Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
Grasevina?marcellus wrote:vino, zima je.veber wrote:Rekla mi gda da ju treba pricuvat. Lopatu nije spominjala.marcellus wrote:veber wrote:
Fino to ocisti, kada dodem sutra da imam parkplatz.
I daj tamo po ulici malo rascisti.
dobiš sutra lopatu i deri
Kaj bumo pili? Vino ili vopi?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
A da nam teta tryni dode pomoc.marcellus wrote:veber wrote:Marc!Trinity wrote:Starac u tangama...bljak...vili40 wrote:vidiš marc,da si se slikao i u tangicama kako čistiš snijeg ne bi bio upozoren
Jel ti citas te objede?
Ok imas preko 65, ali daleko je to od starosti.
puši kurac
Mislim cuvat dite, ne gemiste spijat.
2014-12-30
Gdje???? Ja svoje nadničare plačam 18 kn i gablec+pijača.....marcellus wrote:veber wrote:Daj ne kenjkaj.marcellus wrote:realna satnica za taj posao bi trebala biti duplo veća.
Kod mene zene imaju 20, a inzinjer 50. To je realnost. Za ciscenje snijega ne bi platio vise od 7kn.
Drugo je kad plaćaš po satu a drugo stalni radni odnos. Dnevnica priučenog bauštelca je 250 kuna.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
veber wrote:Grasevina?marcellus wrote:vino, zima je.veber wrote:Rekla mi gda da ju treba pricuvat. Lopatu nije spominjala.marcellus wrote:veber wrote:
Fino to ocisti, kada dodem sutra da imam parkplatz.
I daj tamo po ulici malo rascisti.
dobiš sutra lopatu i deri
Kaj bumo pili? Vino ili vopi?
i mineralna
kic,ti si admin?
vili40-
2015-08-02
Pa i sad su očišćene površine od zimske službe, zasto ovaj zove studente?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da i oni nešto rade,treba delatikaja_333 wrote:Pa i sad su očišćene površine od zimske službe, zasto ovaj zove studente?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:kic,ti si admin?
he owns the joint
kod mene se fino počelo topiti, za dva dana se neće ni imati šta čistiti.. a banditić nije bedast, zna on vrlo dobro da se prek studenta najlakše prevrne lovica i na 15 iskaznica po osobi.... jebote j asam po remontima i rafineriji i u čeličani radio na 5 iskaznica... a satnica nikad nije bila ispod 24 plaćena sata po smjeni, s tim da se ulazak u peć plaćao i po 120 sati, a rastavljanje sobica i po 150 sati... pa puta 3-5 kartica... jedino što su na kraju grupovođe morali dio love podijeliti sa poslovođama i direktorima pogona... tak da je u konačnici ipak bilo nešto manje, ali svejedno hrpa love je bila u pitanju... npr za 9 dana ja sam znao zaraditi 4 plaće od svog starog....ali posao je bio krvav i iznimno opasan....s tim da te poslove nije ni mogao a pogotovo ni htio svatko raditi....
2015-08-08
Nešto mi previše sliči na forotgrafiju od prošle godine....marcellus wrote:dobro niš... kad trinity već ne da stavit bolje slike, onda nek gleda kak to lopata emancipirani muškarac koji više voli kuhat i bedinat decu..
Guest- Guest
je, lanjska je, nemam snimku od ove godine
ali imam lopatu i raspored za sutra ujutro...
So, it didn't happen...marcellus wrote:je, lanjska je, nemam snimku od ove godine
Guest- Guest
Onda dobro...marcellus wrote:ali imam lopatu i raspored za sutra ujutro...
Guest- Guest
događa se, jednom tjedno me pada red...Starhemberg wrote:So, it didn't happen...marcellus wrote:je, lanjska je, nemam snimku od ove godine
ali ciljam na kuću u kvartu, onda bu me zapadalo dnevno... samo kaj bu valjda manji parking... :D
Ima tu dosta za lopatat, što jest, jest...
Guest- Guest
ima trifrtalj sata kad napada pošteno... za 15 kuna fala ne fala...
Kod mene dupla muka, padne po metra pa udari bura, white out totalnimichaellcmacha wrote:nema to usporedbe, gazio sam ja po kamenu i po mrzloj buri i gacao po snijegu od pol metra... tamo kod tebe se jebeno umoriš ali dođeš od točke a do točke b, a ovdje kod mene kolko god da hodaš stalno si u mjestu.... i najrađe bi sve poslo u tri pičke materine.Neoliberalni portugalac wrote:michaellcmacha wrote:yoda aj nemoj zajebavat ti snijega i leda nisi vidio do prije koju godinu kad je na jedan dan zapao u splitu... efektivno ti ili bilo tko u ovim uvjetima po danu možeš raditi 4-5 sati a po noći ne duže od 3 sata i to ukoliko imaš dobru zaštitnu opremu... tak da ako ćeš biti plaćen po odrađenom kurca ćeš zaraditi za tri dana smrzavanja i mokrih nogu jedva 300 kuna.... to je kurac a ne posao i marc je dobro primijetio da se ne radi o dobroj cijeni za taj posao...Neoliberalni portugalac wrote:dobar, ja da sam student, trčao bih odmah.. zaraditi 2-3 dnevnice, koliko već treba. pun kurac sam ovakvih studentskih poslova radio :Dmichaellcmacha wrote:vidjet ćemo koliki će biti odaziv na njegov poziv....
+
dobro radio sam fizikalu na ledenoj buri tisuće puta, ali iskreno neman puno iskustva sa snijegom. to jest neman nikakvog iskustva :D
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počeli loviti i studente: Imaš laptop ili mobitel? Daj onda HRT-u 80 kuna za pretplatu!
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
Page 9 of 10