Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
nula bodova nije se to znojno mrzle vode napilo ni u po ljeta a kamoli u po zime...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Meni isto to smiješno! Tak smo prije 20 let išli na Sljeme, i od frendice dečko, sadašnji muž, kao joj kak bute vas dvije, morat ću vam pomagat. Na kraju on je četveronoške išel do Tunela, a nas dvije kao leptirice. Još smo mu štap našle da si pomaže pri silasku. Sve si mislip da smo i jači, uz onaj već dobro znani ljepši, spol.Trinity wrote:A bože, dva-tri dana u godini se čisti snijeg i toliki problemi.michaellcmacha wrote:i ti joj/mu se pridružiš i riješite to u pol dana i svak si spremi marulića v žep
Pa vi ništa ne radite kad nemate kondicije.
Guest- Guest
Mogu ja ?veber wrote:Ja dodam jos deset pa neka i kod mene rjesi.michaellcmacha wrote:evo dođi dam ti ja 20 kuna po kubiku, pa ti u danu to riješi i soma kuna si spremi u džep...Eva wrote:Neš ti poslamichaellcmacha wrote:je kurac, samo su ga gledili sa prozora....ili na telki... ja sam jučer iz plastenika rušao naslage snijega sa stijenki pa sam se ubio od posla, a sad me muka spopada jer bih trebao sad taj sav snijeg izlopatati, a ima ga cirka 50 kubika ako ne i više...tak da bih radije da zatopli i da odteče...
Trinity-
2014-04-17
Pa jesi vidjela?Eva wrote:Meni isto to smiješno! Tak smo prije 20 let išli na Sljeme, i od frendice dečko, sadašnji muž, kao joj kak bute vas dvije, morat ću vam pomagat. Na kraju on je četveronoške išel do Tunela, a nas dvije kao leptirice. Još smo mu štap našle da si pomaže pri silasku. Sve si mislip da smo i jači, uz onaj već dobro znani ljepši, spol.Trinity wrote:A bože, dva-tri dana u godini se čisti snijeg i toliki problemi.michaellcmacha wrote:i ti joj/mu se pridružiš i riješite to u pol dana i svak si spremi marulića v žep
Šta je ostalo od alfa mužjaka, dominacije , superiornosti...ma pljuc...
Trinity-
2014-04-17
Dusice, dojdi k meni.Trinity wrote:A bože, dva-tri dana u godini se čisti snijeg i toliki problemi.michaellcmacha wrote:i ti joj/mu se pridružiš i riješite to u pol dana i svak si spremi marulića v žep
Dok bus ti lopatala ja ti biftek spremim.
I za kraj udjelim
2014-12-30
Goli kuharveber wrote:Dusice, dojdi k meni.Trinity wrote:A bože, dva-tri dana u godini se čisti snijeg i toliki problemi.michaellcmacha wrote:i ti joj/mu se pridružiš i riješite to u pol dana i svak si spremi marulića v žep
I za kraj udjelim
Guest- Guest
20kn/h ? Može...veber wrote:Dusice, dojdi k meni.Trinity wrote:A bože, dva-tri dana u godini se čisti snijeg i toliki problemi.michaellcmacha wrote:i ti joj/mu se pridružiš i riješite to u pol dana i svak si spremi marulića v žep
I za kraj udjelim
Trinity-
2014-04-17
Za tebe, 30.
Po kubiku ;):
Po kubiku ;):
2014-12-30
dobro da nije ponudio Radnu akciju,mu ps mtr eeeebo.!!!
Guest- Guest
Po lopati. Btw, ja sam joj managerica od prije 15 minuta.veber wrote:Za tebe, 30.
Po kubiku ;):
Guest- Guest
Nakon sto ocisti sto metara fronte, ne bu joj do niceg.Eva wrote:Goli kuharveber wrote:Dusice, dojdi k meni.Trinity wrote:A bože, dva-tri dana u godini se čisti snijeg i toliki problemi.michaellcmacha wrote:i ti joj/mu se pridružiš i riješite to u pol dana i svak si spremi marulića v žep
I za kraj udjelim
2014-12-30
U današnje vrijeme je prije 15-ak godina kad sam ja takve stvari radio za 20-25kn si žonglirao s ormarima dok istovremeno sređuješ excel tablicu i javljaš se na telefon...marcellus wrote:20 kuna je malo.
Brain32-
2014-04-15
Moze.Eva wrote:Po lopati. Btw, ja sam joj managerica od prije 15 minuta.veber wrote:Za tebe, 30.
Po kubiku ;):
Lopata mi je od kubikipo.
2014-12-30
Ne, ne, mi kao i dimnjačar koji nikam ne ide bez svoje kefe i kugli, tak ni mi nikam bez svoje lopatice za torte.veber wrote:Moze.Eva wrote:Po lopati. Btw, ja sam joj managerica od prije 15 minuta.veber wrote:Za tebe, 30.
Po kubiku ;):
Guest- Guest
Kurac je malo.Brain32 wrote:U današnje vrijeme je prije 15-ak godina kad sam ja takve stvari radio za 20-25kn si žonglirao s ormarima dok istovremeno sređuješ excel tablicu i javljaš se na telefon...marcellus wrote:20 kuna je malo.
Kod mene zene rade za mizeriju. Tri soma plus prijevoz.
OK nije tezak posao, ali burke, za tu sicu se budit?
2014-12-30
Bum ja s tetom dogovorio, sindikat nam ne treba.Eva wrote:Ne, ne, mi kao i dimnjačar koji nikam ne ide bez svoje kefe i kugli, tak ni mi nikam bez svoje lopatice za torte.veber wrote:Moze.Eva wrote:Po lopati. Btw, ja sam joj managerica od prije 15 minuta.veber wrote:Za tebe, 30.
Po kubiku ;):
2014-12-30
Neoliberalni portugalac wrote:michaellcmacha wrote:pa zar nije poanta da se i porez naplati....;)Neoliberalni portugalac wrote:michaellcmacha wrote:kakva glupost ograničavati i uvjetovati da se za navedeni posao mogu prijaviti samo studenti... radi se o javnom poslu za koji nije potrebna nikakva posebna kvalifikacija, niti postoji poseban razlog zašto bi za takav javni posao poseban prioritet mogli ili trebali imati prioritet studenti... jebeš logiku kojom se rukovodi komunjarski birokrat... još je trebao postaviti uvjet da poslovodni kadar na terenu se isključivo može birati između kandidata sa filozofskog da se poso uistinu i odradi...
stvar je u porezu, sićam se svojih studentskih ugovora, porez nekoliko %.
kada ide zaposliti ostale ljude, tipa ugovor na djelo, mislim da tipa 20kuna daje osobi koja obavi posao, a 20kuna ide državi u obliku poreza :D
inače, nije trebao nikoga zvati, ima sigurno u holdinu par stotina ljudi koji nerade kurca a sjede po kancelarijama..
u privatnim firmama, da imaš ljude u praznom hodu(samo tamo je prazni hod non stop) bi ih diglo a ne plaćalo druge radnike.
a neman pojma, mislim da većina toga poreza što bi platio grad ZG, ide u prorčaun države, a onda bi to bio bandiću trošak.. itd.
Evo veber je manager svoje tvornice.. i sada zamisli ono, zbog stanja sa narudžbama, imaju manji obujam posla, a zapao snijeg. -sigurno će pozvati radnike i ostale da "ajte vi počistite snijeg dok nema posla u pogonu".
U holdingu ima možda koja tisuća i više zaposlenih koji nerade kurca.. znam da u državnim/lokalnim sustavima je tako, postoji 20% ljudi koji su doslovno dovedeni na plaću nerade ništa.. ja bih rekao pročelnicima svojih ureda, da "mobiliziraju" viškove, iako mislim da se tu krše zakoni.. jer ljudi na državnoj sisi su zaštićeni raznim zakonima, mislim da ga i nesmiješ poslati na ovako nešto
što ako se veberu radnica posklizne i slomi ruku?
a čišćenje je izvodila bez adekvatne zaštitne opreme
Guest- Guest
Točno,ali ne zbog težine posla,već zbog toga što nećeš čistiti snijeg 10 sati na dan,niti će to trajati duže od 2-3 dana.marcellus wrote:realna satnica za taj posao bi trebala biti duplo veća.
No u tom slučaju trebalo se dogovoriti za dnevnicu.
200 Kn za tih par sati bilo bi OK.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Fora kod SS-a da nema doprinosa i poreza, poslodavac plaća samo SS proviziju pa ti vidi...naravno da nema ni staža ni kurca...veber wrote:Kurac je malo.Brain32 wrote:U današnje vrijeme je prije 15-ak godina kad sam ja takve stvari radio za 20-25kn si žonglirao s ormarima dok istovremeno sređuješ excel tablicu i javljaš se na telefon...marcellus wrote:20 kuna je malo.
Kod mene zene rade za mizeriju. Tri soma plus prijevoz.
OK nije tezak posao, ali burke, za tu sicu se budit?
Naravno to se MASOVNO iskorištava pa danas prosječni 30-godišnjak ima onak godinu i pol staža, to kaj dela od srednje kog boli kurac kad mu ćaća nije ustranci...
Brain32-
2014-04-15
jastreb wrote:Točno,ali ne zbog težine posla,već zbog toga što nećeš čistiti snijeg 10 sati na dan,niti će to trajati duže od 2-3 dana.marcellus wrote:realna satnica za taj posao bi trebala biti duplo veća.
No u tom slučaju trebalo se dogovoriti za dnevnicu.
200 Kn za tih par sati bilo bi OK.
da, baš zato kaj je to privremeni posal po satu, a ne stalni, inače je 20 kuna okej samo onda od osam sati bi efektivno lopatal dva ili tri... jer ne mreš ti lopatat osam sati dnevno, kičma otpada... ak nisi baš profi fizikaner, kičmatrans d.o.o.
Similar topics
» Počeli loviti i studente: Imaš laptop ili mobitel? Daj onda HRT-u 80 kuna za pretplatu!
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
Page 4 of 10