leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 20 of 22
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
pa navrati, moš i ranije
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:pa navrati, moš i ranije
mogu ja i sada
2014-12-30
ne moš sad nema me doma... trenutno. Za sat dva sam doma.
a ja idem malo pogledati mamu.
2014-12-30
pristavite cevape eto i mene
2014-04-19
bu marcel nekaj fino naravio. dotle cu ja malu cuvat.
2014-12-30
onda kupite gotove
2014-04-19
prckov wrote:onda kupite gotove
ajd kada si navalio.
samo vino ne ide uz ćevape. dopeljaj pivo.
2014-12-30
Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
Ni Marie Curie, ni Maggie Tatcher ni naša Predsjednica svoj posao nisu radile, odnosno ne rade samo zbog plaće.
Trinity-
2014-04-17
veber wrote:prckov wrote:onda kupite gotove
ajd kada si navalio.
samo vino ne ide uz ćevape. dopeljaj pivo.
a marcela necemo nist ni pitat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
samo ti dođi, ali ne prije tri da gospođu izservisiram na miru.
2014-12-30
Trinity wrote:Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
Ni Marie Curie, ni Maggie Tatcher ni naša Predsjednica svoj posao nisu radile, odnosno ne rade samo zbog plaće.
u jebote, u kom to paralelnom svemiru i u kojem postotku....0,1%?
2014-04-19
veber wrote:on nije bitan u ovoj priči.
samo ti dođi, ali ne prije tri da gospođu izservisiram na miru.
e, a ako te marcel uvati onda..
2014-04-19
2014-12-30
veber wrote:nema straha, nazove me prije i najavi se da dolazi doma.
a sta ako mu se jednom isprazne baterije na mobilnom
2014-04-19
neka kuca prije nego sto uđe
2014-12-30
veber wrote:a jebga onda.
neka kuca prije nego sto uđe
onda nemoj zaboravit okrenut kljuc unutra da on ne moze otkljucat sa vana
2014-04-19
Trinity wrote:Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
jesu, sigurno nisu radile ništa da nekom dokažu nešto, nego zato jer su vjerovale da posao mogu dobro obaviti. Kad radiš nešto da nekom nešto dokažeš i ispadneš faca, onda ispadneš kreten.
a ja kad pišem ovdje ili drugdje, pišem ako mislim da imam što za reći, a ne zato da bi bio "bitan svijetu". Neš ti važnosti, novinar. Informatičar prije toga, 23 godine. Radiš posao koji je bitan kome? Ali plaća račune, odrasloj osobi je to posve dovoljno.
2014-12-30
Jednostavno, posao radiš dobro ili loše. Ne postoji zatupljujuć posao, samo tup čovjek, a takvom je svaki posao zatupljujuć. Naravno nisu svi poslovi isti, no normalan i zreo čovjek se želi dokazati na svakom poslu, obaviti kako treba. A balavica kmeči da joj je bedasto kuhat. Nek se zaposli ko atomska fizičarka pa plati sluškinju.
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 20 of 22