Korona novosti i spoznaje
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ne moraju svi odgovarati ali zapovjedna odgovornost se mora sankcionirati... Tako npr tu na forumu bi jedino bio kazneno odgovoran Ero... Ljubo i Marcel i brend bi fasovali prekršajno... :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus wrote:evo samo da podsjetim sve antivaxere na temi s čim su sve do sad cijepljeni i s koliko doza kojeg cjepiva...
hvala, nema na čemu
cijepit ćemo se vrlo rado i s cjepivom protiv covid-19, ali kad ga naprave i kad stigne
uštrcavanje otrovnih govana ne podržavamo
Last edited by Noor on 5/1/2022, 15:25; edited 2 times in total
n_razbojnik and AssadNaPodmornici like this post
michaellcmacha wrote:Ne moraju svi odgovarati ali zapovjedna odgovornost se mora sankcionirati... Tako npr tu na forumu bi jedino bio kazneno odgovoran Ero... Ljubo i Marcel i brend bi fasovali prekršajno... :)
Bitno da ne bude konfiskacija imovine... Taman novi štap za pecanje nabavija...
darth_vader-
2014-04-17
ljubo dolazi k pameti, pustite ga nek to obavi u miru i tišini ;)michaellcmacha wrote:Ljubo se pomalo plaši da ga ne bi ganjalo. Vidi i on da ono o čemu je brslao ne xrži vodu zato mađo relativizira...newuser wrote:Moguce, iako nisam primjetio da necjepljeni zagorcavaju zivot ikome. Dok s druge strane khmm...ljubo1212 wrote:
isto vrijedi za dio necijepljenih
ebenica wrote:možda-. no moj opis nije sprdnja nego je činjenica da velik dio ljudi porijeklom s kamenjara je upravo ovakav iz mog opisa, tipa ere ili epikura. osobno poznajem puno ljudi koji su s tog kamenjara koji spominjem i s jako puno od njih sam si jako dobar čak i jako blizak a s nekima nemam aposlutno ništa zajedničko i u mom opisu su takvi s kojima nemam apsolutno ništa zajedničko i to nije problem, problem je što takvi imaju tu neku crtu učit druge kako biti pravi 'rvat i s tim imam ogroman problem...newuser wrote:Ovdje je tema korona i fasizam koji se sprovodi. Tvoj opis jednog dijela naroda te komotno moze tu svrstati bez obzira sto si necjepljen. Dakle i na toj strani ne nedostaje fasista kako vidimo.ebenica wrote:
to je problem svih velikih 'rvatina s kamenjara, nitko od njih nije odrastao niti na malom mistu niti gruntovčanima niti smogovcima, kulturološki su mješavina nekog srbizma i turcizma, užičko kolo je najnormalnija stvar na proslavama...identitet im se svodi na popove, hrvati su zato kaj su katolici. ero nije ni prvi ni zadnji koji ovak ispada glup na neke hrvatske žargone ili riječi.
No najbitnije je da si ti pravi inteligentni Hrvat
A slatkica .. :) Kako si ovo lijepo, mirno i stalozeno napisao. Nije ti se otela niti jedna psovka.
Guest- Guest
Ča znoči fasovati?Glupkakurac wrote:michaellcmacha wrote:Ne moraju svi odgovarati ali zapovjedna odgovornost se mora sankcionirati... Tako npr tu na forumu bi jedino bio kazneno odgovoran Ero... Ljubo i Marcel i brend bi fasovali prekršajno... :)
2014-04-16
michaellcmacha wrote:Ne moraju svi odgovarati ali zapovjedna odgovornost se mora sankcionirati... Tako npr tu na forumu bi jedino bio kazneno odgovoran Ero... Ljubo i Marcel i brend bi fasovali prekršajno... :)
Zelis li reci da su oni Erini pijuni? Mozemo li ocekivati "You can't handle the truth!" moment prije nego li ga proguta mrak!? :)
Guest- Guest
zaroditiaben wrote:Ča znoči fasovati?Glupkakurac wrote:michaellcmacha wrote:Ne moraju svi odgovarati ali zapovjedna odgovornost se mora sankcionirati... Tako npr tu na forumu bi jedino bio kazneno odgovoran Ero... Ljubo i Marcel i brend bi fasovali prekršajno... :)
fasovati keca
fasovati batine
fasovati neku bolest
Last edited by Noor on 5/1/2022, 16:00; edited 1 time in total
Nayebatiaben wrote:Ča znoči fasovati?Glupkakurac wrote:michaellcmacha wrote:Ne moraju svi odgovarati ali zapovjedna odgovornost se mora sankcionirati... Tako npr tu na forumu bi jedino bio kazneno odgovoran Ero... Ljubo i Marcel i brend bi fasovali prekršajno... :)
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
veber likes this post
A zoč unda govoru da se korona fasuje, to nemo smislaNoor wrote:zaroditiaben wrote:Ča znoči fasovati?Glupkakurac wrote:
2014-04-16
primjer u recenici:aben wrote:A zoč unda govoru da se korona fasuje, to nemo smislaNoor wrote:zaroditiaben wrote:
Ča znoči fasovati?
koronu fasujes kad se druzis s pelcovanima
broj zarazenih divlja, fasuju pelcovani, medusobna trampa sojeva, red delte, red omikrona
a tako su neupitno vjerovali struci
a tako su neupitno vjerovali struci
Last edited by Noor on 5/1/2022, 16:08; edited 2 times in total
Volim poslusati Lexove podcaste, bira zanimljive, raznovrsne teme, ali ne mogu se oteti dojmu da je pomalo naivan, odnosno da previdja kvarnost ljudi na odredjenim polozajima. I, zapravo, oduvijek mi se cinilo da moc ne kvari ljude, koliko toj moci gravitiraju oni najkvarniji.
Rogan mi se, s druge strane, katkad, cini previse grub, cinik. Volim i njegove podcaste, ali izmedju cinika i idealista, je li ipak bolje promatrati svijet kao cinik?
Rogan mi se, s druge strane, katkad, cini previse grub, cinik. Volim i njegove podcaste, ali izmedju cinika i idealista, je li ipak bolje promatrati svijet kao cinik?
Guest- Guest
Da, tu je u redu,Noor wrote:primjer u recenici:aben wrote:A zoč unda govoru da se korona fasuje, to nemo smislaNoor wrote:
zaroditi
Al meni su rekli - fasovo si koronu, ča je bezveze jer je nis hoti dobiti
2014-04-16
newuser mi djeluje kao razborita osoba a nemam razloga psovat razborite osobe jer vjerojatno neće tražit u mojim riječima nešto čega nema. mislim da je razboritim ljudima lako objasnit na što sam mislio i da će to razmijet. činjenica je da je hrvatska taoc određene grupe ljude koji su napravili neki imaginarni spisak što hrvati jesu i što hrvati nisu i da taj spisak često koriste u obračunu sa neistomišljenicima kako bi im uskratili hrvatstvo, prozvali ih za prezime, religiju, brojali krvna zrnca, stranku kojoj su dali glas...bilo što što odudara sa tog imaginarnog popisa. činjenica je da većina takvih ljudi dolazi sa jednog geografskog područja, da su si oni koji žive izvan rh i ima ih 300 000 dopustili da govore kako treba biti i što je hrvatska kultura kao npr. da kauboji ili neki sportski tim nema kaj slavit uz morsku vilu nego bi trebali uz thompsona ili matu bulića, nisu im jasni žargoni ili riječi kao na primjeru ere i to rade fašističkim metodama...a trebalo bi biti potpuno obratno, hrvatska je različita od vukovara do dubrovnika i totalno suprotna od tog imaginarnog spiska i tih 300 000 ljudi bi se trebali prestat ponašat k'o da je hrvatska ili hrvatstvo njihov posjed. isto kao i kad govorim o kamenjarskim lopovima ja ne mislim na ljude koji žive u širokom ili mostaru a nisu lopovi mislim na one kojih je pun "treći entitet" a bjegunci su od hrvatskog pravosuđa i to ih čini drugačijima i povlaštenima od zagorskih ili dalmatinskih ili istarskih lopova jer samo oni imaju mjesto za bijeg. ja nisam kriv kaj je to tak ali se neću ni pravit da nije.violator wrote:ebenica wrote:možda-. no moj opis nije sprdnja nego je činjenica da velik dio ljudi porijeklom s kamenjara je upravo ovakav iz mog opisa, tipa ere ili epikura. osobno poznajem puno ljudi koji su s tog kamenjara koji spominjem i s jako puno od njih sam si jako dobar čak i jako blizak a s nekima nemam aposlutno ništa zajedničko i u mom opisu su takvi s kojima nemam apsolutno ništa zajedničko i to nije problem, problem je što takvi imaju tu neku crtu učit druge kako biti pravi 'rvat i s tim imam ogroman problem...newuser wrote:
Ovdje je tema korona i fasizam koji se sprovodi. Tvoj opis jednog dijela naroda te komotno moze tu svrstati bez obzira sto si necjepljen. Dakle i na toj strani ne nedostaje fasista kako vidimo.
No najbitnije je da si ti pravi inteligentni Hrvat
A slatkica .. :) Kako si ovo lijepo, mirno i stalozeno napisao. Nije ti se otela niti jedna psovka.
Guest- Guest
to znači dobiti ali u negativnog kontekstu, najebati...dobio si zajeb.aben wrote:Da, tu je u redu,Noor wrote:primjer u recenici:aben wrote:
A zoč unda govoru da se korona fasuje, to nemo smisla
Guest- Guest
fasovati/zaroditi moreš i zasluženo i nezasluženoaben wrote:Da, tu je u redu,Noor wrote:primjer u recenici:aben wrote:
A zoč unda govoru da se korona fasuje, to nemo smisla
Mozda nam se Aben samo htio pozaliti da je dobio taj drek. Je li danas stigao nalaz, Abene?
Guest- Guest
Pošo sun viti etimologiju, srbadijska riječ, i lost interest
2014-04-16
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje