leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 15 of 22
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
Da imaš dijete, pogotovo žensko, nikada ne bi ovako šta izvalio jednom ocu, materi još manje.bogomdani wrote:hahahahaha,sa 16 ce ona vec zatezati jednom rukom big gan...
Sram te bilo.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
ma zelio si ti,a sad placas alimentacije,a pravi igraci ebu...e sto ti je sudba..
Guest- Guest
zasto?? jesam rekao nesto sto se ne dogadja? ili vam uvijek treba mazati oci i titrati samoljubiva "casna " ega??Trinity wrote:Da imaš dijete, pogotovo žensko, nikada ne bi ovako šta izvalio jednom ocu, materi još manje.bogomdani wrote:hahahahaha,sa 16 ce ona vec zatezati jednom rukom big gan...
Sram te bilo.
Guest- Guest
a što ja tu mogu?bogomdani wrote:hahahahaha,sa 16 ce ona vec zatezati jednom rukom big gan...
osim što će ju tata naučit koristit glock 17, znaš koji, ne?
2014-12-30
da je bilo po njegovom, sad bih vjerojatno bila nešto kao Marie Curie.. u samostanubogomdani wrote:Pa tvoj stari je na kraju krajeva napravio nes normalno...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
malo si ga izbacila iz takta sa pozitivnom diskriminacijom... pa je došlo do kontra efekta... ali ne sumnjam ja u sveleta bude se iskorigirao brzo...Trinity wrote:Da imaš dijete, pogotovo žensko, nikada ne bi ovako šta izvalio jednom ocu, materi još manje.bogomdani wrote:hahahahaha,sa 16 ce ona vec zatezati jednom rukom big gan...
Sram te bilo.
2015-08-08
Pa ne moz nista,,poanta svega..zene rade od malih nogu po svojem,i haj ti to kasnije formiraj..radije ti iskuj stari dobri gothički pojas nevinosti.mozda malo pomogne..ne puno...veber wrote:a što ja tu mogu?bogomdani wrote:hahahahaha,sa 16 ce ona vec zatezati jednom rukom big gan...
osim što će ju tata naučit koristit glock 17, znaš koji, ne?
Guest- Guest
sa takvim Dupencetom i dudlovima?'.,.no way...r_nevjesta wrote:da je bilo po njegovom, sad bih vjerojatno bila nešto kao Marie Curie.. u samostanubogomdani wrote:Pa tvoj stari je na kraju krajeva napravio nes normalno...
Guest- Guest
moje alimentacije su takve kave jesu. ti nemaš plaću koliko ja plaćam alimentacija.bogomdani wrote:ma zelio si ti,a sad placas alimentacije,a pravi igraci ebu...e sto ti je sudba..
da ti bude jasnije 2400€ svaki mjesecec
2014-12-30
Tu nam se nešto kurči ko da je neki koznakakav kuronja, ali mu šupak cvika dollar-dinar jer zna što ga čeka kad mu Oksana istovari little bundle of joy. Najebo je ko Božo u sjemeništu :PTrinity wrote:Ma sad bi već unuke trebao imati, nisu mala djeca za starcemichaellcmacha wrote:tko zna možda ga to trgne pa i on sa rujkom neš sad prek zime zametne...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Guest- Guest
j ga sad... pa djeca su djeca, ali i oni bili dečki ili cure kad tad odrastu, a tad bi po logici stvari i naša percepcija roditelja trebala u skladu s tim promjenama imati mjenu... kod mene su 11, 14 i 17 i nisu to iste relacije, niti mogu biti, čak i kad onaj najmanji malo malo pa ustrajava da je i on mangup...
2015-08-08
hahahahahaha...bit cu pristojan pa se suzdrzati od komentara... ..ne do ti bog da stanes na tlo svojeh prahajmata,a svabi doznaju za ovo... ..lijepa suma,u krive svrhe...ja toliko svaki mjesec bacim na stednju... ..tko je u plusu???veber wrote:moje alimentacije su takve kave jesu. ti nemaš plaću koliko ja plaćam alimentacija.bogomdani wrote:ma zelio si ti,a sad placas alimentacije,a pravi igraci ebu...e sto ti je sudba..
Guest- Guest
Marie Curie u samostanu?r_nevjesta wrote:da je bilo po njegovom, sad bih vjerojatno bila nešto kao Marie Curie.. u samostanubogomdani wrote:Pa tvoj stari je na kraju krajeva napravio nes normalno...
Trinity-
2014-04-17
Trinity za kompjuterom-isti qrc...Trinity wrote:Marie Curie u samostanu?r_nevjesta wrote:da je bilo po njegovom, sad bih vjerojatno bila nešto kao Marie Curie.. u samostanubogomdani wrote:Pa tvoj stari je na kraju krajeva napravio nes normalno...
Guest- Guest
Od tolike jebačine nijedno dijete...nešto tu ne štima... ćorci?ostap.phender wrote:Tu nam se nešto kurči ko da je neki koznakakav kuronja, ali mu šupak cvika dollar-dinar jer zna što ga čeka kad mu Oksana istovari little bundle of joy. Najebo je ko Božo u sjemeništuTrinity wrote:Ma sad bi već unuke trebao imati, nisu mala djeca za starcemichaellcmacha wrote:tko zna možda ga to trgne pa i on sa rujkom neš sad prek zime zametne...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Trinity-
2014-04-17
menadžeru!bogomdani wrote:hahahahahaha...bit cu pristojan pa se suzdrzati od komentara... ..ne do ti bog da stanes na tlo svojeh prahajmata,a svabi doznaju za ovo... ..lijepa suma,u krive svrhe...ja toliko svaki mjesec bacim na stednju... ..tko je u plusu???veber wrote:moje alimentacije su takve kave jesu. ti nemaš plaću koliko ja plaćam alimentacija.bogomdani wrote:ma zelio si ti,a sad placas alimentacije,a pravi igraci ebu...e sto ti je sudba..
napiši osvrt na njemačkom.
sa svim preglasima.
bitte.
2014-12-30
bogomdani wrote: ..lijepa suma,u krive svrhe...
Najpametnije uložen novac...ali šta ti znaš o tome , jel...;)
Trinity-
2014-04-17
nemojte samo da ja ispadnem kriv... ;)Starhemberg wrote:Trinity nekog riba, čuje se s googla još...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jeste se barem dogovorili sto? :D
2014-04-12
Oko čega ? Šta je tema? :Pmaggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
Trinity-
2014-04-17
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 15 of 22