leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 14 of 22
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
neću.Trinity wrote:
još ćeš ih taksirat u koje doba noći :)
spadam u besćutne roditelje.
djeca moraju naučit živjet.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
s tim bih se složio, sve mogu, osim onog što nije dozvoljeno i tu nema popuštanja....veber wrote:neću.Trinity wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
šta, pustit ćeš ju da se doma vraća noćnim tramvajem?veber wrote:neću.Trinity wrote:
Dat ćeš bar za Uber... ;)
Trinity-
2014-04-17
Meni jedno, tebi nijedno...šetaj...bogomdani wrote:Ma da..jedno ti se slucajno zakinulo,pa sad mislis da imas pravo?? ,ajd oke ove cure i decki koji imaju 2,3 ili vise,tima respect...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Trinity-
2014-04-17
Kakogod,dobro je ispalo,nije ni na mamu ni na tatu...Trinity wrote:Meni jedno, tebi nijedno...šetaj...bogomdani wrote:Ma da..jedno ti se slucajno zakinulo,pa sad mislis da imas pravo?? ,ajd oke ove cure i decki koji imaju 2,3 ili vise,tima respect...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Guest- Guest
pa zar opet... pozitivna jel... ;)Trinity wrote:Meni jedno, tebi nijedno...šetaj...bogomdani wrote:Ma da..jedno ti se slucajno zakinulo,pa sad mislis da imas pravo?? ,ajd oke ove cure i decki koji imaju 2,3 ili vise,tima respect...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
2015-08-08
svele sad se manje dela, ako ništa bar do 18.-og si frei.... tvoje je samo da rujku odobrovoljiš, i onda da ju paziš do jeseni, a poslije da se učlaniš u klub.... ;)
2015-08-08
Ma sad bi već unuke trebao imati, nisu mala djeca za starcemichaellcmacha wrote:tko zna možda ga to trgne pa i on sa rujkom neš sad prek zime zametne...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Trinity-
2014-04-17
ne!Trinity wrote:šta, pustit ćeš ju da se doma vraća noćnim tramvajem?veber wrote:neću.Trinity wrote:
dok neće moći vozit auto, zakonski, ne će niti izlaziti van mog okovida.
učim ju vozit auto, finese.
kada dobije vozačku može i u dubrovnik.
vučići moraju pogledat luparu.
2014-12-30
tata, izlazit se počne prije 18-te ;)veber wrote:ne!Trinity wrote:šta, pustit ćeš ju da se doma vraća noćnim tramvajem?veber wrote:neću.Trinity wrote:
Trinity-
2014-04-17
ma sad je ful u plusu, sa pol stoljetnim životnim iskustvom, dobrog szdravlja i kondicije... kud ćeš bolje i konačno da postigne jedan pravi rezultat.... ;)Trinity wrote:Ma sad bi već unuke trebao imati, nisu mala djeca za starcemichaellcmacha wrote:tko zna možda ga to trgne pa i on sa rujkom neš sad prek zime zametne...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
2015-08-08
Kako rekoh,jesi li sigurna..???Trinity wrote:Ma sad bi već unuke trebao imati, nisu mala djeca za starcemichaellcmacha wrote:tko zna možda ga to trgne pa i on sa rujkom neš sad prek zime zametne...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Guest- Guest
majketi nemoj menadžera dirat.michaellcmacha wrote:svele sad se manje dela, ako ništa bar do 18.-og si frei.... tvoje je samo da rujku odobrovoljiš, i onda da ju paziš do jeseni, a poslije da se učlaniš u klub.... ;)
BDP će nam mam pasti za 25 odsto.
2014-12-30
taman žena prestane djetetu mijenjat pelene, na red dođe onmichaellcmacha wrote:ma sad je ful u plusu, sa pol stoljetnim životnim iskustvom, dobrog szdravlja i kondicije... kud ćeš bolje i konačno da postigne jedan pravi rezultat.... ;)Trinity wrote:Ma sad bi već unuke trebao imati, nisu mala djeca za starcemichaellcmacha wrote:tko zna možda ga to trgne pa i on sa rujkom neš sad prek zime zametne...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Trinity-
2014-04-17
uff, a ja sam mislila da je moj stari koma ...veber wrote:ne!
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa tvoj stari je na kraju krajeva napravio nes normalno...r_nevjesta wrote:uff, a ja sam mislila da je moj stari koma ...veber wrote:ne!
Guest- Guest
tko zna, možda se naljuti pa stvarno neš konkretnog izdela, meni bi iskren da budem bilo drago, da se i on konačno pohvali s nečim stvarno stvarnim... a i kad se svi mi postaramo za kojih 20 ljeta da mu ima ko, kao i nama pripomoć kod tipkanja... :))), ok zeza na stranu, ja nepatvoreno izvan uštosanih spika mislim i znam da većeg blaga od djece nema, a to blago želim i njemu... iako si nismo neš posebno dobri...veber wrote:majketi nemoj menadžera dirat.michaellcmacha wrote:svele sad se manje dela, ako ništa bar do 18.-og si frei.... tvoje je samo da rujku odobrovoljiš, i onda da ju paziš do jeseni, a poslije da se učlaniš u klub.... ;)
BDP će nam mam pasti za 25 odsto.
2015-08-08
ma daj?Trinity wrote:
tata, izlazit se počne prije 18-te ;)
zato i želim da nauči vozit auto, motor.
za pištolj je preslaba, ali sam joj pokazao kako s dvije ruke zategnut zatvarač.
2014-12-30
hahahahaha,sa 16 ce ona vec zatezati jednom rukom big gan...
Guest- Guest
je, možda!michaellcmacha wrote:
tko zna, možda se naljuti pa stvarno neš konkretnog izdela, meni bi iskren da budem bilo drago, da se i on konačno pohvali s nečim stvarno stvarnim... a i kad se svi mi postaramo za kojih 20 ljeta da mu ima ko, kao i nama pripomoć kod tipkanja... :))), ok zeza na stranu, ja nepatvoreno izvan uštosanih spika mislim i znam da većeg blaga od djece nema, a to blago želim i njemu... iako si nismo neš posebno dobri...
menadžeru, želim ti dicu
2014-12-30
Da imaš dijete, pogotovo žensko, nikada ne bi ovako šta izvalio jednom ocu, materi još manje.bogomdani wrote:hahahahaha,sa 16 ce ona vec zatezati jednom rukom big gan...
Sram te bilo.
Trinity-
2014-04-17
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 14 of 22