Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna
Kod mene dupla muka, padne po metra pa udari bura, white out totalnimichaellcmacha wrote:nema to usporedbe, gazio sam ja po kamenu i po mrzloj buri i gacao po snijegu od pol metra... tamo kod tebe se jebeno umoriš ali dođeš od točke a do točke b, a ovdje kod mene kolko god da hodaš stalno si u mjestu.... i najrađe bi sve poslo u tri pičke materine.Neoliberalni portugalac wrote:michaellcmacha wrote:yoda aj nemoj zajebavat ti snijega i leda nisi vidio do prije koju godinu kad je na jedan dan zapao u splitu... efektivno ti ili bilo tko u ovim uvjetima po danu možeš raditi 4-5 sati a po noći ne duže od 3 sata i to ukoliko imaš dobru zaštitnu opremu... tak da ako ćeš biti plaćen po odrađenom kurca ćeš zaraditi za tri dana smrzavanja i mokrih nogu jedva 300 kuna.... to je kurac a ne posao i marc je dobro primijetio da se ne radi o dobroj cijeni za taj posao...Neoliberalni portugalac wrote:dobar, ja da sam student, trčao bih odmah.. zaraditi 2-3 dnevnice, koliko već treba. pun kurac sam ovakvih studentskih poslova radio :Dmichaellcmacha wrote:vidjet ćemo koliki će biti odaziv na njegov poziv....
+
dobro radio sam fizikalu na ledenoj buri tisuće puta, ali iskreno neman puno iskustva sa snijegom. to jest neman nikakvog iskustva :D
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Jos i to?marcellus wrote:veber wrote:Grasevina?marcellus wrote:vino, zima je.veber wrote:Rekla mi gda da ju treba pricuvat. Lopatu nije spominjala.marcellus wrote:veber wrote:
Fino to ocisti, kada dodem sutra da imam parkplatz.
I daj tamo po ulici malo rascisti.
dobiš sutra lopatu i deri
Kaj bumo pili? Vino ili vopi?
i mineralna
2014-12-30
slažem se da je to mala satnica s obzirom da nije radni odnos no još uvijek veća od prosječne zaštitara,čistaćice ili trgovca
jack_reacher-
2014-04-14
Ja sam kao student radio i za manje, sila boga ne pita...bobster wrote:slažem se da je to mala satnica s obzirom da nije radni odnos no još uvijek veća od prosječne zaštitara,čistaćice ili trgovca
Guest- Guest
Starhemberg wrote:
Ja sam kao student radio i za manje, sila boga ne pita...
preko servisa?prije je bila manja kriza i nemoj računat u zatvorenom,ovo spada pod teže uvjete
jack_reacher-
2014-04-14
Tezi uvjeti velis?
Znaci kada idem na posao jebenoj upravi moram zaracunat ciscenje snijega. jesam li dobro shvatio?
Znaci kada idem na posao jebenoj upravi moram zaracunat ciscenje snijega. jesam li dobro shvatio?
2014-12-30
vani na otvorenom po hladnoći i u prometu,evo danas padala kiša i topila snijeg al nedovoljno za one hrpetine koje je ralica zgurala
jack_reacher-
2014-04-14
Snijeg mi ne pada po kuci.
U pon cu pitat predsjednika uprave da li ciscenje snijega ide u staz
U pon cu pitat predsjednika uprave da li ciscenje snijega ide u staz
2014-12-30
Teži uvjeti? Isusati...bobster wrote:Starhemberg wrote:
Ja sam kao student radio i za manje, sila boga ne pita...
preko servisa?prije je bila manja kriza i nemoj računat u zatvorenom,ovo spada pod teže uvjete
Trinity-
2014-04-17
Lanjska?! Onda palac dolje !marcellus wrote:je, lanjska je, nemam snimku od ove godine
Hoćemo frišku.
Trinity-
2014-04-17
preko studentskog dobijem ja poso, i izaberu nas trojicu da idemo kopat neku jamu 3x2x2. Vani minus12, jutro, nema snijega. dali nam jedan kramp i dvije lopate. Zamahne ovaj prvi krampom kad ono nista, kram samo odskoci. Zamahne drugi a ono isto. Zamahnem ja opet isto. Ajmo mi kuci jebote.
2014-04-19
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počeli loviti i studente: Imaš laptop ili mobitel? Daj onda HRT-u 80 kuna za pretplatu!
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
» Kako je Bandić nabio porezni dug od 17.534.759 kuna
» Bandić tajno zadužio Holding za 2,3 milijarde kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Bandić novcem Zagrepčana kupuje glasove: Grad će platiti milijun kuna školarine u privatnim školama
Page 10 of 10