leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 18 of 22
Page 18 of 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
zakaj?Trinity wrote:Sad kad zna koliku alimentaciju plaćaš...teško...veber wrote:jebeš razmišljanje, jebeš hornija i džepnu. ti me zanimašmaggie13 wrote:
nista,razmislit cu..evo se horny brine za mene, dzepna se javlja...:D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
u čem je problem, nisam dovršio misao, nisam ni ja smio dok se stari nije uvjerio da neću pravit pizdarije nakon kino pohoda... tvoj se očito nije uvjerio.... ;)... zelene naravno nego kakve...r_nevjesta wrote:je, postoji i danas, ja sam ž, a ti m :Dmichaellcmacha wrote:ja sam smio i u nedjelju i u četvrtak, a ti skopčaj zašto... neka razlika je postojala...;), a sudeći po nekim upisima postoji i danas.... i dobro je da postoji...
više si dosadio s tim razlikama, ajmo ima li sličnosti.. imaš li možda zelene oči? jesi možda plavičast? i tako...
2015-08-08
Pokvaren je k'o mućak, samo oprezno ;)maggie13 wrote:koji si ti serijski zavodnik :Dveber wrote:jebeš razmišljanje, jebeš hornija i džepnu. ti me zanimašmaggie13 wrote:
Guest- Guest
budem,budem..i slatkorjeciv je..8-)Starhemberg wrote:Pokvaren je k'o mućak, samo oprezno ;)maggie13 wrote:koji si ti serijski zavodnik :Dveber wrote:jebeš razmišljanje, jebeš hornija i džepnu. ti me zanimašmaggie13 wrote:
2014-04-12
đisus koliko odvjetnika.Starhemberg wrote:Pokvaren je k'o mućak, samo oprezno ;)maggie13 wrote:koji si ti serijski zavodnik :Dveber wrote:jebeš razmišljanje, jebeš hornija i džepnu. ti me zanimašmaggie13 wrote:
pa punoljetna je.
2014-12-30
Izgorit će mi vecera heben vas nepismene.
Uglavno iduci tekst morate zbaoravit. On je tajna. NIkad nije napisan. Ja sam tajni agent jedne toliko tajne organizacije da niti njeni clanovi ne znaju da joj pripadaju.
....
DJetetova licnost se kreira u djetinstvu. Roditelji su uzor, Kod nje nisu baš bili. Rodila. Hoće obitelj al sad je u ulozi majke. POdsvjesno su joj se vratile sve te neke traume. Emocionalna odbojsnost od djeteta i prestanak dojenja ( fizicki šok kao poslejdica odgovora tijela na um koji je zablokirao u toj novoj ulozi koja je vraca u to traumaticno djetinstvo ).
Gorni tekst nikada nije napisan.
A SAD ĆEMO VAM SVIMA HEBAT MALTER JER STE NISKE INTELIGENCIJE A GALAKTICKA FEDERACIJA NEMA ŽIVACA SA SVIMA VAMA IĆI NA TEHNIKU PIŠKIT ĆEMO KAKIT ĆEMO.
TKO PREŽIVI WW3 PRICATI ĆE.
Uglavno iduci tekst morate zbaoravit. On je tajna. NIkad nije napisan. Ja sam tajni agent jedne toliko tajne organizacije da niti njeni clanovi ne znaju da joj pripadaju.
....
DJetetova licnost se kreira u djetinstvu. Roditelji su uzor, Kod nje nisu baš bili. Rodila. Hoće obitelj al sad je u ulozi majke. POdsvjesno su joj se vratile sve te neke traume. Emocionalna odbojsnost od djeteta i prestanak dojenja ( fizicki šok kao poslejdica odgovora tijela na um koji je zablokirao u toj novoj ulozi koja je vraca u to traumaticno djetinstvo ).
Gorni tekst nikada nije napisan.
A SAD ĆEMO VAM SVIMA HEBAT MALTER JER STE NISKE INTELIGENCIJE A GALAKTICKA FEDERACIJA NEMA ŽIVACA SA SVIMA VAMA IĆI NA TEHNIKU PIŠKIT ĆEMO KAKIT ĆEMO.
TKO PREŽIVI WW3 PRICATI ĆE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
megi.... a da ti daš taj svoj broj meni, da ga ja hitim u bunar, pa da te više ne išću... ;)
2015-08-08
lagan zagrl oko ramena.maggie13 wrote:budem,budem..i slatkorjeciv je..8-)Starhemberg wrote:Pokvaren je k'o mućak, samo oprezno ;)maggie13 wrote:koji si ti serijski zavodnik :Dveber wrote:jebeš razmišljanje, jebeš hornija i džepnu. ti me zanimašmaggie13 wrote:
onako prijateljski.
i što želi dama jesti?
2014-12-30
ti šuti!michaellcmacha wrote:megi.... a da ti daš taj svoj broj meni, da ga ja hitim u bunar, pa da te više ne išću... ;)
2014-12-30
mudro zboris,miha..kod tebe ce bit siguran..8-)michaellcmacha wrote:megi.... a da ti daš taj svoj broj meni, da ga ja hitim u bunar, pa da te više ne išću... ;)
2014-04-12
jbga, znao sam da se trebam ograditi... a sad je kasno...veber wrote:ti šuti!michaellcmacha wrote:megi.... a da ti daš taj svoj broj meni, da ga ja hitim u bunar, pa da te više ne išću... ;)
2015-08-08
bez daljnjeg, otkad sam pospremio razbojničin nitko je više ne maltra.... ;)maggie13 wrote:mudro zboris,miha..kod tebe ce bit siguran..8-)michaellcmacha wrote:megi.... a da ti daš taj svoj broj meni, da ga ja hitim u bunar, pa da te više ne išću... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber-
2014-12-30
znaci,imas i iskustva..di ces bolje preporuke :-Pmichaellcmacha wrote:bez daljnjeg, otkad sam pospremio razbojničin nitko je više ne maltra.... ;)maggie13 wrote:mudro zboris,miha..kod tebe ce bit siguran..8-)michaellcmacha wrote:megi.... a da ti daš taj svoj broj meni, da ga ja hitim u bunar, pa da te više ne išću... ;)
2014-04-12
a vidim, al sad je tak kak je, mogu se samo nadat da ćeš preć preko ove moje diverzije...veber wrote:gotovo je stari moj.
2015-08-08
pa baš i ne znam, moguće da se ona zbog tog na mene ljuti.... :)), da ne bi poslije i ti... s vama se nikad ne zna....maggie13 wrote:znaci,imas i iskustva..di ces bolje preporuke :-Pmichaellcmacha wrote:bez daljnjeg, otkad sam pospremio razbojničin nitko je više ne maltra.... ;)maggie13 wrote:mudro zboris,miha..kod tebe ce bit siguran..8-)michaellcmacha wrote:megi.... a da ti daš taj svoj broj meni, da ga ja hitim u bunar, pa da te više ne išću... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne brini..ja sam predvidljiva :Dmichaellcmacha wrote:pa baš i ne znam, moguće da se ona zbog tog na mene ljuti.... :)), da ne bi poslije i ti... s vama se nikad ne zna....maggie13 wrote:znaci,imas i iskustva..di ces bolje preporuke :-Pmichaellcmacha wrote:bez daljnjeg, otkad sam pospremio razbojničin nitko je više ne maltra.... ;)maggie13 wrote:mudro zboris,miha..kod tebe ce bit siguran..8-)michaellcmacha wrote:megi.... a da ti daš taj svoj broj meni, da ga ja hitim u bunar, pa da te više ne išću... ;)
2014-04-12
nema vode do slobode :Dmichaellcmacha wrote:a vidim, al sad je tak kak je, mogu se samo nadat da ćeš preć preko ove moje diverzije...veber wrote:gotovo je stari moj.
2014-12-30
KJONG.
Ubit ćemo vam djecu pa necete morat razmišljat o njima tj tim preteškim problemima za vaš ego.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Megi, pusti ti vebera on ima auto, odi ti meni ja nemam
2014-04-19
A koji Rus ne voli hokej. I meni je to super zanimljiv sport, dinamičan i vesel. Par puta sam i bila na tekmama, zadnji put baš kad je gostoval Traktor iz Čeljabinska.RayMabus wrote:Danas sam pricao sa likom iz ruskog veleposlanstva.
OK lik. Kulturan. Žena plavuša , ok obitelj.
SPonzororaju hokejaški klub Medvešcak. Vole hokej.
Guest- Guest
Page 18 of 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 18 of 22