Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
može,lopatat ću 8 sati ali studentski,preokrenem tri lopate pa deset minuta pričam sam sa sobom ili gledam aute koji prolaze.Znam ja dobro kako to ide,nađem si radnike i jedan radi sto na sat a drugi čim okrenem glavu zabušava.deda na aparatima wrote:160 kuna samo ako ćeš lopatati 8 sati, inače manjevili40 wrote:da mi netko ponudi 160 kuna da mu odlopatam dvorište a da sam taj dan bez obaveza,pristao bih odmah.maggie13 wrote:znas da sam ja uvijek ozbiljna 8-)vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
kljucna je fraza'da sam slobodan' :Dvili40 wrote:da mi netko ponudi 160 kuna da mu odlopatam dvorište a da sam taj dan bez obaveza,pristao bih odmah.maggie13 wrote:znas da sam ja uvijek ozbiljna 8-)vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
2014-04-12
u redu,nedostaje nesvrseni..vjecni nesvrseni student..:Pdeda na aparatima wrote:danas moraš biti vječni student, mislim da je stručni naziv "cjeloživotno učenje"maggie13 wrote:ionako je ovdje barem polovica vjecnih studenata..:D
2014-04-12
to je zato jer ti se pisa dize na decke,pa njima placas a ne nekome za ciscenje snijegaveber wrote:Daj ne kenjkaj.marcellus wrote:realna satnica za taj posao bi trebala biti duplo veća.
Kod mene zene imaju 20, a inzinjer 50. To je realnost. Za ciscenje snijega ne bi platio vise od 7kn.
marcellus je u pruvu,prije 20 godina ciscenje snijega preko SC-a je bilo 20 kuna sat
ti mora da si jako niskog rasta,onako ograniceni kepec kompleksas
tajna- Posts : 38
2016-01-08
vili40 wrote:
može,lopatat ću 8 sati ali studentski,preokrenem tri lopate pa deset minuta pričam sam sa sobom ili gledam aute koji prolaze.Znam ja dobro kako to ide,nađem si radnike i jedan radi sto na sat a drugi čim okrenem glavu zabušava.
manualne radnike je lako motivirati bonusom po odrađenoj normi
Guest- Guest
Pa je ali ipak...SSS i nije neka kvalifikacija koja osigurava veću zaradu.marcellus wrote:20 kuna je malo.
danni1-
2014-04-16
veber wrote:Nagovaram ju da dode kod mene delat, a ona nece pa nece.vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
kolko bi ovoj studentici platil da ti čisti sneg?
marc, drži se pravila foruma
Trinity
a u kurac to bi i mi na klerofašističkom katolibanskom portalu dnevno objavili.
Last edited by marcellus on 8/1/2016, 17:21; edited 1 time in total
njemu se dize na decke izgleda,a jos je i "kepec" izgleda,hahhahabogomdani wrote:hehehehehe..Weber bi u Svabiji,sto sjedio u bajboku,jer bi do ludila raspizdijo sutkinju,a ostalo,placao bi u nivou desetaka tisca Ojra za grijehe u poslovanju i iskoristavanju radnikadeda na aparatima wrote:bogomdani wrote:
Kao svaki dobri prosvjeceni robovlasnik,reci ce da je ruku slomila na pauzi,pa on za to nije odgovoran.. ne do bog da jos mora platiti zdravstveno osiguranje..Pa i meni je lajao Pičke platiti,a kad sam ih nasao,odbio je platiti troskove...eben igrac taj Weber..
evo ti si u Njemačkoj, u toj kapitalističkoj zemlji propisi za siguran rad su tako strogi da bi veber završio u zatvoru
nema čišćenja snijega bez odgovarajuće zaštitne opreme
jer zašto bi neki privatnik svoje eksternalije prebacijo da budu trošak države, u ovom slučaju ozljeda radnika
da uštedi njemu će radnici raditi bez minimalnih uvjeta, a troškove ozljede neka pokriva država
može kod nas jer smo se mi obranili od neoliberalnog kapitalizma, naš socijalizam to dopušta
u neoliberalnoj njemačkoj ne može
2016-01-08
ma on bi njoj platio da je upozna sa bratom,on ti je mali kepec kompleksas,orijentiran prema zapadumarcellus wrote:veber wrote:Nagovaram ju da dode kod mene delat, a ona nece pa nece.vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
2016-01-08
za mjesečnu plaću od 3500kn satnica je 18kn, netto, a većina ih radi za tako neki iznosdanni1 wrote:Pa je ali ipak...SSS i nije neka kvalifikacija koja osigurava veću zaradu.marcellus wrote:20 kuna je malo.
20kn je onda iznad prosjeka
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nikaj.marcellus wrote:veber wrote:Nagovaram ju da dode kod mene delat, a ona nece pa nece.vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
Samo bi ju zagrijao poslije ciscenja.
2014-12-30
bu te"teta" kaznila,nemoj tako,hehehhehmarcellus wrote:ili cijelu ekipu
2016-01-08
jaka korist od takvih,vidiš tamo da se i autobus prevrnuomarcellus wrote:ili cijelu ekipu
vili40-
2015-08-02
Na slici se ne vide vulgarni dijelovi tijela, većina foruma i javnih medija ima pravilo da se ne smiju vidjeti bradavice ili genitalije, slično i facebook, na kojem žene koje su imale rak dijke mogu slobodno objavljivati topless fotografije jer nakon rekonstrukcije dojke više nemaju bradavicuTrinity wrote:
marc, drži se pravila foruma
Trinity
Guest- Guest
ma ti bi ovo,ono,ti si kepec,odjebala bi te i da je "rugoba"veber wrote:Nikaj.marcellus wrote:veber wrote:Nagovaram ju da dode kod mene delat, a ona nece pa nece.vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
za tebe nije to,a i skrtac si time samo dokazujes koliko si"vejiki"
2016-01-08
to bi i u modroj lasti prošlo
nije ti to modra lastamarcellus wrote:to bi i u modroj lasti prošlo
vili40-
2015-08-02
iknare, tek si se registrirao, a tjeraš po starom.tajna wrote:ma ti bi ovo,ono,ti si kepec,odjebala bi te i da je "rugoba"veber wrote:Nikaj.marcellus wrote:veber wrote:Nagovaram ju da dode kod mene delat, a ona nece pa nece.vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
za tebe nije to,a i skrtac si time samo dokazujes koliko si"vejiki"
Ban na jedan dan dok ne vidim s ostalim adminima.
Trinity-
2014-04-17
Nije.vili40 wrote:nije ti to modra lastamarcellus wrote:to bi i u modroj lasti prošlo
Trinity-
2014-04-17
dobro niš... kad trinity već ne da stavit bolje slike, onda nek gleda kak to lopata emancipirani muškarac koji više voli kuhat i bedinat decu..
Similar topics
» Počeli loviti i studente: Imaš laptop ili mobitel? Daj onda HRT-u 80 kuna za pretplatu!
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
Page 7 of 10