ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna - Page 10 Empty Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna

Post by Riplex 8/1/2016, 20:33

michaellcmacha wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:
michaellcmacha wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:
michaellcmacha wrote:vidjet ćemo koliki će biti odaziv na njegov poziv....
dobar, ja da sam student, trčao bih odmah.. zaraditi 2-3 dnevnice, koliko već treba.  pun kurac sam ovakvih studentskih poslova radio :D
yoda aj nemoj zajebavat ti snijega i leda nisi vidio do prije koju godinu kad je na jedan dan zapao u splitu... efektivno ti ili bilo tko u ovim uvjetima po danu možeš raditi 4-5 sati a po noći ne duže od 3 sata i to ukoliko imaš dobru zaštitnu opremu... tak da ako ćeš biti plaćen po odrađenom kurca ćeš zaraditi za tri dana smrzavanja i mokrih nogu jedva 300 kuna.... to je kurac a ne posao i marc je dobro primijetio da se ne radi o dobroj cijeni za taj posao...
+

dobro radio sam fizikalu na ledenoj buri tisuće puta, ali iskreno neman puno iskustva sa snijegom. to jest neman nikakvog iskustva :D
nema to usporedbe, gazio sam ja po kamenu i po mrzloj buri i gacao po snijegu od pol metra... tamo kod tebe se jebeno umoriš ali dođeš od točke a do točke b, a ovdje kod mene kolko god da hodaš stalno si u mjestu.... i najrađe bi sve poslo u tri pičke materine.
Kod mene dupla muka, padne po metra pa udari bura, white out totalni

Riplex

2015-07-27

Back to top Go down

Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna - Page 10 Empty Re: Bandić zove studente da čiste snijeg, satnica 20 kuna

Post by veber 8/1/2016, 20:40

marcellus wrote:
veber wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:
Fino to ocisti, kada dodem sutra da imam parkplatz.
I daj tamo po ulici malo rascisti.

dobiš sutra lopatu i deri
Rekla mi gda da ju treba pricuvat. Lopatu nije spominjala.
Kaj bumo pili? Vino ili vopi?
vino, zima je.
Grasevina?

i mineralna
Jos i to?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jack_reacher 8/1/2016, 20:42

slažem se da je to mala satnica s obzirom da nije radni odnos no još uvijek veća od prosječne zaštitara,čistaćice ili trgovca
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 20:45

bobster wrote:slažem se da je to mala satnica s obzirom da nije radni odnos no još uvijek veća od prosječne zaštitara,čistaćice ili trgovca
Ja sam kao student radio i za manje, sila boga ne pita...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 8/1/2016, 20:53

Starhemberg wrote:

preko servisa?prije je bila manja kriza i nemoj računat u zatvorenom,ovo spada pod teže uvjete
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 20:56

Tezi uvjeti velis?
Znaci kada idem na posao jebenoj upravi moram zaracunat ciscenje snijega. jesam li dobro shvatio?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jack_reacher 8/1/2016, 21:06

vani na otvorenom po hladnoći i u prometu,evo danas padala kiša i topila snijeg al nedovoljno za one hrpetine koje je ralica zgurala
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2016, 21:10

Snijeg mi ne pada po kuci.
U pon cu pitat predsjednika uprave da li ciscenje snijega ide u staz :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Trinity 9/1/2016, 07:11

bobster wrote:
Starhemberg wrote:

preko servisa?prije je bila manja kriza i nemoj računat u zatvorenom,ovo spada pod teže uvjete
Teži uvjeti? Isusati...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 9/1/2016, 07:14

marcellus wrote:je, lanjska je, nemam snimku od ove godine
Lanjska?! Onda palac dolje !
Hoćemo frišku.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by prckov 9/1/2016, 10:42

preko studentskog dobijem ja poso, i izaberu nas trojicu da idemo kopat neku jamu 3x2x2. Vani minus12, jutro, nema snijega. dali nam jedan kramp i dvije lopate. Zamahne ovaj prvi krampom kad ono nista, kram samo odskoci. Zamahne drugi a ono isto. Zamahnem ja opet isto. Ajmo mi kuci jebote. :offt 💤

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics