leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 10 of 22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
Sasvijem sam siguran da će ova žena nakon nekog vremena "doći na svoje",a da će idući porod biti kudikamo lakši i bez ovakvih depresivnih stanja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne vidim iz teksta, ti imaš druge informacije?marcellus wrote:Trinity wrote:marcellus wrote: Kak djeca nisu zatupila Marie Curie ni Maggie Thatcher ni Mariju Tereziju, niti spriječila Kolindu da napravi karijeru ni ikog drugog? Ak si tup tup si jebiga.
Marie Curie je svekar pomagao u odgoju djece, Maggie Thatcher valjda nije imala neku dadilju , a Kolindin muže se odrekao svoje karijere u korist njene.
je a ovoj frikuši ne pomažu muž, mama, svekrva? I najveći će joj doseg karijere ostati trkeljanje po netu, s decom i bez nje.
Meni nisu pomagale bake jer su bile daleko, možda su i njene.
Pomoć muža ?
Trinity-
2014-04-17
a što je izvodila od sebe ona novinarka s htv, ne mogu se sjetiti imena koja je pisala trudničke dnevnike i objašnjavala naciji kako je povraćala, što i koliko , koliko je puta bila na wc-u i na kraju snimila porod. pa što bi se o tom dalo reći ?!marcellus wrote:
pa svima dopizde neki put. Nije razlog da od sebe po netu praviš veliku žrtvu.
2015-08-15
Jasno, što dijete bude veće, bit će joj lakše.kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
Sasvijem sam siguran da će ova žena nakon nekog vremena "doći na svoje",a da će idući porod biti kudikamo lakši i bez ovakvih depresivnih stanja.
Trinity-
2014-04-17
pa naravno.Trinity wrote:Jasno, što dijete bude veće, bit će joj lakše.kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
2015-08-15
kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
pa gle to može imat i s desetero djece. Fali joj komad mozga, onaj zadužen za emocionalnu zrelost. Evo veli mi ova psihologica, "danas sam recimo radila sa mamom koju je muž nekoliko puta brutalno pretukao a ona ostaje u braku, doslovce samo radi djeteta. radi teških okolnosti ona traži pomoć na sve strane.i radi ko konj.i onda pročitam ovu biserku" mislim, ono, ima dijete i mora prat i peglat? Strašno. A kaj ona misli da njezina mater nije kuhala njoj i spremala za njom?
Naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:Pa kaj nije?Trinity wrote:veber wrote:I musko.
Roditeljstvo je briga. I radost.
I pun ti je kurac djece, ponekad.
Baš tako.
A ne neko pekmezenje kako si neki umišljaju.
Ja ih imam malo vise od tebe, dopizde neki put. Kamo li ne zenama koje su s njima stalno.
pa svima dopizde neki put. Nije razlog da od sebe po netu praviš veliku žrtvu.
2014-12-30
zene nase svagdasnje se Povampirile i oborile na jadnog Marca...
Guest- Guest
neće, taman posla. Malo dijete je mali problem i oko njega ima malo posla. Što je veće oko njega ima više brige, troška, i posla. Tam negdje do puberteta. Mala djeca ne postavljaju 500 pitanja dnevno ko ona od pet godina. Ja maloj samo promijenim pelenu, poigraš se malo s njom i ona ode spavat, žena isto stigne sve kaj treba i zgraža se nad ovom frikušom. Mislim, kad imaš dijete normalno je da si osoba broj dva u svom životu, a tko na to nije spreman neovisno o spolu nek ne dela decu jer nije zreo za to.kaja_333 wrote:pa naravno.Trinity wrote:Jasno, što dijete bude veće, bit će joj lakše.kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
Pa bas i nije.Trinity wrote:Jasno, što dijete bude veće, bit će joj lakše.kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
Kci mi postaje ljepotica, a tata glanca luparu.
Slaba korist, ali se mozda pokoji vucic splasi.
2014-12-30
Poanta svega...Ili kad kazu da su Moskije vezani za mater...pa ebote,za koga ce biti,mater volis i postivas najvise na svijetu..to je normalno,ne neku hopacupku koja ti prodaje Demagogiju "jednog decka prije tebe.."marcellus wrote:kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
pa gle to može imat i s desetero djece. Fali joj komad mozga, onaj zadužen za emocionalnu zrelost. Evo veli mi ova psihologica, "danas sam recimo radila sa mamom koju je muž nekoliko puta brutalno pretukao a ona ostaje u braku, doslovce samo radi djeteta. radi teških okolnosti ona traži pomoć na sve strane.i radi ko konj.i onda pročitam ovu biserku" mislim, ono, ima dijete i mora prat i peglat? Strašno. A kaj ona misli da njezina mater nije kuhala njoj i spremala za njom?
Guest- Guest
veber wrote:Pa bas i nije.Trinity wrote:Jasno, što dijete bude veće, bit će joj lakše.kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
Kci mi postaje ljepotica, a tata glanca luparu.
Slaba korist, ali se mozda pokoji vucic splasi.
kupi si majicu
Dopeljam ti Loli, malo ju pricuvaj dok ja odem vanka...marcellus wrote:neće, taman posla. Malo dijete je mali problem i oko njega ima malo posla. Što je veće oko njega ima više brige, troška, i posla. Tam negdje do puberteta. Mala djeca ne postavljaju 500 pitanja dnevno ko ona od pet godina. Ja maloj samo promijenim pelenu, poigraš se malo s njom i ona ode spavat, žena isto stigne sve kaj treba i zgraža se nad ovom frikušom. Mislim, kad imaš dijete normalno je da si osoba broj dva u svom životu, a tko na to nije spreman neovisno o spolu nek ne dela decu jer nije zreo za to.kaja_333 wrote:pa naravno.Trinity wrote:Jasno, što dijete bude veće, bit će joj lakše.kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
2014-12-30
Hoće, kad je dijete veće ode samo na wc, samo se obuče, samo si uzme hranu, samo si opere zube.marcellus wrote:neće, taman posla. Malo dijete je mali problem i oko njega ima malo posla. Što je veće oko njega ima više brige, troška, i posla. Tam negdje do puberteta. Mala djeca ne postavljaju 500 pitanja dnevno ko ona od pet godina. Ja maloj samo promijenim pelenu, poigraš se malo s njom i ona ode spavat, žena isto stigne sve kaj treba i zgraža se nad ovom frikušom. Mislim, kad imaš dijete normalno je da si osoba broj dva u svom životu, a tko na to nije spreman neovisno o spolu nek ne dela decu jer nije zreo za to.kaja_333 wrote:pa naravno.Trinity wrote:Jasno, što dijete bude veće, bit će joj lakše.kaja_333 wrote:ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
Kad je još veće, samo mu daš novac, ostalo zna samo.
Vremena k'o blata .
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:
ne bu to tak išlo.
ha ha ...pitam te za 15-20 godina...marcellus wrote:Trinity wrote:
ne bu to tak išlo.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Ne vidim iz teksta, ti imaš druge informacije?marcellus wrote:Trinity wrote:marcellus wrote: Kak djeca nisu zatupila Marie Curie ni Maggie Thatcher ni Mariju Tereziju, niti spriječila Kolindu da napravi karijeru ni ikog drugog? Ak si tup tup si jebiga.
Marie Curie je svekar pomagao u odgoju djece, Maggie Thatcher valjda nije imala neku dadilju , a Kolindin muže se odrekao svoje karijere u korist njene.
je a ovoj frikuši ne pomažu muž, mama, svekrva? I najveći će joj doseg karijere ostati trkeljanje po netu, s decom i bez nje.
Meni nisu pomagale bake jer su bile daleko, možda su i njene.
Pomoć muža ?
pa ni mojoj ne pomažu, jedna je u rijeci a druga ode na krk u viksu u rano proljeće i vrati se u kasnu jesen. A po zimi ne izlazi iz kuće da se ne posklizne jer ima osteoporozu. Ja sam na poslu. I opet joj je dobro i ne ide joj se na posal nazad.
Trinity wrote:ha ha ...pitam te za 15-20 godina...marcellus wrote:Trinity wrote:
ne bu to tak išlo.
i dalje ne bu tak išlo. Do faxa mama i ja postavljamo pravila, a kasnije pedala, dobila bu za školarinu i dom i hranu do kraja faxa a ostalo nek si zaradi.
u veliko dijete ne trebaš gledati 24 sata diše li ili je li pojelo kuglicu s bora, ne traži preokupaciju 24 sata. veće su brige za veće dijete ali druge vrstemarcellus wrote: Malo dijete je mali problem i oko njega ima malo posla. Što je veće oko njega ima više brige, troška, i posla.
2015-08-15
Nema pojma sto ga cekaTrinity wrote:ha ha ...pitam te za 15-20 godina...marcellus wrote:Trinity wrote:
ne bu to tak išlo.
veber-
2014-12-30
retardirano je napisat da dijete nije "postignuće" i retardirano je reć da nije "intelektualni izazov". Dijete je i te kako izazov, ali emocionalni prije svega. I naravno da nije postignuće nego obaveza. A njoj su obaveze problem. E jebiga. Nezrelo derle.kaja_333 wrote:u veliko dijete ne trebaš gledati 24 sata diše li ili je li pojelo kuglicu s bora, ne traži preokupaciju 24 sata. veće su brige za veće dijete ali druge vrstemarcellus wrote: Malo dijete je mali problem i oko njega ima malo posla. Što je veće oko njega ima više brige, troška, i posla.
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 10 of 22