Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
Studenti studiraju da bi radili fizičke poslove, cijena rada u uredu je 16 kn, pa se isplati.
Dok oni sa završenom osnovnom ili srednjom školom ostaju nezaposleni.
Student nakon što završi fakultet stekao je radno iskustvo istovara i utovara kamijona na ruke te je spreman za burzu rada.
Dok oni sa završenom osnovnom ili srednjom školom ostaju nezaposleni.
Student nakon što završi fakultet stekao je radno iskustvo istovara i utovara kamijona na ruke te je spreman za burzu rada.
Guest- Guest
nema u svabiji tako...Studosi imaju da rade,odnosno odradjuju praksu u svojoj bransi..3 mjeseca posel 3 mjeseca studij..zaradis taman da platis sve troskove i to je to..nema milosti..Tata i Mama naravno,zimi pice na Insbruck ,ljeti na Malorcu...dijet nek se snalazi za zivot..
Guest- Guest
Meni je to uvijek bila zabava i izazov. Barem ne bacam grbu za kompom čitavo vrijeme.Trinity wrote:Eto...ovi starci ne znaju šta propuštaju, oni bi se igrali s djecom...cccc...Fénix wrote:Jučer sam taj snijeg bacao 3 sata samo u svojem dvorištu i ispred kuće. Poslije sam proizvodio toplinu.
S obzirom kako se ništa ne radi i zima je pa nema voća, povrća i postalog, čišćenje snijega odlično došlo da leđa dođu na svoje. Još je bio mokar tako da itekako se naradiš. U 3 sata ako sam 10 minuta stao i udahnuo, svaka čast.
Iživio sam bacajući ga mater mu jebem, a predivan san što sam tek imao kad sam se jutros odlično probudio...
Srećom, temperatura je bila +1°C i kako ne mrzne, laganica i očisti se sve, a ja baš imam dosta za očistiti u svojem dvorištu. Čistio bih i one dijelove gdje nitko ne hoda preko zime samo da je čisto. Ugl., bio sam na svježem zraku satima što je prvo i osnovno, a onda i tjelesno aktivan što je za čovjeka koji je stvoren da radi i kreće se isto vrlo bitno. Suprotno od toga je samo sjedenje i malo šetkaranja po ulicama.
Kad bi netko napravio 10% što sam ja jučer radio, cijela cesta u ulici bi bila potpuno čista, a to ispred kuća nije ni 40 minuta posla.
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Kao svaki dobri prosvjeceni robovlasnik,reci ce da je ruku slomila na pauzi,pa on za to nije odgovoran.. ne do bog da jos mora platiti zdravstveno osiguranje..Pa i meni je lajao Pičke platiti,a kad sam ih nasao,odbio je platiti troskove...eben igrac taj Weber..
evo ti si u Njemačkoj, u toj kapitalističkoj zemlji propisi za siguran rad su tako strogi da bi veber završio u zatvoru
nema čišćenja snijega bez odgovarajuće zaštitne opreme
jer zašto bi neki privatnik svoje eksternalije prebacijo da budu trošak države, u ovom slučaju ozljeda radnika
da uštedi njemu će radnici raditi bez minimalnih uvjeta, a troškove ozljede neka pokriva država
može kod nas jer smo se mi obranili od neoliberalnog kapitalizma, naš socijalizam to dopušta
u neoliberalnoj njemačkoj ne može
Guest- Guest
Zar je sramota radit?maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
Sjecam se da sam cijeli dan radio za danasnji sat.
Rad nije sramota.
2014-12-30
megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
vili40-
2015-08-02
to upravo i govorim..ionako je ovdje barem polovica vjecnih studenata..:Dveber wrote:Zar je sramota radit?maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
Rad nije sramota.
2014-04-12
Pa i meni. Digneš se rano dok još nitko nije hodao po snijegu i sve se fino očisti, tako još dok sam bila na selu...Fénix wrote:Meni je to uvijek bila zabava i izazov. Barem ne bacam grbu za kompom čitavo vrijeme.Trinity wrote:Eto...ovi starci ne znaju šta propuštaju, oni bi se igrali s djecom...cccc...Fénix wrote:Jučer sam taj snijeg bacao 3 sata samo u svojem dvorištu i ispred kuće. Poslije sam proizvodio toplinu.
S obzirom kako se ništa ne radi i zima je pa nema voća, povrća i postalog, čišćenje snijega odlično došlo da leđa dođu na svoje. Još je bio mokar tako da itekako se naradiš. U 3 sata ako sam 10 minuta stao i udahnuo, svaka čast.
Iživio sam bacajući ga mater mu jebem, a predivan san što sam tek imao kad sam se jutros odlično probudio...
Srećom, temperatura je bila +1°C i kako ne mrzne, laganica i očisti se sve, a ja baš imam dosta za očistiti u svojem dvorištu. Čistio bih i one dijelove gdje nitko ne hoda preko zime samo da je čisto. Ugl., bio sam na svježem zraku satima što je prvo i osnovno, a onda i tjelesno aktivan što je za čovjeka koji je stvoren da radi i kreće se isto vrlo bitno. Suprotno od toga je samo sjedenje i malo šetkaranja po ulicama.
Kad bi netko napravio 10% što sam ja jučer radio, cijela cesta u ulici bi bila potpuno čista, a to ispred kuća nije ni 40 minuta posla.
I ne čistiš cijeli dan, ajde kad pada moraš češće, ali onda ide i metlom...
Ovi moji u zgradi kreću čistiti u podne, sve se nešto nećkaju, računaju na druge...
Trinity-
2014-04-17
A čuj... Sve je moguće...veber wrote:Zar je sramota radit?maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
Rad nije sramota.
Guest- Guest
znas da sam ja uvijek ozbiljna 8-)vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
2014-04-12
da mi netko ponudi 160 kuna da mu odlopatam dvorište a da sam taj dan bez obaveza,pristao bih odmah.maggie13 wrote:znas da sam ja uvijek ozbiljna 8-)vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
vili40-
2015-08-02
danas moraš biti vječni student, mislim da je stručni naziv "cjeloživotno učenje"maggie13 wrote:ionako je ovdje barem polovica vjecnih studenata..:D
Guest- Guest
Nagovaram ju da dode kod mene delat, a ona nece pa nece.vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
2014-12-30
160 kuna samo ako ćeš lopatati 8 sati, inače manjevili40 wrote:da mi netko ponudi 160 kuna da mu odlopatam dvorište a da sam taj dan bez obaveza,pristao bih odmah.maggie13 wrote:znas da sam ja uvijek ozbiljna 8-)vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
Guest- Guest
hehehehehe..Weber bi u Svabiji,sto sjedio u bajboku,jer bi do ludila raspizdijo sutkinju,a ostalo,placao bi u nivou desetaka tisca Ojra za grijehe u poslovanju i iskoristavanju radnikadeda na aparatima wrote:bogomdani wrote:
Kao svaki dobri prosvjeceni robovlasnik,reci ce da je ruku slomila na pauzi,pa on za to nije odgovoran.. ne do bog da jos mora platiti zdravstveno osiguranje..Pa i meni je lajao Pičke platiti,a kad sam ih nasao,odbio je platiti troskove...eben igrac taj Weber..
evo ti si u Njemačkoj, u toj kapitalističkoj zemlji propisi za siguran rad su tako strogi da bi veber završio u zatvoru
jer zašto bi neki privatnik svoje eksternalije prebacijo da budu trošak države, u ovom slučaju ozljeda radnika
da uštedi njemu će radnici raditi bez minimalnih uvjeta, a troškove ozljede neka pokriva država
može kod nas jer smo se mi obranili od neoliberalnog kapitalizma, naš socijalizam to dopušta
Guest- Guest
Ja sam počeo kasno prijepodne, ali s obzirom kako nije bio minus zadnji dan i pretprošlu noć, onda se i ono ugaženo moglo očistiti(osim onog što su auti prelazili zadnjih 4-5 dana). Moja susjeda je zadnja 4 dana po 2-3 puta dnevno izlazila iako snijeg nije stalno padao. Kad gledam kakvu je hrpu sastavila pred kućom sama, totalni respekt za ženu!Trinity wrote:Pa i meni. Digneš se rano dok još nitko nije hodao po snijegu i sve se fino očisti, tako još dok sam bila na selu...
I ne čistiš cijeli dan, ajde kad pada moraš češće, ali onda ide i metlom...
Ovi moji u zgradi kreću čistiti u podne, sve se nešto nećkaju, računaju na druge...
Guest- Guest
180 kolega.vili40 wrote:da mi netko ponudi 160 kuna da mu odlopatam dvorište a da sam taj dan bez obaveza,pristao bih odmah.maggie13 wrote:znas da sam ja uvijek ozbiljna 8-)vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
Ma daj mi pivo ikomad speka i odlopatam ti dvoriste.
Za dva piva i prilaznu cestu.
2014-12-30
Veber se uvijek pridrzava slova zakona.bogomdani wrote:hehehehehe..Weber bi u Svabiji,sto sjedio u bajboku,jer bi do ludila raspizdijo sutkinju,a ostalo,placao bi u nivou desetaka tisca Ojra za grijehe u poslovanju i iskoristavanju radnikadeda na aparatima wrote:bogomdani wrote:
Kada si u Rimu, ponasaj se kao rimljanin.
Osim za brzinu, za nikaj drugo nisam bio na sudu.
2014-12-30
veber wrote:
Veber se uvijek pridrzava slova zakona.
Što nije zabranjeno, dopušteno je.
Guest- Guest
a el??..A kad sam bio na bolovanju,ti bi meni dao otkaz??'..Covjece,znas koliko bi te to kostalo...???..cudno to tvoje pridrzavanje zakona...veber wrote:Veber se uvijek pridrzava slova zakona.bogomdani wrote:hehehehehe..Weber bi u Svabiji,sto sjedio u bajboku,jer bi do ludila raspizdijo sutkinju,a ostalo,placao bi u nivou desetaka tisca Ojra za grijehe u poslovanju i iskoristavanju radnikadeda na aparatima wrote:bogomdani wrote:
Osim za brzinu, za nikaj drugo nisam bio na sudu.
Guest- Guest
može,lopatat ću 8 sati ali studentski,preokrenem tri lopate pa deset minuta pričam sam sa sobom ili gledam aute koji prolaze.Znam ja dobro kako to ide,nađem si radnike i jedan radi sto na sat a drugi čim okrenem glavu zabušava.deda na aparatima wrote:160 kuna samo ako ćeš lopatati 8 sati, inače manjevili40 wrote:da mi netko ponudi 160 kuna da mu odlopatam dvorište a da sam taj dan bez obaveza,pristao bih odmah.maggie13 wrote:znas da sam ja uvijek ozbiljna 8-)vili40 wrote:megi ne zaj...maggie13 wrote:Ajde,ekipa,skupimo se i u akciju..160kn/dnevno..bit ce za hranu i higijenske potrebstine..:D
vili40-
2015-08-02
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počeli loviti i studente: Imaš laptop ili mobitel? Daj onda HRT-u 80 kuna za pretplatu!
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
Page 6 of 10