Korona novosti i spoznaje
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
pobrkao si me sa pedersonom, ja nisam slaba individuaaben wrote:Da,ebenica wrote:a ti misliš da me možeš spriječit u nečemu? da tvoja prisutnost nešto mijenja?aben wrote:
Da te puštin da slobodno komunisticiroš po vipu? No vej
Ne moreš komunisticirati bez da ti se jo smijen
Guest- Guest
Zaštitio se koliko je moguće i kao odgovoran čovik štitim i druge oko sebe.Noor wrote:ni u atomskom neces bit siguran, jbgEroo wrote:Šta će biti tek u ponidiljak kad se poveća dnevna zaraza za 50%,Noor wrote:
kaže čeka se testitanje 5-6 dana...katastrofa
pa i je, ali na račun sustava, svaki val spektakularno najavljuju, pa i ovaj peti, koji se spojio s četvrtim, struka kaže, ali su i dalje totalno nepripremljeni, neorganizirani i neefikasni u PM
pa unda još za 50%.... jao majko
Tako se ponašaju svi normalni ljudi, nisam ja nikakav izuzetak.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
jer on bi naravno u mad max svijetu preživio duže od sekunde.violator wrote:aben wrote:Ni to moja forma, nego jo ne želin ploćati komunistima nikakove testove. Jebote, oni bi okolo landrali i pisali manifeste, a jo da in ploćun testove, ay?veber wrote:
evo, išli smo s doručka i danas moramo na test jer nam je prošlo 48h.
svaki gost hotela ili apartmana mora se testirati. na mob dobiješ rezultat i onda možeš bauljati dalje.
potvrda nije "interna" nego covidpass.
a, nije bitno da li si cijepljen ili nisi, prebolio ili nisi.
svi marš na test.
bez negativnog QR koda nemreš ni u hotel.
ulaziš izlaziš, jedeš sve preko narukvice i moba.
("djeca" su bila tri mjeseca samnom u njemačkoj i besplatno su testirani kada god je bilo potrebno. na teret svih nas poreznih obveznika-da zadovoljim formu onog idiota od abena)
Veli (o)mikro(n) muzjak na drzavnoj sisi... :)
Guest- Guest
Provoj, ko misliš da morešebenica wrote:pobrkao si me sa pedersonom, ja nisam slaba individuaaben wrote:Da,ebenica wrote:
a ti misliš da me možeš spriječit u nečemu? da tvoja prisutnost nešto mijenja?
2014-04-16
pogubio si se bokte, ča da probam? da probam da mi se ti smiješ? pa smij se bokteaben wrote:Provoj, ko misliš da morešebenica wrote:pobrkao si me sa pedersonom, ja nisam slaba individuaaben wrote:
Da,
Guest- Guest
Opet tražiš vraga, pa ćeš onda kmečati da sam ohol i da druge gledam s visoka.violator wrote:Venus wrote:epikur37 wrote:Ero se bolje kuži u objašnjenja, ja samo prenosi stavove službene medicine i znanosti.
On će objašnjavati noćas kad se probudi.
Što je Ero po struci, molekularni biolog?
Ne, ne. Ero samo poznaje matmatiku.
Matematika, pak, nijece njihovo poznanstvo.
Pošto duže živim u SLO, slobodan sam iskoristiti jednu slovensku izreku:
Kar se Janezek navči, Janezek zna.
2016-07-22
Venus wrote:aben wrote:Da te puštin da slobodno komunisticiroš po vipu? No vejebenica wrote:
daj odi mlati praznu slamu po denverbotu.
Dobro sad, nemoj pretjerivat s emocijama prema Ebenom..on ne igra za tu ekipu..
otoci su uvijek nešto posebno.
Guest- Guest
Provoj komunisticiratiebenica wrote:pogubio si se bokte, ča da probam? da probam da mi se ti smiješ? pa smij se bokteaben wrote:Provoj, ko misliš da morešebenica wrote:
pobrkao si me sa pedersonom, ja nisam slaba individua
2014-04-16
Konjino jedna ljigava. Znaš tidobro zašto sam ovo rekao.michaellcmacha wrote:Ero je habitusu konjina iz pripizdine, a struku je očito kao i Epikur formalizirao putem subvencija... Iz ruke u ruku...Venus wrote:epikur37 wrote:Ero se bolje kuži u objašnjenja, ja samo prenosi stavove službene medicine i znanosti.
On će objašnjavati noćas kad se probudi.
2016-07-22
aben wrote:Provoj komunisticiratiebenica wrote:pogubio si se bokte, ča da probam? da probam da mi se ti smiješ? pa smij se bokteaben wrote:
Provoj, ko misliš da moreš
Guest- Guest
Eroo wrote:Opet tražiš vraga, pa ćeš onda kmečati da sam ohol i da druge gledam s visoka.violator wrote:Venus wrote:
Ne, ne. Ero samo poznaje matmatiku.
Matematika, pak, nijece njihovo poznanstvo.
Pošto duže živim u SLO, slobodan sam iskoristiti jednu slovensku izreku:
Kar se Janezek navči, Janezek zna.
O srecice, a tko to nama neprekidno cvili i bori se protiv svekolikog zivlja vec dvije godine jer mu su*ak gori od straha?
Guest- Guest
ebenica wrote:jer on bi naravno u mad max svijetu preživio duže od sekunde.violator wrote:aben wrote:
Ni to moja forma, nego jo ne želin ploćati komunistima nikakove testove. Jebote, oni bi okolo landrali i pisali manifeste, a jo da in ploćun testove, ay?
U tom bi svijetu, kao i u svim mogucim svjetovima, najbolje prosao nas Maverick. Covjek za sve rezime! Patite sad vi alfa i omikron muzjaci!
Guest- Guest
ebenica wrote:ja ne jebem mater svim dotepencima, poštovanje je stvar koja se zaslužuje i jednom kad je od mene zaslužiš imat ćeš je cijeli život ali ja ti je neću dat na osnovu nekog papira, pedigrea ili nijanse kože, dati ću ti je na osnovu tvojih riječi ili djela. ti i epikur niste nikakve žrtve moje netrpeljivosti prema dotepencima, vas dvojica ste žrtve mog prezira prema proračunatim ljigavim odvratnim osobama. tvoja ljigavost i odvratnost se vidi u ovom boldanom jer je to perfidno, ljigavo i odvratno ono za što mene prozivaš: jebanje matere dotepencima isključivo po mjestu rođenja ili religijskoj pripadnosti, ti si jedna odvratna nakupina beskarakternog proračunatog i ljigavog gnoja.Eroo wrote:.I obradive površine će preuzeti, a za njih će raditi Pakistanci,
Arapi, Afganistanci itd.
Noor bude nadzirala izgradnju džamija, ona je snalažljiva osoba...
Ebenica će i dalje u kleti jebat mater svim nesposobnim dotepencima,
Vidiš, a ja o tebi ne mislim ama baš ništa. Niti te volim, niti mrzim, totalna indiferentnoist.
2016-07-22
se čuo sad kakav lom stakla u sloveniji? to puče, puče moje malo srceEroo wrote:ebenica wrote:ja ne jebem mater svim dotepencima, poštovanje je stvar koja se zaslužuje i jednom kad je od mene zaslužiš imat ćeš je cijeli život ali ja ti je neću dat na osnovu nekog papira, pedigrea ili nijanse kože, dati ću ti je na osnovu tvojih riječi ili djela. ti i epikur niste nikakve žrtve moje netrpeljivosti prema dotepencima, vas dvojica ste žrtve mog prezira prema proračunatim ljigavim odvratnim osobama. tvoja ljigavost i odvratnost se vidi u ovom boldanom jer je to perfidno, ljigavo i odvratno ono za što mene prozivaš: jebanje matere dotepencima isključivo po mjestu rođenja ili religijskoj pripadnosti, ti si jedna odvratna nakupina beskarakternog proračunatog i ljigavog gnoja.Eroo wrote:.I obradive površine će preuzeti, a za njih će raditi Pakistanci,
Arapi, Afganistanci itd.
Noor bude nadzirala izgradnju džamija, ona je snalažljiva osoba...
Ebenica će i dalje u kleti jebat mater svim nesposobnim dotepencima,
Vidiš, a ja o tebi ne mislim ama baš ništa. Niti te volim, niti mrzim, totalna indiferentnoist.
Guest- Guest
to je vjerojatno istina.violator wrote:ebenica wrote:jer on bi naravno u mad max svijetu preživio duže od sekunde.violator wrote:
U tom bi svijetu, kao i u svim mogucim svjetovima, najbolje prosao nas Maverick. Covjek za sve rezime! Patite sad vi alfa i omikron muzjaci!
Guest- Guest
Meni (i) žarulje mijenjaju oti s kojima se družiš, nije to nikakva tajna.Venus wrote:Eroo wrote:Uvijek je i bila, a za tebe bi to teško mogao reći.Venus wrote:Sad je zoveš gđa, a baš si jučer bio odvratan prema njoj.
Idi radi nešto, bokte, eno ti visi roletna godinama.
Inače o mojim roletama brinu majstori, a tvojim vjerojtano ti,
kao što i je običaj u tvojoj vukojebini.
Tvoje mišljenje o meni je nebitno jer me ne poznaješ.
Providan si sitni manipulator, obično koristiš jednu osobu s ciljem da povrijediš drugu, to ti kod mene nema prođu, vidim što radiš.
Nekako sam naslutila da tebi majstor i žarulju mijenja, u tvom skloništu od virusa. ;)
Cijenimja ljude s ručnim spretnostima, itekako...
Projekt 1. Faze su mi završili prije Božića baš onako kako sam i predvidio s nacrtom.
Sad spremam 2.Fazu,koja ide u izvedbu na proljeće.
Kaošto vidiš, trebate mi,a ja sam praktičan čovjek...
2016-07-22
a, jes vala. jeblo majku.Eroo wrote:Meni (i) žarulje mijenjaju oti s kojima se družiš, nije to nikakva tajna.Venus wrote:Eroo wrote:
Uvijek je i bila, a za tebe bi to teško mogao reći.
Inače o mojim roletama brinu majstori, a tvojim vjerojtano ti,
kao što i je običaj u tvojoj vukojebini.
Providan si sitni manipulator, obično koristiš jednu osobu s ciljem da povrijediš drugu, to ti kod mene nema prođu, vidim što radiš.
Nekako sam naslutila da tebi majstor i žarulju mijenja, u tvom skloništu od virusa. ;)
Projekt 1. Faze su mi završili prije Božića baš onako kako sam i predvidio s nacrtom.
malo si u pemziji, malo radiš.
pa onda malo te ulovi aspirin, pa te pusti.
pa si cijepljen ali te se ne vata.
pa ti stavi gnječ textove na engleskom pa izjaviš da ne znaš engleski.
onda prođe ciklus stranica koje forumotion automatski miče pa ti spikaš engleski i vrancuski.
ni talijanski ti nije stran.
daj malo propiši na njemačkom, da vidimo tvoje lingvističke sposobnosti.
daj mrcino lažljiva.
okružen prijateljima i obitelji, a visiš na jebenom, opskurnom forumu 24/7/365.
jebote i ja idiot s odmora idem odgovarati lažljivom kretenu.
di su tvoje reference, koje nemreš naći?
di si zapisan u ISBNu?
koji jebeni projekt ti radiš?
govno lažljivo.
a, polako prelaziš granicu nakon koje više nema povratka.
odjebi udbašu smrdljivi.
veber-
2014-12-30
.[55]Konjima se također davao aspirin za ublažavanje bolova, mada nije široko upotrebljavan zbog kratkog perioda analgetičkog djelovanja. Također su i konji nešto manje osjetljivi na neželjene efekte na probavni sistem. Međutim, aspirin je pokazao obečavajuće rezultate pri njegovoj upotrebi kao antikoagulanta, naročito kod slučajeva laminitisa.[56] Pri upotrebi aspirina kod svih životinja, obavezan je direktni nadzor veterinara.veber wrote:Eroo wrote:Meni (i) žarulje mijenjaju oti s kojima se družiš, nije to nikakva tajna.Venus wrote:
poput ivermectina. konjski lijek.
Guest- Guest
budaletina.ebenica wrote:.[55]Konjima se također davao aspirin za ublažavanje bolova, mada nije široko upotrebljavan zbog kratkog perioda analgetičkog djelovanja. Također su i konji nešto manje osjetljivi na neželjene efekte na probavni sistem. Međutim, aspirin je pokazao obečavajuće rezultate pri njegovoj upotrebi kao antikoagulanta, naročito kod slučajeva laminitisa.[56] Pri upotrebi aspirina kod svih životinja, obavezan je direktni nadzor veterinara.veber wrote:Eroo wrote:
Meni (i) žarulje mijenjaju oti s kojima se družiš, nije to nikakva tajna.
poput ivermectina. konjski lijek.
ali tako su ga odgajali.
on je dijete udbe.
uz sve njegove laži uvijek na vrhu vala se pojavi dio istine.
rođen u siromašnoj čobanskoj obitelji.
50-55a
čuvao ovce
nisu imali struje
voda im je bila, ovisi o položaju. iz rijeke ili cisterne.
završio je u jna, kao mlad bez škole.
lokalni regruter udbe prepoznao potencijal cinkaroša.
(što god mislili o udbi, kosu i sličnim službama ipak su gledali inteligenciju-eru strpali u niži stupanj bez mogućnosti napredovanja)
u jna "otkriva" tri obroka i marendu
naučio je vezat cipele.
ide u prekomandu, po zahtjevu udbe, u sloveniju
upoznaje safetu.
mladi se žene, ne znam kako se to veli po muslimanski.
rano dobijaju djecu.
safetu Služba nalazi posao.
on uz "rad" "završava" ŠUR
i dobiva "titulu" ing, koja je postojala samo u jugi.
i tako teče njegov život.
za dnuncije dobiva stan.
za slovence je i dalje čefur, a za svoje smrad udbaški.
na kraju skonča na ovom forumu gdje smo mu samo mi obitelj i prijatelji.
nitko normalan ne piše cijeli dan, cijeli tjedan i tako iz godine u godinu.
sam je i usamljen, a to ne želi reći pa samo izaziva kontra reakciju.
to je činjenica.
veber-
2014-12-30
Od veleuma koji vam je donio "cjepiva 100% stite od umiranja" nova uspješnica...
https://www.sloboda.hr/capakova-zamjenica-moramo-steci-kulturu-neizlaska-iz-kuce-nosenja-maski-i-distanciranja-od-drugih-video/
https://www.sloboda.hr/capakova-zamjenica-moramo-steci-kulturu-neizlaska-iz-kuce-nosenja-maski-i-distanciranja-od-drugih-video/
2014-04-15
.veber wrote:a, jes vala. jeblo majku.Eroo wrote:Meni (i) žarulje mijenjaju oti s kojima se družiš, nije to nikakva tajna.Venus wrote:
.
Ovo duugo nisam ni cula, ni procitala.
Veberu, ne volim zlu krv medju ljudima, posebno ne medju onima koji vole Hyperion.
'cemo se pomirit'? Onako po djecji.
Mir, mir, mir, ni'ko nije kriv. Ava, ava, ava oba(dva) su krava! :)
I nisam te prijavila zbog fotki, ne znam odakle ti to?
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje