Korona novosti i spoznaje
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:violator wrote:Eroo wrote:
Preciznije 28.12.2020. Pokopali smo od moje gospođe sestričnu.Draga osoba...
Velika smo obitelj i puno je rođendana, pa državni i crkveni praznici,
tako da imamo dovoljno prilike da se obiteljski sastanemo...Stariji umiru, pa još i to.
Sve teče normalno, za razliku od lutalica bez kučeta i mačeta... no dobro, veber ima mačku što jes jes.
Zao mi je. Nadam se da ces sljedeca druzenja dogovarati zbog lijepih, veselih razloga.
Danas smo propustili jedan rođendan, za koji dan ćemo sastaviti dva...
One službene smo već obavili, kako to ide po običaju...
A ti? Šta si radila ovih dana? Imaš li PCT?
Ma zaebato je bez toga se kretati, znam...skoro nigdje ne možeš.
Možda nam se zbog toga demografija popravi, ne bih imao ništa protiv...Radite i vi nešto.
Za seks nije potreban PTC, a kreces se nesmetano. Bilo je lijepo, hvala na pitanju.. :)
Last edited by violator on 3/1/2022, 20:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Razumio sam Noor, ali ti? Laješ ispod stola?ebenica wrote:pojačaš level čega? mater ti jebem nenormalnu...nitko ovdje nije podao osim tebe, smeće jedno kamenjarsko usrano.Eroo wrote:Znao sam...Noor wrote:
ma pička ti materina ogavna, govno svirepo!
idi lovi princeze po birtijama i grmlju, ne guraj surletinu u tuđe živote
Ja samo pojačam level, koji usklađujem s pročitanim.
Nemaš pojma šta sve imam u arsenalu. Iskoristit ću ako bude trebalo.
Rekao sam ti, prije razmisli šta pišeš, ne laj nepotrebno, ako nisi izazvana.
Nisam ti ja čopor!
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
debili poput tebe, epikura ili abena trebaju svaki dan ić' zapalit svijeću na kamenita vrata kaj vam internet ovo pruža.Eroo wrote:Razumio sam Noor, ali ti? Laješ ispod stola?ebenica wrote:pojačaš level čega? mater ti jebem nenormalnu...nitko ovdje nije podao osim tebe, smeće jedno kamenjarsko usrano.Eroo wrote:
Znao sam...
Ja samo pojačam level, koji usklađujem s pročitanim.
Nemaš pojma šta sve imam u arsenalu. Iskoristit ću ako bude trebalo.
Rekao sam ti, prije razmisli šta pišeš, ne laj nepotrebno, ako nisi izazvana.
Nisam ti ja čopor!
u reali ti bi gledao u pod zašamaran.
Guest- Guest
Noor wrote:Eroo wrote:Noor wrote:
podatke koje smo te tražili ne skupljaju volonteri, nego su dio izvješća koje bolnice svakog dana dostavljaju u HZJZ, ne tupi
broj novozaraženih, broj umrlih, a udio cijepljenih/necijepljenih im je bio najslađi podatak, dok je necijepljenih među mrtvima i novozaraženima bilo više
sad je druga pjesma, pa tih podataka za javnost više nema
Kao i u Italiji, ili Sloveniji, na primjer. Nema razlike.
Volonteri to sumiraju u tabelu i obrade, kao i u Italiji i Sloveniji.
Nije talijanski stožer objavio onako obrađene podatke u La Republica, ne tupi gluposti.
ma šta trkeljaš o italiji i sloveniji, pitam te za hrvatsku zbog koje dušebrižnički likuješ svaki dan
šta je ovo i tko je to objavio ...piše ti u naslovu linka
https://www.index.hr/vijesti/clanak/umrle-64-osobe-imamo-6246-novih-stozer-objavio-podatke/2320844.aspx
25.11.2021. 15:00
OD 64 PREMINULE OSOBE, 44 NISU BILE CIJEPLJENE
Kako je doznao Index, u posljednja 24 sata od covida ili s covidom-19 preminulo je 64 osoba, od kojih 44 nisu završile cijepljenje (gotovo 70 posto).
Od 16 najmlađih preminulih, u dobi od 50 do 69 godina, 15 nije bilo cijepljeno ni jednom dozom.
_________________________________________________________________________________________________
pitam te, zašto u objavama stožera više nema ovih crvenih podataka?
Pa pitaj se i dalje.
Ni ticrveni podatki ne daju pravi odgovor, jer su zaboravili na prof. Simpsona.
Doduše, to se i ne očekuje od jednog novinarčića.
Bakić bi to znao ovrjednotiti ispravno, na primjer.
Budem ja probao. Samo se malo strpi...
Smrtnost među necijepljenima je bila: (63.06x44)/(36.94x20) = 3.8x veća od cijepljenih.
Naravno, staistika izsamo jednog dana i nije baš stistika.
To je kao da bacaš kocku s jednim brojem ...
Last edited by Eroo on 3/1/2022, 21:10; edited 1 time in total
2016-07-22
podatKi nisu od novinarčića, nego od CapakićaEroo wrote:Noor wrote:Eroo wrote:
Kao i u Italiji, ili Sloveniji, na primjer. Nema razlike.
Volonteri to sumiraju u tabelu i obrade, kao i u Italiji i Sloveniji.
Nije talijanski stožer objavio onako obrađene podatke u La Republica, ne tupi gluposti.
ma šta trkeljaš o italiji i sloveniji, pitam te za hrvatsku zbog koje dušebrižnički likuješ svaki dan
https://www.index.hr/vijesti/clanak/umrle-64-osobe-imamo-6246-novih-stozer-objavio-podatke/2320844.aspx
Kako je doznao Index, u posljednja 24 sata od covida ili s covidom-19 preminulo je 64 osoba, od kojih 44 nisu završile cijepljenje (gotovo 70 posto).
Od 16 najmlađih preminulih, u dobi od 50 do 69 godina, 15 nije bilo cijepljeno ni jednom dozom.
_________________________________________________________________________________________________
Pa pitaj se i dalje.
Ni ticrveni podatki ne daju pravi odgovor, jer su zaboravili na prof. Simpsona.
Doduše, to se i ne očekuje od jednog novinarčića.
Bakić bi to znao ovrjednotiti ispravno, na primjer.
Budem ja probao. Samo se malo strpi...
ne čeka novinarčić u bolnici kad dođe pacijent i ne šeće po odjelu kad pacijent umre, da bi znao njegov cjepni status
dakle, podatKi nisu od novinarčića, nego od doktorčića koji Capakiću šalje dnevna izvješća
doktorčić to šalje i dalje, skupa s podacima o novozaraženima i umrlima među pelcovanim pacijentima, ali Capakić na njih stavlja rampu, jer ne želi da ljudi vide da je cjepivo običan neučinkoviti gnoj
dakle, takve stvari da ti netko mora objašnjavati, to je nešto neviđeno
kolko si ti razreda osnovne završio? 2 ili 4?
Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
Guest- Guest
Nisu ni u La Republica, to nije posao novinarčića...Tako se to ne radi.Noor wrote:podatKi nisu od novinarčića, nego od Capakića
ne čeka novinarčić u bolnici kad dođe pacijent i ne šeće po odjelu kad pacijent umre, da bi znao njegov cjepni status
dakle, podatKi nisu od novinarčića
Angažirajte Bakića, on bi to znao uraditi...umjesto da skuplja lajkove na feeejzbuku.
To je on dužan uraditi, i ne samo on...možeš i ti, zašto ne?
2016-07-22
isto kako je naučio i 5 jezika; pročitaš 5 stranica i sve ostalo dalje je isto, znaš jezik....Noor wrote:
kolko si ti razreda osnovne završio? 2 ili 4?
par razreda, sve dalje je isto. teh.
Guest- Guest
prvi slučaj kod trudnice a ovaj psiho ti poručio da poradiš na natalitetu...'oće te ubit. nije pitanje za test bilo bezze.violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
Guest- Guest
violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
Ne čudim se odakle dolazi vijest, evo skoro će cjepivo i za fluronu. Ero se od stra'a predbilježio
Guest- Guest
Eroo wrote:
Nisu ni u La Republica, to nije posao novinarčića...Tako se to ne radi.
Angažirajte Bakića, on bi to znao uraditi...umjesto da skuplja lajkove na feeejzbuku.
Last edited by Noor on 3/1/2022, 21:25; edited 2 times in total
Počeo si i bakiću izdavati naredbe što je on dužan uraditi...Eroo wrote:Nisu ni u La Republica, to nije posao novinarčića...Tako se to ne radi.Noor wrote:podatKi nisu od novinarčića, nego od Capakića
Izgubio si se totalno...
Strah te je paralizirao...
Stvarno misliš da ćeš prevariti smrt?
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Venus wrote:
Ne čudim se odakle dolazi vijest, evo skoro će cjepivo i za fluronu. Ero se od stra'a predbilježio
Guest- Guest
T. wrote:Počeo si i bakiću izdavati naredbe što je on dužan uraditi...Eroo wrote:Nisu ni u La Republica, to nije posao novinarčića...Tako se to ne radi.Noor wrote:podatKi nisu od novinarčića, nego od Capakića
Izgubio si se totalno...
Strah te je paralizirao...
Stvarno misliš da ćeš prevariti smrt?
Eru mater rodila u srijedu,
zajeban je u svakom pogledu!
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
Da! Trudnice su ugrozene pa ce Ero otkrit' svoju zenstvenost, doci u dodir s animom i pohitati po novo cjepivo.
Guest- Guest
Naravno da je moguća ta kombinacija, u mjeri u kojoj se događa gripa.violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
Sam se nisam cijepio protiv gripe već 3.-u godinu zaredom...jer još nemaju drivein cijepljenja za gripu.
Gripu mogu fasati najprije kod liječnika, to se mi već dogodilo jednom.
Tamo navraćaju različiti ljudi, s različitim boleštinama...
Sad prakticiramo fotografiranje i komuniciranje s liječnicima preko moba.
2016-07-22
ebenica wrote:Venus wrote:
..plačem...
Guest- Guest
ebenica wrote:prvi slučaj kod trudnice a ovaj psiho ti poručio da poradiš na natalitetu...'oće te ubit. nije pitanje za test bilo bezze.violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
To su ti geni sah-velemajstora! Deset je koraka ispred svih!
Guest- Guest
ako nisi gledala film, pogledaj...najbolji film svih vremena, ero je glavni lik filma, oda paranoji- ilija čvorović, samo službene vijesti i tko ima test a tko nema :PVenus wrote:ebenica wrote:Venus wrote:
..plačem...
Guest- Guest
kraljicu niti ne koristi da dokaže svoju superiornost :Pviolator wrote:ebenica wrote:prvi slučaj kod trudnice a ovaj psiho ti poručio da poradiš na natalitetu...'oće te ubit. nije pitanje za test bilo bezze.violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
To su ti geni sah-velemajstora! Deset je koraka ispred svih!
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje