ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata - Page 6 Empty Re: Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata

Post by Guest Tue 25 Jan - 15:06

vuksadinare wrote:
Sovak wrote:
vuksadinare wrote:
a u bosni bi po zokiju trebala imati

U BiH je pola milijuna naših sunarodnjaka i izravno graničimo s tom nakaradom.

Ili po tebi tih pola milijuna Hrvata nije naš interes?

Plus imamo ustavnu obvezu skrbiti o Hrvatima izvan Hrvatske.

Dakle i interes i crno na bijelo.

Usporedba s Ukrajinom koja?
...braca jedni i drugi..rus i srbin nisu ko ni arapin..nase porijeklo je iz ukrajine..

Zapadna Ukrajina i južna Belarus je pradomovina svim slavenskim narodima ... po tomu mi je i Rus brat.

Ali rekoh ... ja braću nemam. Niti moji Hrvati meni nisu braća nego isključivo sunarodnjaci tj. narod kojem pripadam.

Svakakvoga kukolja sam se nagledal, a koji su kričali "braćo Hrvati".

Guest
Guest

Back to top Go down

Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata - Page 6 Empty Re: Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata

Post by crvenkasti Tue 25 Jan - 15:07

epikur37 wrote:
vili40 wrote:
vuksadinare wrote:ukrajinci,albanci,hrvati sveto trojstvo
:facepalm

:D

+ bošnjaci i bugari

Rusi su Srbi, zato ukrajinci.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 25 Jan - 15:08

Meni Ukrajinci nisu blizi nego Rusi. Bliski su nam jednako ali ruska politika mi je mnogo bliskija.
Banderovci mi nisu bliski. Poljskim katolickim svecenicima su nozevima derali kozu.
Jebali vas oni
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest Tue 25 Jan - 15:10

Nek si misli tko kaj hoće, volil ga ja ili ne, ali Mad Zox je danas mnoge stvari nazval pravim imenom.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 25 Jan - 15:12

Jebe mi se za njizi sviju. Ja sam za mir a Rusija odlučuje oće li naparavit glupost pa ih napast i ić dodatno osvajat područja jer su se razgraničili i to je napad na druge a Rusija je jača i ima atomsku, dakle to je čista invazija. Ni Njemačka ne bi mogla nakon toga stat iza njih. Krenuo bi totalni rat protiv Rusije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 25 Jan - 15:13

Zoki svaka cast.
Ali ako krene rat, sumnjam da ce mu to Ameri i Englezi tolerirati.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 25 Jan - 15:16

Rusi bi mogli pomoci Donbasu ako bude napadnut.
Ali ova histerija oko invazije na Ukrajinu je kretenska.
Sve je to fabricirano na Zapadu.
Pogledaj Rusiju, nikakve psihoze ni priprema za veliki rat nema. Oni pricaju o ekonomiji i industrijalizaciji, o substituciji uvoza i tako to.
Sve su ovo zapadnjacka palamudjenja.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 25 Jan - 15:18

Za Hrvatsku je najbolji scenarij da ne bude rata jer povijesno svaki put kad bi Rusija išla na Balkan, velike sile bi krenile na nju a ne na Tursku.

Zato sam za pat poziciju. Neka drže Krim al neka Ukrajina ostane tampon zona jer kopneni spoj Rusije na Balkan okreće velike sile prema Rusiji a ja želim napast Sarajevo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 25 Jan - 15:18

crvenkasti wrote:
Sovak wrote:
Od svih njih jedino sam ja ratoval samo i samo za Hrvatsku i Hrvate. Ostali rastepli kosti i zdravlje i živote si uništili i kaj je najgore ono kaj ti veliš - za tuđince.

Najgore je to što si ti ispao najgluplji od svih njih.

Pa i ne ... imal sam sreću i preživil.

A da je malo falilo ... bome jest.

Na koncu ipak gledati tvoje traktoraše kako piče za Rumu i dalje ... ma neprocjenjivo.

Neki gušti jednostavno nemaju cijenu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 25 Jan - 15:23

Ringo10 wrote:Rusi bi mogli pomoci Donbasu ako bude napadnut.
Ali ova histerija oko invazije na Ukrajinu je kretenska.
Sve je to fabricirano na Zapadu.
Pogledaj Rusiju, nikakve psihoze ni priprema za veliki rat nema. Oni pricaju o ekonomiji i industrijalizaciji, o substituciji uvoza i tako to.
Sve su ovo zapadnjacka palamudjenja.

RUSIJA je počela nove vojne vježbe nedaleko od Ukrajine i na anektiranom Krimu, nekoliko sati pošto je optužila Sjedinjene Države da "pogoršavaju" napetost stavljajući u pripravnost tisuće američkih vojnika.

Rusi i Zapad su se zadnjih tjedana neprestano optuživali za poticanje krize što bi moglo dovesti do sukoba širih razmjera. Diplomatski napori se nastavljaju, premda rezultati izostaju.

U ruskoj vojnoj vježbi o kojoj je javnost doznala u utorak, sudjeluje oko 6000 vojnika, borbeni zrakoplovi i bombarderi.

srecom se bave ekonomijom i vrtlarstvom
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 25 Jan - 15:30

Sovak wrote:
crvenkasti wrote:
Sovak wrote:
Od svih njih jedino sam ja ratoval samo i samo za Hrvatsku i Hrvate. Ostali rastepli kosti i zdravlje i živote si uništili i kaj je najgore ono kaj ti veliš - za tuđince.

Najgore je to što si ti ispao najgluplji od svih njih.

Pa i ne ... imal sam sreću i preživil.

A da je malo falilo ... bome jest.

Na koncu ipak gledati tvoje traktoraše kako piče za Rumu i dalje ... ma neprocjenjivo.

Neki gušti jednostavno nemaju cijenu

Ja, Dugi i Glavonja smo stajali pored autoputa, gledali kako prolaze i derali se na njih, van sebe od ponosa.

Mislim da sam ja pogodio jednu babu kamenom. Jauknula je.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 25 Jan - 15:32

Postali ste crvenkovi saveznici :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 25 Jan - 15:32

vuksadinare wrote:Postali ste crvenkovi saveznici :)
A ti četnik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 25 Jan - 15:33

Pa pogledajte ponasanje zokija..ode dodiku nema ga na maslenici..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 25 Jan - 15:33

RayMabus wrote:Tko podrži Ukrajince na istoku Ukrajine taj je četnik.

Krim je kao i Hrvatska imao pravo na odcjepljenje koje je to pravo referendumom iskoristilo.

Eto Vučina kad ne kužiš pojmove šta je to regularna vojska a šta dobrovoljci sad nastavi i dalje pričat kako su ti Ukrajinci na istoku Ukrajine BRAĆA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya Tue 25 Jan - 15:35

Sovak wrote:Nek si misli tko kaj hoće, volil ga ja ili ne, ali Mad Zox je danas mnoge stvari nazval pravim imenom.

pa on često nazove stvari pravim imenom
kaya
kaya

2015-08-15

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 25 Jan - 15:40

kaya wrote:
Sovak wrote:Nek si misli tko kaj hoće, volil ga ja ili ne, ali Mad Zox je danas mnoge stvari nazval pravim imenom.

pa on često nazove stvari pravim imenom

Danas neće slati vojsku u Ukrajinu, sutra u Bosnu, a preksutra, gdje?

Gdje ti je zadnja granica? Sisak? Velika Gorica?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 25 Jan - 15:49

.....vec imamo brdo dragovoljaca
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 25 Jan - 15:56

vuksadinare wrote:.....vec imamo brdo dragovoljaca
Super. Sretno. Ja ću doć na proljeće. Ne da mi se držat metal na minus 35.

Stacionirao sam se na uzvisini. Karpati. Branim zapadnu Ukrajinu, koljevku Hrvata.

Ovi četnici istočnije me ne zanmaju. Kokice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 25 Jan - 16:12

Prema mnogim analitičarima, Rusija želi izazvati tzv. gruzijski scenarij kako bi imala povod da "priskoči u pomoć" odmetnutim ukrajinskim pokrajinama, čijem su stanovništvu, podsjetimo, posljednjih mjeseci Rusi podijelili oko milijun ruskih državljanstava. Naime, Gruzija je 2008. godine, neposredno uoči ljetnih Olimpijskih igara u Pekingu - začudo, uskoro u istom gradu počinju Zimske olimpijske igre - intervenirala u odmetnutoj gruzijskoj pokrajini Južna Osetija, na što je reagirala Rusija te u protuudaru gotovo zauzela glavni gruzijski grad Tbilisi. Na kraju, Rusija je priznala neovisnost fantomske proruske paradržavne tvorevine južna Osetija, ali i još jedne tvorevine u Gruziji - Abhazije.

Inače, ovih je dana u Dumi podnesen prijedlog da Rusija prizna neovisnosti dviju odmetnutih ukrajinskih proruskih separatističkih tvorevina Lugansk i Donjeck.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/strucnjaci-analizirali-nove-izjave-iz-kremlja-oni-zapravo-zele-izazvati-gruzijski-scenarij-15149589

Kokice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 25 Jan - 16:14

AlfaOmega wrote:Pametno. Vidim Ukrajinci se raspištoljili, vrijeđaju Hrvate i to. A Ukri debilan narod, ne mogu biti debilniji. :D

https://twitter.com/lilygrutcher/status/1485974682956357641
Kad ih Rusi na istoku naklepaju, pokazat će malo više poštivanja prema hrvatskoj vojsci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics