leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 21 of 22
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
Jednostavno, posao radiš dobro ili loše. Ne postoji zatupljujuć posao, samo tup čovjek, a takvom je svaki posao zatupljujuć. Naravno nisu svi poslovi isti, no normalan i zreo čovjek se želi dokazati na svakom poslu, obaviti kako treba. A balavica kmeči da joj je bedasto kuhat. Nek se zaposli ko atomska fizičarka pa plati sluškinju.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:Jednostavno, posao radiš dobro ili loše. Ne postoji zatupljujuć posao, samo tup čovjek,
itekako imaš zatupljujućih poslova.
no ako nemaš za kruh i taj je dobar.
2014-12-30
marcellus wrote:Trinity wrote:Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
Ni Marie Curie, ni Maggie Tatcher ni naša Predsjednica svoj posao nisu radile, odnosno ne rade samo zbog plaće.
jesu, sigurno nisu radile ništa da nekom dokažu nešto, nego zato jer su vjerovale da posao mogu dobro obaviti. Kad radiš nešto da nekom nešto dokažeš i ispadneš faca, onda ispadneš kreten.
pa danas se ogromna vecina ljudi dokazuje i sebi i svijetu svojim materijalnim bogastvom. Iskompleksirani isto kao i te feministicke tetke o dokazivanju ali iskljucivo na lijepim poslovima, naime ne vole se dokazivat u rudniku, tamo su low life bica. Zamisli elite
2014-04-19
pa cijeli zagreb je sagraden na necijim zuljevima i ledima a niko od njih koji su to radili nije dokazivao nikom nista a ni sebi. Ljudi se borili da prezive. Citavu infrastrukturu zapada neko odrzava na svojim ledima i radom i sad bi princeze da zasjednu i da se dokazuju i sebi i svijetu
ali ne na ledima nego su eto poseban kapacitet kojem je namjenjen pijedestal i da im se dive.
Prosla su ta vremena, niko danas ne jebe ni ajnstajna ni mariju kiri.
ali ne na ledima nego su eto poseban kapacitet kojem je namjenjen pijedestal i da im se dive.
Prosla su ta vremena, niko danas ne jebe ni ajnstajna ni mariju kiri.
2014-04-19
problem je što smo svi postali komfornisti.
klinci bi čim završe srednju bili direktori.
2014-12-30
veber wrote:marcellus wrote:Jednostavno, posao radiš dobro ili loše. Ne postoji zatupljujuć posao, samo tup čovjek,
itekako imaš zatupljujućih poslova.
no ako nemaš za kruh i taj je dobar.
točno, lopata majka kad nemaš kaj jest. Ova je pljunula u lice svima koji su cijeli život lomili kičmu na njivi ili baušteli da bi othranili djecu. Jer su to "zatupljujući poslovi"
marcellus wrote:Jednostavno, posao radiš dobro ili loše. Ne postoji zatupljujuć posao, samo tup čovjek, a takvom je svaki posao zatupljujuć. Naravno nisu svi poslovi isti, no normalan i zreo čovjek se želi dokazati na svakom poslu, obaviti kako treba. A balavica kmeči da joj je bedasto kuhat. Nek se zaposli ko atomska fizičarka pa plati sluškinju.
Slažem se da svaki posao treba obavljati savjesno, pogotovo ako te za njega plaćaju, ali glupo je reći da ne postoje zatupljujući poslovi. Samo što puno ljudi zbog toga jer ne mogu raditi nešto bolje rade nešto zatupljujuće. Čovjek isto tako mora težiti ostvarenju svog potencijala, ako je netko materijal za neurokirurga onda je malo žalosno da život potrati na blagajni u Konzumu ili doma perući veš. Čak je i njegova moralna obveza taj potencijal iskoristiti.
mrincredible-
2014-04-16
marcellus wrote:Trinity wrote:Nastavljaš pljuvati po ženi ?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/pismo-majci-koja-razbija-tabue-curo-ti-si-emocionalno-kljasta-intelektualno-insuficijentna-878781
Ajde za promjenu napiši kako je biti mladi otac, ali iskreno, i što se u tvom privatnom i profesionalnom životu promijenilo.
Pročitaj tekst. Ne tulumarim više s frendovima, ne idem na zrće, ne idem u katran i galery osim sa ženom vrlo rijetko a taboo (stari) ionak više ne radi, i imam manje slobodnog vremena. Mijenjam pelene, a kuham manje nego prije jer je žena još uvek doma. A kad kuham mi to nije trivijalan posao nego se potrudim skuhat kak treba. I ne potcjenjujem ničiji posao, ako je dobro obavljen, a ne preko kurca, pa ni domaćice. I ne, ne fali mi što se ne mogu poseksat sa ženom "spontano" u dnevnoj sobi, i ne želim "svoj život natrag", imam obaveze praktički 0-24 i super mi je. To je tak, to je biološka nužnost, kao što i piše, a ne "svemirsko postignuće". To tak treba bit.
veber-
2014-12-30
Ne znam, ali svi teže tome. Onaj tko ne taj je budala.prckov wrote:Trinity wrote:Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
Ni Marie Curie, ni Maggie Tatcher ni naša Predsjednica svoj posao nisu radile, odnosno ne rade samo zbog plaće.
u jebote, u kom to paralelnom svemiru i u kojem postotku....0,1%?
Trinity-
2014-04-17
Da, idila. Eto, uzor si mladog oca, a bogami imaš šta reći i mladim majkama, pogotovo kako bi se trebale osjećati.marcellus wrote:Trinity wrote:Nastavljaš pljuvati po ženi ?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/pismo-majci-koja-razbija-tabue-curo-ti-si-emocionalno-kljasta-intelektualno-insuficijentna-878781
Ajde za promjenu napiši kako je biti mladi otac, ali iskreno, i što se u tvom privatnom i profesionalnom životu promijenilo.
Pročitaj tekst. Ne tulumarim više s frendovima, ne idem na zrće, ne idem u katran i galery osim sa ženom vrlo rijetko a taboo (stari) ionak više ne radi, i imam manje slobodnog vremena. Mijenjam pelene, a kuham manje nego prije jer je žena još uvek doma. A kad kuham mi to nije trivijalan posao nego se potrudim skuhat kak treba. I ne potcjenjujem ničiji posao, ako je dobro obavljen, a ne preko kurca, pa ni domaćice. I ne, ne fali mi što se ne mogu poseksat sa ženom "spontano" u dnevnoj sobi, i ne želim "svoj život natrag", imam obaveze praktički 0-24 i super mi je. To je tak, to je biološka nužnost, kao što i piše, a ne "svemirsko postignuće". To tak treba bit.
No, na temi o alimentaciji nisi se javio.
Imam još jedan prijedlog za tebe, kako ti pero ide, malo piši o izvanbračnoj djeci i njihovim očevima (majke malo pusti na miru), posebice o njihovim očinskim osjećajima.
Trinity-
2014-04-17
Uf, koje prenemaganje.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
U životu ima raznih situacija i ne nose nas baš uvijek uzvišeni roditeljski osjećaji. Ima svakakvih situacija, recimo neželjena trudnoća.
Znanici se to desilo (ah, kolikima je), samo što su doktori posumnjali na tumor, kad ono na pregledu kažu trudnoća.
Veli da nije znala šta je gore , tumor ili trudnoća. Strašno, ha? Kako je to mogla pomisliti, čudovište od žene ? I sigurno je to imalo emocionalne posljedice za fetus. I sigurno je loša majka koje ne voli to dijete i emocionalno ga maltretira.
Ništa od svega toga, kao i kod mnogih.
Otac si svega par mjeseci i odjednom si doživio prosvjetljenje, a ne znaš što te sve čeka.
Još si prilično balav po tom pitanju.
Trinity-
2014-04-17
E jbga...ja budala,a nisam mislio da jesam.Trinity wrote:Ne znam, ali svi teže tome. Onaj tko ne taj je budala.prckov wrote:Trinity wrote:Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
Meni su uvijek budale bile oni koji se dokazuju i imaju potrebu dokazivati se.
Ja radim za pare,da imam para ne bi radio ponajmanje ne da bi nešto nekome dokazivao.
Last edited by danni1 on 10/1/2016, 13:15; edited 1 time in total (Reason for editing : fuck)
danni1-
2014-04-16
dobar ti ovaj broj "svi", ajd nam sad reci i kolko kila imaju?Trinity wrote:Ne znam, ali svi teže tome. Onaj tko ne taj je budala.prckov wrote:Trinity wrote:Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
daj se skockaj
2014-04-19
danni1 wrote:E jbga...ja budala,a nisam mislio da jesam.Trinity wrote:Ne znam, ali svi teže tome. Onaj tko ne taj je budala.prckov wrote:Trinity wrote:Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
Ja radim za pare,da imam para ne bi radio ponajmanje ne da bi nešto nekome dokazivao.
e stari, al ona se dokazuje i sebi i drugima, nije sala
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veber-
2014-12-30
Ma ne ljute me, kuham ručak pa malo zavirim ovdje.veber wrote:ne ljutite mi triny
Malo me pere savjest jer nisam 100% posvećena rajnglama.
Trinity-
2014-04-17
danni1 wrote:E jbga...ja budala,a nisam mislio da jesam.Trinity wrote:Ne znam, ali svi teže tome. Onaj tko ne taj je budala.prckov wrote:Trinity wrote:Pa vidiš, ja mislim da ljudi ne rade samo da zarade za ručak sebi i djeci, nego da se baš poslom dokazuju i sebi i svijetu.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
To je zato što si ti predan katolik.
Katolička crkva ne potiče natjecateljski duh, dapače kritizira ga i poistovjećuje sa grešnošću, sa oholosti, taštinom, neumjerenošću itd.
Zato su protestantske zemlje naprednije i razvijenije od katoličkih, jer im je svjetonazor nešto drukčiji.
Guest- Guest
Trinity wrote:Nastavljaš pljuvati po ženi ?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/pismo-majci-koja-razbija-tabue-curo-ti-si-emocionalno-kljasta-intelektualno-insuficijentna-878781
"It gets a whole lot more complicated when you have kids. It’s the most terrifying day of your life, the day your first one is born… Your life, as you know it, is gone. Never to return."
Guest- Guest
Trinity wrote:Uf, koje prenemaganje.marcellus wrote:I ne ne mislim da sam se "ostvario" kao otac, nego imam obavezu kao otac. Odrasli ljudi imaju obaveze i odrade ih i ne seru oko toga i ne drame, a razmažena deriščad ima "svoj život". I ne ne želim biti "bitan svijetu" nego svojoj maloj, jer su joj mama i tata najbitniji. I to mi je dosta. I ne pišem da dokažem nekom nešto, nego da zaradim za svoj ručak, i krov nad glavom, a od nedavno i za djetetov, i ne smatram da mi se neko treba divit. I da, imam stan, auto, sve kaj mi treba, i ne tražim kruha preko pogače. Simple as fuck.
U životu ima raznih situacija i ne nose nas baš uvijek uzvišeni roditeljski osjećaji. Ima svakakvih situacija, recimo neželjena trudnoća.
Znanici se to desilo (ah, kolikima je), samo što su doktori posumnjali na tumor, kad ono na pregledu kažu trudnoća.
Veli da nije znala šta je gore , tumor ili trudnoća. Strašno, ha? Kako je to mogla pomisliti, čudovište od žene ? I sigurno je to imalo emocionalne posljedice za fetus. I sigurno je loša majka koje ne voli to dijete i emocionalno ga maltretira.
Ništa od svega toga, kao i kod mnogih.
Otac si svega par mjeseci i odjednom si doživio prosvjetljenje, a ne znaš što te sve čeka.
Još si prilično balav po tom pitanju.
pa ova nije doživjela prosvjetljenje, kolko vidimo, i dalje je koncentrirana samo na sebe. Ja, ja, ja, moj život, ja, moja prava, ja, moje emocije... moje ambicije, "želim biti bitna svijetu", moji hirovi "želim se seksati u dnevnoj sobi"... iskreno takve mi nikad nisu bile ni za usputni seks. Presebično, preglupo
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 21 of 22