Korona novosti i spoznaje
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
prckov wrote:violator wrote:ljubo1212 wrote:
zašto zaheb?
boldala si cijelu rečenicu, možda sam trebao napisati "na ovom forumu"
pa, je, tema je vrlo ozbiljna, točno, ali svatko tko ovu temu uzima k srcu na ovom forumu, ima problem već u startu
Sjor Vulkanac, govorimo o temi koja se direktno nadovezuje na ocuvanje zivota. Tvojeg, mojeg, tudjeg. Tema koja proizlazi iz nagona za prezivljavanjem. Ne mislis li da je iluzorno ponasati se kao da sve ovo ne "uzimas srcu" jer si, mozda, izvan ovoga svijeta, ne dotice te se pa mozes objektivno, racionalno sagledati ono sto ostalima promice? :)
Prvo pravilo kritickog razmisljanja jest - svatko ima neku emotivnu agendu. Pa i mi sami. ;)
doticalo ga se ili ne naravno da moze racionalno sagledavat
osim naravno ako se ne pojavi neka teorija koja to onemogucuje
Ovo nije tema "ili ne" jer je svatko u nju izravno ukljucen i pogonjen odredjenim strahovima koji vode do toga da vecinom trazimo potvrde nasih razmisljanja, a manje ih nastojimo opovrci.
Uostalom, ti i taj hebeni wokeizam kojeg ubacujes gdjegod ti se ucini prikladnim po macjem principu if it fits, I sit dovoljno ukazuje na "objektivnost" i racionalno razmisljanje onoga "dotice me se, ali mogu ja to". Aha.
Guest- Guest
T. wrote:ako netko od ovih koji vjeruju u znanost i faktčekera zna barem jedan primjer iz povijesti, bilo bi lijepo da nam ukažu na njega...prckov wrote:naime ja sam cuo da kad jednom vlast uzme sebi slobodu da cini nesto da nikad od toga ne odustajeprckov wrote:nego sta ce bit kad na red dodju restrikcije u cilju spasavanja planete sa svim ljudima na njoj
hoce li se i tad podrzavat "government gun" u rjesavanju klimatskih promjena
ili se misli da tada vlast nece uvodit prisilu koju trenutno radi u vezi kovida
mozda to nije istina
možda se onda mi iz čopora više ne budemo bunili, ako ima šanse da će ovi gore popustit stisak...
suvisno mi se bunit u vezi vakcine, mislim da je to sve traljavo izvedeno prvenstveno radi politike i politickih interesa
problem je sto jedna strana u dijalog oko toga dolazi sa pistoljem, tako da tu dijalog o korisnosti ili stetnosti vakcinacije prestaje
taj pistolj mi je bitan, naime kad se jednom izvuce tesko ga se vraca u futrolu
a valja nastavit zivit i vodit dijaloge o drugim "vecim" problemima uskoro
violator wrote:prckov wrote:violator wrote:
Sjor Vulkanac, govorimo o temi koja se direktno nadovezuje na ocuvanje zivota. Tvojeg, mojeg, tudjeg. Tema koja proizlazi iz nagona za prezivljavanjem. Ne mislis li da je iluzorno ponasati se kao da sve ovo ne "uzimas srcu" jer si, mozda, izvan ovoga svijeta, ne dotice te se pa mozes objektivno, racionalno sagledati ono sto ostalima promice? :)
Prvo pravilo kritickog razmisljanja jest - svatko ima neku emotivnu agendu. Pa i mi sami. ;)
Ovo nije tema "ili ne" jer je svatko u nju izravno ukljucen i pogonjen odredjenim strahovima koji vode do toga da vecinom trazimo potvrde nasih razmisljanja, a manje ih nastojimo opovrci.
Uostalom, ti i taj hebeni wokeizam kojeg ubacujes gdjegod ti se ucini prikladnim po macjem principu if it fits, I sit dovoljno ukazuje na "objektivnost" i racionalno razmisljanje onoga "dotice me se, ali mogu ja to". Aha.
naravno da je
druga je stvar sto si ti leftard pa to ne mozes skontat
bice ti mislis da je razina na kojoj si ti ukljucena mora bit opca, da ti nisi narcis malo
ovo ostalo truc trac glupa sam i ne kuzim nista
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
ocekujem svakog trenutaka da ce izletit pudlica i ugrist me za nogavicu
kev
kev
prckov wrote:violator wrote:prckov wrote:
naravno da je
bice ti mislis da je razina na kojoj si ti ukljucena mora bit opca, da ti nisi narcis malo
I rest my case. :)
Sad mozes zadovoljno u dan.
Guest- Guest
zijevprckov wrote:ocekujem svakog trenutaka da ce izletit pudlica i ugrist me za nogavicu
kev
Guest- Guest
ić' će gađat arape i pedere po cesti s jajima i govorit im: u r not welcome here in my homeland australia. k'o pravi konzervativni stanovnik iste. vjekovne vrijednosti.violator wrote:
Guest- Guest
violator wrote:prckov wrote:violator wrote:
naravno da je
I rest my case. :)
iznenadila si me
ja sam bio sto posto siguran sad ce neka velika drama
kad ono prc milojko
2014-04-19
ebenica wrote:ić' će gađat arape i pedere po cesti s jajima i govorit im: u r not welcome here in my homeland australia. k'o pravi konzervativni stanovnik iste. vjekovne vrijednosti.violator wrote:
evo ga
2014-04-19
Ostavi se sada psihologije i tu si expert kako vidimo uz ostalih 100 polja od medicine, gradjevine, virusologije itd... bolje komentiraj civiliziranu i napredbu zemlju dansku kako se ispricava svojim ziteljima.Eroo wrote:T. wrote:i 'ne razumijem engleski'...newuser wrote:Hoce li Erina isprika na kraju biti: "bio sam zaveden"
Strah je osobna stvar i različiti ljudi se različito štite od namišljene ili realne ugroze.
Psihološka zaštita nekoga tko tvrdi da virus ne postoji je tkzv. "nijekanje"...bježanje od stvarnosti
jer to barem privremeno nudi psihološku ravnotežu.
Ljudi s niskim psihološkim obrambenim lukom će sve smisliti kako bi pobjegli od realne stvarnosti,
stvarajuć svoj imaginarni svijet(ogradu), koji najčešće nema veze sa stvarnim događajima.
Postanu agresivni prema svakome tko im pokuša srušiti ogradu oko njihovog izmišljenog svijeta.
Ova pojava nije isključivo vezana na stupanj izobrazbe.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Lauc:
UK ukida covid-potvrde!
Nadam se da ćemo ih i mi vrlo vrzo ukinuti, jer je sada potpuno jasno da su covid-potvrde ne samo potpuno besmislene, već su i najveći širitelji epidemije...
Nadam se da ćete mi oprostiti što ću ponoviti da na to upozoravam od kada je kod nas najavljeno uvođenje covid-potvrda. Znanost uvijek ide ispred struke, a znanost je vrlo jasno već prije više od 6 mjeseci pokazala da će se upravo to dogoditi. Da nismo covid-potvrdama omogućili cijepljenim zdravstvenim djelatnicima da se ne testiraju imali bismo puno manje proboja Delte u bolnice i ne bismo u ovom zadnjem, četvrtom valu bili jedna od najgorih zemalja na svijetu po smrtnosti...
Beskrajno mi je žao mi što naša Vlada nije poslušala znanstvene argumente, već je dopustila da ju izmanipuliraju lobisti industrije pandemije. Ja sam doista dao sve od sebe da spriječim uvođenje covid-potvrda, no to nažalost nije bilo dovoljno...
UK ukida covid-potvrde!
Nadam se da ćemo ih i mi vrlo vrzo ukinuti, jer je sada potpuno jasno da su covid-potvrde ne samo potpuno besmislene, već su i najveći širitelji epidemije...
Nadam se da ćete mi oprostiti što ću ponoviti da na to upozoravam od kada je kod nas najavljeno uvođenje covid-potvrda. Znanost uvijek ide ispred struke, a znanost je vrlo jasno već prije više od 6 mjeseci pokazala da će se upravo to dogoditi. Da nismo covid-potvrdama omogućili cijepljenim zdravstvenim djelatnicima da se ne testiraju imali bismo puno manje proboja Delte u bolnice i ne bismo u ovom zadnjem, četvrtom valu bili jedna od najgorih zemalja na svijetu po smrtnosti...
Beskrajno mi je žao mi što naša Vlada nije poslušala znanstvene argumente, već je dopustila da ju izmanipuliraju lobisti industrije pandemije. Ja sam doista dao sve od sebe da spriječim uvođenje covid-potvrda, no to nažalost nije bilo dovoljno...
2015-09-09
Hektorović likes this post
Eto ga na, i UK pomalo ide nazad ka demokraciji.
Zagrizeni fasisti na aparatimah
2015-09-09
newuser wrote:Eto ga na, i UK pomalo ide nazad ka demokraciji.
KILLED OFF Boris Johnson announcement – Hated covid passes ‘SCRAPPED within two weeks as Omicron surge eases & cases plunge’
BRITAIN'S hated covid pass system is to be scrapped within two weeks, according to reports.
https://www.thescottishsun.co.uk/health/8263577/boris-johnson-announcement-covid-passes-lockdown-cases-tests-parties/
Guest- Guest
naši 'stručnjaci' će se držat ausweisa do zadnjeg metka...Gnječ wrote:newuser wrote:Eto ga na, i UK pomalo ide nazad ka demokraciji.
KILLED OFF Boris Johnson announcement – Hated covid passes ‘SCRAPPED within two weeks as Omicron surge eases & cases plunge’
BRITAIN'S hated covid pass system is to be scrapped within two weeks, according to reports.
https://www.thescottishsun.co.uk/health/8263577/boris-johnson-announcement-covid-passes-lockdown-cases-tests-parties/
berlin pao, odžak nije...
T.- Posts : 17602
2014-04-14
narativ se raspada naočigled zdravstvenih fašista i njihovih satelita...
ebenica wrote:ić' će gađat arape i pedere po cesti s jajima i govorit im: u r not welcome here in my homeland australia. k'o pravi konzervativni stanovnik iste. vjekovne vrijednosti.violator wrote:
Njegova domovina Australija? :) Je, preci su mu rostiljali s Aboridzinima.
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:ić' će gađat arape i pedere po cesti s jajima i govorit im: u r not welcome here in my homeland australia. k'o pravi konzervativni stanovnik iste. vjekovne vrijednosti.violator wrote:
cuj ovo dvoje di odose
pa jeste vi normalni
2014-04-19
prckov wrote:violator wrote:ebenica wrote:
ić' će gađat arape i pedere po cesti s jajima i govorit im: u r not welcome here in my homeland australia. k'o pravi konzervativni stanovnik iste. vjekovne vrijednosti.
cuj ovo dvoje di odose
pa jeste vi normalni
Prcko, idi si priusti neki orgazam, ala. Podsjecas na pretis-lonac.
Guest- Guest
nisu problem lopovi, rodjaci, bandić, sanader, pripuz...zeleni i pederi su problem razumiješ mala, wokizam, razumiješ? kak to ne razumiješ? pogledaj zagreb kako je oronuo u samo jednoj godini vladavine leftarda, sve će ti bit jasno...to je problem. zeleni, leftardi kme kmeee.violator wrote:ebenica wrote:ić' će gađat arape i pedere po cesti s jajima i govorit im: u r not welcome here in my homeland australia. k'o pravi konzervativni stanovnik iste. vjekovne vrijednosti.violator wrote:
Guest- Guest
znakovito je to da iako nije bilo nikakve asocijacije na seks ti ode u tom pravcuviolator wrote:prckov wrote:violator wrote:
cuj ovo dvoje di odose
pa jeste vi normalni
Prcko, idi si priusti neki orgazam, ala. Podsjecas na pretis-lonac.
projiciras malo
2014-04-19
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje