leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 19 of 22
Page 19 of 22 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
A koji Rus ne voli hokej. I meni je to super zanimljiv sport, dinamičan i vesel. Par puta sam i bila na tekmama, zadnji put baš kad je gostoval Traktor iz Čeljabinska.RayMabus wrote:Danas sam pricao sa likom iz ruskog veleposlanstva.
OK lik. Kulturan. Žena plavuša , ok obitelj.
SPonzororaju hokejaški klub Medvešcak. Vole hokej.
Guest- Guest
ja imam avion kad god hocu..samo platim ticket te sam nezavisna :Dprckov wrote:Megi, pusti ti vebera on ima auto, odi ti meni ja nemam
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ovo je još poezija, ček' kad je uhvati pubertet i izlasci, pa kad dođe presvlačenje u podrumu ili kod prijateljiceTrinity wrote:pa marcellus ne može doći k sebi...:)
iz kuće izađe fina i pristojna klinka, a van ode vamp na štiklama :D
sve to znam kak ide jer su i moje cure to radile...
Eva wrote:Marčelo, najebal si
nis' ja neg njezini frajeri....
Haha, to i moj tata veli. Ja sam te se riješio, teško njemu.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo, najebal si
nis' ja neg njezini frajeri....
Guest- Guest
Ja sam spava do podne ....ko zaklan. I jucer sam isto. Kafica.
A je ti Rusi vole hokej. Tocno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/pismo-majci-koja-razbija-tabue-curo-ti-si-emocionalno-kljasta-intelektualno-insuficijentna-878781
Buon giorno! Kaj si na vacanzama?RayMabus wrote:Ja sam spava do podne ....ko zaklan. I jucer sam isto. Kafica.
Guest- Guest
Buon giorno. Ma nisam slobodan sam danas.Eva wrote:Buon giorno! Kaj si na vacanzama?RayMabus wrote:Ja sam spava do podne ....ko zaklan. I jucer sam isto. Kafica.
2014-04-11
Eva wrote:Blago ti se! Uživaj onda.
2014-04-11
http://ex-iskon.forumcroatian.com/f17-ljubav-sex
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nastavljaš pljuvati po ženi ?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/pismo-majci-koja-razbija-tabue-curo-ti-si-emocionalno-kljasta-intelektualno-insuficijentna-878781
Ajde za promjenu napiši kako je biti mladi otac, ali iskreno, i što se u tvom privatnom i profesionalnom životu promijenilo.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Nastavljaš pljuvati po ženi ?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/pismo-majci-koja-razbija-tabue-curo-ti-si-emocionalno-kljasta-intelektualno-insuficijentna-878781
Ajde za promjenu napiši kako je biti mladi otac, ali iskreno, i što se u tvom privatnom i profesionalnom životu promijenilo.
Pročitaj tekst. Ne tulumarim više s frendovima, ne idem na zrće, ne idem u katran i galery osim sa ženom vrlo rijetko a taboo (stari) ionak više ne radi, i imam manje slobodnog vremena. Mijenjam pelene, a kuham manje nego prije jer je žena još uvek doma. A kad kuham mi to nije trivijalan posao nego se potrudim skuhat kak treba. I ne potcjenjujem ničiji posao, ako je dobro obavljen, a ne preko kurca, pa ni domaćice. I ne, ne fali mi što se ne mogu poseksat sa ženom "spontano" u dnevnoj sobi, i ne želim "svoj život natrag", imam obaveze praktički 0-24 i super mi je. To je tak, to je biološka nužnost, kao što i piše, a ne "svemirsko postignuće". To tak treba bit.
I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
Trinity wrote:Ajde za promjenu napiši kako je biti mladi otac, ali iskreno, i što se u tvom privatnom i profesionalnom životu promijenilo.
hahahaha jebote marčelo ima 65g. ako doživim njegove godine super.
2014-12-30
veber wrote:Trinity wrote:Ajde za promjenu napiši kako je biti mladi otac, ali iskreno, i što se u tvom privatnom i profesionalnom životu promijenilo.
hahahaha jebote marčelo ima 65g. ako doživim njegove godine super.
jesam ti već reko da mi popušiš kurac...
kao što vidiš ne dira me previše.
kad se vidimo?
2014-12-30
popodne bedinam dete oko pet na dalje...
2014-04-16
Page 19 of 22 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 19 of 22