leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 9 of 22
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
pa neće ga torpedirati u dom ali nije isključeno da će dijete nju torpedirati. mislim, zatupljuje ih u smislu da su godinu dana u kakanju, pišanju, podgrijavanju mljeka sa masnom kosom , pritom ih frustrira izgled ako se ne vrate u normalu sa kilažom. također ovisi i kakvog su materijalnog stanja, imaju li roditelje da joj pomognu. ne zatupljuje u smislu da će ostati tupe zbog toga. ima i onih drugih, koje baš to vole, ko fol...marcellus wrote:
pa trebala bi ga torpedirat u dom ak joj je tlaka. Jebiga djeca su "tlaka", samo nije baš pristojno ni normalno to govoriti jer ako djeci stavljaš pod nos kak su ti teška opterećuješ ih osjećajem krivnje. A osim toga problem je što je žena totalno sebična, mislim djeca je zatupljuju? Pa tupa je ko kurac i ovako, kakva će tek bit ak je djeca zatupe? Kak djeca nisu zatupila Marie Curie ni Maggie Thatcher ni Mariju Tereziju, niti spriječila Kolindu da napravi karijeru ni ikog drugog? Ak si tup tup si jebiga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a oćemo jednom, zašto ne..:)veber wrote:Kajo!
Kada cemo na cugu
2015-08-15
eto, žene se sa mnom slažu, to mi je dokaz da sam u pravu.Trinity wrote:Kajo, svaka ti na mjestu.kaja_333 wrote:muškarci komentiraju žene i ženski mozak na temelju onog što su im žene rekle. Žena ima raznih, nekima je društven život bogat, neke imaju druge prioritete i interese, nekima je jako stalo do toga kako izgledaju i dosta drže do sebe. Takvim je šokantno hodati sa sto kila naotečenih nogu, i nakon poroda ne imati vremena za počešljati se i izaći pobuljavan na kavu a nekima je to životni san (za javnost, možda misle kao i ove prve ali šute), toliko se uživljavaju u ulogu žena, majke, kraljice da su u stanju do besvijesti srat o dojenju i sranju i žrtvovanju misleći da to svima mora biti centar svemira. Ništa ova mala nije neobično rekla, to sam čula od pola svojih prijateljica, druga polovica je ova uživljena u ulogu . A osim toga pa ne vole svi roditelji jednako svoju djecu, niti djeca ne vole jednako svoje roditelje. Svi ih vole, ali ne jednako. Sada se zgražamo jer ova nije otkinula od sreće jer je pobljuvana i ne može na putovanje a kada čujemo da je dijete torpediralo roditelja u dom da ga ne gleda više jer mu je teško donjeti mu vode onda je to ok?!
2015-08-15
marcellus wrote: Kak djeca nisu zatupila Marie Curie ni Maggie Thatcher ni Mariju Tereziju, niti spriječila Kolindu da napravi karijeru ni ikog drugog? Ak si tup tup si jebiga.
Marie Curie je svekar pomagao u odgoju djece, Maggie Thatcher valjda nije imala neku dadilju , a Kolindin muže se odrekao svoje karijere u korist njene.
Trinity-
2014-04-17
Pa cijeli dan se svađam s njim na ovoj temi.kaja_333 wrote:eto, žene se sa mnom slažu, to mi je dokaz da sam u pravu.Trinity wrote:Kajo, svaka ti na mjestu.kaja_333 wrote:muškarci komentiraju žene i ženski mozak na temelju onog što su im žene rekle. Žena ima raznih, nekima je društven život bogat, neke imaju druge prioritete i interese, nekima je jako stalo do toga kako izgledaju i dosta drže do sebe. Takvim je šokantno hodati sa sto kila naotečenih nogu, i nakon poroda ne imati vremena za počešljati se i izaći pobuljavan na kavu a nekima je to životni san (za javnost, možda misle kao i ove prve ali šute), toliko se uživljavaju u ulogu žena, majke, kraljice da su u stanju do besvijesti srat o dojenju i sranju i žrtvovanju misleći da to svima mora biti centar svemira. Ništa ova mala nije neobično rekla, to sam čula od pola svojih prijateljica, druga polovica je ova uživljena u ulogu . A osim toga pa ne vole svi roditelji jednako svoju djecu, niti djeca ne vole jednako svoje roditelje. Svi ih vole, ali ne jednako. Sada se zgražamo jer ova nije otkinula od sreće jer je pobljuvana i ne može na putovanje a kada čujemo da je dijete torpediralo roditelja u dom da ga ne gleda više jer mu je teško donjeti mu vode onda je to ok?!
Trinity-
2014-04-17
e, te su prave, uzorne i po mjeri muškaraca...kaja_333 wrote:pa neće ga torpedirati u dom ali nije isključeno da će dijete nju torpedirati. mislim, zatupljuje ih u smislu da su godinu dana u kakanju, pišanju, podgrijavanju mljeka sa masnom kosom , pritom ih frustrira izgled ako se ne vrate u normalu sa kilažom. također ovisi i kakvog su materijalnog stanja, imaju li roditelje da joj pomognu. ne zatupljuje u smislu da će ostati tupe zbog toga. ima i onih drugih, koje baš to vole, ko fol...marcellus wrote:
pa trebala bi ga torpedirat u dom ak joj je tlaka. Jebiga djeca su "tlaka", samo nije baš pristojno ni normalno to govoriti jer ako djeci stavljaš pod nos kak su ti teška opterećuješ ih osjećajem krivnje. A osim toga problem je što je žena totalno sebična, mislim djeca je zatupljuju? Pa tupa je ko kurac i ovako, kakva će tek bit ak je djeca zatupe? Kak djeca nisu zatupila Marie Curie ni Maggie Thatcher ni Mariju Tereziju, niti spriječila Kolindu da napravi karijeru ni ikog drugog? Ak si tup tup si jebiga.
Trinity-
2014-04-17
pa ja sam se onda prekasno uključila, ne znam na temelju čega je formirao mišljenjeTrinity wrote:
Pa cijeli dan se svađam s njim na ovoj temi.
2015-08-15
I musko.kaja_333 wrote:eto, žene se sa mnom slažu, to mi je dokaz da sam u pravu.Trinity wrote:Kajo, svaka ti na mjestu.kaja_333 wrote:muškarci komentiraju žene i ženski mozak na temelju onog što su im žene rekle. Žena ima raznih, nekima je društven život bogat, neke imaju druge prioritete i interese, nekima je jako stalo do toga kako izgledaju i dosta drže do sebe. Takvim je šokantno hodati sa sto kila naotečenih nogu, i nakon poroda ne imati vremena za počešljati se i izaći pobuljavan na kavu a nekima je to životni san (za javnost, možda misle kao i ove prve ali šute), toliko se uživljavaju u ulogu žena, majke, kraljice da su u stanju do besvijesti srat o dojenju i sranju i žrtvovanju misleći da to svima mora biti centar svemira. Ništa ova mala nije neobično rekla, to sam čula od pola svojih prijateljica, druga polovica je ova uživljena u ulogu . A osim toga pa ne vole svi roditelji jednako svoju djecu, niti djeca ne vole jednako svoje roditelje. Svi ih vole, ali ne jednako. Sada se zgražamo jer ova nije otkinula od sreće jer je pobljuvana i ne može na putovanje a kada čujemo da je dijete torpediralo roditelja u dom da ga ne gleda više jer mu je teško donjeti mu vode onda je to ok?!
Roditeljstvo je briga. I radost.
I pun ti je kurac djece, ponekad.
2014-12-30
aha, misle da će ih cijeniti više tako..hoće, oni znaju to cjeniti što netko hoda nepočešljan i posprema cijeli dan..:)Trinity wrote:e, te su prave, uzorne i po mjeri muškaraca....
2015-08-15
veber wrote:I musko.
Baš tako.
A ne neko pekmezenje kako si neki umišljaju.
Trinity-
2014-04-17
eto. baš mi je drago.veber wrote:
I musko.
2015-08-15
Pa kaj nije?Trinity wrote:veber wrote:I musko.
Baš tako.
Ja ih imam malo vise od tebe, dopizde neki put. Kamo li ne zenama koje su s njima stalno.
2014-12-30
Ženama poslije poroda svakakve stvari padaju na um.
U ekstremnim slučajevima dogodi se i čedomorstvo.
Porod je za pojedine žene težak šok i oporavak traje mjesecima.
Tako da ovu sirotu ženu koja je još,jadna,pod svojevrsnom traumom,nipošto ne smijemo osuđivati.
Ljudi u novim još nedoživljenim situacijama reagiraju raznoliko. Tako se sjećam prvih dana u vojsci,kad su neki vojnici nenavikli na boravak van kuće,plakali,a neki su (to sam čuo,nisam vidio) rezali i žile.
Sasvijem sam siguran da će ova žena nakon nekog vremena "doći na svoje",a da će idući porod biti kudikamo lakši i bez ovakvih depresivnih stanja.
U ekstremnim slučajevima dogodi se i čedomorstvo.
Porod je za pojedine žene težak šok i oporavak traje mjesecima.
Tako da ovu sirotu ženu koja je još,jadna,pod svojevrsnom traumom,nipošto ne smijemo osuđivati.
Ljudi u novim još nedoživljenim situacijama reagiraju raznoliko. Tako se sjećam prvih dana u vojsci,kad su neki vojnici nenavikli na boravak van kuće,plakali,a neki su (to sam čuo,nisam vidio) rezali i žile.
Sasvijem sam siguran da će ova žena nakon nekog vremena "doći na svoje",a da će idući porod biti kudikamo lakši i bez ovakvih depresivnih stanja.
Last edited by jastreb on 7/1/2016, 18:21; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve ima svoje cari.kaja_333 wrote:eto. baš mi je drago.veber wrote:
I musko.
2014-12-30
Galebe seres gore od grlice. Jebala te jna.
2014-12-30
E mene nije. Tebe vjerovatno je.veber wrote:Galebe seres gore od grlice. Jebala te jna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naravno da dopizde i svašta ti padne na pamet, poslije te sram i samih tih misli, ali tako je.veber wrote:Pa kaj nije?Trinity wrote:veber wrote:I musko.
Baš tako.
Ja ih imam malo vise od tebe, dopizde neki put. Kamo li ne zenama koje su s njima stalno.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:marcellus wrote: Kak djeca nisu zatupila Marie Curie ni Maggie Thatcher ni Mariju Tereziju, niti spriječila Kolindu da napravi karijeru ni ikog drugog? Ak si tup tup si jebiga.
Marie Curie je svekar pomagao u odgoju djece, Maggie Thatcher valjda nije imala neku dadilju , a Kolindin muže se odrekao svoje karijere u korist njene.
je a ovoj frikuši ne pomažu muž, mama, svekrva? I najveći će joj doseg karijere ostati trkeljanje po netu, s decom i bez nje.
jastreb wrote:Sasvijem sam siguran da će ova žena nakon nekog vremena "doći na svoje",
To sam i ja rekla.
Trinity-
2014-04-17
veber wrote:Pa kaj nije?Trinity wrote:veber wrote:I musko.
Baš tako.
pa svima dopizde neki put. Nije razlog da od sebe po netu praviš veliku žrtvu.
ma ova žena nije u depresiji nego joj očito fali jedan dio svog života gdje ima određeno vrijeme za sebe.jastreb wrote:
2015-08-15
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 9 of 22