ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna - Page 5 Empty Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna

Post by marcellus 8/1/2016, 16:07

jastreb wrote:
marcellus wrote:realna satnica za taj posao bi trebala biti duplo veća.
Točno,ali ne zbog težine posla,već zbog toga što nećeš čistiti snijeg 10 sati na dan,niti će to trajati duže od 2-3 dana.

No u tom slučaju trebalo se dogovoriti za dnevnicu.

200 Kn za tih par sati bilo bi OK.

da, baš zato kaj je to privremeni posal po satu, a ne stalni, inače je 20 kuna okej samo onda od osam sati bi efektivno lopatal dva ili tri... jer ne mreš ti lopatat osam sati dnevno, kičma otpada... ak nisi baš profi fizikaner, kičmatrans d.o.o.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna - Page 5 Empty Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna

Post by Guest 8/1/2016, 16:11

veber wrote:
Eva wrote:
veber wrote:
Eva wrote:
veber wrote:Za tebe, 30.
Po kubiku ;):
Po lopati. Btw, ja sam joj managerica od prije 15 minuta.
Moze.
Lopata mi je od kubikipo.
Ne, ne, mi kao i dimnjačar koji nikam ne ide bez svoje kefe i kugli, tak ni mi nikam bez svoje lopatice za torte.
Bum ja s tetom dogovorio, sindikat nam ne treba.
Ne buš kad  ju ja zastupam. Dakle, di smo stali. Eh, da plaćaš taxi od njenog stana do tvojih sniježnih padina i natrag, kao i welness vikend u Opatiji da se oporavi od lopatanja, uz 3 masaže cijelog tijela.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 16:20

Jučer sam taj snijeg bacao 3 sata samo u svojem dvorištu i ispred kuće. Poslije sam proizvodio toplinu. :^0

S obzirom kako se ništa ne radi i zima je pa nema voća, povrća i postalog, čišćenje snijega odlično došlo da leđa dođu na svoje. Još je bio mokar tako da itekako se naradiš. U 3 sata ako sam 10 minuta stao i udahnuo, svaka čast.

Iživio sam bacajući ga mater mu jebem, a predivan san što sam tek imao kad sam se jutros odlično probudio... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Brain32 wrote:
veber wrote:
Brain32 wrote:
marcellus wrote:20 kuna je malo.
U današnje vrijeme je prije 15-ak godina kad sam ja takve stvari radio za 20-25kn si žonglirao s ormarima dok istovremeno sređuješ excel tablicu i javljaš se na telefon...
Kurac je malo.
Kod mene zene rade za mizeriju. Tri soma plus prijevoz.
OK nije tezak posao, ali burke, za tu sicu se budit?
Fora kod SS-a da nema doprinosa i poreza, poslodavac plaća samo SS proviziju pa ti vidi...naravno da nema ni staža ni kurca...
Naravno to se MASOVNO iskorištava pa danas prosječni 30-godišnjak ima onak godinu i pol staža, to kaj dela od srednje kog boli kurac kad mu ćaća nije ustranci...
to je meni tako, živio SS, pa posli toga rad na crno, :D

a staž ti realno i netreba, mirovinski fondovi će prdnuti u čabar... točno to, u RH barem ovi mlađi, imaju ekipa čiji je čača u partiji , a takve i ne planiram hraniti
Guest
Guest

Back to top Go down

Fénix wrote:Jučer sam taj snijeg bacao 3 sata samo u svojem dvorištu i ispred kuće. Poslije sam proizvodio toplinu. :^0

S obzirom kako se ništa ne radi i zima je pa nema voća, povrća i postalog, čišćenje snijega odlično došlo da leđa dođu na svoje. Još je bio mokar tako da itekako se naradiš. U 3 sata ako sam 10 minuta stao i udahnuo, svaka čast.

Iživio sam bacajući ga mater mu jebem, a predivan san što sam tek imao kad sam se jutros odlično probudio... :D

pa dobro dođe to , kao trening, ako inače si uredski tip, onda taj snijeg dobro dođe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 16:23

Brain32 wrote:
veber wrote:
Brain32 wrote:
marcellus wrote:20 kuna je malo.
U današnje vrijeme je prije 15-ak godina kad sam ja takve stvari radio za 20-25kn si žonglirao s ormarima dok istovremeno sređuješ excel tablicu i javljaš se na telefon...
Kurac je malo.
Kod mene zene rade za mizeriju. Tri soma plus prijevoz.
OK nije tezak posao, ali burke, za tu sicu se budit?
Fora kod SS-a da nema doprinosa i poreza, poslodavac plaća samo SS proviziju pa ti vidi...naravno da nema ni staža ni kurca...
Naravno to se MASOVNO iskorištava pa danas prosječni 30-godišnjak ima onak godinu i pol staža, to kaj dela od srednje kog boli kurac kad mu ćaća nije ustranci...
Znam.
Debelo to koristim u sezoni.
Placas doprinose nko mizerija u odnosu na radnika.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 16:25

Eva wrote:
veber wrote:
Eva wrote:
veber wrote:
Eva wrote:
Po kubiku ;):
Po lopati. Btw, ja sam joj managerica od prije 15 minuta.
Moze.
Lopata mi je od kubikipo.
Ne, ne, mi kao i dimnjačar koji nikam ne ide bez svoje kefe i kugli, tak ni mi nikam bez svoje lopatice za torte.
Bum ja s tetom dogovorio, sindikat nam ne treba.
Ne buš kad  ju ja zastupam. Dakle, di smo stali. Eh, da plaćaš taxi od njenog stana do tvojih sniježnih padina i natrag, kao i welness vikend u Opatiji da se oporavi od lopatanja, uz 3 masaže cijelog tijela.
Masaza moze.
Ostalo ne.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vili40 8/1/2016, 16:29

20 kuna puno ili malo?Malo je ali onako iskreno što očekivati od prosječnog studenta koji nije vičan fizičkom radu?Da lopata 2 sata onak kak spada sutradan bi dobio upalu mišića.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 16:29

Neoliberalni portugalac wrote:
Fénix wrote:Jučer sam taj snijeg bacao 3 sata samo u svojem dvorištu i ispred kuće. Poslije sam proizvodio toplinu. :^0

pa dobro dođe to , kao trening, ako inače si uredski tip, onda taj snijeg dobro dođe
Cijeli život nešto radim i čačkam, pola dana bih igrao nogomet, trčao i svašta nešto okolo kuće kad se gradilo i obnavljalo nakon rata, a nisam imao ni 14 godina. Meni to trening i gušt a mnogima muka. Drugi bi mi rekli da nisam normalan koliko mogu udarati na nekakvoj šljaki kao nekakav stroj, ali opet... Važno je znati kad treba stati i ne pretjerivati u ničemu. Zadnjih 3 godine nemaš što raditi, nogomet se više ne igra kao prije a sama teretana 6 dana u tjednu mi nije dovoljna. Sad kad razmislim, trebao sam ići na MMA i te pizdarije, oni imaju odlične treninge koji te gaze i trgaju.

Na fakultetu kad sam radio za njih nekakva preseljavanja stvari i opreme sam za 7 dana po smiješnih 8 sati zaradio lagano preko 2000 kn. Satnica bi bila 40 kn pa ti vidi. Mnogi su mi govorili da malo usporimo i stanemo, a meni to zabušavanje u psihi nekad znalo biti ko pušaču kad ne može zapaliti. :^0 No dobro, za više novca se može malo biti i na hlađenju. :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 16:35

vili40 wrote:20 kuna puno ili malo?Malo je ali onako iskreno što očekivati od prosječnog studenta koji nije vičan fizičkom radu?Da lopata 2 sata onak kak spada sutradan bi dobio upalu mišića.
Vecina forumasa je vicnija tipkovnici nego bilo kojem radu.
Da dodu kod mene, dusu bi ispustili prvi dan.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Trinity 8/1/2016, 16:35

Po kubiku ;):
Po satu ! Daj ruku !
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 8/1/2016, 16:37

Eto...ovi starci ne znaju šta propuštaju, oni bi se igrali s djecom...cccc...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 8/1/2016, 16:38

Ponuda na SS:

Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna - Page 5 Snijeg10
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 16:38

Trinity wrote:
Po kubiku ;):
Po satu ! Daj ruku !
Kubiku.
Masaza gratis.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Trinity 8/1/2016, 16:39

Ništa od dogovora. :|
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 16:40

Zbog masaze?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 16:41

deda na aparatima wrote:
michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:kakva glupost ograničavati i uvjetovati da se za navedeni posao mogu prijaviti samo studenti... radi se o javnom poslu za koji nije potrebna nikakva posebna kvalifikacija, niti postoji poseban razlog zašto bi za takav javni posao poseban prioritet mogli ili trebali imati prioritet studenti... jebeš logiku kojom se rukovodi komunjarski birokrat... još je trebao postaviti uvjet da poslovodni kadar na terenu se isključivo može birati između kandidata sa filozofskog da se poso uistinu i odradi...

stvar je u porezu, sićam se svojih studentskih ugovora, porez nekoliko %.

kada ide zaposliti ostale ljude, tipa ugovor na djelo, mislim da tipa 20kuna daje osobi koja obavi posao, a 20kuna ide državi u obliku poreza :D

inače, nije trebao nikoga zvati, ima sigurno u holdinu par stotina ljudi koji nerade kurca a sjede po kancelarijama..

u privatnim firmama, da imaš ljude u praznom hodu(samo tamo je prazni hod non stop) bi ih diglo a ne plaćalo druge radnike.
pa zar nije poanta da se i porez naplati....;)

a neman pojma, mislim da većina toga poreza što bi platio grad ZG, ide u prorčaun države, a onda bi to bio bandiću trošak.. itd.

Evo veber je manager svoje tvornice.. i sada zamisli ono, zbog stanja sa narudžbama, imaju manji obujam posla, a zapao snijeg. -sigurno će pozvati radnike i ostale da "ajte vi počistite snijeg dok nema posla u pogonu".

U holdingu ima možda koja tisuća i više zaposlenih koji nerade kurca.. znam da u državnim/lokalnim sustavima je tako, postoji 20% ljudi koji su doslovno dovedeni na plaću nerade ništa.. ja bih rekao pročelnicima svojih ureda, da "mobiliziraju" viškove, iako mislim da se tu krše zakoni.. jer ljudi na državnoj sisi su zaštićeni raznim zakonima, mislim da ga i nesmiješ poslati na ovako nešto

što ako se veberu radnica posklizne i slomi ruku?
a čišćenje je izvodila bez adekvatne zaštitne opreme
Kao svaki dobri prosvjeceni robovlasnik,reci ce da je ruku slomila na pauzi,pa on za to nije odgovoran.. :clown ne do bog da jos mora platiti zdravstveno osiguranje..Pa i meni je lajao Pičke platiti,a kad sam ih nasao,odbio je platiti troskove...eben igrac taj Weber.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 8/1/2016, 16:42

Zbog sata.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 8/1/2016, 16:43

veber wrote:
vili40 wrote:20 kuna puno ili malo?Malo je ali onako iskreno što očekivati od prosječnog studenta koji nije vičan fizičkom radu?Da lopata 2 sata onak kak spada sutradan bi dobio upalu mišića.
Vecina forumasa je vicnija tipkovnici nego bilo kojem radu.
Da dodu kod mene, dusu bi ispustili prvi dan.
I sam moram ponekad angažirati radnike na dva tri dana pa znam kako bi to sa studentima išlo.A dobro,nije im zamjeriti,nisu nikada ništa vrlo radili,sjede,uče a u slobodno vrijeme po kafićima...Inače za očekivati bi bilo,taj je mlad pa može raditi ali to definitivno nije tako.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by L'âme 8/1/2016, 16:44

Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 16:45

Studenti studiraju da bi radili fizičke poslove, cijena rada u uredu je 16 kn, pa se isplati.
Dok oni sa završenom osnovnom ili srednjom školom ostaju nezaposleni.

Student nakon što završi fakultet stekao je radno iskustvo istovara i utovara kamijona na ruke te je spreman za burzu rada.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics