Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
NE DIRAJTE RUSIJU
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-ako-dode-do-eskalacije-u-ukrajini-povuci-cemo-do-zadnjeg-hrvatskog-vojnika-kad-je-pozar-zatvaraj-vrata-1162180
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-ako-dode-do-eskalacije-u-ukrajini-povuci-cemo-do-zadnjeg-hrvatskog-vojnika-kad-je-pozar-zatvaraj-vrata-1162180
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
Ukrajini nije mjesto u NATO-u. Oni su jedna od najkorumpiranijih država na svijetu. Mir. Treba smiriti političku scenu i ne dopustiti da ekstremisti drže pritisak na politiku i zato Hrvatska u tome neće sudjelovati. Neće dopustiti, a Plenkovic neka prijeti Rusiji koliko hoće. Osim što je dva puta posjetio Ukrajinu, ne zna što se događalo. Hrvatska od toga treba pobjeći, kad je požar - zatvaraj vrata.
2014-04-11
...dok nato ne naredi..pa aj im ti reci ne...letis iz nato-a isti cas...i postajes plijen
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..gluposti prica..a prvi lobira za americko naoruzanje..
2015-09-08
zoki je nekim cudnim cudom za rusiju,srbiju,dodika...koliko je palo ispod pulta
2015-09-08
vuksadinare wrote:zoki je nekim cudnim cudom za rusiju,srbiju,dodika...koliko je palo ispod pulta
bulazniš...ali tebi ako se ide u ukrajinu sretno
prošli put si zakasnio na autobus
sad stigneš, peron 6
vozi za azov
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Milanović o Ukrajini: Mi s time nećemo imati ništa. Ako dođe do eskalacije, povući ćemo sve do zadnjeg hrvatskog vojnika!
2015-08-06
gle stvari su ovakve..ako si u jednom savezu onda si u savezu i imas potpisan ugovor..ako nam se ne sviđa idemo van iz toga saveza i amen..ne mozes ti birati 'ja hocu ili necu'...
2015-09-08
Ne zaboravi se testirati da im ne doneseš prehladu.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:zoki je nekim cudnim cudom za rusiju,srbiju,dodika...koliko je palo ispod pulta
sad stigneš, peron 6
vozi za azov
Ukrajina nije u tom savezu ( NATO ).vuksadinare wrote:gle stvari su ovakve..ako si u jednom savezu onda si u savezu i imas potpisan ugovor..ako nam se ne sviđa idemo van iz toga saveza i amen..ne mozes ti birati 'ja hocu ili necu'...
2014-04-11
U kojem savezu je Ukrajina?vuksadinare wrote:gle stvari su ovakve..ako si u jednom savezu onda si u savezu i imas potpisan ugovor..ako nam se ne sviđa idemo van iz toga saveza i amen..ne mozes ti birati 'ja hocu ili necu'...
clanica si nato-a i amen..nek si on svoju mamicu izbacuje iz nato-a a ne hrvatsku za racun nekog treceg..jeboga mesic u dupeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:zoki je nekim cudnim cudom za rusiju,srbiju,dodika...koliko je palo ispod pulta
sad stigneš, peron 6
vozi za azov
2015-09-08
kome je do ratovanja nek izvoli i slijedi brite i amere i za njih gine.Njemačka se ponaša ipak zrelije a osim toga ona će i više stradati(kao i mi zajedno sa njom) od tih koji huškaju.Oni bi im tutnuli rakete oko Kijeva a do Moskve vrlo malo,nešto preko tisuću kilometra,normalno da rusi nisu oduševljeni.Uglavnom napraviti odred(vuka ne zaboraviti) i poslati u pomoć ukrajini a ostali neutralno.
vili40-
2015-08-02
nema veze...NATO intervenira ti si clan NATO-a...drugo ukrajinci su nam puno blizi nego rusi...RayMabus wrote:Ukrajina nije u tom savezu ( NATO ).vuksadinare wrote:gle stvari su ovakve..ako si u jednom savezu onda si u savezu i imas potpisan ugovor..ako nam se ne sviđa idemo van iz toga saveza i amen..ne mozes ti birati 'ja hocu ili necu'...
2015-09-08
Tko je NATO ?vuksadinare wrote:nema veze...NATO intervenira ti si clan NATO-a...drugo ukrajinci su nam puno blizi nego rusi...RayMabus wrote:Ukrajina nije u tom savezu ( NATO ).vuksadinare wrote:gle stvari su ovakve..ako si u jednom savezu onda si u savezu i imas potpisan ugovor..ako nam se ne sviđa idemo van iz toga saveza i amen..ne mozes ti birati 'ja hocu ili necu'...
2014-04-11
objasnio sam..ni mi nismo bili 1991..a kukali smo 'joj da nam nato pomogne'mutava baštarda wrote:U kojem savezu je Ukrajina?vuksadinare wrote:gle stvari su ovakve..ako si u jednom savezu onda si u savezu i imas potpisan ugovor..ako nam se ne sviđa idemo van iz toga saveza i amen..ne mozes ti birati 'ja hocu ili necu'...
2015-09-08
vučko žedan rata sa srbima tj rusima :D
2015-08-06
malo smo licemjeri kao milanovic..koji je valjda zaboravio kako je nama bilo 1991...ah da on je bio daleko pa ne zna
2015-09-08
...a dobra je pinka koju zapad daje
2015-09-08
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska nespremna u slučaju nuklearnog rata
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
Page 1 of 8