad su srbi krenuli na bihac jedan moj clan plemena je bio s njima jer je imao nekih obveza u tom kraju, srbi su bili usli u bihac i trebalo ga je samo proglasiti zauzetim, ima cak i video snimak iz s korza iz bihaca, onda su cudom muslimani oslobodili bihac i srbi se vratili na prijasnje polozaje, poslije je alija usutkao durakovica da ga je durakoviceva pobjeda kostala 20 miliona marakaRingo10 wrote:Sve i da je HV zauzela Banja Luku, u njoj ne bi bilo Hrvatskog barjaka.Leviathan2 wrote:Nebi se vijorio, i ne, nisam srbin al znam da se nebi viorio, s obzirom da sam bio u lovu na izvjesnog ljubisu u to doba mogu ti reci da vecinu teritorija kojeg su srbi izgubili zadnjih dana rata je bilo unaprijed odredjeno i da su se na dosta mjesta muslimanske i hrvatske jedinice morale vracati nazad, Navescu ti samo jedan primjer, muslimansko selo, necu ga imenovat sa 110 t80 tenkova koji su ostali bez municije jer im nije dostavljena postrojeni u koloni se povlace prema dubini teritorija koje kontroliraju srbi, 32 VBR bez raketa se u koloni povlace prema dubini teritorije koju kontroliraju srbi, bez pucanja, svjedocio sam i zanimljvom mimoilasku zaostalih srpskih jedinica sa muslimanima, svako gleda na svoju stranu i prolaze na metar jedni od drugih, ne jedinice od 10 ljudi nego po mojoj procjeni svaka je brojala preko 500, 7 kilometara dalje od onog sela muslimani su usli preko jednog lanca brda koje je vec bilo dogovoreno kao mjesto razgranicenja, nekim cudom su se oni VBRovi odjednom napunili i poceli derat po njima, 42 mrtva, muslimani se vratili3 km nazad i svako djelovanje srba prestalo, sve te price o hrvatskom barjaku u banjaluci se mogu objesit macku o rep jer banjaluka nije bila u planu da bude osvojenaflumen wrote:e jbga sad...nisam htio o I sv. ratu...jasno da kad krenemo nema stajanja osim ako nam odozgo narede...tako je bilo i 95...da nije FT zabranio u Banja Luci bi se vijorio hrvatski barjak.RayMabus wrote:Baš i nije tocno da nismo pucali po Srbiji samo onda je to bila vojska hasburške monarhije