ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 45 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 16/1/2022, 11:32

aben wrote:
Venus wrote:
aben wrote:
Nope, 
Ne ću moći dojti osobno, pripremat ću si dokumentaciju za izuzeće od inekcije...

Pa ti si antivakser zakleti, što ne kažeš odma :^0
Zapravo, antifašist. To nemo veze is inekcijami

Da vidimo... Antifasist koji svakim svojim djelom podrzava fasizam i od toga profitira, ima privilegije... Hmm. Mislim da se to zove kolaboracionizam. Dakle, tvoja argumentacija svodi se na to da si fasist svugdje gdje je to bitno, ali si zapravo antifasist ondje gdje to nije bitno. :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 11:46

veber wrote:
Venus wrote:
veber wrote:

očito imaš neko loše iskustvo u obitelji pa onda pišeš o štetnosti alkohola.

alkohol je štetan, ako ne znaš stat ili ako si po prirodi agresivan, pa ti je okidač.
nekome je sedativ.

ja popijem litru kave dnevno i kaj sada, po novim istraživanjima je štetna.
mogu popit i litru vina, učinak je isti.
nikakav.
sada prije spavanja skuhao sam si kavu.

sve su to pizdarije.
oni na zidiću su notorni. tipa jastreb ili sora.
epi se napije od dva gemišta.

Od alkohola je više ljudi umrlo, zdravstveno oštećeno, više ljudi posvađano, rasturene obitelji, uništeni poslovi i brakovi nego što će ijedna korona ikad uspjeti baš zato jer je globalno poželjno piti (i lokat). 

Sad će me forumski alkosi mrzit  :kuku jer sam im rekla da su đankiji. Šteta trošit riječi na ovu temu.
tvoj upis me podsjeća na mog starog koji je 40g pušio, nakon kaj je prestso pušit "dobio" je rak na plućima, uredno dvije kutije.
a, ja imam frenda koji mi pokloni cohibe pa si zadimi, za dušu uz bijelo vino, ne one pederske fore s konjakom.

i onda taj isti moj otac uđe u dnevnu sobu i ide mi držat predavanje o štetnosti pušenja.
naravno da ga steram u tri pm i neka mi se skine.

nema goreg od bivšeg pušača
nema goreg od bivšeg alkoholičara
a, bogme
nema ni od debelih koji su smršavjeli.

Pa mozda cinjenica da se trovao cigaretama 40godina i obolio na pluca postaje osnova za to sto ti spominje stetnost pusenja?

Kao sto i Brendov tezi oblik bolesti postaje osnova za upozoravanje na nekontrolirano divljanje virusa pa se u maniri gaslightinga "ubija postara" jer je rijec o "prehladici". Oduvijek je bila rijec o "prehladici". Sta ne da da, usrani uplaseni kreteni koji tvrde drugacije?

Ali ta je "argumentacija" zamjetna u oba smjera. I vaksera prema antivakserima. I antivaksera prema vakserima. Konstantni gaslighting.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/1/2022, 11:56

ebenica wrote:
Glupkakurac wrote: Reci slobodno, strah te je...
... I serem samo kad skužim da si gladan... Znam da voliš jesti govna.
čega me strah? covida? tebe? da me strah kljuko bi se lijekovima i hrabrosti iz boca...ne radim niti jedno niti drugo :coffee
ne frende, ti sereš jer niš drugo kroz tebe ne može ni izać', preplašena mala curica koja ne trči rekorde. najjač bolest na svijetu, daj droge svima, svima daj, svi su ugroženi. daj djeci u jogurtima u školama, samo daj. pičko mala usrana ti ćeš o strahu :hail

Da, ja ću o strahu... Ta tvoja histerija nije ništa drugo, nego strah. Samo razlika između pičkica i ljudi je u svjesnom priznanju vlastitog straha, a ti ga kao pičketina sasrana projiciraš na druge, majmune tulavi... Mene osobno boli kurac više za sve i vaksere i ne vaksere, ali imam još malu djecu, Bog ti jeba mater usranu i pokvarenu. Normalno da mi nije bilo svejedno, sve svoje strahove sam za sebe proša u ratnim godinama živjeći 4 godine pod granatama praktički na liniji fronte ka klinav pička ti materina gubava i maliciozna, jeba te Bog u šupak osobno. Debilu.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 11:59

Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:
Glupkakurac wrote: Reci slobodno, strah te je...
... I serem samo kad skužim da si gladan... Znam da voliš jesti govna.
čega me strah? covida? tebe? da me strah kljuko bi se lijekovima i hrabrosti iz boca...ne radim niti jedno niti drugo :coffee
ne frende, ti sereš jer niš drugo kroz tebe ne može ni izać', preplašena mala curica koja ne trči rekorde. najjač bolest na svijetu, daj droge svima, svima daj, svi su ugroženi. daj djeci u jogurtima u školama, samo daj. pičko mala usrana ti ćeš o strahu :hail

Da, ja ću o strahu... Ta tvoja histerija nije ništa drugo, nego strah. Samo razlika između pičkica i ljudi je u svjesnom priznanju vlastitog straha, a ti ga kao pičketina sasrana projiciraš na druge, majmune tulavi... Mene osobno boli kurac više za sve i vaksere i ne vaksere, ali imam još malu djecu, Bog ti jeba mater usranu i pokvarenu. Normalno da mi nije bilo svejedno, sve svoje strahove sam za sebe proša u ratnim godinama živjeći 4 godine pod granatama praktički na liniji fronte ka klinav pička ti materina gubava i maliciozna, jeba te Bog u šupak osobno. Debilu.
jebi si mater kretenu preplašeni :coffee nemrem trčat, ozbiljno je kme kmeeeee kmeeee. cjepivo nije u vodi, u zraku, u svima, nemrem živjet kme kmeee kmeee...ti si pička mala usrana a moje riječi su tvoj odraz u ogledalu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 12:05

violator wrote:
aben wrote:
Venus wrote:

Pa ti si antivakser zakleti, što ne kažeš odma :^0
Zapravo, antifašist. To nemo veze is inekcijami

Da vidimo... Antifasist koji svakim svojim djelom podrzava fasizam i od toga profitira, ima privilegije... Hmm. Mislim da se to zove kolaboracionizam. Dakle, tvoja argumentacija svodi se na to da si fasist svugdje gdje je to bitno, ali si zapravo antifasist ondje gdje to nije bitno. :)  
njegova argumentacija se svodi na predškolsku dob i uvreda je zdarvom razumu...vožnja auta nije građansko pravo jer bi svatko imao pravo na vozačku već je luksuz koji možeš i ne moraš koristit, na niti jedan način ograničenja korištenja tog luksuza ne ograničavaju tvoja osnovna građanska prava na kretanje, na okupljanje, na korištenje usluga liječnika, pošte ili neke državne institucije...pojas ne nosiš sa sobom i svugdje gdje sjedneš vezeš se...s druge strane cijepivo je izravni udar na osnovna građanska prava, izbor hoćeš li ili ne koristiti lijekove, okupljanje, kretanje, slobodu govora jer lauc je izbačen iz onog vijeća jer je govorio i cenzurira se svako tko govori, korištenje zagarantiranih državnih usluga poput odlaska liječniku ili u poštu. al je njemu na otoku sinula ideja: hej, pa to je isto...hej, imam tlinaest godina, hej glup sam k'o usrani smrdljivi kurac, hej, žena kima glavom nema kaj drugo bit nego da sam pametan, idem komunicirat sa vansjkim svijetom na jedini način na koji to radim, na foum.

Last edited by ebenica on 16/1/2022, 12:06; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/1/2022, 12:06

Ebenice, priznaj, brendonja te oderao ko zeca.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/1/2022, 12:08

ebenica wrote:
Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:

jebi si mater kretenu preplašeni :coffee  nemrem trčat, ozbiljno je kme kmeeeee kmeeee. cjepivo nije u vodi, u zraku, u svima, nemrem živjet kme kmeee kmeee...ti si pička mala usrana a moje riječi su tvoj odraz u ogledalu.

Uživo si manji od makova zrna i to je razlika između mene i tebe. Zato i histerično laješ na forumu ka neki pekinezer.

Last edited by Glupkakurac on 16/1/2022, 12:09; edited 1 time in total
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 12:08

epikur37 wrote:Ebenice, priznaj, brendonja te oderao ko zeca.
je, skroz bokte. :coffee
jebeno me oderao, pogotovo ovaj dio o histeriji, zadrhtao sam....osim kaj nisam, jedini tko ovdje histerizira su debili koji bi cijepili svakoga tko hoda: cijepite se ljudi, cijepite seeeee molim vas za vasssss, kmeeee kmeeeee....sroljo preplašeni. al njega kužim strah je zajeban za racio....ti nisi preplašen rti si samo smeće obično. tebi je to u genima. bit smeće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 12:09

Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:
Glupkakurac wrote:

jebi si mater kretenu preplašeni :coffee  nemrem trčat, ozbiljno je kme kmeeeee kmeeee. cjepivo nije u vodi, u zraku, u svima, nemrem živjet kme kmeee kmeee...ti si pička mala usrana a moje riječi su tvoj odraz u ogledalu.

Uživo si manji od makova zrna i to je razlika između mene i tebe. Pičkice.
ah da svakako, svakako Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/1/2022, 12:16

ebenica wrote:
jebeno me oderao, pogotovo ovaj dio o histeriji, zadrhtao sam....osim kaj nisam, jedini tko ovdje histerizira su debili koji bi cijepili svakoga tko hoda: cijepite se ljudi, cijepite seeeee molim vas za vasssss, kmeeee kmeeeee....sroljo preplašeni. al njega kužim strah je zajeban za racio....ti nisi preplašen rti si samo smeće obično. tebi je to u genima. bit smeće.

Jeba te Bog tulavog i kratkog da te jeba, ljudi umiru, a ti se izruguješ tome pička ti materina sasrana, ti bi izolirao ugrožene skupine i riješio problem. Čime? Kako? Tko su uopće ugroženi kad i potpuno zdravi osjećaju mjesecima posljedice kad se izvuku. Cijeli svijet je lud, a samo si ti pametan... Ma ti si potpuni debil kojem jednostavno nema pomoći.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 12:20

Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:

Jeba te Bog tulavog i kratkog da te jeba, ljudi umiru, a ti se izruguješ tome pička ti materina sasrana, ti bi izolirao ugrožene skupine i riješio problem. Čime? Kako? Tko su uopće ugroženi kad i potpuno zdravi osjećaju mjesecima posljedice kad se izvuku. Cijeli svijet je lud, a samo si ti pametan... Ma ti si potpuni debil kojem jednostavno nema pomoći.
ljudi umiru svakodnevno od svega i njihovo pravo je hoće li se liječiti ili neće. cijepio si se? zaštio? i sad odjebi. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 12:23

Glupkakurac wrote: Cijeli svijet je lud
i puca mi kurac za cijeli svijet, ja o "svijetu" nemam visoko mišljenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 16/1/2022, 12:26

Korona novosti i spoznaje - Page 45 Screenshot-1148

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 12:41

violator wrote: Oduvijek je bila rijec o "prehladici". Sta ne da da, usrani uplaseni kreteni koji tvrde drugacije?

ne, riječ je o ozbiljnoj bolesti za određeni dio pučanstva, manji..za 90% pučanstva riječ je o bolesti koja je također ozbiljna ali na njih ima učinak "prehladice".
masovnoj histeriji tu nema mjesta.
ja bih preporučio svakome tko posjeti zagreb da umjesto slikanja pod banom ili odlaska na sljeme ili šetuckanja po jarunu posjeti dječju bolnicu u gornjoj bistri pa da shvati koliko je smiješno to što odjednom ne možeš držati dah 42 sekunde nego pišljivih 35 i to nazivati ozbiljnim posljedicama, najteže kaj ti se može dogodit u životu. gubitak kondicije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 16/1/2022, 12:42

Korona novosti i spoznaje - Page 45 107
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/1/2022, 12:42

ebenica wrote:
Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:

ljudi umiru svakodnevno od svega i njihovo pravo je hoće li se liječiti ili neće. cijepio si se? zaštio? i sad odjebi. :coffee

Nisam se cijepio. Nema više ni smisla zbog zaštite, ali morat ću uskoro jer mi se ne da svako malo ići testirati, iz čisog komoditeta sada, a nakon korone me više boli kurac pa taman da je i otrov u njemu...gore od spize iz Lidla i Kauflanda ne može biti da ga jebeš. Samo treba objasniti momku koji je ležao do mene mjesec dana na odjelu i kojem je doktorica rekla da mu pluća na rendgenu više praktički ne postoje, da je to zapravo bezazlen virus za mlade. Niti ne znam je li živ uopće, prebacilo ga na pulmologiju jer mu se više nije moglo pomoći. U njegovim očima sam vidio što je strah, taman je dijete dobio, popušio koronu na godišnjem u covid free zemlji za odmor gdje se neandretalci koji tamo žive ne pridržavaju ama baš nikakvih mjera. Njemu reci da je to zato jer je preplašena pička. Usred jebenog ljeta čovjek izgubio pluća, a s niti 30 godina...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 12:46

Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:
Glupkakurac wrote:

Nisam se cijepio. Nema više ni smisla zbog zaštite, ali morat ću uskoro jer mi se ne da svako malo ići testirati, iz čisog komoditeta sada, a nakon korone me više boli kurac pa taman da je i otrov u njemu...gore od spize iz Lidla i Kauflanda ne može biti da ga jebeš. Samo treba objasniti momku koji je ležao do mene mjesec dana na odjelu i kojem je doktorica rekla da mu pluća na rendgenu više praktički ne postoje, da je to zapravo bezazlen virus za mlade. Niti ne znam je li živ uopće, prebacilo ga na pulmologiju jer mu se više nije moglo pomoći. U njegovim očima sam vidio što je strah, taman je dijete dobio, popušio koronu na godišnjem u covid free zemlji za odmor gdje se neandretalci koji tamo žive ne pridržavaju ama baš nikakvih mjera. Njemu reci da je to zato jer je preplašena pička. Usred jebenog ljeta čovjek izgubio pluća, a s niti 30 godina...
i sad bi ti htio da se zbog njegove neodgovornosti za sebe ja cijepim ili što? ja koji u ove dvije godine nisam pobrao koronu niti išao na rizična mjesta ljetovat, koji dezinficiram ruke gdje god da ulazim i nosim masku gdje god ima ljudi koji se osjećaju nelagodno ako istu nemaš? ja bih se trebao cijepit da njega spasim ili kaj? jesi ti jebote lud????? kad su se doktori u srcu korone skijali po austriji i italiji i istu nam donosili nazad ja sam bio kriv i ja se trebam cijepit koji to nisam radio?? jesi ti jeboteee lud?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/1/2022, 13:06

ebenica wrote:

Svijet je ionako usrano govno, moš mu jebat smrdljivu mater... glupi svijet i cjepiva usrani hebeni otrovi degenerični.

Nek idu u pičku materinu s tim injekcijama

Ole, Ole, Ole, Ole... nitko nam ništa ne može

Ale Ale, Ale aleeee
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 13:12

ebenica wrote:
violator wrote: Oduvijek je bila rijec o "prehladici". Sta ne da da, usrani uplaseni kreteni koji tvrde drugacije?

ne, riječ je o ozbiljnoj bolesti za određeni dio pučanstva, manji..za 90% pučanstva riječ je o bolesti koja je također ozbiljna ali na njih ima učinak "prehladice".
ja bih preporučio svakome tko posjeti zagreb da umjesto slikanja pod banom ili odlaska na sljeme ili šetuckanja po jarunu posjeti dječju bolnicu u gornjoj bistri pa da shvati koliko je smiješno to što odjednom ne možeš držati dah 42 sekunde nego pišljivih 35 i to nazivati ozbiljnim posljedicama, najteže kaj ti se može dogodit u životu. gubitak kondicije.

Bit ce da nismo citali iste Brendove upise. A izgleda i da sam svjedokom statistickih anomalija jer tih 90% oboljelog pucanstva s ucinkom prehlade ne izgleda mi ni priblizno tocno kad usporedim iskustva svih onih koji su pokupili virus i jebeno se lagodno provodili uz obicno kasljucanje. Govorim, jasno, o onima a kojima sam bila u doticaju.

Masovna histerija ne, ali i omalovazavanje tudjih iskustava koja se ne uklapaju u nama zamisljenu situaciju takodjer ne podrzavam.

Vas se dvojica slobodno koljite i ostrite kurceve, mene zanima pravo stanje stvari i pisat cu o onome cega sam svjedokom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 13:20

epikur37 wrote:
ebenica wrote:

Svijet je ionako usrano govno, moš mu jebat smrdljivu mater... glupi svijet i  cjepiva usrani hebeni otrovi degenerični.

Nek idu u pičku materinu s tim injekcijama

Ole, Ole, Ole, Ole... nitko nam ništa ne može

Ale Ale, Ale aleeee

Svijet nije usrano govno, ali usrana govanca poput tebe ostavljaju dojam da je vecinom takav.

Ne moras se zahvaljivat' na ispravci. I drugi put
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 13:23

violator wrote:
ebenica wrote:

Bit ce da nismo citali iste Brendove upise. A izgleda i da sam svjedokom statistickih anomalija jer tih 90% oboljelog pucanstva s ucinkom prehlade ne izgleda mi ni priblizno tocno kad usporedim iskustva svih onih koji su pokupili virus i jebeno se lagodno provodili uz obicno kasljucanje. Govorim, jasno, o onima a kojima sam bila u doticaju.

Masovna histerija ne, ali i omalovazavanje tudjih iskustava koja se ne uklapaju u nama zamisljenu situaciju takodjer ne podrzavam.

Vas se dvojica slobodno koljite i ostrite kurceve, mene zanima pravo stanje stvari i pisat cu o onome cega sam svjedokom.
ja to ne bih nazvao oštrenjem kuraca jer bi to predstavljalo nadmudrivanje a o tome nije uopće riječ.
ja nikome ne branim da se cijepi, zaštiti i radi ono što misli da je najbolje za njega osobno, poduzme sve što mu je dostupno niti bih nametnuo nekome da se ne smije cijepiti.
s druge strane istu slobodu očekujem i zauzvrat, da me se pusti na miru da sam odlučim što želim u svom tijelu a što ne i način na koji ću se zaštiti od neke bolesti. i ne pristajem na ucjene putem hrabrosti: to je samo mala iglica i vatica ili emocionalne: reci to onome tko je ležao na respiratoru...zadiranje u moje tijelo ću gledati kao agresiju i na taj način reagirati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics