leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 16 of 22
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
Oko čega ? Šta je tema? :Pmaggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Dogovolili smo se da utrpamo još Arapa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dalmoš, sklon znanosti, učenju, ništa zabava, izlasci.. jedino dijete, cura, na poklon od tate za 6. rođendan dobije Opću enciklopediju u 12 knjiga :) da bih dočarala zašto samostan: u ljeto nakon 8. razreda želim s ekipom u kino i pitam ga da me pusti, a on meni: ne može, što će ti kino :DTrinity wrote:Marie Curie u samostanu?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
bitno je samo da svi imaju na umu da im ne smije faliti ni ptičjeg mlijeka... ili magarećeg ili već nekog dobrog...
2015-08-08
oko bilo cega..tema vise nebitna 8-)Trinity wrote:Oko čega ? Šta je tema? :Pmaggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
2014-04-12
trebala si tražiti da te pusti nedjeljom na matineju u 10 prijepodne, a ne četvrtkom na noćno kino... išao je pa je znao koji se blockbusteri puštaju u tom terminu....r_nevjesta wrote:Dalmoš, sklon znanosti, učenju, ništa zabava, izlasci.. jedino dijete, cura, na poklon od tate za 6. rođendan dobije Opću enciklopediju u 12 knjiga :) da bih dočarala zašto samostan: u ljeto nakon 8. razreda želim s ekipom u kino i pitam ga da me pusti, a on meni: ne može, što će ti kino :DTrinity wrote:Marie Curie u samostanu?
2015-08-08
eee, kada bi, barem sa mnom na kavu pošla.maggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
2014-12-30
Bitno je drhrkat kuac. Ja sinoc prije spavanja dva puta , nije mi se spavalo pa onda ceš ceš ....spavao do podne ....do jedan malo hebavao malter ovoj na temi onda zaradio 150 kuna plus dnevnica ...jeli kolace ...castili se .....u prevodu : napušite se kurza.michaellcmacha wrote:bitno je samo da svi imaju na umu da im ne smije faliti ni ptičjeg mlijeka... ili magarećeg ili već nekog dobrog...
2014-04-11
budem,dogovorimo se..B-)veber wrote:eee, kada bi, barem sa mnom na kavu pošla.maggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
2014-04-12
RayMabus wrote:Bitno je drhrkat kuac. Ja sinoc prije spavanja dva puta , nije mi se spavalo pa onda ceš ceš ....spavao do podne ....do jedan malo hebavao malter ovoj na temi onda zaradio 150 kuna plus dnevnica ...jeli kolace ...castili se .....u prevodu : napušite se kurza.michaellcmacha wrote:bitno je samo da svi imaju na umu da im ne smije faliti ni ptičjeg mlijeka... ili magarećeg ili već nekog dobrog...
2014-04-11
hvala, takođerRayMabus wrote:u prevodu : napušite se kurza.
2014-04-12
NECE VAS NITKO NIŠTA MOLIT.
ODHEBITE U SKOKOVIMA.
TRPAJ CRNCE I ARAPE AKO FALI BEBA.
ODHEBITE U SKOKOVIMA.
TRPAJ CRNCE I ARAPE AKO FALI BEBA.
2014-04-11
ozbiljno?maggie13 wrote:budem,dogovorimo se..B-)veber wrote:eee, kada bi, barem sa mnom na kavu pošla.maggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
2014-12-30
eto, ti i on očito znate, ja ne znammichaellcmacha wrote:trebala si tražiti da te pusti nedjeljom na matineju u 10 prijepodne, a ne četvrtkom na noćno kino... išao je pa je znao koji se blockbusteri puštaju u tom terminu....
2014-04-12
jos cu razmislit,ali mislim da si bezopasan :Dveber wrote:ozbiljno?maggie13 wrote:budem,dogovorimo se..B-)veber wrote:eee, kada bi, barem sa mnom na kavu pošla.maggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
Nego,sto ste dogovorili?
2014-04-12
Danas sam pricao sa likom iz ruskog veleposlanstva.
OK lik. Kulturan. Žena plavuša , ok obitelj.
SPonzororaju hokejaški klub Medvešcak. Vole hokej.
OK lik. Kulturan. Žena plavuša , ok obitelj.
SPonzororaju hokejaški klub Medvešcak. Vole hokej.
2014-04-11
Ne vjeruj Švabi ni kad darove nosi :Pmaggie13 wrote:jos cu razmislit,ali mislim da si bezopasan :Dveber wrote:ozbiljno?maggie13 wrote:budem,dogovorimo se..B-)veber wrote:eee, kada bi, barem sa mnom na kavu pošla.maggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
Nego,sto ste dogovorili?
Guest- Guest
Treba sa tim Rusima bit u ok odnosima. Kad pocme ww3 ono cajevi i kolacici ....neka drugi ratuju.
Hebeš ovu glupu kenju sa ja ja ja ja ja .....baci ća.
NIškoristi.
Hebeš ovu glupu kenju sa ja ja ja ja ja .....baci ća.
NIškoristi.
2014-04-11
ja sam smio i u nedjelju i u četvrtak, a ti skopčaj zašto... neka razlika je postojala...;), a sudeći po nekim upisima postoji i danas.... i dobro je da postoji...r_nevjesta wrote:eto, ti i on očito znate, ja ne znammichaellcmacha wrote:trebala si tražiti da te pusti nedjeljom na matineju u 10 prijepodne, a ne četvrtkom na noćno kino... išao je pa je znao koji se blockbusteri puštaju u tom terminu....
2015-08-08
Ova je jednostavno umislila da se cili svit vrti oko nje i to ti je to.
NE NE VRTI SE.
I NE TREBA DA SE VRTI.
AJMO DALJE.
NE NE VRTI SE.
I NE TREBA DA SE VRTI.
AJMO DALJE.
2014-04-11
Dobro i to kazes..opreza nikad naodmet..;DStarhemberg wrote:Ne vjeruj Švabi ni kad darove nosi :Pmaggie13 wrote:jos cu razmislit,ali mislim da si bezopasan :Dveber wrote:ozbiljno?maggie13 wrote:budem,dogovorimo se..B-)veber wrote:eee, kada bi, barem sa mnom na kavu pošla.maggie13 wrote:Jeste se barem dogovorili sto? :D
Nego,sto ste dogovorili?
2014-04-12
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 16 of 22