Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
...a dobra je pinka koju zapad daje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
On je malo glup.epikur37 wrote:vučko žedan rata sa srbima tj rusima :D
Hrvatska neće poslat niti jednog vojnka tamo. Ako ih njih 40 miljona treba pomoć jedne Hrvatske koja ima ispod 4 miljona stanovnika a onda ....ma jebite se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
plenki je kurcina..ali on je picin dim kakvu su izdaju pocinili oni prije njega...ako hocete mogu pobrojati jos jednom
2015-09-08
ukrajinaca je bilo dragovoljaca u zng '91..rusa nije bilo..valja vratiti njima..albancima i svima onima koji su nama dosli pomociRayMabus wrote:On je malo glup.epikur37 wrote:vučko žedan rata sa srbima tj rusima :D
Hrvatska neće poslat niti jednog vojnka tamo. Ako ih njih 40 miljona treba pomoć jedne Hrvatske koja ima ispod 4 miljona stanovnika a onda ....ma jebite se.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ukrajinaca je bilo dragovoljaca u zng '91.RayMabus wrote:On je malo glup.epikur37 wrote:vučko žedan rata sa srbima tj rusima :D
pa tko brani dragovoljcima iz rh da idu di hoće?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus likes this post
opet miješaš kruške i jabuke,rat se može izbjeći da su ameri i briti fleksibilni i bar malo razumni,no oni napinju da pucanja i sad bi svi mi to morali pratiti i više stradati od njih.Velim,odred ugroženih natrpati u vlak i poslati tamo a normalne iz ukrajine vratiti.vuksadinare wrote:malo smo licemjeri kao milanovic..koji je valjda zaboravio kako je nama bilo 1991...ah da on je bio daleko pa ne zna
vili40-
2015-08-02
Moraju moći sami biti sposobni odbiti prvi napad.vuksadinare wrote:ukrajinaca je bilo dragovoljaca u zng '91..rusa nije bilo..valja vratiti njima..albancima i svima onima koji su nama dosli pomociRayMabus wrote:On je malo glup.epikur37 wrote:vučko žedan rata sa srbima tj rusima :D
Dobili su sad tone oružja, imaju Stingere i Javeline, ima ih deset puta nego Hrvata, brane se, dakle u boljoj su poziciji.
Brate mili ako oni ne mogu sami odbit taj prvi napad do proljeća, onda im neće pomoć dovlaćenje još topovskog mesa iz smjera Hrvatske.
2014-04-11
...zoki vam je isti kurac ko i plenki samo drugo pakovanje ono istocno
2015-09-08
vuksadinare wrote:...zoki vam je isti kurac ko i plenki samo drugo pakovanje ono istocno
ne pakirati zokiju, od lijepo radi na podjeli Bih i normalizaciji regionalnih odnosa
ali i u RH šiba po lijevoj i desnoj bulumenti
2015-08-06
A i zima je. Nek malo ugrije.RayMabus wrote:Moraju moći sami biti sposobni odbiti prvi napad.vuksadinare wrote:ukrajinaca je bilo dragovoljaca u zng '91..rusa nije bilo..valja vratiti njima..albancima i svima onima koji su nama dosli pomociRayMabus wrote:
On je malo glup.
Dobili su sad tone oružja, imaju Stingere i Javeline, ima ih deset puta nego Hrvata, brane se, dakle u boljoj su poziciji.
Brate mili ako oni ne mogu sami odbit taj prvi napad do proljeća, onda im neće pomoć dovlaćenje još topovskog mesa iz smjera Hrvatske.
Stižemo kad ugrije.
Za Ukrajinu spremni.
2014-04-11
jebote region..ko spomene region u aps..bi ja...zoki ce past ko i plenki..i napokon cemo imati one kojima je hrvatska doista u srcu ali doistaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...zoki vam je isti kurac ko i plenki samo drugo pakovanje ono istocno
ne pakirati zokiju, od lijepo radi na podjeli Bih i normalizaciji regionalnih odnosa
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebote region..ko spomene region u aps..bi ja...zoki ce past ko i plenki..i napokon cemo imati one kojima je hrvatska doista u srcu ali doistaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...zoki vam je isti kurac ko i plenki samo drugo pakovanje ono istocno
znači Penava predsjednik
2015-08-06
tocnoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jebote region..ko spomene region u aps..bi ja...zoki ce past ko i plenki..i napokon cemo imati one kojima je hrvatska doista u srcu ali doistaepikur37 wrote:
znači Penava predsjednik
2015-09-08
vuksadinare wrote:tocnoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
jebote region..ko spomene region u aps..bi ja...zoki ce past ko i plenki..i napokon cemo imati one kojima je hrvatska doista u srcu ali doista
znači Penava predsjednik
da e kladimo opet :)
al nisi ni prošli put platio :p
2015-08-06
tako je rekao i za covid potvrde pa se brzo predomislio.....
2015-09-08
Zima je. Tko će ić sad zimi ratovat ? Ne pričajte gluposti.
Ako napadne nek drže linju do proljeća. Neću ić sad kad je minus 35 stupnjeva gori.
Ako napadne nek drže linju do proljeća. Neću ić sad kad je minus 35 stupnjeva gori.
2014-04-11
inace on jako puno prica al kad ga se stisne popusti..covid potvrde,rafali,pa ono sa blokadom granicnih prijelaza di je kapitulirao za tri dana kad ga je merkel stisla...dok su albanci sa kosova imali visemjesecnu blokadu i nisu popustali
2015-09-08
Rusija sama odlučuje o svojoj sudbini. Rusija je jača i ima atomsku. Bilo kakvi izgovor a da se napadnu čisto ukrajinska područja s ciljem okupacije dodatnih dijelova Ukrajine je čista invazija.
Ni Nijemac više neće moći stati iza Rusije. Gotovi su ako krenu.
Ni Nijemac više neće moći stati iza Rusije. Gotovi su ako krenu.
2014-04-11
....ne volim đapica..ali u jednom je u pravu kad kaze da je milanovic ruski covjek i da je ovaj njegov igrokaz oko bh-a i jos nekih stvari samo da bude ruski placeni igrac ovdje...uostalom zokijev kum je u plinskom biznisu sa rujama..
2015-09-08
..uostalom milanovic je umijesan u lobiranje dovođenja sbeer banke u hrvatsku a koja je sad zavrsila u srpskim rukama
2015-09-08
Nebitno. To je istina al nebitno.vuksadinare wrote:....ne volim đapica..ali u jednom je u pravu kad kaze da je milanovic ruski covjek i da je ovaj njegov igrokaz oko bh-a i jos nekih stvari samo da bude ruski placeni igrac ovdje...uostalom zokijev kum je u plinskom biznisu sa rujama..
Nema teorije da sad na minus 35 ikoga pošaljen a i nisu članica NATOa. Ići će dobrovoljci na proljeće.
Moraju prvo odbit taj prvi napad.
Stvari su ti ovako postavljene :
1. Ako Rusija napadne čiso ukrajinska područja ( oni su se etnički razgraničili prije ) to je čista agresija i ide slamanje Srbije na Balkanu i svakog tko je za Rusiju i blokada ekonomje
2. Ako ne napadnu idemo dalje, tampon zona ruskom upadu u Balkan kopnenim putem.
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska nespremna u slučaju nuklearnog rata
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
Page 2 of 8